2412
-
#285 VideoGet v2.0.2.27 -
BIZ0906 #284 C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5
:D Nem kell ide downloadermeg kiegészítés itt megtalálod valamelyik mappában XD -
#283 kösz én kérek elnézést:P -
#282 asszem még ezekkel lehet még leszedni (Firefox kiterjesztések): Ook? Video Ook!, DownloadHelper. De több letöltő kiterjesztés vann az ff-hez -
draco2140 #281 Erre csak anyit mondanék hogy a firefoxnak van egy bővitménye ami le tudja szedni a youtubeos videokat asszem DownThemAll a neve nos ez FLV formátumba szedi le a cuccot egy SWF & FLV Toolboxal át lehet nyomi .avi-ba és a Blaze media pro-val meg kiszedheted a hangot és megvághatod kedved szerint bármien formátumban(mp3 waw ogg wma. Sok sikert hozzá:) -
#280 youtube downloader—google a barátod :) -
#279 Sziasztok lehet hogy unalmas a kérdés és már minden 5 ember meg kérdezi de fel teszem akérdést a Youtuberól tudtok olyan progit küldeni amiből le tölthetem avideókat PLS válaszoljatok és kérek szépen Linket THX!!! -
#278 Broadcast: Public | Rejected (length of video is too long)
Mostmár tudom hogy mi a gond.:S -
#277 hat ha azt akarod hogy minel kisebb legyen akkor xvid. -
#276 én wmv-t szoktam. -
#275 milyen formátumban jo feltölteni? -
#274 thx -
#273 a videó fájlt movie makerrel "csináld meg" újra, ments el, és utána töltsd fel.
volt már ilyen nekem is. -
#272 én csak feltöltöttem egy wmv file-t! emmi mást nem csináltam feltöltöttem azt vártam nem hiszem hogy ellehet rontani bármit is! Vagy igen? -
#271 (unable to convert video file)
nem rontottal el vmit? -
#270 Views: 0
Comments: 0
Added: October 17, 2007, 08:06 AM
Broadcast: Public | Failed (unable to convert video file)
Raw File: AND1.WMV
Ez van a my videosnál amikor feltöltöttem. És amiko megnézem a linkjét az infónál és rákatintok akko ezt irja:We're sorry, this video is no longer available.
Director titulusom van de mégse jó
Mit lehet tenni? -
#269 kössz:) -
#268 http://www.convertdirect.com/ -
#267 pl? -
#266 hasznalj vmi mast. -
#265 #261 -
#264 o.O ?D -
#263 most akkor regeltél vagy nem? -
#262 frissen regeltem, de nemtok regelni.mi a baj? -
#261 hello!
nekem a youtube downloaderrel van egy kis problémám!amikor bemásolom a vidi linkjét,és le szeretném tölteni,ezt írja ki: HTTP:/1.1 403 Forbidden. Ez miért van? -
#260 amikor regisztralsz lehet valasztani hogy mi akarsz lenni. comedian/musician/director/ stb.
itt kivalasztod azt hogy director es akkor sztem folrakhatsz 10 percnel hosszabb vidiket is. -
#259 ezt ki tudod fejteni nekem bővebben? -
#258 director titulussal. -
#257 csá!
valaki meg tudja mondani hogy lehet youtube-ra 10 percnél hosszabb videot felrakni ami több mint 100mb? -
#256 jobb klikk mentes maskent. a quicktimeot meg deleteld a piiiibe hogy maskor ne cseszekedjen veled. persze hacsak nincs ipodod mert akkor muszaj. -
#255 hát ha megvan a link akkor elvileg vmi letöltő manager el letudod tölteni -
#254 Viissza vonom[boccs a flood miatt csak szét b*sz az ideg]kész a konvert,behoz 1 oldalt ahol elindul a lejátszás Quick Time Playerral de én ezt leakarom tölteni mit kell csinálni???? -
#253 Na megvan azis 1000000000000000000000000000000 HTX :) -
#252 Őő megvan kiírja a 100%de hol tudom letölteni?:D -
#251 probald ezzel: es kulonbozo bongeszokkel. -
#250 HElp átakarom konvertálni a vixyvel mp3romba de mindig az írja ki hogy header error!Ez mit jelent?Ma estig átkéne rakom egy csomó számot amit először átrakni mp3ba aztán másolni az mp3mamra:v -
#249 látszik punket sokat olvasot :)
akyyy két irását láttam az elsö a saját forumon irta az volt a voltam zárás elött :) és volt még egy ott pedig ezt irta :)waammvammmvam
xDDDD -
#248 Sőt azon még én is ott vagyok !!!!444 -
#247 huh. az jo. akkor majd a legkozelebbiket inkabb egy masikrol toltom fel. -
#246 írtam hozzá :)