4281

• ProGabe #2721
    végre egy igazán jó rész! több idézhető momentum is volt benne. még sok ilyet!
  • tigeroo
    ez jó rész volt :P
  • monoman
    valaki nem tudja mi lett a howimetyourmother.hu oldallal?
  • Malakai
    Ja ez így nagyon negatívan hangzott, azért nem véletlen nézem továbbra is, mert vannak jó pillanatai, csak már kevés.
  • Malakai
    Én így is leszarom az anyuka dolgot igazából, sokkal rosszabb, hogy az első két évados hangulat (de főleg az első) sehol sincs. Bármennyire kedveljük Barneyt, meg a baromságait, a sorozatnak kellene az a báj, ami rég kiveszett.
  • bonehead
    Ha nem az lenne a sorozat címe, ami, akkor mindenki leszarná ezt az anya dolgot. Ha a Two and a half men címe "Mikor hal meg Charlie?" lenne, akkor az is rossz sorozat lenne, csak mert nem kapunk választ a címre??

(megjegyzés: A Himym nekem két évaddal ezelőtt kifújt, a Two and... sose jött be)
  • Neoncsoves
    nem hülyeség, végülis Bob Saget a mesélős hangja Tednek :D
  • Malakai
    Vagy teszemazt 2029-ben jelenik meg egy párszor látott mellékszereplő és bejelenteni, hogy van két gyereke. :)
  • nonicks
    de ha belegondolsz nem húzhatják a végtelenségig mert alapból 2030-ba meséli a történetet,a gyerekeinek akik nem 5évesek szóval minimum 2014-2015-ben találkoznia kell a nagy ő-vel :D
    (és mostani évadba már a dátum 2010-2011 lesz..)
  • ProGabe #2712
    +1

a fanyalgóknak meg kéne érteni, hogy

- ha nézett a sorozat, akkor soha a büdös életbe nem tudjuk meg ki az anya, mert folyamatosan rendelik be az új évadokat

- ha nem nézik a sorozatot, akkor is nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy megtudjuk ki a muter, lévén egy évad közbeni cancel nem ad lehetőséget a lezárásra

két esetben tudjuk meg, ki az anya:

- a készítők úgy döntenek, hogy befejezik a sorozatot, erre pedig a stúdió is rábólint

- a készítők úgy döntenek, hogy behozzák a sorozatba az anyát. de akkor készüljön fel mindenki, hogy amit eddig láthattunk, az vesz egy 180 fokos fordulatot. nekem ez nem tetszene
  • aadam
    +2
    én is a poénokért nézem
  • gabi89
    +1

Anyut én is lesz*rom már jó ideje.
  • NSC
    hát nem tudom, mindenki rá van izgulva ezerrel anyura, csak engem nem érdekel, hogy ki lesz az? én a poénok miatt nézem, és még ha nem is hozza az első 3 évad szintjét, én még mindig jót tudok rajta nevetni.és már csak a feelingje miatt is remélem hogy lesz 7. évad.valahogy hiányozna, ha nem lennének...
  • kiskapucska
    Lesz még hetedik évad? Vagy azért rendeltek be még plusz 2 részt, mert lezárják a sztorit? Jobban tennék, ha befejeznék, mert így a végén kasza lesz, és nem tudnám összerakni a képet, hogy egy ilyen jó sorozat 6 évad után kaszát kap. Bár ezt nem tartom valószínűnek, mert már a nézők többsége azért nézi, hogy na végre meglesz-e az asszony vagy sem, és nem a poénok miatt. Vagy reménykednek benne, hogy visszahozzák a régi How I-t. Mert a poénok...hát pocsék. Nem tudok rá mást mondani :(( És még Barney sem jó, ami elég szomorú dolog.
  • gabi89
    "A CBS berendelt még 2 epizódot a How I Met Your Mother mostani szezonjához, így az 24 részes lesz."

Forrás: Sorozatjunkie
  • Golyo69
    de fura hogy minden fordítva van :D
  • Jim Morrison
    ez hogy sikerült? :D nem látom az utána lévő kommentet és a beviteli mező nagy részét :D
  • LoSA
    Ez a rész tetszett, jó volt... Jót nevettem rajta!!
  • passatgt
  • Enii
    :D Marshall énekli, nem hiszem h külön lenne ilyen country zene....
  • Pisti1026
    Azt szeretném megkérdezni h a 6. évad 4. részében ki az előadója annak a country dalnak?
  • tigeroo
    kurvára nem tudom, de ez így nagyon nem okés amit művelnek. tényleg lehet húzni-halasztani a sztorit...oké, megértem, mivel ez egy sorozat itt nem csak a történet számít, hanem 1-1 rész "megélése", de könyörgöm...
    ha mindegyik rész tele lenne fasza poénokkal, akkor azt mondom hogy szarok az anyára, 20percet végig akarok röhögni... de a mostani részeknél már tényleg az van hogy marshall vagy barney 1-1 hülyeségén mosolygok és annyi.

ted az előző évad első felében látta meg az anya lábfejét... azóta semmi előrehaladás nem volt a történetben... tehát egy éve már lassan...
  • hantabb
    amikor elkezdtem nézni nem számitottam hogy ilyen jo lesz ez a sorozta,nekem a jobarátokat is felülmulta..egy ideig..sajna nem tartja végig a szinvonalat,kezdett kicsit befarsulni az elözö 2-3 évad mrá,s azt kell mondjam hogy az uj szériában sincsen semmilyen változás..kitalálhatnának már vmi igazán komoly ütös történéseket,szofordulatokat....nem tudja valaki hogy hány évad várhato belöle?még mindig nem tudni semmit a feleségéröl,igy gondolom ez nem befejezö évad!?
  • VinylToy #2698
    Today is Awesome!
  • bency
    Hát igen,mivel nincs még új rész,és az előző rész se csapott valami nagyot...
  • LoSA
    Kicsit kihalt a topic... :)
  • Pipör
    ez a rész nekem nem tetszett :( 0602
  • Bulykin
    két rész után már azt tudom mondani hogy sokkal jobb mint az előző évad
  • Neoncsoves
    egy másik sorozatot ezekkel a szereplőkkel simán megnéznék, ha esetleg a HIMYM véget érne.
  • precision
    hát igen, ha valaha vége lesz (és vége lesz) egy Barney spin-off nagyon jó lenne :D
    egy állat :D
  • dragon11
    Csak én érzem úgy, hogy kezd egyhangúvá válni?
  • Kicsikiraly
    hozzáállás kérdése, mint minden sorozatnál. én elhittem, hogy jobb lehet a 6. évad, és jobbnak is érzem, én úgy ülök le minden rész elé, hogy élvezni fogom, a jót látom meg, és élvezem is.

Dexternél van ugyanez, ott úgy ültem le, hogy ez lesz a legjobb dexter rész, és az is volt, míg human junkien úgy lehúzta a részt, mint még soha semmit kb, pedig humannal eddig kb mindig egyetértettünk.
  • NSC
    annyira nem volt jó?
    én majdnem végig sírtam a röhögéstől, pedig az 5. évad alatt ezt nem tudtam elmondani.nekem mind1 hogy Barney vagy más csinálja a poénokat, lényeg hogy legyenek.
    de sztem az a rész is jó volt mikor Robin írogatta az sms-t, meg mikor véletlenül elküldte hogy vizelettartási gondjai vannak Tednek:D
    szóval én élveztem, de lehet h ez az ember hangulatától is függ...bár jobban belegondolva nem volt jó kedvem és mégis tudtam hangosan nevetni rajta
    ...levonva a konzekvenciát: ez egy jó rész volt:D
  • LoSA
    Én lassan így érzem az egész sorozatról... Barney miatt érdemes még nézni. :)
  • Danka88
    ez kb egy barney show :D
  • paly90
    sztem kurva jó rész volt...mondjuk csak Barney miatt...
    Kéne egy Barney Show:D:D
  • Jim Morrison
    Annyira nem volt jo ez a resz, de barney nagyon adta az eneklos reszeket :D
  • tigeroo
    úristen ekkora fos részt
  • desigo
    haha
    best csengőhang

Robin Sparkles-Let's Go To The Mall
  • Neoncsoves
    jó volt ez a rész :D gyenge 5. évad után végre megint egy értelmesebb évad