2412
-
#525 nem, hanem ez: GOOGLE :) -
#524 ez a program neve? :) -
#523 flv to mp3 converter -
#522 hellosztok.Van oylan progi amivel youtobról leszedhetem MP3-baa cuccokat?Mert mondjuk én nem akarom hogy videóklippel együtt szedjen le egy zenét :) -
#521 hát végülis ott egy bazinagy community fül.. -
#520 A youtube videomegosztó hely vagy közösségi portál is? -
#519 nem tok ilyenről, max írj a youtube-nak, vagy ha nem nagy kár csinálj új felhasználót.. -
Csaba1026 #518 Sziasztok!
Lenne egy számomra fontos kérdésem:
Nem tudjátok hogy lehet letiltani egy embert, hogy ne tudja megnézni a videóimat?
Mer van egy Channel-em, és ha felrakok mindig egy új videót, egy külföldi 40-szer leszavazza egy csillagosra a videómat 5 perc alatt.
És mindig szórakozik velem, mindig irkál nekem stb...
leblokkoltam már vagy 20 channel-ét csak van egy csomó regisztrációja.
Aki tudna nekem segíteni kérem írjon.
Üdv: Csaba -
#517 egy... csaj? -
#516 b0xxy
Ki Ő? -
#515 vroom vroom -
polux #514 -
polux #513 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qkkGHTvt9pk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qkkGHTvt9pk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
#512 Video Disabled
A copyright owner has claimed it owns some or all of the audio content in your video airsoft Agria Commando Fight Again. The audio content identified in your video is I Wanna Be Your Dog by The Stooges. We regret to inform you that your video has been blocked from playback due to a music rights issue.
Replace Your Audio with AudioSwap
Don't worry, we have plenty of music available for your use. Please visit our AudioSwap library to learn how you can easily replace the audio in your video with any track from our growing library of fully licensed songs.
Other Options
If you think there's been a mistake, or you have other questions, please visit the Copyright Notice page in your account.
Sincerely,
The YouTube Content Identification Team
© 2008 YouTube,
na elmennek ezek a picsába...... -
#511 ha van opció rá akkor jelöld be mert mindig az alacsonyabb felbontást hozza be és csak a "HD minőség" gomb rákattintása után lehet csak HD-ba megnézni
egyébként kipróbálod a másik módot max kitörlöd -
#510 Ha valamit feltöltök akkor nekem kell bejelölnöm, hogy a watch in high quality opció elérhető legyen azoknak akik magas felbontásban akarják megnézni? Vagy ha valamit nagy felbontásban töltök fel akkor automatikusan ott lesz ez a lehetőség? Szóval mi dönti el, hogy egy feltöltött videónál ott legyen? -
#509 Csak be szerettem volna jelentkezni , hogy lehessenek saját kedvenceim...
Az Igoogle felhasználói mailom behozta, majd kitöltöttem a kötelezőket és a végére meg kiöltötte a nyelvét ::Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are not entitled to register for YouTube.com.
Mit kéne még bűvészkednem ??? ((((( -
#508 -
#507 Firefox downloadhelper kiterjesztésével egy gombnyomással gond nélkül le tudom a névvel együtt (jelezve a minőséget pl "[HQ]" a nagy felbontású nevének végén) tölteni mindkét felbontást (tehát egyből mutatja őket) -
Gabyee #506 Sziasztok!
Hogy lehetne letölteni a HD videókat a youtube-ról?
Youtube downloaderrel próbáltam de mindig csak az sd-t szedte le pedig a link a HD-ra mutatott. -
#505 az mitől van, hogy tegnap feltettem egy fasza nagyfelbontású videót, SD-ben nagoyn ocsmány, a két szélére tett két fekete csikot és még össze is nyomta a felvételt, de HD-be már szép fasza:)
de másik gépen nézném meg, ott meg nincs HD csak ocsmány szar -
#504 nincs semmi :S -
ldavid #503 *linkelni is lehet -
ldavid #502 az üzeneteknél sincs semmi? de lehet amúgy, hogy sajátra nem lehet
esetleg használd az Annotations funkciót, ott linkelni is asszem -
#501 arra gondolok csak éppen sikerült is csak aztán ki írja hogy el kell fogadnia a videó tulajdonosának :D dehát én vagyok a videók tulajdonosa és sehol sem látom ezt hogy "engedélyezni" kéne :D -
ldavid #500 ha a válaszra gondolsz, akkor keresd a 'Post a Video Response' linket a kommentek fölött -
#499 hi nem tom jó helyen járok-e :D
de hogy lehet videókat összekapcsolni? mármint úgy hogy van 2 videó és akkor az a 2 videó összetartozik tehát néz valami "01" nevű videót akkor alatta ilyen kis sárga rublikába mutatja "hogy nézd meg a 02 videót"... értitek mire gondolok :D
előre is kösz a helpet -
#498 Lehet már külön szűrni a HD videókat a YT-on. -
#497 vannak ilyen videók főleg rövideknél -
#496 Mi van a youtube-al? Megy a video, megfogom a csúszkát, hogy oda húzzam ahonnan nézni akarom, elengedem erre visszaugrik az elejére. Megfogom és előre húzom erre megint vissza ugrik az elejére. -
#495 na ezt jó tudni, bár ez a part 1,2 megoldás se rossz. Köszönöm a segítséget. -
#494 Hosszabb videó feltöltéséhez Director accountod kell hogy legyen. Itt van egy leírás róla
"If you have a Director's Account, you can upload longer videos. The YouTube Director program is especially for musicians, amateur filmmakers, videobloggers, or professional content producers." -
#493 Én ezt nem nagyon értem (mivel eddig nem annyira írtam kommenteket videókhoz)
Most ha válaszolok youtube-on valakinek akkor miért legfelülre kerül a post, és amikor később ránézek akkor akkor is, és amikor máskor még később ránézek na akkor meg úgy látom ahogy lenniekéne: a reagált hozzászólás alá kerülök -
#492 van ahol nincs ilyen limit
indavideo.hu
videoplayer.hu -
#491 több részbe töltöd fel [pl. egy 3 résznyi hosszú videót így: cím (1/3), cím (2/3), cím (3/3)] -
#490 nem lehet valahogy kijátszani ezt a 10 perces limitet ? -
cargame #489 Nem tudjatok h melyik a legnezettebb magyar video, vagy klipp ???persze csak magyar -
#488 ..akár elrettentő példának :D mittomén -
ldavid #487 legalább több videón lesz fekete keret -
#486 hipp hipp hurráááá :D