2412
-
#164 ti nem erzekelitek, hogy a youtube minden ilyen videos oldalnal joval lassabb? mert en elunom magam mire egy nyamvadt vidit akadasmentesen vegig tudok nezni, ellenben a gugli videoval. -
#163 ezzel nekem letülti az flv-t. azt meg már csak le kell tölteni vmivel...
ha neked nem tölti le akkor firefox topicba kérdezz... -
-
#161 talán inkább használj IE-t. -
#160 Segícstek már! Nemtom letölteni ezeket a Jútúb videókat. Ilyen böngészőm van!
-
stream man #159 ez nagyon exTRÉm :DDDD -
#158 Segata Sanshiro szétüt mindenkit aki nem otthon ül és gépezik^^ -
#157 tegnap néhány videót nagyon lassan raktak fel... Én is anyáztam elelget... XD -
#156 ok, csak kb olyan 3 körül lett feltöltve! na mind1, várok akkor még! -
#155 egy ideig eltart amíg feltöltődik a videó. -
#154 akkor ez vonatkozik a #153-ra is? mert én megtudom nézni a videót, és más is megnézte, de mindíg elállítódik, vagy nem tudom! -
#153 tudna valaki segíteni, hogy a feltöltött videóm látható legyen!? ha megakarom nézni a videót, akkor állandóan azt írja ki, hogy "If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process." ha a myvideos-ban rákattintok a videó alatt arra, hogy Make channel icon", akkor jó lesz egy darabig, de egy idő után megint kiírja, hogy "If you have......" -
#152 a moderátoroknak kell betenni :) -
#151 Hát én nemtudom megcsinálni, még ien szövegre katintos linket is elöször csináltam amugy ezt se tudok... -
#150 #147-et és #148-at be lehetne tenni a bannerba linknek -
Hajnalcat #149 Pedig nekem jó. Átkonvertálja, majd a linkre jobb gombbal rákattintva letöltöm a számítógépemre, és működik. -
#148 Viszább olvasgattam találtam egy linket egy komvertálo cucoshoz, aviba bekomvertáltama videot de semivel se tudom megnézni hibás a file azt irja ki...
Ez volt az az oldal -
#147 Ezzel tudod leszedni. Bemásolod oda a video linkjét és kidobja azt ahonan letudod töleteni. De megnézni nembiztos hogy megtudod.
-
stream man #146 lefelé olvasgass pl #105 -
botoxdoctor #145 Hali! Van valakinek ötlete, hogyan lehet elmenteni videokat a youtube-ról? -
#144 Várd meg, míg rendesen bebuffereli a videot... -
#143 hello! Nem tudjatok hogy miert akad meg a video a youtuben? a netem 2 mbes szoval nem hiszem hogy az a gáz. Operát használok de IEnel is ugyanez a probléma. -
#142 hát még mindig bűvészkednek, kezdek kiváncsi lenni :) -
#141 Köszi
remélem, hogy tényleg elérhető lesz hamarosan. -
blackgamer #140 valamit állítanak a szerveren, de hamarosan elérhető lesz -
#139 Ilyenkor mi a baja?
A videót hétfőn raktam föl.
Mi történt vele? -
#138 :D nagyon nagy... -
#137 Fűrész.. hahaha :P -
#136 Ok. Köszi. -
#135 kb egy nap kell amíg egy videót, keresni lehet a keresővel, a feltöltés után. -
#134 talán lehet később kerül fel? nemtom -
#133 Gyerek hogyan működik ez a szutyok megosztó? Mert feltöltöttem a videomat, de a keresővel meg nem lehet megtalálni. Se a konkrét név alapján se a tag-ek alapján. -
#132 OK, értem, erre gondoltam én is, csak nem voltam benne biztos. Köszi -
blackgamer #131 mindegyiknek egységesen 320x240 pixel -
#130 Meg lehet nézni, hogy az adott videónak mekkora a felbontása? -
#129 random? =) kérdezd meg őket:) -
blackgamer #128 létezik olyan oldal ahol random youtube videót tölt be? -
#127 hát az a 844 kb-os flv lejátszó nem zavar így egyszerűbb kapásból leszedni :) -
Alice Sabbat #126 nem egyszerűbb v dolnloaderel letölteni mpeg ként vagy avi ként és akkor még speclejátszó sem kell hozzá :O -
#125 akkor nemtom mi lehet