2412
  • Aquir
    amikor én egyszer beírtam, nem látszott, de később már igen
  • banok
    gondolom azoknál van amit eleve jó minőségben töltöttek fel. Persze lehet, hogy hülyeség amit írtam.
  • vidu01
    Szarszemétszar you tube! Nem tudok commentelni egyik videohoz se akármikor próbálom bármelyiknél, még a sajátomnál se tudok válaszolni semmire.
  • blackgamer
    pár videónál ott van: "watch in high quality" ez mitől függ? többinél miért nincs ilyen lehetőség?
  • Paddy
    hello!a youtube megad ott helyben egyből egy linket amiről lehettelepítani, utánna célszerű nyomni egy restartot és meni fog
  • Aquir
    amikor ugye más gépnél voltam vagy amikor esetleg telepítettem a windowst akkor ugye youtube -> elvisz a flash oldalra, és ott le lehet tölteni. adobe flash player kell hozzá vagy mit telepítesz? ha jól telepíted és jót, akkor nem tudom mi a baj
  • Viktor99
    Mivel nem találtam másik topiktot ide írnék egy kis problémát :S...
    A youtube-n mindig amikor nézni akarok egy videót mindig kihozza hogy "Telepisd fel a flash player..."
    OK... letöltöm...feltesze... ujra fellépek a youtube-ra és megint ezt irja ki... és nem tom miért... Pls help ha tudtok
  • passatgt
    :)

van olyan lehetőség, hogy a felhasználó engedélyezi a hozzászólást
  • blackgamer
    utóbbi hónapokban sose jön le a teljes videó, elakad útközben
    nincs valami megoldás ennek orvosolására?
    ami folytatná a letöltést ha leáll, vagy F5 után ne elejétől kezdje tölteni
  • GregSB
    Áprilisi tréfa jútúbon :D
  • marcell007
    köszi
  • ldavid
    bejelentkezés után itt
  • marcell007
    hello!Valaki elmondaná nekem hogy a youtube-on hogyan törölhetném ki a mostani profilomat csekéj angoltudásom révén nem nagyon jövök rá , hogy ,hogy kell.előre is kösz
  • Punker
    lehet szavazni 2007 legjobb videóira.
  • Fritz Von...
    Sziasztok! Egy kis help kéne. Folyamatosan szoktam használni a youtube-ot, erre most este ez fogad:

"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player."

Megnéztem neten, a scriptek is be vannak állítva, és a flash player legfrissebb verziója van fent, mégsem játszik le semmit. Ez mi a rák lehet???

• loghboy
    Egyébként tök jó mobilon megy a youtube,igaz sok adatforgalommal...http://m.youtube.com
  • loghboy
    Az evolúció legalja...
  • htr93
    Apocalyptica- Enter Sandman

Hogy lehet így csellózni???
  • akyyy
    oszt mia faszért kellet kiszedni:@@@@@@@@
  • ldavid
    már sehogy, kiszedték a múltkor
  • akyyy
    monjda már meg valaki ypoutubon ha keresek valamit, hogyan lehet a találatokat nézettség alapján sorba rendezni???????
  • ldavid
    a profile picture-ről tud valaki valamit?
    pár napja megváltoztatták és most elég furán, 84x84-es méretben jelenik meg
    a feltöltésnél viszont még mindig az "Images will be resized to 100px by 75px..." szöveg látható
    csak én nem látom az értelmét?
  • grebber
    Igaz ma már ott van kint kösz!
  • vidu01
    kb 1 nap
  • grebber
    Ezt a videot nemrég töltöttem fel.Életemben most előszőr használtam youtubot.
    Kérdésem ez a videó mikor fog megjelenni a keresőben is márha rákeresek?? Mert nem adja ki sajnos nemértem miért :(
  • Bence9292
    Net: 10Mbit
    3GB ram
    Intel x3100 videokari

Amikor vettem a notebook-ot akkor még ment. Most újraraktam a wint és nem megy.
  • Paddy
    Net elérésed milyen?Memóriád?Videókártyád?
  • Bence9292
    Hi

Nem tudja valaki, hogy mitől van az, hogy nem mennek a videok full screenben? Rányomok a teljes ablakos videora erre kiteszi teljes képernyőre, de csak szürke képet látok és szól alatta a hang. Aztán escape-el tudok kilépni. Nem sikerül rájönni, hogy mi lehet a gond. A legfrissebb flash van feltéve.

Valakinek tippje esetleg?
  • Paddy
    vol olyan h 3 nap után jelent meg a hozzászólásom, lassu a szerójuk ennyi.
    nekjem most törölték egy videoklippemet mondván h szerzői jogokat sértettem vele lol:)
  • Aquir
    ma is irtam egyhozzászólást:) nektek most működik? (megjegyzem ált. frissíteni kell ha nem látod hogy elment e :P)
  • vidu01
    Nemkem nem sikerült, azt hittem én vok a béna. :)
  • Aquir
    igen, tegnap írtam is egyet egy videóhoz :P
  • akyyy
    más tud hozzászólást irni youtubon?:S
  • GregSB
    Egyébként a YouTubenál azt nyilatkozták tavaly novemberben, hogy dolgoznak a HD szolgáltatáson, és hogy pár hónapon belül elérhető lesz nem HD, de magasabb minőségű videók feltöltése. Azzal mentegetőznek, hogy a HD-re még nincsen felkészülve a nagy közönség, sok embert eltántorítana a hosszabb bufferelési idő, mivel nem mindekinek van broadbandje.

Ezek béna kifogások, ott a vimeo példának :) Nálam észre se vehető a bufferelés, aki pedig nem rendelkezik broadbandel az bármikor átkapcsolhatja a "HD ON" gombot OFF-ra a jobb oldalon, és nézheti a videókat gyengébb minőségben.

Szal jútúb HD-t a népnek de izibe! :)
  • GregSB
    Jaja, ráadásul nagyon szép videók vannak fent. Ez az egyik kedvencem.

Másik HD channel több videóval
  • Aquir
    az a hd nem rossz :)
  • GregSB
    Vimeo.com

Érdekessége, hogy HD (1280x720) videókat is fel lehet tölteni.

Vimeo HD channel

Ezt hiányolom legjobban a Youtuberól, mostmár igazán megléphetnék!
  • ramez1990
    Nekünk van egy jackass-es filmünk, még a nyáron forgattuk, a legjobb pillanatokat itt meg tudja nézni az,akit érdekel:
    http://www.youtube.com/watch?v=eDUqejrd7xI
    A minőség eléggé rossz youtube-on de azért nézhető.
  • ramez1990
    Csá! Grrrrrrr nekem behozta a videót amit linkeltél. Miután feltetted átkonvertálják még a videót. Várni kell rá kb egy napot hogy nézhetővé váljon, és hogy a keresőbe is megtaláld.
  • Grrrrrrr
    Üdv! Felraktam egy videót, de nem jelenik meg, illetve hiába keresek rá a címére, nem adja ki. "RTW Julius krónika" http://www.youtube.com/watch?v=oRzqwcAb9Ag

Ez a linkje. Fent van, de valahogy nem leli. Mit rontottam el?

Előre is köszi.