YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beállítható hogy ha embed-ként rakom egy weblapra akkor automatikusan elinduljon a videó?

lehet mások is próbálkoznak, de akkor már több 100 milliónál tartanának
keressünk pár embert és belevágjunk?
csak milyen videót rakjunk fel?
ha SG közössége az ügy mellé állna, akkor napokon belül toppon lenne a videó

Aquir
"elvileg bármilyen videót mesterségesen a legtöbbet letöltöttek közé lehet küldeni"

ez a logika csak akkor állja meg a helyét, ha ezt egyes egyedül mi csináljuk 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

youtube nem nézi az ip címet egy videó megnézésekor, szóval ha nyomkodjuk a frissítés gombot, növekszik a "Views:" értéke

namármost... a "legtöbbet nézett videók" elsõ oldalára 5 millió látogatóval már felkerülhet egy film (a legtöbb jelenleg 30 milliós)

- ha egy progi a gépünkön (vagy webes script) másodpercenként 1-szer letölti az oldalt akkor napi 86400-el növekszik az összes megtekintés (60*60*24)
- ha ezt 10 ember végzi, akkor durván 900000 látogatás jön ki egy napra
- ha egy hétig ezt folyamatosan csinálják, 6,3 millió videó letöltés jön ki vagyis a legnézettebbek közé kerül az adott film

ez csak egy kis eszmefuttatás volt <#crazya> elvileg bármilyen videót mesterségesen a legtöbbet letöltöttek közé lehet küldeni

mit gondoltok ki kellene ezt használni? csak a poén kedvéért

Aquir
mondd el ha ezt le tudod tölteni, nekem csak ez akadt meg

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nekem tökéletesen mûködik,egy másfél órás koncit is töltöttem vele!

szerintem nincs, mindenki mindenki ellen 😊 de ez másik topic témája

celza8807
sg közösségi van? 😄

A#1

Aquir
ez jó, még konvertál is, mûködött is, de harmadszorra sem tud letölteni egy videót youtube-ról, mert 72%-on elakad, lehet hogy túl hosszú neki?

egyszerûbb ha innen letöltitek a VDowloader progit és azzal a gépre lehet egybõl menteni(még a gugli videót is)

videó közösségire gondoltam 😊
nem közösségi közösségire

celza8807
közösségire ottvan az iwiw, myvip, ppl... 😊)
azok is gyarapodnak... (de hogy minek???!!)

A#1

itt az információ áramlásának van jelentõsége nem a minõségnek
amúgy szerintem hatalmas ötlet az oldal, nem csoda hogy gomba módjára szaporodnak hasonlók
mondjuk a közösségi részére (groups) még rágyúrhatnának, mert az elég szegényes

Tetsuo
-Hogyan mentsük le a Youtube videót?

-Így: Írjuk felül a böngészõ keresõ sorában a weblap címét az alábbi szöveggel:

javascript:function ytdwn() {var s=''+document.getElementById('playerDiv').innerHTML.match(/src=\"(<^\">*)\"/g);location='
./get_video?'+s.substr(18,s.length-19);}ytdwn();

-Majd nyomjunk entert. A böngészõ meg fogja kérdezni, hova mentse a .flv kiterjesztésû videó-fájlt.
-Lejátszani pedig pl. egy kis programmal lehet, ami letölthetõ itt: Free FLV Player
vagy itt: Wimpy FLV Player

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Kár, h xar a felbontása az összes videónak..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Aquir
ez már offtopic =)

nem értelek <#ticking>

Aquir
ezt már harmadszor mondod 😊

nem akarok konkrét oldalról dumálni, nekem csak hasonlókra lenne szükségem

Aquir
azt mondom abban a hozzászólásban hogy nyiss pontosan 5 darab topicot neki 😊

humorosban kérdezzem? <#confused>

Aquir
#27😊

jah hogy van olyan is, erre nem is mertem gondolni, de nekem több ilyen oldal is kéne

Aquir
akkor írd a metacafe topicba 😄

vicces kedvedben lehetsz, amúgy lehet nyitok inkább egy új témát

Aquir
ó, miért itt?? miért pont itt!!!!44??? (😄) humorosba kérdezd meg 😊

egy kaptafa, most nyissak új topicot az "ahová feltöltheted videóidat" siteoknak? <#crazya>

Aquir
na de kérem, ez itt a youtube xD googlevideó? 😊

most találtam rá a Metacafe nevû csodás sitera, ami szintén olyan mint youtube, google video...., ha ismertek még ilyen oldalakat pls írjátok meg!

Aquir
tecsõ

<#rinya>

Aquir
én nem nagyon vettem észre ilyet

feltûnõen csúszik a hang a képhez viszonyítva, ez a youtube sara?
nálatok is van?

feltöltöttem videót, Public Video-ra állítottam, de nem dobja ki a keresõ
lecsekkolják hogy tényleg nem brutál dolog? és manuálisan beteszik a keresendõkbe?
mert google videon így van, de itt semmi utalást nem találtam erre
nektek hány nap alatt került be a találatok közé?

celza8807
oda csak az volt/van írva, hogy Google videókhoz egy kis segítség... 😊

A#1

Egészen véletlenül találtam egy überfasza progit, amivel le lehet menteni Youtube-os és Google-s videókat, sõt egybõl át is konvertálja õket mpg vagy avi formátumra!!!!

Szedjétek innen:

VDownloader

Jaja menny el a vicces videós képes topik ba és ott felül van egy segítség oldal a yootube a ggoogle és még 1 oldal hoz hogy tudj le tölteni.

celza8807
jójó.. ok.. felfogtam.. 😊

A#1

gameplusz
Itt is van, ha esetleg nem találná fel valaki magát.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Csuhai G
MPlayer

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

celza8807
láttuk... 😛

A#1

celza8807
és mi játsza le a .flv-t?

A#1

gameplusz
Firefox kiterjesztéssel máshonnan is le lehet tölteni...

a neve: VideoDownloader
amire képes: letölti közel 60 hasonló oldal (tehát majdnem minden lényegesebbrõl az flv-t, mov-ot, mp3-at, quicktime-ot, stb stb.)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ha intertnet explorert használsz akkor c:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\
valamelyik könyvtárában meg fogd találni .flv kiterjesztésben a videókat.

(Nem árt törölni az ottani könyvtárakat ha gyorsan akarod megtalálni a cuccot 😊

lpmaskmancick
nekem már sikerült lementeni a firefox videodownloader kiegészítésével

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Hát nekem sem sikerült még, de ezt most kipróbálom!

Fülüke
DEjó! Énsem tudtam lementeni! A youtube a világ legkirályabb feltöltõs oldala! Én is töltöttem már fel néhány sajátkészítésû videót! 😄

De k*rvajó géped van istenem....

Aquir
egyébként azt az oldalt mindig megtalálod ha Google-ba annyit írsz be, hogy "youtube download"

és persze ahogy látod Google-os, meg még egy pár helyrõl való videókat is le tudsz tölteni ott 😊

celza8807
téma második címe: youtube-os videókról általában... 😄

A#1

Aquir
ezért nem kellett volna topicot nyitni 😊

a youtube-os videó URL-jét csak bemásolod ide, és lemented 😊 (Flv formátum, Flv lejátszó lejátsza)