2412
-
#445 nekem most működik a youtube, ha most sem megy ürítsd a cookiet/cache-t különben nemtudom -
kocsisgabor9999 #444 Hali! Kéne egy kis segítség. Nem működika youtube. De csaka youtube. Más videonézegető oldal bejöm. És mikor megnyitom a youtubeot utána honlapra se enged. Ujrakell indítani a firefoxot. Mi a problem? -
#443 wow -
Daza500 #442 Idióták a vonaton -
#441 időbe telik feldolgozni nekie -
#440 fail
Views: 98,599,951 -
#439 ugy értem ránéztem és ugyan ezt a számot láttam a nézetségben, szal nem változott, ez azt jelenti hogy ez a limite a számlálonak :) -
#438 tévedés :D 98,557,697 -
#437 a keresés szerint (keresés: most viewed - All time) (jelenlegi 98,557,697 nézettséggel és 265,613 hozzászólással) ez :)
a második az Evolution of dance -
#436 hello
lenneegy elég hülye kérdésem.melyik alegtöbször nézettvideo a youtube-on?
köszi -
#435 emberek,b iztos volt már, de a "This video is not available in your county"-s marhasággal mit lehet kezdeni? Erölködtem proxival, de az sem nagyon akart müködni. -
#434 Mitől függ, hogy egy feltöltött videóm választható jó minőségbe, vagy alacsonyabb minőségbe? mert elég nagyba feltöltöttem, mégse lehet választani:S -
#433 Igen ez az uj axe reklám s a csokis illatot reklámozza.! Én először undorítónak találtam, de a barátnőm nagyon gerjed rá s ez a lényeg szal ezentúl csak axe! :D -
zinnat #432 Ez egy axe reklám nem?? De attól függetlenül nagyon jó, én tegnap vettem ilyen dezodort és nagyon jó az illata. Ez a reklám meg haláli ! :D -
mahalo #431 AZ rossz link ez a joo! erotikus csajozási tipp! :D
film -
Sissy0 #430 Hehe, új hódítási trükk :DDDD
http://www.youtube.com/watch?v=LwTMJSaceYY -
#429 irj annak aki feltöltöte hátha oda adja az eredeti anyagot, vagyis feltölti valahová -
Lowosan #428 hello Youtubról akarok leszedni videót csak elég rossz ugye a minőségük . valahogy meglehetne csinálni hogy jó minőségüek legyenek vagy van vmi hasonló oldal ahonnan lehet leszedni videókat? -
#427 Szóval arról a képről van szó, amit a player mutat mielőtt elindítod a videót?
Nem lehet saját képet berakni tudtommal. Most néztem meg az egyik saját videóm beállítását és csak azok közül a képek közül lehet válogatni, amiket ő ajánl fel.
Ha ez egy fontos fícsör akkor ajánlom a Vimeo-t, ott be tudsz rakni bármilyen képet a playerbe. -
#426 "hogyan lehet a youtube-on olyan képet használni a videó linkjeként, amit nem a videóból teszel ki" -
#425 Ezt a kérdést nem értem :D -
#424 hogyan lehet olyan képet berakni a videóról, ami nincs a videóban? -
#423 :| -
#422 Már most is van ilyen, itt van pl ez a Rihanna videóklipp:
Link -
#421 ez asse tudom mi volt, nem is láttam sosem. a youtubenál nem lesz ilyen gondolom :P -
Daza500 #420 Ugyan nem YT, de ezt nézzétek.
Nem semmi, ugye ?
Remélem, a YouTube nem jut erre a sorsra. -
Harry Seldon #419 Most, hgy felvetetted, hitetlenkedve megnéztem, és valóban...
"Your video is limited to 10 minutes and 1024 MB."
Ez jó, mindjárt más, mint eddig, a 100 megás limiten belül vergődni... -
#418 Mekkora most a feltölthető max méret? Valahol azt olvastam, hogy 1 GB? Ez igaz? -
#417 :)
ja énis a firefox 3 szarakodására gondoltam, de legalább akkor nem csak nekem szar :D -
Wedgee #416 néha nekem is szokott ilyen lenni, de ez nem a youtube-tól van. rájöttem úgy lehet legkönyebben segíteni a gondon ha feladatkezlőben a folyamatoknál kilövöd a firefoxot, explorert, majd vissza explorert és firefoxot..és ha rákérdez akkor előző munkamenet visszaállítása, így visszatér arra a videóra ahol szarakodot...csak mostmár nagy valószinüséggel jó lessz -
#415 nálatok nem szarakodott ma? 2másodpercnél megáll, és nincs hang... -
#414 én is néztem múltkor, hogy hogy nézett ki a jútub nagyon régen :D -
#413 kis retró:D
-
#412 nekem az előző FF-fel is csinálja néha. -
#411 lehet :o -
#410 vagy a firefox 3, nekem azóta vannak ilyen érdekes dolgok mióta felraktam... persze lehet semmi köze hozzá -
#409 hát akkor nem az internet kapcsolatommal van a baj, mert nekem jóval lassabb...
ezekszerint a jútub szarakszik... :( -
Wedgee #408 2 megás. Régebben nem szarakodott youtube. Pl. ha megakartam nézni egy klippet pár másodperc alatt betöltötte...most ugyanazt a klippet percekig tölti és mindig meg-megakad a lejátszás. -
#407 és neked milyen gyors az interneted?
Mert nekem nem a leggyorsabb...
ha neked sem, akkor lehet, hogy amiatt van... -
Wedgee #406 hmmmm...érdekes, ez a probléma nálam is felmerült az utóbbi időben