Online siker egy szeptember 11-i videó

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megneztem....Siraly!!!!!
HöfEE
Nekem nem igazán nyitja meg a honlapot ( http://www.loosechange911.com/)

Én inkább a dolgok másik részében kételkedek.
Tudtommal ugye a gépeket arab terroristák vezették, akik úgy általában eléggé utálják a zsidókat. Na most hogyan lehetséges az, hogy van egy jól felépitett terrorszervezet, akik képesek arra hogy titokban eltéritsenek 4 repülõt és erre fel egy zsidó üzletemberek által "lakott" kereskedelmi központba pont egy zsidó ünnepnapon repülnek bele, amikor gyakorlatilag alig volt benne ember??? Úgye tudtommal meghalt kb. 3-4ezer ember (nem tudom számszerüen a pontos adatokat), miközben ha jól tudom a wtc-ben egy átlagos munkanapon 50 ezer ember dolgozott.
Erre a paradoxonra nem igazán tudok értelmes magyarázatot adni.
Ezen kivül még több más érdekes kérdés is van, és bizony bennem sokszor felmerült már a kétely, hogy tényleg nem-e tudatosan az amerikai kormány felelõsége-e az egész. Nem feltétlen úgy, ahogy a filmkészitõk állitják, hanem akár úgy is, hogy tudtak a merényletrõl és direkt nem léptek közbe, hogy utánna legyen indok pl irak megtámadására...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

A pontos igazság sosem fog kiderûlni. Az viszont világos, hogy az usa nyakig benne van.
Kellett nekik valami nyomós ok a háborúhoz.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

akyyy
ekkora baromságos összeesküvés elmélete...pf...de amúgy tetszik nagyon, imádom az ilyeneket, hajrá x akták!😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

0Speed0
Nézzétek meg ezt a kis videót, ha még nem ismernétek...Pentagon Támadás

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

A becsapodas egyertemu a ket toronyba de az osszedoles mar nem annyira ha megnezed ugy dol ossze az egesz mint amikor robbantassal omlasztanak ossze egy epuletet hogy a szomszedos hazakban ne okozzon kart. Erdekes hogy a ket torony nem dolt el hanem osszeomlottak.

A masik nagy beetetes hogy a fellazat tuszok a foldnek vezettek a gepet. Ja ha megnezitek az akkori hirado adasat akkor latszk hogy a gep egy kis kratert csinalt csak a foldben. Altalaban he egy gep lezuhan akkor tobb szaz meteren szorodnak szet a roncsok es vannak kissebb nagyobb felismerheto darabok. Itt viszont csak egy kis krater maradt. Valoszinu egy raketaval leszedtek es a megmarad roncs okozta azt a kis kratert...... enyit a hosokrol. Nagy baromsag, nem ismerhetik el hogy lelottek egy gepet tele amerikai allampolgarokkal. Igy marad a hos sztori!!!!!!! A sok hulye amcsi meg el is hiszi.....
Looserke
"Az amatõr videósok alkotásukban azt állítják, hogy az American Airlines 77-es járata soha nem tudta volna eltalálni a Pentagon épületét, a World Trade Center ikertornyait belsõ robbantásokkal omlasztották össze"

Akármilyen szkeptikusan állok a dologhoz, azt rengeteg videó bizonyítja, hogy a repülõk belecsapódtak a tornyokba. Dokumentumok bizonyítják, hogy az acélgerendák tûzszigetelése nem volt tökéletes, rengeteg helyen hiányzott a védõbevonat. Az égõ kerozin hõjének az acél szilárdságára való hatását pedig szerintem nem kell ecsetelnem...innentõl kezdve...

...a Pentagonba csapódó repülõben egyébként én sem hiszek...

← ElőzőOldal 7 / 7