2412
  • Aquir
    nekem most működik a youtube, ha most sem megy ürítsd a cookiet/cache-t különben nemtudom
  • kocsisgabor9999
    Hali! Kéne egy kis segítség. Nem működika youtube. De csaka youtube. Más videonézegető oldal bejöm. És mikor megnyitom a youtubeot utána honlapra se enged. Ujrakell indítani a firefoxot. Mi a problem?
  • Aquir
    wow
  • Daza500
    Idióták a vonaton
  • Aquir
    időbe telik feldolgozni nekie
  • FZoleee
    fail
    Views: 98,599,951
  • biomage
    ugy értem ránéztem és ugyan ezt a számot láttam a nézetségben, szal nem változott, ez azt jelenti hogy ez a limite a számlálonak :)
  • biomage
    tévedés :D 98,557,697
  • Aquir
    a keresés szerint (keresés: most viewed - All time) (jelenlegi 98,557,697 nézettséggel és 265,613 hozzászólással) ez :)

a második az Evolution of dance
  • bujcsik555
    hello

lenneegy elég hülye kérdésem.melyik alegtöbször nézettvideo a youtube-on?

köszi
  • Borgi
    emberek,b iztos volt már, de a "This video is not available in your county"-s marhasággal mit lehet kezdeni? Erölködtem proxival, de az sem nagyon akart müködni.
  • akyyy
    Mitől függ, hogy egy feltöltött videóm választható jó minőségbe, vagy alacsonyabb minőségbe? mert elég nagyba feltöltöttem, mégse lehet választani:S
  • katakpult
    Igen ez az uj axe reklám s a csokis illatot reklámozza.! Én először undorítónak találtam, de a barátnőm nagyon gerjed rá s ez a lényeg szal ezentúl csak axe! :D
  • zinnat
    Ez egy axe reklám nem?? De attól függetlenül nagyon jó, én tegnap vettem ilyen dezodort és nagyon jó az illata. Ez a reklám meg haláli ! :D
  • mahalo
    AZ rossz link ez a joo! erotikus csajozási tipp! :D
    film
  • Sissy0
    Hehe, új hódítási trükk :DDDD
    http://www.youtube.com/watch?v=LwTMJSaceYY
  • biomage
    irj annak aki feltöltöte hátha oda adja az eredeti anyagot, vagyis feltölti valahová
  • Lowosan
    hello Youtubról akarok leszedni videót csak elég rossz ugye a minőségük . valahogy meglehetne csinálni hogy jó minőségüek legyenek vagy van vmi hasonló oldal ahonnan lehet leszedni videókat?
  • GregSB
    Szóval arról a képről van szó, amit a player mutat mielőtt elindítod a videót?
    Nem lehet saját képet berakni tudtommal. Most néztem meg az egyik saját videóm beállítását és csak azok közül a képek közül lehet válogatni, amiket ő ajánl fel.

Ha ez egy fontos fícsör akkor ajánlom a Vimeo-t, ott be tudsz rakni bármilyen képet a playerbe.
  • Aquir
    "hogyan lehet a youtube-on olyan képet használni a videó linkjeként, amit nem a videóból teszel ki"
  • GregSB
    Ezt a kérdést nem értem :D
  • passatgt
    hogyan lehet olyan képet berakni a videóról, ami nincs a videóban?
  • Aquir
    :|
  • GregSB
    Már most is van ilyen, itt van pl ez a Rihanna videóklipp:

Link
  • Aquir
    ez asse tudom mi volt, nem is láttam sosem. a youtubenál nem lesz ilyen gondolom :P
  • Daza500
    Ugyan nem YT, de ezt nézzétek.

Nem semmi, ugye ?

Remélem, a YouTube nem jut erre a sorsra.
  • Harry Seldon
    Most, hgy felvetetted, hitetlenkedve megnéztem, és valóban...

"Your video is limited to 10 minutes and 1024 MB."

Ez jó, mindjárt más, mint eddig, a 100 megás limiten belül vergődni...
  • Molnibalage
    Mekkora most a feltölthető max méret? Valahol azt olvastam, hogy 1 GB? Ez igaz?
  • kulabácsi
    :)
    ja énis a firefox 3 szarakodására gondoltam, de legalább akkor nem csak nekem szar :D
  • Wedgee
    néha nekem is szokott ilyen lenni, de ez nem a youtube-tól van. rájöttem úgy lehet legkönyebben segíteni a gondon ha feladatkezlőben a folyamatoknál kilövöd a firefoxot, explorert, majd vissza explorert és firefoxot..és ha rákérdez akkor előző munkamenet visszaállítása, így visszatér arra a videóra ahol szarakodot...csak mostmár nagy valószinüséggel jó lessz
  • kulabácsi
    nálatok nem szarakodott ma? 2másodpercnél megáll, és nincs hang...
  • Benny04
    én is néztem múltkor, hogy hogy nézett ki a jútub nagyon régen :D
  • passatgt
    kis retró:D

• Punker
    nekem az előző FF-fel is csinálja néha.
  • Benny04
    lehet :o
  • kulabácsi
    vagy a firefox 3, nekem azóta vannak ilyen érdekes dolgok mióta felraktam... persze lehet semmi köze hozzá
  • Benny04
    hát akkor nem az internet kapcsolatommal van a baj, mert nekem jóval lassabb...
    ezekszerint a jútub szarakszik... :(
  • Wedgee
    2 megás. Régebben nem szarakodott youtube. Pl. ha megakartam nézni egy klippet pár másodperc alatt betöltötte...most ugyanazt a klippet percekig tölti és mindig meg-megakad a lejátszás.
  • Benny04
    és neked milyen gyors az interneted?
    Mert nekem nem a leggyorsabb...
    ha neked sem, akkor lehet, hogy amiatt van...
  • Wedgee
    hmmmm...érdekes, ez a probléma nálam is felmerült az utóbbi időben