2412
  • toto2700
    de, hogy te is utólag javítod ki a szöveget, hogy mi van benne. kb. 5 másodpercig bírtam nézni, de így is felfordult a gyomrom.
  • Aquir
    én mondtam
  • Aquir
  • toto2700
    ba**meg ez undorító
  • Aquir
    akkor nézd meg ha megennéd amit kinyomsz. free2g1c pont com-on van videó de eredetileg nem azzal a zenével volt
  • toto2700
  • toto2700
    mi a fene van azon a video-n én is csak a reakciókat találtam
  • Orionk
    Hellósztok!

Most hallottam egy olyan videóról, hogy 2girls1cup.

Nagyon elterjedt volt a neten, de mostmár mindenhonnan törlik, nem tudjátok, hogy hol lehetne megtalálni?

csak olyan videókat találokm, amin emberi rekciók vannak, hogy ki hogyan reagált, amikor megnézte a videót.

üdv.,
  • Benny04
  • bujcsik555
    ezt a privit kaptam:

románok - szlovákok
    ...
    románok - szlovákok
    Jó napot kívánok!

Ne haragudjon, hogy értersítem, de az Ön videója fent van egy szlovák - provokálós ember csatornáján -és látom, hogy rendesen provokálni akarják.

Nos, a csatorna tualjdonosának a nickneve ez:

ibnfahlan

és az Ignite videó van a csatornáján feltéve! Az Ön által készített videó-Látom a provokáló kommenteket - vigyázzon velük!
    Tamás 0373 - at gondolom ismeri?
    Szlovák provokátor és vannak román barátai és amerikai cionista kapcsolatai is.

A tevékenységük: rászállnak egy-egy videóra és megpróbálják törölni. Ha nem megy, akkor a szóbeli prvokáció eszközeihez nyúlnak.
    Nem irígylem Önt, de én is átestem ezen a provokálósdin, csak nem az én videóm végett, hanem azért, mert olasz videót kommenteltem - valamint egy magyar videót-akkor tapadt rám Tamás0373 szlovák.

nagyon veszélyes, de nem ő, hanem a barátja - és itt számtalan verzió van, mert az illető rengeteg fake-account-ot produkál.

Ha többet akar megtudni, akkor állok rendelkezésére!

Üdvözlöm, vigyázzon magára és a videóira!

Üdv:
    Zsuzsánna
    Budapestről
    (az a céljuk, hogy a maygarokat égessék, és töröljék őket a netről - és megszüntessék magyar kapcsolatikat - a törléssel együtt.
    Egy fél éven belül elég két videót törölni, és kivégzik az illetőt..

A szóban forgó videó:link

WTF?
  • marsu
    thx
  • Aquir
    deee
  • birdo #593
    Jajjaj jajj neee )))
  • PunkZoli
    .karoly
  • banok
    amilyenben akarod.
  • marsu
    sziasztok, milyen formátumban kell feltölteni a videókat??
  • Aquir
    és van a Mozilla Firefox egyetlen gombnyomásos lementése (DownloadHelper kiterjesztés)
  • ldavid
    komoly munka lehetett lefordítani egy download gombot meg pár sor szöveget
  • NeoPS
    Emberek van már magyar youtube letöltő oldal is http://downloader.weboldala.net/
  • RiCSi1234
    Pár Rém Rendes család videó
  • bujcsik555
    We are currently performing site maintenance. Be cool - we'll be back 100% in a bit.

???
  • PJack
    egy 720x480as videót vágtam, ehhez kellet a vegas, utána uncompressed aviba mentettem, de mér van az hogy 1 órig konvertálja? 5 perces a videó.. és ilyen 2,5 giga lesz belőle. lehet ehhez nemértek eléggé, elég nagy noob vagyok, tudom, de abban biztos vagyok hogy nem ekkorának kéne lennie..
  • Amse
    azt vágja valaki, hogy a hq videóknál mitől függ, hogy nagy ablakban játssza e le (és a menüt alátolja) vagy a sima kicsiben? ha már hq elvárnám, hogy nagyban játssza le, de sajnos ilyenbe ritkán botlom.
  • PunkZoli
    mp4 et, és 1280*720 ban lesz hd-ban is elérhető

ha vegasban kimented uncompressed avi ba és használod pl ezt az encodert akkor lesz mp4 ed x264-ben
    in.avs-t notepaddal megszerkeszted, vegasban meg a felbontásra figyelj oda nagyon : manage custom resolution
  • PJack
    na akkor...
    öhm, videót töltenék fel, de nemtom mi az optimális codec formátum és felbontás, ezért kérem a segítségeteket. viszonylag kicsi videót akarok feltölteni, mert lassú a netem feltöltés szempontjából.
    megvan a sony vegas 8.0 pro, csak az a baj ezzel hogy annyira pro hogy nem tudom kezelni :D rengeteg géle beállítás van egy kis útmutató kéne hogy milyen féle fájlokat célszerű feltölteni (tudom hogy sokféle lehet, de mégis érdekelne mi az optimális)
    ty
  • cassoneitaly
    Please Segítsetek!!!
    Volt kettő vagy 3 videóm feltöltve, amivel egy kis Copyright problémák adódtak, és tegnap este (szülinapomon) arra lettem figyelmes, hogy ACCOUNT SUSPENDED..."Permanently Disabled'... Hova kell írnom, melyik e-mail címére a youtube-nak, hogy visszaállítsák? Mert kitörölném az olyan videóimat, de mellette fontos családi videók is voltak, + kb 400 kedvenc elmentve oO ... HELP
  • Aquir
    most jó
  • PJack
    nálatok sem üzemel most?
  • CroftManor
    Nem tudjátok mivan a you tubeval? Hiába rakok linket a videóm végére, nem történik semmi ha rákattintok Eddig működött pedig
  • Aquir
    Alt+C? :)
  • geo91
    Igen közben én is rájöttem. A lementett wmv fájlt megnyitottam kmplayerrel és azzal felvettem az egészet. :D
  • Aquir
    ezt ha letöltöm még az internetről bufferel, szóval szerintem nem tudod leszedni. vagy vedd fel a képernyőről valamilyen szoftverrel, nemtom
  • geo91
    Nem youtube, de megfelelőbb témát nem találtam.

Lementettem ezt az oldalt, megnyitottam jegyzettömbbel, aztán megkerestem a forráskódok között a videó fájlt. Meg is találtam: http://video.hirado.hu/videok/egyoramulva/20070608/01_250.wmv

Csakhogy: Sem böngészővel, sem flashgettel nem tudtam letölteni... Mit rontottam el?
  • miatyánk
    Közben rájöttem, hogy leírás kell a videóhoz, hogy a többi beállítást módosíthassam. Viszont a linkelt videón lévő fájlnevet és csillagokat továbra sem tudtam eltüntetni.
  • miatyánk
    Még az is érdekelne, hogy a linkelt videókról hogy lehetne eltüntetni a fájl nevét és a minősítő csillagokat.
  • miatyánk
    Sziasztok!

Kezdő Youtube felhasználóként van egy kis problémám.:)
    A feltöltött videó menüjében (Info & Settings) nem tudom módosítani a beállításokat. Pl. "Video Thumbnail" kép, vagy hogy megosztott vagy privát legyen a video mert a "Save Changes" gombra való kattintás után visszaál minden beállítás. Próbáltam Internet Explorerben, Operában, tűzfal nélkül, de semmi változás.
    Kell hozzá valami jogosultság vagy mi?
  • Aquir
    azzal hosszabb videót lehet feltölteni :P most van más mód is rá vagy csak part 1/3, part 2/3 stb felosztottad
  • akyyy
    de ez nem directoros , filmet akarok feltölteni, hanem tüntetést xD de megoldottam jól.
  • Aquir
    ha kerestél volna megtaláltad volna ezt aminek a segítségével a http://www.youtube.com/my_profile oldalon átállítod Directorra a Channel type-t.
  • geo91
    Ok, köszi!