2412
-
#365 amikor én egyszer beírtam, nem látszott, de később már igen -
#364 gondolom azoknál van amit eleve jó minőségben töltöttek fel. Persze lehet, hogy hülyeség amit írtam. -
vidu01 #363 Szarszemétszar you tube! Nem tudok commentelni egyik videohoz se akármikor próbálom bármelyiknél, még a sajátomnál se tudok válaszolni semmire. -
blackgamer #362 pár videónál ott van: "watch in high quality" ez mitől függ? többinél miért nincs ilyen lehetőség? -
Paddy #361 hello!a youtube megad ott helyben egyből egy linket amiről lehettelepítani, utánna célszerű nyomni egy restartot és meni fog -
#360 amikor ugye más gépnél voltam vagy amikor esetleg telepítettem a windowst akkor ugye youtube -> elvisz a flash oldalra, és ott le lehet tölteni. adobe flash player kell hozzá vagy mit telepítesz? ha jól telepíted és jót, akkor nem tudom mi a baj -
#359 Mivel nem találtam másik topiktot ide írnék egy kis problémát :S...
A youtube-n mindig amikor nézni akarok egy videót mindig kihozza hogy "Telepisd fel a flash player..."
OK... letöltöm...feltesze... ujra fellépek a youtube-ra és megint ezt irja ki... és nem tom miért... Pls help ha tudtok -
#358 :)
van olyan lehetőség, hogy a felhasználó engedélyezi a hozzászólást -
blackgamer #357 utóbbi hónapokban sose jön le a teljes videó, elakad útközben
nincs valami megoldás ennek orvosolására?
ami folytatná a letöltést ha leáll, vagy F5 után ne elejétől kezdje tölteni -
#356 Áprilisi tréfa jútúbon :D -
marcell007 #355 köszi
-
ldavid #354 bejelentkezés után itt -
marcell007 #353 hello!Valaki elmondaná nekem hogy a youtube-on hogyan törölhetném ki a mostani profilomat csekéj angoltudásom révén nem nagyon jövök rá , hogy ,hogy kell.előre is kösz -
#352 lehet szavazni 2007 legjobb videóira. -
#351 Sziasztok! Egy kis help kéne. Folyamatosan szoktam használni a youtube-ot, erre most este ez fogad:
"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player."
Megnéztem neten, a scriptek is be vannak állítva, és a flash player legfrissebb verziója van fent, mégsem játszik le semmit. Ez mi a rák lehet???
-
loghboy #350 Egyébként tök jó mobilon megy a youtube,igaz sok adatforgalommal...http://m.youtube.com -
loghboy #349 Az evolúció legalja... -
#348 Apocalyptica- Enter Sandman
Hogy lehet így csellózni??? -
#347 oszt mia faszért kellet kiszedni:@@@@@@@@ -
ldavid #346 már sehogy, kiszedték a múltkor -
#345 monjda már meg valaki ypoutubon ha keresek valamit, hogyan lehet a találatokat nézettség alapján sorba rendezni??????? -
ldavid #344 a profile picture-ről tud valaki valamit?
pár napja megváltoztatták és most elég furán, 84x84-es méretben jelenik meg
a feltöltésnél viszont még mindig az "Images will be resized to 100px by 75px..." szöveg látható
csak én nem látom az értelmét? -
#343 Igaz ma már ott van kint kösz! -
vidu01 #342 kb 1 nap -
#341 Ezt a videot nemrég töltöttem fel.Életemben most előszőr használtam youtubot.
Kérdésem ez a videó mikor fog megjelenni a keresőben is márha rákeresek?? Mert nem adja ki sajnos nemértem miért :( -
Bence9292 #340 Net: 10Mbit
3GB ram
Intel x3100 videokari
Amikor vettem a notebook-ot akkor még ment. Most újraraktam a wint és nem megy. -
Paddy #339 Net elérésed milyen?Memóriád?Videókártyád? -
Bence9292 #338 Hi
Nem tudja valaki, hogy mitől van az, hogy nem mennek a videok full screenben? Rányomok a teljes ablakos videora erre kiteszi teljes képernyőre, de csak szürke képet látok és szól alatta a hang. Aztán escape-el tudok kilépni. Nem sikerül rájönni, hogy mi lehet a gond. A legfrissebb flash van feltéve.
Valakinek tippje esetleg? -
Paddy #337 vol olyan h 3 nap után jelent meg a hozzászólásom, lassu a szerójuk ennyi.
nekjem most törölték egy videoklippemet mondván h szerzői jogokat sértettem vele lol:) -
#336 ma is irtam egyhozzászólást:) nektek most működik? (megjegyzem ált. frissíteni kell ha nem látod hogy elment e :P) -
vidu01 #335 Nemkem nem sikerült, azt hittem én vok a béna. :) -
#334 igen, tegnap írtam is egyet egy videóhoz :P -
#333 más tud hozzászólást irni youtubon?:S -
#332 Egyébként a YouTubenál azt nyilatkozták tavaly novemberben, hogy dolgoznak a HD szolgáltatáson, és hogy pár hónapon belül elérhető lesz nem HD, de magasabb minőségű videók feltöltése. Azzal mentegetőznek, hogy a HD-re még nincsen felkészülve a nagy közönség, sok embert eltántorítana a hosszabb bufferelési idő, mivel nem mindekinek van broadbandje.
Ezek béna kifogások, ott a vimeo példának :) Nálam észre se vehető a bufferelés, aki pedig nem rendelkezik broadbandel az bármikor átkapcsolhatja a "HD ON" gombot OFF-ra a jobb oldalon, és nézheti a videókat gyengébb minőségben.
Szal jútúb HD-t a népnek de izibe! :) -
#331 Jaja, ráadásul nagyon szép videók vannak fent. Ez az egyik kedvencem.
Másik HD channel több videóval -
#330 az a hd nem rossz :) -
#329 Vimeo.com
Érdekessége, hogy HD (1280x720) videókat is fel lehet tölteni.
Vimeo HD channel
Ezt hiányolom legjobban a Youtuberól, mostmár igazán megléphetnék!
-
ramez1990 #328 Nekünk van egy jackass-es filmünk, még a nyáron forgattuk, a legjobb pillanatokat itt meg tudja nézni az,akit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=eDUqejrd7xI
A minőség eléggé rossz youtube-on de azért nézhető. -
ramez1990 #327 Csá! Grrrrrrr nekem behozta a videót amit linkeltél. Miután feltetted átkonvertálják még a videót. Várni kell rá kb egy napot hogy nézhetővé váljon, és hogy a keresőbe is megtaláld. -
Grrrrrrr #326 Üdv! Felraktam egy videót, de nem jelenik meg, illetve hiába keresek rá a címére, nem adja ki. "RTW Julius krónika" http://www.youtube.com/watch?v=oRzqwcAb9Ag
Ez a linkje. Fent van, de valahogy nem leli. Mit rontottam el?
Előre is köszi.