How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
hmmm, a "miért" szócskát valahogy átugrotta a szemem. mindenesetre ott a válaszod.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
nem. <#nezze>

LoSA
Most megint miért nem volt új How i Met your mother???

dragon11
ok, ty.

Jah, ua 😄
Azt szedj, amihez van felirat

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Calver
szedj dvdripet, ahhoz biztosan van jól idõzített felirat. na meg minõségileg is vannak "enyhe" különbségek.

Jim Morrison
marshall meg barney beallasait ez elejen kiszurtam xD Jo volt

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dragon11
how.i.met.your.mother.s02e15.repack.hdtv.xvid-xor -ehhez valaki tud feliratot?

mert én csak a sima hdtv xvid-xor hoz találtam, és azzal eléggé el van csúszva minden..:S

thx

Malakai
Egyébként hosszabb szerzõdést kötött a kreátorokkal a csatorna, valószinüleg kaptak egy lehetõséget is, hogy egy új showt is elindítsanak.
Általában sokadik évadnál már a kreátorok, ex.producerek szoktak másfele kacsintgatni. 😊
Abban is lehet akár valami, hogy a sitcom blokkot bõvítik, vagy megbontják (kétlem) és két Chuck Lore (Two and a Half Man és The Big Bang Theory) és két C.Bays/C.Thomas show (How I Met Your Mother és Livin' On a Prayer) lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
A hétfõ esti sitcom blokkban nem ez a CBS nagyágyúja, de azért a nézettsége még nem rossz.
Ja és már meg van rendelve a köv évad.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát egy ideje már tényleg nem a régi, mondjuk új rész jó volt, de ki tudja segít-e neki...

Calver
ugyanazok a kreátorok, mint akiknek a fejébõl a HIMYM kipattant. gondolom én.

tigeroo
hmmmmm

lehet hogy a himym-nek közeledik a vége?😮
ProGabe
"A Nevem Earl egyik fõszereplõje, a szédítõ déli akcentussal bíró Jaime Pressly (elsõ kép) egy CBS-sitcomban vállalt be egy szerepet. A többkamerás vígjátékot a HIMYM gárdája készíti, egy házasulás elõtt álló párról és barátairól szól majd"
via comment:com

WTF?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kegyetlen jó rész volt😄

19 nap múlva lesz csak új rész? wtf?<#pardon1>

Milan bhv
Ez a rész ütött gyerekek... 😄

www.milcse.hu

Számomra az a jó rész, amit végig nevetek, ez olyan volt.

ProGabe
lassan indult be, de a végére nagyon jó lett

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
akkor csak szerintem volt gyenge rész?:S
Malakai
Én is arra próbáltam volna célozni, hogy evidens, de a szikrákra se számítottam, hogy valaki most látna ilyet elõször.

Nem petárda egyébként, hanem gyúlékony anyagú vatta és papírt lõ ki a tenyerébe helyezett kis szerkezet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jim Morrison
xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

oliwwer
jaja 😄 király volt😄
Mekkora rész 😄

Put a bow on it
There wasn't a bow on it
Wrong "it" 😄DDD

gumbo1888
gondolom valami kis petárda féleség, a modern pirotechnikai tudomány csodákra képes. 😊

dragon11
Sry a double postért, de észre lehet venni, hogy a másik kezében van valami amit talán megnyom? és akkor onnan lõ valamit ki és a kezével csinál úgy, mintha elkapná?😄

dragon11
#2350: Jaja, errõl van szó.

#2353: Igen-igen, arra lennék kíváncsi.😊 azt már sikerült magamtól is kitalálni.😊

oliwwer
atyaég 😄 arra gondol hogy hogyan csinálta a szikrát, nem arra hogy hogyan került a kezére az írás 😄😄
Malakai
Pl az elõzõ snitt felvétele után ráírták filcel a tenyerére, amit az írók kitaláltak, nagy varázslat. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
láttam én amúgy, de most annyira nem rémlik 😊 régen volt már hogy én a 2. évadot néztem... 😊

Bazinga!

LasDen
ez???? én nemtom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dragon11
Hát, villanásszerû fény jött ki a tenyerébõl, és a tenyerére alkoholos filccel az volt írva, ahogy reagálhatank a varázslásra..(pl Oh my God)

nehéz leírni, látnod kéne! de nagyon köszi.;p

precision
hát ha én emlékeznék hogy mi volt az s02e02 -ben...
esetleg írhatnál róla konkrétabban hátha beugrik 😊

Bazinga!

dragon11
Hey!

Egy kérdéssel kezdenék, a 2. évad 2.részében Barney hogy "varázsol"?😊

LasDen
nincs vipem úgyhogy erre nem vagyok képes 😄 szimplán nem láttad...esetleg nem akartad meglátni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

átszerkesztetted a hsz-t mert én esküszöm az uccsó mondatot nem találtam amikor válaszoltam😄

Mészy
azóta leesett 😊

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mészy
Ezt hol olvastad? Az imdb-n a jövõ hétre írják a következõ részt...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Jim Morrison

LasDen
egyértelmû a helyzet...😞

Jim Morrison
miafakkvangyerekek?

rhazid
😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

szucsy89
<#pardon1>
ugye most szopatsz

LasDen
mert levették a mûsorról...Ted Mosby feljelentette a CBS-t, hogy a sorozat az õ életén alapul, de nem is kérdezték meg és nem is kapott érte pénzt....azért csak most, mert eddig ugandában volt, ahol kincset keresett...

szucsy89
why?
LasDen
oooh yeeeaaaah....😞

ProGabe
felhívom minden HIMYM rajongó figyelmét, hogy nincs új rész. köszönöm a figyelmet 😊

szucsy89
n1😄