2412
  • Benny04
    Hali!

Mostaniban azt csinálja ez a jútub, hogy már rég bepufferelte az egész videót, de mindig megál és tölti...
    miért van ez? :S
    mert elég zavaró... :C
  • lippet
    Hello!

Lehet pont nem ide kellett volna, de mivel tudok videót rögzíteni, egy weboldalon beágyazott videórl, mert nem tom letölteni. Az oldal forássát is néztem de ott sincs:S

Köszi!
  • JetiRulez
    UP!
  • mate317
    közbe megtaláltam a megfelelő progit...
  • mate317
    Hi!

DVD-n lévő anyagot hogy tudok felrakni youtube-ra?
  • FRe4k
    Hi!
    Az mitől lehet hogy firefox 2 alatt egy bizonyos idő után beakadnak egy másodpercre a videók,de iexplorer alatt akadásmentesen mennek . :S
  • zebulon
    Sziasztok! azoknak akik szeretik: where the hell is Matt 2008:
    http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY
  • Énvagyokazapád
    youtube downloader, ingyenes, akármivé átalakít.
  • PrisonMan
    save2pc Pro. (Fontos, hogy a pro verzió legyen, mert csak abban lehet sok féle formátumban lementeni. A simában csak .avi-ban) Ha még nincs meg, akkor a googleban hozzáteszel névhez még egy "rapidshare"-t és már meg is találtad
  • Benny04
    én ezt használom.
  • bAguziB2
    sziasztok. az lenne a kérdésem , hogy melyik videó letöltővel tudnám a youtubos videókat leszedni és átkódolni 3gp-be. már próbáltam vvagy 10 db letöltőt, le is töltik a vlc-ket de a kódolásnál csak 50% ig mennek el vagy hang nincs hozzá.
    válaszotokat előre is köszönöm
  • Énvagyokazapád
    youtube downloader
  • Scottt
    Srácok vhogy leszedtem egy videót utubról.A kiterjesztése fájl.csak a VLC playerrel tudtam lejásztani azt, hogy tudom átkonvertálni pl mp3romba?
  • Benny04
  • GregSB
    Nekem semmi bajom az új playerrel. Egyébként csak vicceltem, ezért van ott a szmájli ;)
  • Benny04
    miért, te nem szívtad meg? :o
  • GregSB
    Addig lehetett csak visszaváltani amíg beta volt az új player, már nem lehet. Megszívtátok :DDDD
  • Benny04
    jah, én is utálom ezt az újat :C
    meg azért is, mert amikor elindul a lejátszás, nem tudom egyből leállítani, hogy bepufferelje teljesen, aztán nézzem meg az egészet, hanem kell várni egy csomót :|
  • akyyy
    azt monjda el valaki hogytudom beállitani hogy ne ez az új lejátszót lássam, hanem a régit.

zavaró, hogy a hangerő szabályzó belelóg a képbe, a régibe ott volt a csuszka vizszintesen, ami jobb volt:)
  • GregSB
    Én is csak ma vettem észre, nagyon komoly...

Sajna ha ide belinkelem a videót a fórumra akkor eltűnnek ezek a dobozok.
  • Énvagyokazapád
    hát én tudatlan ilyenről nem is tudtam :o
  • Benny04
    wtf :O
  • GregSB
    Interaktív videókészítés a jútúbon O.o
  • Benny04
    nekem mostaniban úgy szokott b*szakodni a youtube, hogy némelyik videót nem tölti be, csak tölt-tölt, de nem játsza le...
    mi lehet a baj? :S
  • Énvagyokazapád
    ha beteltek a favjaim (500db), akkor nem is lehet sehogyse több? :S
  • Aquir
    ez a video-oldalas azt nem tudom. Ballmert meg a Corvinus egyetemen dobálták meg :)
  • Punker
    ez mi volt?
  • Aquir
    omg
    biztos mert megdobáltuk Ballmert :D
  • banok
    ezek szórakoznak velünk ba' meg.
    EZ DISZKRIMINÁCIÓ!!!!!!!!
  • Benny04
  • nimrod45
    Tudom, hogy nem kapcsolódik teljesen a topoic témájához, de ezeknek mi a bajuk velünk (vagy fordítva)?
    http://www.veoh.com/
  • BIZ0906
    Egy kezdőnek ezt, hogy mondanád el? Neked sikerül?
  • Punker
    hát pl normális minőségű avit kell felrakni
  • BIZ0906
    És mibe kéne tömöriteni, hogy stereo legyen? Nem rég kezdtem még csak video vágás meg convertálást kicsit komolyabban :)
  • Punker
    ott a felirat ha van jobb minőség, amúgy tömörítéstől függ

egész jó lett a statisztika rész.
  • banok
    jobb minőségű a videó
  • BIZ0906
    Miért van az hogy valakiknek a videok zenéje jóminőségben és sztereóban szol? Hogy lehet azt elérni?
  • Noorbi
    Hello! Nem tudja valaki hogy miért tölti a youtube nagyon lassan a videokat mostanában? Eddig jó volt pik-pak betöltötte de most....
    Mindán más megy normálisan tehát nem a nettel van a gond.
    Elöre is köszi!
  • banok
    igen, már régóta így van csak tudni kéne olvasni...
  • Benny04
    nekem úgy szokott lenni, hogy először nem jeleníti meg, aztán frissíterk egyet rajta és bejön