2412
  • KO
    VideoGet v2.0.2.27
  • BIZ0906
    C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5
    :D Nem kell ide downloadermeg kiegészítés itt megtalálod valamelyik mappában XD
  • John Cena
    kösz én kérek elnézést:P
  • Aquir
    asszem még ezekkel lehet még leszedni (Firefox kiterjesztések): Ook? Video Ook!, DownloadHelper. De több letöltő kiterjesztés vann az ff-hez
  • draco2140
    Erre csak anyit mondanék hogy a firefoxnak van egy bővitménye ami le tudja szedni a youtubeos videokat asszem DownThemAll a neve nos ez FLV formátumba szedi le a cuccot egy SWF & FLV Toolboxal át lehet nyomi .avi-ba és a Blaze media pro-val meg kiszedheted a hangot és megvághatod kedved szerint bármien formátumban(mp3 waw ogg wma. Sok sikert hozzá:)
  • Benny04
    youtube downloader—google a barátod :)
  • John Cena
    Sziasztok lehet hogy unalmas a kérdés és már minden 5 ember meg kérdezi de fel teszem akérdést a Youtuberól tudtok olyan progit küldeni amiből le tölthetem avideókat PLS válaszoljatok és kérek szépen Linket THX!!!
  • zoltan93
    Broadcast: Public | Rejected (length of video is too long)

Mostmár tudom hogy mi a gond.:S
  • dotkom
    hat ha azt akarod hogy minel kisebb legyen akkor xvid.
  • banok
    én wmv-t szoktam.
  • zoltan93
    milyen formátumban jo feltölteni?
  • zoltan93
    thx
  • banok
    a videó fájlt movie makerrel "csináld meg" újra, ments el, és utána töltsd fel.

volt már ilyen nekem is.
  • zoltan93
    én csak feltöltöttem egy wmv file-t! emmi mást nem csináltam feltöltöttem azt vártam nem hiszem hogy ellehet rontani bármit is! Vagy igen?
  • dotkom
    (unable to convert video file)
    nem rontottal el vmit?
  • zoltan93
    Views: 0
    Comments: 0
    Added: October 17, 2007, 08:06 AM
    Broadcast: Public | Failed (unable to convert video file)
    Raw File: AND1.WMV

Ez van a my videosnál amikor feltöltöttem. És amiko megnézem a linkjét az infónál és rákatintok akko ezt irja:We're sorry, this video is no longer available.

Director titulusom van de mégse jó

Mit lehet tenni?
  • Benny04
    kössz:)
  • dotkom
    http://www.convertdirect.com/
  • Benny04
    pl?
  • dotkom
    hasznalj vmi mast.
  • Benny04
  • dotkom
    o.O ?D
  • banok
    most akkor regeltél vagy nem?
  • Zinaj
    frissen regeltem, de nemtok regelni.mi a baj?
  • Benny04
    hello!
    nekem a youtube downloaderrel van egy kis problémám!amikor bemásolom a vidi linkjét,és le szeretném tölteni,ezt írja ki: HTTP:/1.1 403 Forbidden. Ez miért van?
  • dotkom
    amikor regisztralsz lehet valasztani hogy mi akarsz lenni. comedian/musician/director/ stb.
    itt kivalasztod azt hogy director es akkor sztem folrakhatsz 10 percnel hosszabb vidiket is.
  • zoltan93
    ezt ki tudod fejteni nekem bővebben?
  • dotkom
    director titulussal.
  • zoltan93
    csá!
    valaki meg tudja mondani hogy lehet youtube-ra 10 percnél hosszabb videot felrakni ami több mint 100mb?
  • dotkom
    jobb klikk mentes maskent. a quicktimeot meg deleteld a piiiibe hogy maskor ne cseszekedjen veled. persze hacsak nincs ipodod mert akkor muszaj.
  • bigfoot
    hát ha megvan a link akkor elvileg vmi letöltő manager el letudod tölteni
  • Scottt
    Viissza vonom[boccs a flood miatt csak szét b*sz az ideg]kész a konvert,behoz 1 oldalt ahol elindul a lejátszás Quick Time Playerral de én ezt leakarom tölteni mit kell csinálni????
  • Scottt
    Na megvan azis 1000000000000000000000000000000 HTX :)
  • Scottt
    Őő megvan kiírja a 100%de hol tudom letölteni?:D
  • dotkom
    probald ezzel: es kulonbozo bongeszokkel.
  • Scottt
    HElp átakarom konvertálni a vixyvel mp3romba de mindig az írja ki hogy header error!Ez mit jelent?Ma estig átkéne rakom egy csomó számot amit először átrakni mp3ba aztán másolni az mp3mamra:v
  • biomage
    látszik punket sokat olvasot :)
    akyyy két irását láttam az elsö a saját forumon irta az volt a voltam zárás elött :) és volt még egy ott pedig ezt irta :)waammvammmvam

xDDDD
  • SHADOWEYES7
    Sőt azon még én is ott vagyok !!!!444
  • dotkom
    huh. az jo. akkor majd a legkozelebbiket inkabb egy masikrol toltom fel.
  • Punker
    írtam hozzá :)