308
-
zero977 #28 Torrentről leszedhető, felirat van hozzá a feliratok.hu-n :-) -
wanek #27 Amit gondolok, azt le is írom, nem kell fárasztanod magad feltételezésekkel. Semmiféle eltitkolásról nem írtam, nem kéne képzelődnöd. -
#26 Ez egy kiragadas volt az osszeeskuves elmeletek eszenciajabol, csak mint egy peldakeppen, h a "gazemberek" mit akarnak eltitkolni. Gondolom ilyen csalasokra gondoltal... -
wanek #25 "Az ilyen elmeletekben az a legerdekesebb, hogy 1massal sincsennek semmilyen osszefuggesben" - miért kéne összefüggésnek lennie? A közös az bennük, hogy a hiszékenységre építenek.
"Marson es a Holdon(!) vannak mar reg bazisok a gazdasagi elit/szamuzottek/katonak szamara." - ez nekem új. Ez tőled származik? LOL! -
#24 Az ilyen elmeletekben az a legerdekesebb, hogy 1massal sincsennek semmilyen osszefuggesben. pl: az amcsik nem jartak a Holdon sohasem, DE a Marson es a Holdon(!) vannak mar reg bazisok a gazdasagi elit/szamuzottek/katonak szamara. -
wanek #23 "Az összeesküvés elméletek gyártása divat." - ez nem divat kérdése. A mai világban rengeteg a csalás mind politikai, mind gazdasági, mind tudományos téren. Erről pedig nem a "ráérő" emberek tehetnek, hanem a gazemberek.
Csak gondolj bele, hogy még egy ratyi amerikai sci-finek csúfolt förmedvényt is az emberek egy része képes olyan szinten elhinni, hogy akár még hivatkozik is rá. Jó példa erre az sg fóruma is.
Persze a valóság és a képzelgés összemosódása nem mai keletű. Ugye volt már pár szűz mária megjelenés is, stb. Az emberek egy része fogékony az ilyesmire, számukra bármit be lehet adni. Végül is a reklámipar is erre épít. -
sgbo #22 Sok embernek rengeteg ideje van. Az összeesküvés elméletek gyártása divat... (WTC,Gagarin,Holdraszállás,Pearl Harbor.....) Sok amatőr hozzánemértő úgy gondolja hogy ő okosabb.
Meglátszik hogy pont amerikában szokás ez : az emberek jól élnek, unatkoznak + a feltűnési viszketegség nemzeti hagyomány... -
Inquisitor #21 Nem az a lényege a filmnek, hogy az Ő összeesküvés elméletük igazibb e, mint a kb. annyira hiteles "erdeti" tényállás, hanem az, hogy nem ártana az emberknek néha a dolgok látszata mögé nézniük :) -
Szefmester #20 hát ha a készítők sokáig élnek békében akkor csak egy elmélet, de ha véletlenül "baleset" éri őket akkor már gyanús lesz. :P -
dez #19 Talán nem is annyira. Eleve kevesebben voltak, és érdekes mód pont akkor omlott le (mérnöki pontossággal), amikor már szinte mindenki elhagyta, aki tudta.
Korábban volt egy dokumentumfilm Pearl Harborról. Nos direkt módon nem mondták ki (nem merték), de utaltak rá, hogy akkor is tudhatott a vezetés a Japánok érkezéséről, de nem értesítették a tengerészetet... Akkor is kellett az ürügy. Később Vietnam megmutatta, milyen fontos a jó ürügy, mert anélkül nincs elég támogatás a társadalom részéről. -
#18 Én erről a kretén USA-ról és a bájgúnár politikusokról már mindent el tudok képzelni... -
wanek #17 Nekem már régen megvan ez a film. Érdekes, de nekem light-os.
Számomra soha nem volt kétséges, hogy öntámadás volt az egész, "arab terroristák" és talán mások sem voltak a gépeken, hanem egyszerűen úgy programozták be a robotpilótát, hogy a tornyokba csapódjon. A fekete dobozok érdekes módon nem lettek meg. Illetve amit "találtak", az annyira megsérült, hogy semmit sem lehetett belőle kinyerni. Pedig a fekete dobozokat ugye úgy csinálják meg, hogy bármilyen katasztrófa is érje a gépet, az "túlélje" a dolgot. -
CUCLI #16 (Y)(Y) baromijók a zenék alatta. eltalálták nagyon -
szabi0 #15 Ha van türelmetek ezt olvassátok el érdemes.
Üdv
szabi -
#14 Azért a wtc kinyúvasztása, pár ezer emberrel egyetemben más tészta... -
alien47 #13 Szeptember 11 is jol mutatja hogy az emberek levannak butitva a vegetacio szintjere. A kormanyok meg azt (itthon is) csinalnak amit akarnak. Senki (marmint tomegek) nem kerdez semmit es nincs felelosege a vezetoknek sem. Kellett egy jo urugy irakba menni az olajert. Tessek megkaptak a hamburgerzabalu amcsik. Meghozza a sajat vezetoiktol.
fasza vilagban elunk, csak igy tovabb. Nem szeretnek viszont olyan gepre tevedni amit lelonek vagy irodanak vezetnek mert nehany nagykutyanak ez all az erdekeben. -
#12 Érdekes -
#11 Ők azt állítják, hogy a Airlines 77-es járat nem csapódott a toronyba. Ez nem azt jelenti, hogy nem csapódott bele repülő, csak nem a 77-es járat!
Erről olvastam valami jelentést a neten, hogy ha egy akkora gép a feltételezett sebességgel becsapódott volna, akkor azonnal össze kellett volna dőlnie a toronynak.
A másik, amit előttem már valaki irt, hogy független szakértőknek is gyanús, hogy a tornyok összerogytak (mint preciziós robbantáskor), nem pedig összedőltek.
Persze ezekhez még sok érdekes tényező hozzájön:
1. a 77-es járaton alig volt utas, ami nem jellemző erre a járatra! (feltéve, ha valóban az a járat volt).
2. abban az időpontban a WTC-ben alig voltak.
3. Miért a pentagon, miért nem a fehérház? Sokkal nagyobb válságot okozott volna!!! A Pentagon azon részében éppen átalakítási munkák folytak, tehát nem volt ott ember, azokon kívül, akik ezt a munkát csinálták, viszont USA szemmel nézve ők feláldozhatók voltak!
4. ezt az USA felhasználhatta arra, hogy háborút robbantson ki. a háborún dupla haszna volt az USA-nak. Az olaj árak felszöktek. Abban a térségben az olaj kutak, finomítók 2/3-a USA tulajdonban van!!! Az arabok USA-ban gyártott fegyverekkel "vadásznak". Ebből már megint USA-ba megy a pénz!
Akár honnan próbálom megközelíteni, mindig ugyan oda érek vissza. Ez az egész csak is kizárólag az USA-nak kezdvez! És akkor még nem beszéltünk arról, hogy sokan hirtelen USA szimpatizánsok lettek és sok kormány biztosította USA-t a támogatásáról!!! -
#10 Loose change part 1 -
alien47 #9 Kicsit tul van terhelve. Probalkozz....
-
alien47 #8 Megneztem....Siraly!!!!! -
#7 Nekem nem igazán nyitja meg a honlapot ( http://www.loosechange911.com/) -
assdf #6 Én inkább a dolgok másik részében kételkedek.
Tudtommal ugye a gépeket arab terroristák vezették, akik úgy általában eléggé utálják a zsidókat. Na most hogyan lehetséges az, hogy van egy jól felépitett terrorszervezet, akik képesek arra hogy titokban eltéritsenek 4 repülőt és erre fel egy zsidó üzletemberek által "lakott" kereskedelmi központba pont egy zsidó ünnepnapon repülnek bele, amikor gyakorlatilag alig volt benne ember??? Úgye tudtommal meghalt kb. 3-4ezer ember (nem tudom számszerüen a pontos adatokat), miközben ha jól tudom a wtc-ben egy átlagos munkanapon 50 ezer ember dolgozott.
Erre a paradoxonra nem igazán tudok értelmes magyarázatot adni.
Ezen kivül még több más érdekes kérdés is van, és bizony bennem sokszor felmerült már a kétely, hogy tényleg nem-e tudatosan az amerikai kormány felelősége-e az egész. Nem feltétlen úgy, ahogy a filmkészitők állitják, hanem akár úgy is, hogy tudtak a merényletről és direkt nem léptek közbe, hogy utánna legyen indok pl irak megtámadására... -
Unreal1942 #5 A pontos igazság sosem fog kiderűlni. Az viszont világos, hogy az usa nyakig benne van.
Kellett nekik valami nyomós ok a háborúhoz. -
#4 ekkora baromságos összeesküvés elmélete...pf...de amúgy tetszik nagyon, imádom az ilyeneket, hajrá x akták!:)
-
#3 Nézzétek meg ezt a kis videót, ha még nem ismernétek...Pentagon Támadás -
alien47 #2 A becsapodas egyertemu a ket toronyba de az osszedoles mar nem annyira ha megnezed ugy dol ossze az egesz mint amikor robbantassal omlasztanak ossze egy epuletet hogy a szomszedos hazakban ne okozzon kart. Erdekes hogy a ket torony nem dolt el hanem osszeomlottak.
A masik nagy beetetes hogy a fellazat tuszok a foldnek vezettek a gepet. Ja ha megnezitek az akkori hirado adasat akkor latszk hogy a gep egy kis kratert csinalt csak a foldben. Altalaban he egy gep lezuhan akkor tobb szaz meteren szorodnak szet a roncsok es vannak kissebb nagyobb felismerheto darabok. Itt viszont csak egy kis krater maradt. Valoszinu egy raketaval leszedtek es a megmarad roncs okozta azt a kis kratert...... enyit a hosokrol. Nagy baromsag, nem ismerhetik el hogy lelottek egy gepet tele amerikai allampolgarokkal. Igy marad a hos sztori!!!!!!! A sok hulye amcsi meg el is hiszi..... -
#1 "Az amatőr videósok alkotásukban azt állítják, hogy az American Airlines 77-es járata soha nem tudta volna eltalálni a Pentagon épületét, a World Trade Center ikertornyait belső robbantásokkal omlasztották össze"
Akármilyen szkeptikusan állok a dologhoz, azt rengeteg videó bizonyítja, hogy a repülők belecsapódtak a tornyokba. Dokumentumok bizonyítják, hogy az acélgerendák tűzszigetelése nem volt tökéletes, rengeteg helyen hiányzott a védőbevonat. Az égő kerozin hőjének az acél szilárdságára való hatását pedig szerintem nem kell ecsetelnem...innentől kezdve...
...a Pentagonba csapódó repülőben egyébként én sem hiszek...