35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • gumikacsa
    a pttm-ben lehetett, a convoyban nem, ebben megint lehet majd:
    Akkor mutatom így a képet.
  • zolo
    Igen úgy gondoltam hogy az előző részekben nem lehetett látni.
    A kép nem jön be, de biztos igazad van.

Sry
  • WazheadBoci

elfelejtettem milyen topikban is vok
    bocsa
  • gumikacsa
    hát ezzel még tuti nem, de a convoyban tényleg úgy volt
  • WazheadBoci
    hát akkor nem tom te mivel jáccottál... ??
  • gumikacsa
    Biztos vagy benne??
  • zolo
    Csak ebben a játékban az a gáz hogy még a csőrös kamion elejét se látod.Kicsit furcsa...
  • WazheadBoci
    úgy az "élethű" meg ha megszokod sokkal élvezhetőbb...
  • Palinko
    ja bocsi,csak azért kerestem,mert mostnaában nem olvastam a topicot és gondoltam lesz valami megjelenési időpont...
  • gumikacsa
    belsőnézetes képekből???
  • gumikacsa
    Én csak úgy szeretek
  • Swy
    bah! félreértettük egymást!
    Én szeretnék belülről vezetni, de nem látom/érzem a kamiont!
    ti szerettek? Belülről vezetni?
  • Palinko
    még mindég nincs banner?
  • ngcsnet
    forbidden
  • Bankrupt #146
    Ez még nem volt. Ezen is látszik milyen gagyi és visszamaradott a környezet...

• FiReBoY
    Még szép, hisz az egész egy rossz (a finom fogalmazás érdekében :) motorra épül, a tereptárgyakat nem akarják újítani, új motort meg sok idő lenne írni.
  • [HUN]FaTaL
    te írtad hogy nem szeretsz belülről vezetni azért mondta hogy van külső nézet:D
  • rgida666
    Nem. Pontosan azért írtam, hogy alapból belsőnézet.
  • gumikacsa
    A fordulatszámmérő, és a sebbességmérő mutatója tuti mozog, ez a belső ugyan az (szinte ugyanott készült a két kép, ha jól megnézitek), és más a mutatók állása. Jelezni fogja a lámpák állapotát, az irányjelzőt, viszont a 4 egyéb kijelző nem tudom, működni fog-e (ha jól látom, töltés, kézifék (ez nem biztos), üzemanyag, az utcsón nem birom kivenni a jelet.

Egyébként én is belsőnézetben szeretek vezetni, de csak ha van olyan tükkör mint a pttm-ben, mert szeretem tudni, hogy egy kanyarban mit török össze a gép hátuljával (itt a képek alapján szép nagy tükör lesz....)

• Swy
    te szeretsz kivülről vezetni??,
    sztem abszolútt nem élethű mert nem tudok ugy rágurulni az előttemhaladóra mint igaziban . Igaziban??? 16 éves wok
    mind1
  • rgida666
    Azért ez elvileg egy szimulátor, tehát alapból belső nézetet használsz. Egyébként van külső nézet is.
  • rgida666
    Azért írtam, hogy kezdetnek nem rossz. Én simet várok ötletes és jó játékmenettel, hogy legalább annyit játszhassak vele mint az aa-val és a pttm-mel. Ehhez hozzátartozik a kidolgozott és működő(!) műszerfal, úgyanúgy mint az, hogy a sofőrnek aludnia is kell. Egyébként jó ötlet lenne ha enni és inni is kellene. Egyébként igazgad van a táj elég siralmas és egyhangú, de hátha a városokat jobban megdolgozzák majd.
  • Swy
    az meg a másik, hogy nem szeretek belülről vezetni mert nem látom az utat!
    nem is érzem!
  • Bankrupt #137
    Hát a jó műszerfallal nem sokra mész. Nézd meg a táj, az út, az elemek, olyan egyhangúak és unalmasak... Még mindig vannak az across americából és a pttm-ből elemek, pedig azok már jópár évesek...
  • ILLNeo
    Talán a Rig'n Roll-al...
  • Swy
    jaaa aha

az milyen jó lenne, ha neten lehetne menni 5 vagy többen

mennénk aztán ahol el kell térni a másiktól ott dudálással elválnánk
    aztán leszállítod a dolgot és vársz a városban egy erre kialakított parkolóban!! de csak akkor ha nem akarsz egyedül menni!
  • ILLNeo
    "Amúgy a convoy az netes játék?"
    de jó lenne...

Ami pozítiv a Convoy -al kapcsolatban, hogy hosszabb a menetidő mint az előző részekbe. (real time 2 óra SF-NY)
  • Swy
    olyan egyoldalúak a tárgyak!!! semmi nem tűnik igazinak!
    ne áll össze a kép!!
    Nem tetszik!!

Amúgy a convoy az netes játék?
    vagy miben más mint a pttm?
  • rgida666
    Mielőtt kiadták a Convoy-t azt mondták, hogy sajnálják a szimeseket de ez a rész arcade lesz, hogy minél többet el tudjanak adni. Na ez megbukott, a szimesek nagyott csalódtak, az arcade tábort pedig szerintem nem érdekelte igazán.
    Tehát amikor azt mondták, hogy a Convoy szerintük is szar lett, akkor szerintem (remélem) a játszatóságra gondoltak. Így marad a Convoy feeling remélhetőleg egy sokkal jobb játékmenettel. A műszerfal kidolgozottsága kezdetnek elég jó, remélem a mutatók nem egy helyben állnak majd, mint a nagy elődben:)
  • ngcsnet
    fizika a leggagyibb, sry:$
  • Bankrupt #130
    Így van! Unalmas, egyhangú elemek, és tiszta convoy feeling... Ennyire nem látják a készítők a hibákat? Pedig azt mondták hogy convoy szerintük is ratyi, és hogy mindent beleadnak az új rész feljesztésében... ennek egyelőre semmi jelét nem látom.
  • Vviikkttoorr
    jaja!
    Sztem se lesz sokkal jobb mint az előző rész..pl a convoy!
    nem látok túl sok változást!
  • eightmiles
    nekem még mindig olyan sivárnak tűnik, mint az eddigi részek... nemtom miért, nagyon üres az egész, és túl tiszta minden
  • Vviikkttoorr
    Még extra képek amiket találtam a játékról!

• Vviikkttoorr
  • Stralis 91
    Szerintem nem! Én is valami hasonlót értelmezek!
  • Bennz
    Na én megnéztem és a szövegrész valami olyat jelent hogy:

Az élet az utakon tele van akadályokkal.Meg van a léd hogy gearjammmerből(szabadúszó vagy valami hasonló lehet)főnökké válj egy kamionos cégnél? Mássz fel a kabinba és fedezz fel! Te irányítod az összes müveletet a flottádban a kamionok kiválasztásától a soförök alkalmazásáig.Kerüld el a veszélyeket és le fogod szállítani(azt hogy mit azt nem írja).De ha túl sok rossz kanyart csinánálsz utad során,akkor ez volt az utosó esélyed.

Kb ez a lényege.Remélem nem fordítottma el semmit
  • gumikacsa
    Valaki segítene a fordításban?:

Sections to come:

free demo download
    support links
    game features overview

Haul Some! Kick Some! Life on the road is filled with obstacles. Do you have the juice to go from gearjammer to boss man in the trucking business? Climb in the can and find out! You're steering the whole operation, from choosing the trucks to hiring the drivers in your fleet. Avoid the hazards and you'll be haulin' it in. But, make too many wrong turns along the way and it could be a lost cause.
  • rgida666
    Szerintem az önmagában nem elég ha modolhatóvá teszik. Normális játékmenet is kell, ami inkább szimulátor és nem arcade. Ha modolható lenne a Convoy akkor sem játszanék vele, mert nem köt le. Nincs index, nem kell aludni, egyforma műszerfal, tapsvihar ha leszállítod az árut, stb...
    Remélem rájöttek, hogy jobb kiadni egy modolható, élvezetes játékmenettel rendelkező szimulátort, mint egy arcade játékot.
  • gumikacsa
    Ez igaz, de most úgy néz ki, hogy belátták, hogy a convoy nagyon nagy bukta volt, és ez így nem biztos, hogy megéri nekik, és főleg nem a valusoft-nak (azon sem csodálkoznék, ha a convoy után nem a valusoft lenne a kiadó).

Már a kiadási dátum sem olyan egyértelmű, mint eddig, mivel 2006-2007 van írva.

És abban főleg bízok, hogy arra is rájöttek, hogy a játékot a kiegészítők tartják életben. A convoynál a zmodeller készítője is elmondta, hogy mindent megtettek a készítők, hogy ne lehessen plugint készíteni (normálisat nem is tudott...).

Én azért bizakodom, tudom, hogy nem lesz sokkal több, mint a convoy, de ha normálisan modolhatóvá teszik, akkor van jövője.