2412
  • Aquir
    dehát olyan JÓ! :p
  • kulabácsi
    ja de nem sokat ér :)
  • ldavid
    tegnap 960px széles lett a youtube, kaptunk wide playert
  • kovi04
    YouTube Live Sneak Peek! 11/22
  • GregSB
    Jah most veszem észre hogy a blogban írják konkrétan a videók minőségére vonatkozó adatokat :)

Egész pontosan ezek a lehetőségek állnak rendelkezésre jelenleg:

sima: mono 22.05 kHz-es hang, felbontás: 320x180
    &fmt=6: sztereo 44.1kHz, res: 448x336
    &fmt=18: sztereo 44.1kHz, res: 480x270
    &fmt=22: sztereo (nemtom hány kHz), res: 1280x720
  • GregSB
    Jönnek a HD videók YouTubera.

Mindenki ismeri az &fmt=18-as kódot, amivel jobb minőségű videókat lehet elérni. Mostmár külön gomb is van erre az ilyen videóknál. Jobb hang- és képminőség állít be. Teljes képernyőhöz viszont ez sem elég...

Egy-két videónál már elérhető az &fmt=22 kísérleti jelleggel. Ez még tovább növeli a felbontást. És miből gondolom hogy HD? Hasonlítsátok össze ezt a két videót, rakjátok ki őket teljes képernyőre:

http://www.vimeo.com/1211060
    http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY&fmt=22

Teljesen ugyan az, a Vimeo-ra feltöltött pedig köztudottan 720p-s. (ez egyébként egy elég erősen tömörített videó, vannak ettől jobbak is a Vimeon).

Eleinte az &fmt=18-as videokkal is csak kísérleteztek, aztán láthatjuk hogy ma már széles körben elterjedt. Szerintem pár hónapon belül, miután végeznek a tesztekkel beindítják majd a HD feltöltési lehetőséget is.
  • ldavid
    szerintem
  • qtab986
    Ki ez a nő akivel a youtube live -ot hirdetik?

• ldavid
    gondolom még nincs lefordítva az egész, régebben a webisztánon írták, hogy készül
    írd meg nekik, hátha írnak róla megint :)
  • akyyy
    az hogy lehet hogy itt magyar az egész youtube, de a főoldlaon nem?

:(
  • ldavid
    nincs, max megkéred azt, aki feltöltötte a videót
  • ppmarci
    Nem youtube-os video, de nagyon jó: LINK
  • xxdani
    helló. Van mód arra hogy hozzászólást töröljek youtubról? Én írtam másnak a videójához
  • Aquir
    én legalábbis ezzel töltök youtuberól :)
  • banok
    downloadhelper
  • Aquir
    meg firefoxnak videóletöltő kiterjesztései is vannak ilyen oldalakról pl
  • Depridol
    ajánlok jobb progit videoget
    Nem tudjátok miért nem mostanában youtube videót lementeni a YouTubeget-tel?
    Elindul a letöltés, és másodperc múlva azt írja ki hogy kész, a mentés meg sehol...
  • Depridol
    http://www.youtube.com/watch?v=nmyHJrBNATw
  • Punker
    ha feliratkozol vele 1 felhasználóhoz, a rendszer jelez ha új filmet tölt fel.
  • qtab986
    A Subscribers-ek kicsodák vagy micsodák?
  • GregSB
    Ja gúgli videóra nincs időlimit, de oda még asszem nem lehet jobb minőségű videót feltenni.

Ha valaki hosszabb filmet szeretne feltenni jó minőségben annak ott a Vimeo, ott csak annyi megkötés van hogy 1 héten max 500MB-ot tölthetsz fel, de a videó bármilyen hosszú lehet. (és lehet akár 720p-s is)
  • Punker
    bár máshol kérdezték de ott nem offolok. ki vannak írva a limitek, 1 giga illetve 10 perc a max, a hosszabbakat aszem a gúglisra lehet tölteni
  • Peteyy
    Emberek, miért van az, hogy a YT bizonyos hozzászólásokat simán átenged, másikaknál meg időtlen időkig megmarad a "post comment..." gomb...?
  • Benny04
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd
  • GregSB
    YouTube SuperHD

:DDD
  • GregSB
    FF bug, újraindítod megjavul. Nem tudom mi váltja ki egyébként.
  • qtab986
    Ezek az abszolút elsők a youtube meg a külföldi megosztók között első a magyarok között?
  • banok
    videoplayer.hu
    indavideo.hu
  • qtab986
    Magyarok között melyik videomegosztó az első?
  • techgirl
    http://www.youtube.com/watch?v=wTUe-531Il4

állatartóknak érdekes lehet.
  • kulabácsi
    próbáld ctr+f5el, nekem úgy is ment néha
  • nr1ranger
    Viszont Exploreren megy. Úgy letszik ez totálisan a Firefox hibája
  • nr1ranger
    Hm.. Nálam így sem jó, sőt még úgy sem, ha egy új lapon nyitom meg a youtube-ot és ott a cím alapján megkeresem a videót...
  • kulabácsi
    nekem is volt, de csak ha blogról néztem vidit, úgy lehet megoldani h nem ott nézed hanem katt rá és a youtube oldalán csinálod, gondolom firefox 3ad van, azóta fos :S
  • nr1ranger
    Ugyanez a problémám
  • Benny04
    Költözz el máshova :D
  • biomage
    nekem is lene egy problémám :S régeben mentetem videot, és ma amikor ráklikeltem ez fogadot :S "This video is not available in your country." mit csináljak hogy megtudjam nézni a videot?
  • NatureWalker
    Nekem az a problémám, hogy hang nélkül lejátszik a youtube rohadt hosszú töltés 2 másodpercet, utána megáll, pedig úgy néz ki, mintha végig betöltötte volna. Hiába húzgálom a csúszkán, megint csak 2 másodpercet játszik hang nélkül azt megáll. Elsősorban fórumokra beágyazott/linkelt videóknál csinálja ezt, de ha rákattintok, hogy a youtube.com-on nézzem meg, akkor is ugyanezt csinálja. Mellesleg Firefox 3-at használok
  • extrem10
    Sziasztok, találtam egy a youtube-hoz hasonló weboldalt, gondoltam feldobom vele a topicot:

http://videoriporter.hu