2412
  • HöfEE
    Nálam is szarakodik elég sűrün a HQ. Ha el is indul akkor sem tudok általában pörgetni benne. Ja és ha esetleg HD videó akkor meg akad de nemtom miért, mert eddig jó volt.
  • MR ME
    nálatok is beszarik ha hqba akarod nézni? nálam megáll, nem csinál semmit, pedig betölti :(
  • akyyy
    meg lehet valahogy nézni egyszerre, hogy néhány videóimat hova tették be honlapokra, etc? anélkül hogy egyesével végignézem mindegyik statját?
  • wander01
    hasonlo kérdés, fav-okat nem lehet valahogy csoportokba rendezni?
  • Aquir
    nemtom hol lehet beállítani, de van playlist, videók amik playlistben vannak, akkor rá tudok nyomni hogy play videos és oldalt megjelennek egymás után
  • akyyy
    Hogy lehet beállítani ha feltöltök monjduk 5 videót, de ez az öt videó egybe tartozna, és valami csoportba tenni őket.

Arról lenne szó, hogy rallys videókat amiket felvettem, egy csoportba kéne tenni:)
  • hol9672
    én is használtam, de egyre több videót nem enged vele leszedni a jutúb.
  • Aquir
    lehet így is. én már megszoktam az egygombnyomást xD
  • Kromszi
    amúgy én ha le akarok tölteni nagy ritkán valami videót, akkor a -ot használom. Az én igényeimet bőven kielégíti :D
  • Kromszi
    Az a baj a proxymegkerülős oldalakkal, hogy sok helyen még a bővítmények sincsenek telepítve a lejátszáshoz. Munkahelyen egy német proxyn keresztül megy a dolog, de például a szlovák sem engedi. Tényleg nem tudom hogy lehetne megkerülni a dolgot.
  • Aquir
    beírtam a címet ide hátha, de így sem engedi
  • Kromszi
    Valaki esetleg tud reagálni?
  • Aquir
    ennél például több verziót is le tudok tölteni. Itt a HD-sok között is van flv és mp4 lehetőség

• hol9672
    felrakom, kipróbálom.
  • Aquir
    rányomok a DownloadHelper gombra és rögtön a kétféle videó letöltőgombja jelenik meg és nyomhatom amelyik tetszik
  • hol9672
    Az nem úgy van, hogy ha HD, akkor azt alul kiírja? Pl. Gery Greyhound videóinál.
  • hol9672
    Beállítások:

Included pages : youtube.com, és a Bookmarks Toolbar-ra érdemes berakni. Ha a videón vagy, klikk oda, és már menti is mp4-ben a videót.

Persze mielőtt lementem, a címsorba másolom a video url-je után hogy &fmt=18 mert így lesz sztereó. Azért kell ez, mert ez a javascriptes megoldás arról az oldalról szed, ahol éppen vagyunk.

Ami elérhető HD-ben, annak az url-je után pedig &fmt=22 a 720p-s letöltéshez.

Én mentem már pár kört, gyűjtögettem, hátha bevadulnak a jogvesztő kajmánok, és leirtják a zenevideókat.
  • Aquir
    én a DownloadHelpert használom, sima videó flv-be a HD-t mp4-be menti. több oldalhoz
  • hol9672
    Én már eleve mindent mentek mp4-ben, ezzel :

http://googlesystem.blogspot.com/2008/04/download-youtube-videos-as-mp4-files.html

Firefoxra jó csak, és a Tools-Greasemonkey-New user script alá kell beadni a txt file-t ami a kódot tartalmazza. Unicode, és sortörés nélkül!

A hivatalos verzióval megvolnánk, de ha nightly build, vagy tinderbox build van fennt, trükközni kell.

A Mozilla Addons oldalon a "skip compatibility check" csak akkor ér célt, ha fennt van a "Nightly Tester Tools" és be van kapcsolva. amúgy az addonok feltétele után nyugodtan ki lehet kapcsolni.
  • Kromszi
    Újabb korlátozások vannak? Idáig lejátszotta ezt:

Most már nem játssza. Metallica - One official video. Meg egyáltalán miért van országos tiltás? És ki a fene határozza ezt meg, meg mi jogon?
    Ki lehet valahogy kerülni.
    Bent munkahelyen tudok proxyt váltani ott nincs gond. Tudok használni német és szlovák proxykat is, úgyhogy nincs olyan amit nem tudok lejátszatni de ihol sima adsl van.
  • BB7
    Javított link: itt
  • BB7
    Csak mázli, illetve, hogy mikor/hogy ellenőrzik szerintem!

Lenne egy kérdésem! YT-ba mi fér bele? Pl. egy ilyet [16+] törölnek?
  • akyyy
    akkor a másét miért tette bele?

upload 38 perce, oszt ott van keresőbe, enyém meg már lassan 6 órája:D
  • banok
    csak egy bizonyos idő után kerül bele a keresőbe egy új videó.
  • akyyy
    Miért nem teszi keresőbe a feltöltött videómat?

eger rally-t töltöttem fel, de nincs bennemég a keresőbe. pedig másé má benne van. ugyanúgy mezeie user ő is.. hm:F
  • Benny04
    XD
    Csak nem a híres Cseh Csabát köszönthetjük az SG-n???
  • NiGhTM4R3
    :D
    Na igen, ez eszembe juthatott volna.
    Sikerült, kösz.
  • Aquir
    csak a zenét? vágd be wmm-el fekete kép alá xD
  • NiGhTM4R3
    Hali
    Mp3-at szeretnék feltölteni youtube-ra, de nincs ötletem hogy csináljam.
    Talán valami videószerkesztővel? Tehát egy kép alá bevágom a zenét?

Vagy van egyszerűbb módja?
  • Benny04
    ?ASD:_?DA:_S?DA:_?D?
  • Csaba1026
    Two girls one cup reakcióm

Two girls one cupot nézem és eszek
  • Csaba1026
    Egy Magyar reakciója a 2girls1cup-ra.

• berlinboy6329
    Azzal nem lehet vmit csinálni,h ne csessze el a hangot a Youtube ha feltöltök valamit?tegnap feltöltöttem egy 8 peerces HD videót,tökéletes kép+hang szinkronnal,semmi rexsegés,hiba,erre Youtubeon azt hallom+látom,h egy helyen kicsit berecseg és megáll a hang,majd folytatódik tovább,de legalább egy 0.5másodperc késéssel,ami teljesen elrontja a szinkront a videóval...Van egy csomó HD videó a Youtubeon azoknak meg nem olyan a hangjuk...Egynek sem hallottam még :(
  • Aquir
    ez egy szar, nem tudtad? :)
  • berlinboy6329
    Hali all!A Youtubenak nincs vmi mérője,hogy ha nagyobb féjlt töltök fel,vagy akármit,akkor tudjam h hol jár a feltöltés?Most töltök fel 575MB-t rohadt lassú feltöltéssel(26-28kb/s)és számológéppel kiszámoltam,hogyha semmit se csinálok 6,5óra alatt töltené fel,de lassan 7.5órája ülök itt és nem tom mikor végez,mennyi van még hátra....
  • toto2700
    lehet így is fogalmazni:) haverok mutattak hasonlót, de az vmi olasz művészfilm volt és ennek a közelébe sem ér.
  • Aquir
    most bölcsebb lettél
  • toto2700
    na igen, de hát az ember alapvetően kíváncsi természet :)
  • Aquir
    azért gyanítani lehetett hogy nem valami vicces dolog