35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • eightmiles
    ez is egy vélemény :D nekem az egeres megoldás tetszett : ) szerintem nem tartana sokból belerakni mindkét verziót, csak nem gondolnak a készítők ilyenekre...
  • King of Roads
    Engem eléggé zavart, hogy az egeret kellett baszkurálni a convoyban. inkább legyen ugy mint a king of the roadban :-)
  • eightmiles
    talán az üldözöttségi szint

a képet elnézegetve csak remélni tudom, hogy a visszapillantók a helyükre kerülnek és nem megint a kép szélén lesznek majd :/ ja meg az is hülyeség, hogy az idő negyedóránként változik csak...
  • gumikacsa
    nem hiszem, mert a kamion sérüléseit a kamion ikonon felfelé menű piros sáv mutatja, de majd meglátjuk, csak spekuláltam, de az tuti, hogy nem a kamion sérülése.
  • jefferson83
    Próbálok ismerkedni a játékkal (Convoy). Egy dolog ami zavar, hogy belső nézetben az indexet egyáltalán nem látom mikor van bekapcsolva. Nincs rá orvosság?
  • Bankrupt #75
    Az eddigi 4 részbe mindig kamion mutatta a sérülést, most is így lesz...
  • DJ Bee18
    az nem sofőr, hanem biztos a kamion sérüléseit mutatja...
  • gumikacsa
    Ez ízlés kérdése. Nekem a fifa is meg van minden évben, mert imádom, de ha választanom kellene, hogy a fifa, vagy a 18wos aktuális részét kapom meg, akkor a 18 wos-t választanám. (viszont a fifa, és az nba nem budget kategória)
  • Palinko
    a fifa,vagy nba live sorozaton sincs évről évre sok változtatás.majd mondjátok ki az ítéletet,hogy melyik lesz a jobb game és akkor azt töltjük :D
  • gumikacsa
    Valamit félreolvashattál, mert a rignroll messze nem fog hasonlítani a 18 wheels of steel-re. Mint már írtam, teljesen más cég hegeszti, teljesen más lesz, sokkal több, sokkal jobb, sokkal élethűbb (,ég mindig a rignroll-ról beszélek(írok))...

#69-#70-re válasz:

Sajnos ők a convoy megjelenésekor a sok kritika után azt nyilatkozták, hogy ők ebből élnek, hogy budget (olcsó kategóriás) játékokat készítenek, szinte évente kiadják ugyanazt egy kicsit csinosítva.

Az én véleményem az, hogy a Convoy-nak sokkal szebb a grafja, mint a PTTM-nek, de kivettek belőle sok jó dolgot, ami a pttm-ben bevált, de erre ők is rájöttek. A legjobb az lenne, ha a pttm-ből és a convoyból összegyúrnák a jó dolgokat, meg persze jöhetnek még újdonságok.
    Ahogy látom, a kijelző is változott, amiket odaírtam, az csak spekulácíó:
  • King of Roads
    ja és remélem, h a dolgok a müszerfal körül (mobil, CB) érnek is majd vmit.....
  • King of Roads
    akár a convoy is lehetne, csak a belsőt változtatták meg (szinte) :(
    na mindegy, nekem ezis jó csak jöjjön már egy uj játék. a rig n rollig csak elleszek vele.
    még jo h ez csak kezdetleges...:o
  • Opelfan
    Amíg írtam megelőztél a hsz-dal :).
  • Opelfan
    A köv.részéről éppen ma olvastam, hasonlítani fog 18 wheels of steelre. Ez a köv.rész tudtommal a ringonroll nevet fogja kapni. A cikkben amit olvastam (egy régi cikk már ez) azt nyilatkozta egy ürge, hogy anyagi érdekek miatt döntöttek úgy, hogy amerikában fog játszódni és a szokásos 2x2 sáv szalagkorláttal elválasztva típusú lesz a dolog, állítólag versennyekkel van megspékelve hogy ne legyen unalmas valamint lesz benne néhány egyéb küldetés... ez nem tudom mit takarhat. Kicsit félek azért, remélem ennél többet fog rejteni ha már plusz két évet rászántak a fejlesztésre. Végül is jómunkához idő kell (szarhoz pedig még több, legékesebb bizonyítéka ennek az NFS HP2, reméljük nem lesz csalódás azért :)).
  • gumikacsa
    nem írtál hülyeséget, csak az utolsó előtti mondatodban, mivel a rignroll a king of the road "folytatása" lesz, ha úgy tetszika továbbfejlesztett változata
  • Truck Driver001
    Hogy miért nem?Mert annak már heggesztik pár éve a köv.részt:D
  • Opelfan
    Szerintem az itt felsoroltak közül minden tekintetben leggyengébb a Hard Truck: 18 Wheels of Steel (1. rész) volt. A kamion fékútja sokszorosa volt 18 Wheels of Steel: Across America(2. rész)-nek, és kissebességről is csak nehezen lehetett lefékezni így mindig sikerült összetörnöm a kamiont és az árut, na meg az a fáradtság... ha aludtam a kamionban akkor soha nem tudtam leszállítani az árut időben, valamint az alvás során egyszerűen eltünt egy rakat pénzem mindig.

Szvsz a legjobb szállítmányozós játék (máig) a King of The Road. Vannak európai kamionok, egyéb útvonalak ahol lehet rövidíteni, realisztikusabb a szervíz (kiválasztom mit akarok megjavítani mit nem, milyen extra kell és nem egy menüben kell rostokolnom) és hosszú ideig tart a tankolás (persze tank mérettől függően). Parkolók vannak, ahol lehet felbérelni emberkéket, vagy új gépet lehet venni, realisztikusabb egy új jármű rendelése/leszállítása is (OK OK ez az egy realisztikus az 18 Wheels of Steel-ben is mivel telephelyről vagy szalonból lehet megvenni). Maguk a járművek is realisztikusabbak voltak: számbillentyűk segítségével akár 3-asból egyből 5-ösbe lehetett tenni a gépet vagy menet közben visszaváltogatás nélkül üresben lehetett gurítani a 0-ás gomb megnyomása után. HA már váltásnál vagyunk akkor pl a PTTM-ben nincs is hátrameneti fokozat azaz még manuális váltó esetén is a hátrafele gombbal tudtam tolatni, ugyan kérem... Persze volt kamion verseny is a King-ben, ha valaki éppen megunta a szállítást. A tükrök dinamikusak azaz nem egy szürkeséget mutattak, hanem azt ami mögöttünk van, és ezek természetesen a rendes helyükön vannak nem lógnak bele a képbe vezetés közben, csak oldalra nézéskor látszódtak, igaz nem olyan hatalmasak de azért jól lehetett használni őket, ja meg elég volt egy gombot nyomni a jobbra vagy ballra nézéshez és nem kellett szarakodni az egérrel ha véletlenül menetközben meglöktem. Ezekben az új 18 Wheels of Steel játékokban a CB rádió is lényegesen bénább. Csak a forgalomról lehet dumálni vagy az időjárásról de lényegében gépies az egész és így nem is ér semmit, nem úgy mint a King of The Roadban ahol CB-n keresztül rendelhettem meg az új gépet, vagy beszélhettem a zsarukkal, maffiával, vagy más kamionossal ha segítségre volt szükségem. Az eső és az ablaktörlő is egy nagy vicc ezekben 18 Wheels of Steel játékokban, ha nem töröltetem az ablakot akkor is tök jól lehet látni az esőcseppektől, nem úgy mint a King of The Road-ban ahol teljesen torz képet ad az esővíz az ablakon.
    Ehhez képest egy rendkívüli sivárság és visszafejlődés fogadja az embert 18 Wheels of Steelben igaz a Convoy-jal még nem játszottam de szerintem az se lehet sokkal jobb, hiszen a Across America és a PTTM teljesen ugyanaz legalábbis egyáltalán nem szembetűnő a változás egy nem fanatikus kamionosjátékos embernek. Tulajdonképpen még grafikailag sem tud jobbat villantani egyik új amerikai kamionos játék sem mint a King of The Road, hiszen nincs sokkal szebb képe, ezzel ellentétben meg sokszorosára nőt a gépigény, most konkrétan a PTTM-re gondolok. Tulajdonképpen nem játszottam keveset az Across Americával se a PTTM-mel de nem tudott olyan sokáig lekötni, csak menni menni menni az autópályán és kész... néha súlymérésre kiállni de ezzel aztán be is van fejezve minden. Sokáig csak azért játszottam a PTTM-mel mert tetszettek az addon cuccok amiket fejlesztenek hozzá pl Ifa, de tulajdonképpen így is gyorsan meguntam, mert monotonná vált az egész.
    Nem értem miért nem a King of The Road-ot fejlesztik tovább?!
    Bocsi azoktól akiknek most a lelkébe tiportam de ez az igazság amit leírtam!
  • zoolee
    PL torrent mind fenn van.
  • Bankrupt #62
    Azt nem tudok, de egy 5letet tudok a moderátor bácsinak, mégpedig azt, hogy kattintson az üzeneted fejlécében lévő törlés gombra.
  • morfologus
    18 wheels of steel
  • morfologus
    helló all!
    valaki tudna nekem mondani linket vagy egy oldalt ahonnan le tudom tölteni a hard turck 18wheels... játékot és nem dc++??
    nagyon kéne!
  • gumikacsa
    Van olyan, hogy hard truck 1 (road to victory), de azt nem az scs software készítette, hanem a softlab nsk, van a hard truck 2, ami megegyezik a king of the road-dal, csak utóbbi kicsit javítva lett, de ezeket is a softlab nsk készítette (ők heggesztik most a hard truck 3-at(rignroll)).

Érthetőbben:
    Softlab NSK:
    1998: Hard Truck 1 Road To Victory
    2000: Hard Truck 2
    2002: King of The Road
    2006?: Hard Truck 3 (rignroll)

Scs Software:
    2002: Hard Truck: 18 Wheels of Steel (1. rész)(ez az egyetlen, ami itthon is megjelent Élet 18 Keréken címmel)
    2003:18 Wheels of Steel: Across America(2. rész)
    2004: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal(3. rész)
    2005: 18 Wheels of Steel: Convoy(4. rész)
    2006?: 18 Wheels of Steel: Haulin(5. rész)
  • ngcsnet
    King of The Road néven is volt, de az ugyanaz volt, nem a 2. rész
  • ZsirosKenyer
    a klasszkius hard truck-ra gondolt, nem arra a szarra -.-
  • bepe79
    Hard Truck Apocalypse?
  • Palinko
    ha valaki játszotta ahrd truckot,az láthatja,hogy ott is szép a grafika.most képekről nem biztos,hog yjól jön ki,de majdnem olyan jó mint a msotnai képek.persze a belső tér gagyibb
  • Bankrupt #54
    Te szerintem a King of the Road-ról beszélsz, az meg asszem úgy van, hogy az első rész neve Hard Truck, a második meg King of the Road, de ebbe egyáltalán nem vagyok biztos.
  • ngcsnet
    jah, sry, az nem prism3d
    de én azt is beleszámolnám, hisz a többi rész alapja
  • ngcsnet
    és a Hard Truck?
    az elég régi rész...
  • gumikacsa
    A #47- hozzászólásban jól van felsorolva, az across america a 2.
  • Bankrupt #50
    Hát én pedig úgy tudom, hogy az across america a 2....
  • zoolee
    Nem mer volt az 1 amivel még életemben nem jáccottam azt volt a 2 és a 3. az ACROSS AMERICA.
  • Swy
    megnéztem és a belső jobb, de a külső nem!!
    belső....
    Nem is volt belső egyik gta-ban sem :)
  • Bankrupt #47
    Hmmm....

18 Wheels of Steel: Hard Truck (1. rész)
    18 Wheels of Steel: Across America(2. rész)
    18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal(3. rész)
    18 Wheels of Steel: Convoy(4. rész)
    18 Wheels of Steel: Haulin(5. rész)

Szóljatok ha nem így van
  • zoolee
    El írtad mert volt még az ACROSS AMERICA.
    De lehet hogy rosszul tudom.!!!.
  • ZsirosKenyer
    nézd meg a topikjában lévő képeket!

sokkal jobban néz ki mint a San Andreas pl.!
  • Swy
    csak nem lehetett normálisan menni mert egyre gyorsabban kellett menni!!
    most is hiányzik az a graf és a bus driver-nek nem lessz olyan grafikája azt biztosra veheted!
  • ZsirosKenyer
    jaja, a GTA-ban még pénzt is kaptunk érte ;)
  • Swy
    legalább nem csak Én szórakoztam így!! de a gta is jó volt!!
  • Bankrupt #41
    Van topikja, egyébként meg az is amcsi lesz, és 90 % convoy, szal én nem számítok semmi jóra...