2412
-
#405 Hali!
Mostaniban azt csinálja ez a jútub, hogy már rég bepufferelte az egész videót, de mindig megál és tölti...
miért van ez? :S
mert elég zavaró... :C -
#404 Hello!
Lehet pont nem ide kellett volna, de mivel tudok videót rögzíteni, egy weboldalon beágyazott videórl, mert nem tom letölteni. Az oldal forássát is néztem de ott sincs:S
Köszi! -
#403 UP! -
mate317 #402 közbe megtaláltam a megfelelő progit... -
mate317 #401 Hi!
DVD-n lévő anyagot hogy tudok felrakni youtube-ra? -
#400 Hi!
Az mitől lehet hogy firefox 2 alatt egy bizonyos idő után beakadnak egy másodpercre a videók,de iexplorer alatt akadásmentesen mennek . :S
-
#399 Sziasztok! azoknak akik szeretik: where the hell is Matt 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY -
#398 youtube downloader, ingyenes, akármivé átalakít. -
#397 save2pc Pro. (Fontos, hogy a pro verzió legyen, mert csak abban lehet sok féle formátumban lementeni. A simában csak .avi-ban) Ha még nincs meg, akkor a googleban hozzáteszel névhez még egy "rapidshare"-t és már meg is találtad -
#396 én ezt használom. -
#395 sziasztok. az lenne a kérdésem , hogy melyik videó letöltővel tudnám a youtubos videókat leszedni és átkódolni 3gp-be. már próbáltam vvagy 10 db letöltőt, le is töltik a vlc-ket de a kódolásnál csak 50% ig mennek el vagy hang nincs hozzá.
válaszotokat előre is köszönöm -
#394 youtube downloader -
#393 Srácok vhogy leszedtem egy videót utubról.A kiterjesztése fájl.csak a VLC playerrel tudtam lejásztani azt, hogy tudom átkonvertálni pl mp3romba? -
#392 -
#391 Nekem semmi bajom az új playerrel. Egyébként csak vicceltem, ezért van ott a szmájli ;) -
#390 miért, te nem szívtad meg? :o -
#389 Addig lehetett csak visszaváltani amíg beta volt az új player, már nem lehet. Megszívtátok :DDDD -
#388 jah, én is utálom ezt az újat :C
meg azért is, mert amikor elindul a lejátszás, nem tudom egyből leállítani, hogy bepufferelje teljesen, aztán nézzem meg az egészet, hanem kell várni egy csomót :| -
#387 azt monjda el valaki hogytudom beállitani hogy ne ez az új lejátszót lássam, hanem a régit.
zavaró, hogy a hangerő szabályzó belelóg a képbe, a régibe ott volt a csuszka vizszintesen, ami jobb volt:) -
#386 Én is csak ma vettem észre, nagyon komoly...
Sajna ha ide belinkelem a videót a fórumra akkor eltűnnek ezek a dobozok. -
#385 hát én tudatlan ilyenről nem is tudtam :o -
#384 wtf :O -
#383 Interaktív videókészítés a jútúbon O.o -
#382 nekem mostaniban úgy szokott b*szakodni a youtube, hogy némelyik videót nem tölti be, csak tölt-tölt, de nem játsza le...
mi lehet a baj? :S -
#381 ha beteltek a favjaim (500db), akkor nem is lehet sehogyse több? :S -
#380 ez a video-oldalas azt nem tudom. Ballmert meg a Corvinus egyetemen dobálták meg :) -
#379 ez mi volt? -
#378 omg
biztos mert megdobáltuk Ballmert :D -
#377 ezek szórakoznak velünk ba' meg.
EZ DISZKRIMINÁCIÓ!!!!!!!! -
#376 -
nimrod45 #375 Tudom, hogy nem kapcsolódik teljesen a topoic témájához, de ezeknek mi a bajuk velünk (vagy fordítva)?
http://www.veoh.com/ -
BIZ0906 #374 Egy kezdőnek ezt, hogy mondanád el? Neked sikerül? -
#373 hát pl normális minőségű avit kell felrakni -
BIZ0906 #372 És mibe kéne tömöriteni, hogy stereo legyen? Nem rég kezdtem még csak video vágás meg convertálást kicsit komolyabban :) -
#371 ott a felirat ha van jobb minőség, amúgy tömörítéstől függ
egész jó lett a statisztika rész. -
#370 jobb minőségű a videó -
BIZ0906 #369 Miért van az hogy valakiknek a videok zenéje jóminőségben és sztereóban szol? Hogy lehet azt elérni? -
Noorbi #368 Hello! Nem tudja valaki hogy miért tölti a youtube nagyon lassan a videokat mostanában? Eddig jó volt pik-pak betöltötte de most....
Mindán más megy normálisan tehát nem a nettel van a gond.
Elöre is köszi! -
#367 igen, már régóta így van csak tudni kéne olvasni... -
#366 nekem úgy szokott lenni, hogy először nem jeleníti meg, aztán frissíterk egyet rajta és bejön