How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
mikor Barney mondja mit kéne mondania Marshallnak Lillynek az a szöveg tiszta 50-es évek volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

I3andy
Nem volt rossz, de láttam már jobb HIMYM részt is. Amikor Barney kimegy a veszekedés elöl viszont haláli volt 😄😄

Jó ki rész volt !
Shut the bagpipe up, meg a Stab me 😄D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tigeroo
az új rész nagyon üt viszont 😄
I3andy
Szerintem arra gondolt, hogy a HIMYM-bõl szoktak 22 részt leadni, eddig legalábbis így volt, és erre alapozta a feltevését. Nem beszélt a többi sorozatról.

LasDen
a legfõképpen az határozza meg a részeket, hogy a csatorna mennyit kér 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

oliwwer
Ne is kukacoskodjál😄 mert nincs igazad. Nincs meghatározva hogy hány résznek kell lennie. van ahol 12 (Californication), van ahol 23, v an ahol 24. Cselekménytõl függ, meg sztájkoktól, ilyesmi.
Kicsikiraly
sõt, My Name Is Earl 4. évadja 27 részes volt, arról pedig nem is beszélve hogy a kábeles sorozatok általában 12-13 részes évadokat szoktak (ahogy a nagy csatornákon lévõ midseason sorozatok is ennyiek)

DFTBA ಠ_ಠ

LasDen
nincs törvénybe írva, hogy 22 részes 1 évad 😄 20-25 rész között szokott lenni általában....😄

AtiRadish
Nem kukacoskodni akarok de 22 reszt szoktak altalaban leadni 1 evad alatt. Elozo evadban sztem azert volt 24 mert potoltak a sztrajk miatti kimaradt 2 reszt (3. evad csak 20 reszes volt), Elso masodik evad is 22 reszes volt. Ettol fuggetlenul orulnek ha iden is lenne mondjuk 24 resz, himymbol sosem eleg 😛

oliwwer
Gondolom azért, mert 24 részt (1 évadot) kell kiosztani 1 évre, és ha minden héten lenyomnának egyet, akkor az év második felére nem maradna.
passatgt
base fckin ball

rhazid
és azt lehet tudni miért ?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

oliwwer
Se supernatural.. Tegnap úgy mentem fel torrentre vigyorgó fejjel hogy dejó végre van új How i met your mother, erre semmi. :S
Ejnye, valóban... Se House, Se TBBT, és még HIMYM sem.... <#szomoru1>

Nincs

REAL MADRID

S05E06-os résszel mi van? A héten nincs új epizód? :S

S05.E04-ben a Cat Funeral szám vmi isteni! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

passatgt
rákerestem albumra warezen, komment:

Tantruuummm!!! Thx dude!

😄

Számomra a mostani évadból a negyedik rész az valami ÓÓÓRIÁÁSI VOLT! 😊 Ízlések és pofonok.

LoSA
Nekem még mindig az elsõ rész tetszett a legjobban ebbõl az évadból... 😊

hát ez megint nagy csalódás volt. inkább végignézem újra az elsõ két évadot :|

LasDen
azt a rohatt refrént dudolom egész nap 😄

tigeroo
egyik komment:

Wroaaaar!! *Throws T.V. out window* TANTRUUUUMMM

XD
szucsy89
<#taps>
tigeroo
hát nemtom engem nem gyõzött meg. ezen a részen csak 1-2x röhögtem 😞
<#taps><#taps><#taps>

REAL MADRID

Nekem épp az a bajom hogy ez az utóbbi rész sem volt igazán HIMYM feelinges.(jó a kocsitúra az ok) És bár az elején drukkoltam ennek a Barney Robin párosnak mostmár inkább szedném szét õket. Ennek így nem sok értelme van. Mintha együtt se lennének, Barney nem is tud úgy megnyilvánulni ahogy azt a szingi életében tette. Robin meg egyre keményebb csaj..
Nem azt mondom hogy rossz de már nincs olyan feelingje a sorozatnak szerintem mint régebben sajnos. 😞
szucsy89
nem azt mondom, voltak benne jó részek, de pl. Barney 100x jobb szokott lenni...Robin szál se tetszett..Ted és Marshall viszont jók voltak
Akinek nem tetszett ez a rész az nem érti igazán a HowIMet feelinget.Szomorú... pedig hatalmas volt!!!!!

4 minutes later...I would walk 500 miles... 😄
kuci06
TANTRUM!!4

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

szucsy89
mondjuk ezen viszont hangosan felröhögtem😄
Pipör
ez télleg gyengus rész volt :S

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Az évad eddigi legjobb jelenete 😄DD

REAL MADRID

szucsy89
sztem legrosszabb:\
Mostani 😄

REAL MADRID

LoSA
Melyik? <#confused>

kuci06
Get real money! 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ProGabe
évad eddigi legjobb része volt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Taaantruum....😄
úgy tûnik hogy a sztori nem fog még pár részig elõre haladni....

LoSA
Eddig szerintem az ötödik évadban az elsõ része volt a legjobb, azon rengeteget nevetettem! <#nyes>

zvaragabor
Vagy a harmadik évad után újrakezdték? Negyedik évad még nincs leszinkronizálva?

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Most melyik rész megy a Comedy Centralon? Úgy utálom, hogy nem írják ki, és ha kihagyok 1-2 részt, simán elkavarodok.

Chaos Anno Domini

LasDen
ht ha azt nézzük, hogy 2030-ban a kölkök 16-17 év körül vannak....tehát az idei vagy a következõ évadban bekéne hozniuk az anyjukat, hogy járjon vele egy kicsit aztán elvegye.....😄

barnie1990
Barney milyet csajozna az esküvõn, aztán végigröhöghetnénk Robin kapcsolatát a gyerekkel. 😄DD

Zene nélkül mit érek én?

precision
nekem maga a rész annyira nem jött be, nagyon lagymatag az egész... mármint, még mindig teljesen nézhetõ, de sokkal jobb részekhez vagyok szokva a himymel kapcsolatban... persze az utolsó jeleneten és Barney beszólásán én is borultam 😄
fura, hogy pl nálam a TBBT simán veri ezt a sorozatot, pedig régebben nem biztos hogy így volt... haladhatna már a sztori kicsit jobban a jelen felé, biztosan lennének vicces jelenetek akkor is mikor megismerkedik tényleg anyával, esküvõ, gyerekszülés...stb.
ja gondolom majd a 12. évadban megismerjük az anyát 😄

Bazinga!

Kicsikiraly
dettó 😄 de a rész közben is, amikor Robin és Barney "magányosan" járják a várost :AS😄aS😄A:Sd:ASdA:SD:

DFTBA &#3232;_&#3232;

macselek
Jópofa rész volt. Amúgy az ebben a részben lévõ honlap is létezik: http://itwasthebestnightever.com/

Na, ez egy jó rész volt!😛
Valaki amúgy nem tudna esetleg egy linket adni, ahol a sorozatban elhangzó zenék ki fel vannak sorolva? Most újranéztem pár régebbi epizódot, és jó számok vannak benne. <#vigyor2>

LasDen
nah ez a rész a korábbi évadokat idézte 😄 évgig röhögtem....
what have i done??? 😄 a végén Barney-n hangosan felnevettem 😄