35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#762 bazki :)
fájlcserélő... -
#761 Én már agyvérzést kapok attól, hogy nem látom... Nekem csak egy változás kell a fuvar közbeni mentés! -
Dansky #760 Annyira azért nem gyökeres változás elözőekhez képest, hogy itt agyvérzést kapjatok. :) -
#759 KÁMÓN!!!!!!!!!! -
MBActros1848 #758 Siess a hangok már kezdik azt mondani hogy nyomd a gázt, nyomd a gázt... !!! -
ntex #757 87%-nál tartok, kipróbálom hogy tényleg az-e, aztán elkezdem felrakni egy DOX.HU-s oldalra, 20-22K/s sebességgel.
Kitartás... -
MBActros1848 #756 Na jó ez nekem kinai inkább megyek egy kicsit tanulni, ha netán valakinek sikerül lekapnia netről az légyszi ossza már vissza. -
#755 p2p program -
#754 de akkor te már játszottál vele? töltsd már fel valahova :) -
MBActros1848 #753 De ez egy progi vagy oldal ? Bocsi a tudatlanságért, de én is már egy hete durom a netet a játék miatt. -
#752 passz, én is pár órája szedtem le, :), de én nem töltöm, mert 1kb/s sebesség kicsit lassú :) -
MBActros1848 #751 Mi ez az emule ?
-
#750 eMule-on én is megtaláltam -
#749 Sziasztok!
Látom már van némi mozgás, de még nem az igazi.... -
MBActros1848 #748 A dc hub címét meg tudod nekem mondani ? -
#747 Megvan de tényleg elég gagyi :( -
#746 -
ntex #745 ha lejött feldobom egy tárhelyre ha addig nem rakják ki sehová, aztán lehet rángatni. -
ntex #744 Emule-n is kb annyi, szal nem tom mi legyen...
Lehet inkább megvárom még valaki feldobja torrentre -
#743 ja, dc-n már én is megtaláltam, de mire ott lejön, 2 hét -
partotmos #742 290.66 mb -
Dansky #741 globálisan, annyit írtam be hogy "haulin" és leszűkitettem a keresést image-ekre. Ez volt az egyetlen találat. -
#740 milyen néven kerestél? és globálisan, vagy egy bizonyos szerveren?
-
#739 nem azért mondtam, nem gondolom kamunak -
Dansky #738 Másik gépnél vagyok, de nem muszáj elhinni. :P -
#737 shotot plz :) -
#736 A construction destruction a te játékod de elég gagyi. -
Dansky #735 Kacsa, én feltelepítettem, és vagy valaki rászánt egy csomó időt, hogy a Convoyt átszabja, hogy Haulinnak nézzen ki, vagy ez tényleg az. -
#734 Ilyet nem fogsz találni, mert nincs -
#733 és mégis milyen néven? vagy hogy bocsesz de ebbe még nem nagyon vok benne mert a Forma1 chellengevel nyomtam! -
Dansky #732 Türelmetlenek keressenek rá az eMuleon. :) -
#731 Sziasztok nekem olyan kamionos játék kellene hogy billencs teherautókkal kell benne fuvarozni!! És nem kell pótkocsi!
Szépen a rakodógép megpakolja sóderral és viszi aztán lebillenti! Szóval értitek?
Légyszives segítsetek! van 3db gyönyörű négytengelyes Dafunk meg 1 Kamazunk! -
adsa #730 lehet a haulin-ba kormányt használni? -
sosi81 #729 az a legszomorubb hogy egy oldalt találtam ahol meg lehetne venni, de ők se szállítanak Magyarországra. -
mernokur #728 szerintem hamarabb kiadhatnak a rnr-olt :) -
#727 Kimondta hogy fáj?D:
Csak nem verném magam.Meg ez az ujj mutatás..Törném el a kezit. -
#726 Nah az a nagy hír hogy a rignroll.uw.hu megszűnik
Illetve beleolvasztottuk a trucksims.try.hu-ba ahol a rig'n'roll-t és a Haulint különválasztottuk,így áttekinthetőbb az egész meg nem illúziúromboló hogy a Rignroll Team oldalán az első 5 hír 18Wos-os
az új oldalt a trucksims.try.hu címen érhetitek el!többet nemmondok mer majd látjátok leírtuk má.....jó böngészést! -
#725 miért fáj neked, hogy más játszik? -
#724 nemértem de mind1 hagyjuk :) -
#723 az a terv