How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Shut the bagpipe up, meg a Stab me 😄D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
DFTBA ಠ_ಠ
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
REAL MADRID
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
REAL MADRID
Nem azt mondom hogy rossz de már nincs olyan feelingje a sorozatnak szerintem mint régebben sajnos. 😞
4 minutes later...I would walk 500 miles... 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
REAL MADRID
REAL MADRID

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
úgy tûnik hogy a sztori nem fog még pár részig elõre haladni....
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Zene nélkül mit érek én?
fura, hogy pl nálam a TBBT simán veri ezt a sorozatot, pedig régebben nem biztos hogy így volt... haladhatna már a sztori kicsit jobban a jelen felé, biztosan lennének vicces jelenetek akkor is mikor megismerkedik tényleg anyával, esküvõ, gyerekszülés...stb.
ja gondolom majd a 12. évadban megismerjük az anyát 😄
Bazinga!
DFTBA ಠ_ಠ
Valaki amúgy nem tudna esetleg egy linket adni, ahol a sorozatban elhangzó zenék ki fel vannak sorolva? Most újranéztem pár régebbi epizódot, és jó számok vannak benne. <#vigyor2>#vigyor2>