YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
akkor ez vonatkozik a #153-ra is? mert én megtudom nézni a videót, és más is megnézte, de mindíg elállítódik, vagy nem tudom!

DJ Skyline
tudna valaki segíteni, hogy a feltöltött videóm látható legyen!? ha megakarom nézni a videót, akkor állandóan azt írja ki, hogy "If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process." ha a myvideos-ban rákattintok a videó alatt arra, hogy Make channel icon", akkor jó lesz egy darabig, de egy idõ után megint kiírja, hogy "If you have......"

Aquir
a moderátoroknak kell betenni :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gabo91
Hát én nemtudom megcsinálni, még ien szövegre katintos linket is elöször csináltam amugy ezt se tudok...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Aquir
#147-et és #148-at be lehetne tenni a bannerba linknek

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pedig nekem jó. Átkonvertálja, majd a linkre jobb gombbal rákattintva letöltöm a számítógépemre, és mûködik.

gabo91
Viszább olvasgattam találtam egy linket egy komvertálo cucoshoz, aviba bekomvertáltama videot de semivel se tudom megnézni hibás a file azt irja ki...
Ez volt az az oldal

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Ezzel tudod leszedni. Bemásolod oda a video linkjét és kidobja azt ahonan letudod töleteni. De megnézni nembiztos hogy megtudod.

lefelé olvasgass pl #105

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Hali! Van valakinek ötlete, hogyan lehet elmenteni videokat a youtube-ról?
Mincsi
Várd meg, míg rendesen bebuffereli a videot...

Rush!

R0sc0
hello! Nem tudjatok hogy miert akad meg a video a youtuben? a netem 2 mbes szoval nem hiszem hogy az a gáz. Operát használok de IEnel is ugyanez a probléma.

Punker
hát még mindig bûvészkednek, kezdek kiváncsi lenni :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Magic Boy
Köszi
remélem, hogy tényleg elérhetõ lesz hamarosan.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

valamit állítanak a szerveren, de hamarosan elérhetõ lesz

Magic Boy
Ilyenkor mi a baja?

A videót hétfõn raktam föl.
Mi történt vele?<#szomoru1>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Amse
:D nagyon nagy...

roberto0915
Molnibalage
Ok. Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

banok
kb egy nap kell amíg egy videót, keresni lehet a keresõvel, a feltöltés után.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Aquir
talán lehet késõbb kerül fel? nemtom

Molnibalage
Gyerek hogyan mûködik ez a szutyok megosztó? Mert feltöltöttem a videomat, de a keresõvel meg nem lehet megtalálni. Se a konkrét név alapján se a tag-ek alapján.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

fery02
OK, értem, erre gondoltam én is, csak nem voltam benne biztos. Köszi

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

mindegyiknek egységesen 320x240 pixel

fery02
Meg lehet nézni, hogy az adott videónak mekkora a felbontása?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Aquir
random? =) kérdezd meg õket:)

létezik olyan oldal ahol random youtube videót tölt be?

Aquir
hát az a 844 kb-os flv lejátszó nem zavar így egyszerûbb kapásból leszedni :)

nem egyszerûbb v dolnloaderel letölteni mpeg ként vagy avi ként és akkor még speclejátszó sem kell hozzá :O

Aquir
akkor nemtom mi lehet

ffxi
Megnyomtam a download flv-t de nem csinál az semmit:(
De a videp download-ra sem reagál semmit.

Fákjúal!

Aquir
a youtube oldalán, ahol van a videó, annak az oldalnak a címét kell bemásolni, utána alul megnyomni a download flv - gombot, ezután kéne mentened a fájlt

ffxi
Hali!
Nekem nem akarja letölteni a Jútúb videókat:(
HELP!!

Fákjúal!

kisradai
Köszi

105 hsz

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

kisradai
a downthisvideo.com-al leszedtem pár videot de nem tudom lejátszani, hiába társítom media playerhez.Valaki segítsen!!Köszi!

SitatiS
Az megvan,nem gond,de így már értem,kíváncsi vok holnap mi lesz.
Köszi!

Let the good times roll.

celza8807
megvan a link, amivel el lehet érni?
szerintem csak a rendszernek fel kell dolgoznia az adatokat, az én videjóimat is csak másnap tudtam rákereséssel elérni..

A#1

SitatiS
Üdv!
Feltoltam 1 videót,a youtube oldalra,de ha rákeresek nem találja..<#confused>
Ötletek?
Thx!

Let the good times roll.

Aquir
ez jó oldal, htx :)

banok
honnan tudom letölteni a youtube-os videokat?

Aquir
wow fps <#idiota>

takraj

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

David01
A hozzászólásodból errek következtettem.

ugyan. nincs mit.
Yeee, sikerült!

Kösz yann mégegyszer!

Hé, ez elég jó kis program. :) Már menti is a videót és felismerte a gépem mert média fájlként menti.
Kösz a címet!<#eljen>

Vicces vagy, csak egy probléma van, hogy nem ismeri fel a player...