4281

• bency
    Szerintem semmi gond nem volt a resszel,vannak benne jo poenok,a fingasos poennal semmi gond nem volt.....persze azert voltak mar jobb reszek is,de elment azert!
  • oliwwer
    Gondolom csak lesz.. elvégre meg kell tudnunk hogy találkozott az anyjukkal. Meg piratebay-en már megcsinálták a 6. évadnak a csoportot ahol a részek lesznek.
  • Cat 02 #2438
    Én a Breaking Bad-hez meg úgy, hogy drogkereskedő, jó lesz ez. Erre belet takarít a padlóról és premier plánban mutatják a WC-t, ahogy elvégzi a dolgát.
  • precision
    :D:D:D:D

én dexter s01e01 -et ültem le úgy nézni, hogy ettem közben... csak annyit tudtam a sorozatról, hogy van egy rendőr vagyis vérnyomelemző aki amúgy öli a rosszfiúkat, na mondom belenézek

azóta az étkezések és a dexter között mindig megfelelően hosszú időt hagyok :DDD
  • Cat 02 #2436
    Hm, én is mindig beszopom az evést. Dexter, Supernatural,Breaking Bad, mindig jó sorozatokat sikerül kifognom rá :D
  • paly90
    5. évad tényleg messze a leggyengébb sajnos.Remélem a 6. évad jobb lesz.Tényleg lesz 6. évad?Tudni már róla vmit?
  • Jim Morrison
    :D
  • oliwwer
    Minden tiszteletem a tied :)
  • sapkafej
    én pl sokszor evés közben fingok
  • oliwwer
    Teljesen jó rész volt. A fingós rész meg tényleg nem olyan vészes.

és én is mindig evés közben nézem:D már nem is tudok úgy kajálni hogy ne nézzek filmet közben:D
  • sapkafej
    hazudsz, ha azt mondod hogy hányingered van a fingtól
  • ProGabe #2429
    nem is ezzel van a gond. nálam ez mindig is feelgood sorozat volt (na persze megesett, hogy szó szerint fulladoztam a röhögéstől), na de poénok?! azért ezt már mégsem kéne! ráadásul én mindig evés közben nézem ezt a sorozatot :\
  • precision
    nekem se jött be
    emlékszem régebben mikor elkezdtem nézni, kb a 3. évadnál járt a sorozat, letöltöttem egyben az egészet, és csak daráltam, egyik részt a másik után, és mindegyik röhögtem mint az állat

mostanában egy mosolynak is örülük, 5részből kb 1ben vannak értékelhető poénok, a többi átlagos v. azon aluli
  • ProGabe #2427
    ezzel a résszel eléggé mélyre süllyedt a sorozat :|
  • precision
    tényleg nagyon hasonlít :D
  • ikegami2
    video_2
    11:21nél
  • ikegami2
    Megtaláltam végre a videót amit mondtam még nagyon rég. Az atv Hőmérő műsorában kameráztam, ott volt ez a lány aki szerintem nagyon hasonlít Robinra, csak jó pár évvel fiatalabban. Direkt mutattam kamerával.
    video_1
    21:09-nél látható.

itt pedig 11:21-nél

• oliwwer
    Jaja. Vicces volt szerintem. Viszont a történet már lejárt lemez kissé.
  • Cat 02 #2422
    Yap
  • Jim Morrison
    ? kijott a 21. resz?
  • tigeroo
    hihetetlen mennyire tudják húzni a részeket...
  • Cat 02 #2419
    Ez gyors volt :o
  • Kishawer
    uhh! köszönöm!
  • desigo
    május 3
  • Kishawer
    Sziasztok! nem tudja valaki, hogy mikor lesz az 5. évad 21-es része?
  • szucsy89
    thx
  • Malakai
    Csak jövő héten nem lesz, utána már nem lesz szünet, így még négy rész van hátra.
    5x21 - Twin Beds
    5x22 - Robots Versus Wrestlers
    Az utolsó kettőnek még nincs közzétéve a címe.
  • szucsy89
    vki felsorolná hogy mikor és mennyi új rész lesz még és ezeknek mi lesz a címük?:)
  • ProGabe #2412
    3-án és 10-én is lesz új rész
  • tigeroo
    sztem jó rész volt. valamit ment előre a rész. de hiányoltam az utolsó poént!

remélem a következő részben (május 24, season finálé) lesz megint valami előrelépés!!
  • gumbo1888
    a Barney-Robin poén nekem tetszett
  • oliwwer
    Jaja, ugyan ez a véleményem, de remélem javulni fog a dolog. Az új részben is csak néhány poén van. Olyan összeszedetlen, vagy nem tudom.
    Ezt a Rules of Engagement-et megkósoltom.
  • BlackShadow
    igazából olyan érzésem van a mostani himym részek után, h gyengén próbálkoznak uazokra az alapokra építeni, de vmi kegyetlen szarul.. egy mosoly nem képződik a számon miközben nézem.. sajnos :(
    viszont utóbbi időben (tbbt-t nem számítva) rules of engagement átvette rendesen nálam a prímet himymtől :)
  • oliwwer
    Nem tudom, én angolul nézem, sokkal jobb úgy, nézd úgy te is.

Valaki látta már az új részt? jó féle?
  • R420
    Csak az a baj hogy angol magyar nincs?
  • LoSA
    Nekem ez a rész most egyáltalán nem tetszett... :(
  • Kicsikiraly
    S03E14: Barneyról készült egy kép amin nem a nyakkendőfogásos beállása van :D
  • R420
    Köszi!
  • oliwwer
    Meg innen is válogathatsz.
  • oliwwer
    20. rész

21. rész

lehet hogy csak 100-al fog jönni, de nem nagy a méretük, lejön hamar.