How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt bookmarkold be és soha többet nem kell ezt a kérdést feltenned egy sorozattal kapcsolatban sem.
György
észrevettem, hogy itt az sg-n szeretnek az emberek okoskodni, ha angolról van szó. dehát mindig fail lesz a vége
György
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
No, lezárva? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Zene nélkül mit érek én?
Slapbet -> pofogadás
sztem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Ami nem kicsit gáz, tekintve hogy volt neki egy esküvõje (ami aztán ugye az utolsó pillanatban befuccsolt), na de hogy ott se jelentek meg?
Ha ezek után fogják õket behozni a sorozatba az gáz lenne...
SPOILER:
Lily apja??? PFfff...ekkora prímkóságot..eddig szó se volt róla, most meg csak úgy "megcsinálják"..., lóg a levegõben az egész...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
KIVÉTELES ALKALOM NE KÉSS EL!
FILM LETÖLTÉS INGYEN CSAK NEKTEK CSAK MOST
FILM LETÖLTÉS INGYEN CSAK NEKTEK CSAK MOST
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
*erõlködik*-így jó?
-aha köszi
<#idiota>#idiota>
DFTBA ಠ_ಠ
Bazinga!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"