2412
  • CroftManor
    1280x720ba kell menteni. 16:9-es képarányba.
  • geo91
    Nem tudja vki, hogy lehet HD minőségben feltölteni youtube-ra? Én sehol sem találom... Mert ha csak simán feltöltöm, akkor még watch in high qualityben is elég szar...
  • akyyy
    régen 10 volt úgy rémlik, de láttam már 12 perces videót youtubon.
  • Aquir
    hány percig tart kigoogle-ezni? :)
  • akyyy
    Hány perces videót lehet max feltölteni?
  • Csuhai G
    Köszönöm.
  • CroftManor
    Nem HDre gondolsz?
    Ahhoz 1280x720as felbontás kell és 16:9es képarány. A 640x480as meg akkor lesz high quality, ha mpeg4be mented.
  • Csuhai G
    Üdv!
    Feltöltöttem Youtubera két videót, az egyik 1024x768-as avi, a másik 640x480-as wmv. Egyiket sem lehet lejátszani HQ-ban.. mi lehet a probléma? Ilyen felbontásnál már meg kéne jelennie ennek a funkciónak, nem?
  • Aquir
    hát ez max neked kínos ugyanis semmilyen összefüggés és értelem nincs abban amit mondtál
    én szereljem meg a youtube-ot hogy kijelezze a %-ot vagy mitvártál? :] bocs az igazságért
  • cargame
    2 oraja tolt egy 90 mb os videot :D
  • cargame
    Sikerult feltoltened?? Mert en is ebben a cipoben jarok h mar egy jo ideje tolti felfele de nem tudom h hol jar :S Mennyi ido alatt toltotte fel neked???
  • akyyy
    Arra céloztam, hogy ott is írtad kommentbe, hogy "hülyéltél kicsit", múlt időbe, tehát aznapra abbahagytad, de itt mégis folytattad:( és ez nekem egyáltalán nem segített feltölteni a videót.
  • qtab986
    Ez a nő(boxxybabee) miről beszél a videóban? Meg a címek is mit jelentenek? Nem tanultam angolul, nem értem.

1. FOAR 4DD1 FRUM BOXXY
    2. FOAR ANT FRUM BOXXY
    3. FOAR EVERYWUN FRUM BOXXY
  • Aquir
    a papercraft egy fail? végülis mindegy hogy neked nem tetszik :]
  • akyyy
    FAIL
  • Aquir
    elrettentő példaként
  • akyyy
    és ez hogy segit nekem?
  • Strici Frici
    ezeket most találtam, eszméletlen jóóóók, az összes LOL!!!!! :))

a sarokban

Táplálkozás Irányító Lemez

tűzoltókészülék

ragasztószalag

• akyyy
    Nem értem mire jó ez
    meg megint variált feltöltéssel.

miért nem jelzi ki, hogy hány %nál jár?
    semmit az égvilágon semmit nem jelez, hol tart a feltöltés, ami monjduk 100 mega felett, azért már necces, pedig nem kicsi a feltöltésem, most épp 400 megás videót kéne feltöltenem, oszt már megy elgé régóta, de van egy olyan érzésem, a full sávszélt nem is használja ki!!!4535r3
  • ldavid
    a warner music leszedette a hangsávot

egyéb: új featureként le lehet kapcsolni a villanyt is xD

pl. itt
  • cargame
    Mi a jonyavaja van a youtub-al, h nem hozza ele az ismertebb szamokat??:OOO Tan letiltottak????? vagy mi???? semmi jo sza nincs.
  • ldavid
    az embed channel is tud magyarul
  • REPS0L
    valahogy meg lehet növelni a favhoz adott videók számát, vagy csak 650 a max? :(
  • qtab986
    A youtube tiltja azt, hogy filmekből házilag készített videóklippeket feltöltsenek?
  • CroftManor
    Hát nézd a képet
    1280x720-ba tettem meg és mégis 339 MB-ot ír
  • akyyy
    állítsd le és vidd az elejére, akkor jó lesz.
    idozona_hd.wmv 96 Mb.

Mennyi idő még feltölti, hát, attól függ milyen neted van, ez tán olyan jó 20 perc fél óra volt tán.
    De nem az a lényeg, hogy milyen formátum, meg mekkoraa mérete, hanem a felbontása.
    itt irja
  • CroftManor
    Fú én ha rámegyek a videódra hogy HD, akkor csak ezt látom
    Amúgy mekkora volt a mérete? Mennyi idő míg hd-t feltölt?
  • akyyy
    eh most nézem, hd-be is nyomott lett a képarány, pedig nem olyan volt:OOO
  • akyyy
    én wmv-be tettem fel, kis méretű, hamar felment, és HD
    ez ne
    igaz ha nem mész rá hogy watch HD akkor ott van két szép fekete csik, amit nem tudok eltüntetni:( ugyhogy én se értem még igazán. lehet képarányt lesi vagy franc tudja.
  • akyyy
    Van nekem egy videóm feltöltve, amot még mindig sokan megnéznek, sokan irnak hozzá, ami szép és jó, ezért nem is akarom törölni, de idegesit, hogy a főoldalon mindig jelzi hogy valaki kommentelt egy videómhoz, de többnyire angol huszárok irnak csak hozzá. nem lehet valahogy kikapcsolni a hozzászólási lehetőséget, esetleg, hogy ne figyelje eme videó hozzászólásait?
  • CroftManor
    Közbe emgtudtam, h attól függ h milyen formátumba teszed fel, ha mpeg4be, akkor megjelenik a videó alatt jobb oldalon a watch in high quality.
    Ha divX-be mented, akkor meg a watch in HD quality. De ha divXbe mentek akkor marha nagy lesz a mérete nyilván és 800 megát feltenni hát eltelik egy nap mire felmegy...
  • PunkZoli
    én kb fél éve tettem fel egy 450megás mp4 et, és akkor még messze nem volt sehol a hd jutubon, de most elérhető... viszont amiket most tettem fel azok már nem választhatók hdban... szal engem is érdekelne mi alapján megy
  • Aquir
    ha van opció akkor... de ha nincs akkor nemtom
  • CroftManor
    Vki megmondaná hogyan lehet a you tube-ra hd minőségben videót feltenni? Mert elmentem mpeg4-be vagy, a gépen tök jól néz ki, felteszem you tubera és szar minőségű
  • Aquir
    karakteres :)
  • Orionk
    Ennek a csávónak meg nagyon nem egyszerűek a beszólásai :D

Nem is értem, hogy eddig, hogy nem terjedt el, pedig már egy éve fennt van:

Carlo1: http://www.youtube.com/watch?v=LY5wSVKuphs
    Carlo2: http://www.youtube.com/watch?v=bEOWVNO30T4&feature=related
    Carlo3: http://www.youtube.com/watch?v=pTA-st6V1HE&feature=related
  • Orionk
    Sziasztok!

Két videot találtam a youtube-on, amely egy nagyon ritka motorkerkpárt mutat be. Sőt nemrég töltötték fel, de mielőtt megkérdezitek, nem én voltam az.
    Hátha érdekel valakit:
    1. http://www.youtube.com/watch?v=cssLSppOi5k
    2. http://www.youtube.com/watch?v=NnUMto8e5TE&feature=channel_page

Üdv.,
  • Aquir
    amelyik jobb
  • PunkZoli
    hi, hogyan kell youtubon hd videot feltenni? azaz elérhető a videom hd-ban, de min múlik az ,hogy az lesz feltöltés után?! Van olyan, hogy csak hdban teszem elérhetővé?
    Sőt olyan is volt, hogy egy rövidebb, ugyanolyan minőségű anyag amit feltettem nem lett hd...
    valaki világosítson plíz:)
  • Attila889
    ezt töltsem le?