35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
endiboy #3046 nem töröm össze, vagy ha igen, az is nagyon minimális szokott lenni -
devius #3045 én nyomom tovább -
#3044 De ti ha összetört a fuvar mentek tovább, vagy az előző mentéstől mentek újra? -
#3043 velem new york-salt lake city-nél történt ehhez hasonló! -
#3042 az szarügy -
kertesztrans #3041 látom a tervezők még mindig hisznek az ufókban -
devius #3040 Nah csátok
Kicsit ideg vagyok
! napja vezetem ezt a szart nem is tom honnan miamiba.Kaptam volna 170 et aztán lett belőle 28,kissé öszzetört.Ezért megérte killódni mit ne mondjak
:D -
#3039 kár -
#3038 nem neked való
ha leírnám úgysem fognád fel... :|
..átkell konvertálni..
-
#3037 és azt hogy? -
#3036 sehogy
Convoyos lehet belerakni könnyebben -
#3035 légyszi ha tudjátok a választ írjátok mert engem is érdekel >>#3029 -
#3034 írd a levelet -
kertesztrans #3033 ... -
denesch #3032 .. -
#3031 én így csinálom, de mióta a 2100+ os AMDt lecseréltem bartonmagos 2600+ osra(na nem egy vadiúj gépezet egyikse, de fénykoruban toppon voltak), azóta sokkal jobb, csak néha szaggat be, de csak akkor nyomom a tükröt ha muszáj, és legfőkébb kistérkép mellett -
#3030 duddits 2 hsz-t ha irt ide, és már házigazda akar lenni... és nem csak itt.. érdekes életfilozofia :D
házigazdának meg respect, de hza rendet akar akkor ahhoz normális hsz-ek kellenek, mai igy kb napi 5-6 lesz :S -
#3029 a pttm-es kamionokat be lehet rakni a haulinba??? -
ticcsy #3028 Azért Én még tolok 1 szavazatot, tudjátok bitos ami biztos.
RAST! -
#3027 nem örülnék a helyedben, sok lámával lesz dolgod :DDDD -
#3026 Köszi a bizalmat emberek .. Szerintem le is lehet "zárni" a szavazást .. Elég egyértelmüre sikeredett a döntés ;]
Még1x thxZ -
#3025 Rast -
#3024 Kössz Gabóca .. Elég 1x ;DDD -
#3023 Én is szavazok! Rássssssssszzzti -
#3022 Én is szavazok! Rássssssssszzzti -
#3021 Csak így tovább Schwarz.Amúgy én is Rastra szavazok. -
#3020 Ha jól számoltam akkor 9 én xD 1 Dáddicc :D -
MBActros1848 #3019 Volt már linkelve korábban keress vissza, de az előbb volt egy kamaz linkelve, annak az oldalán azt is megtalálod. -
r9actros #3018 Hello!Vki tudna segíteni
,mert szeretnék a Haulinba 1 Actrost,de nem tudom h honnan lehetne letölteni.A Black Edition tökéletes lenne.Légyszi vki segítsen.Előre is köszi! -
endiboy #3017 RaST -
Medwyn #3016 ...anno én ezért cseréltem le a celeronomat AMD-re, ugyanis az AMD procik lebegőpontos számításai gyorsabbak, mint az Inteleknél. (az Intel meg mondjuk gyorsabban konvertál)
mindegy... -
Medwyn #3015 Ahogy olvasom a fórumot az elejétől, páran azt kérdik, miért akad a gáma, ha megy a tükör. Azért, mert olyankor több rendert számol a processzor, több függvényben - vagyis olyan, mintha egyszerre három Haulin menne egy képernyőn... ez belassít.
Azt írták, az engine megújult, a videókártya több feladatot kap, ez így is van, de a rendereket még mindig a proci számolja...
szóval megoldás:
1. erősebb proci nagyobb cash memóval
2. "féltükör" - a jobb tükör helyén térkép - akkor fele annyira szaggat csak ;)
3. csak sávváltásnál és kanyarban tenni föl a tükröt
bocs, ha hosszú és fölösleges volt... -
kis kocka #3014 köszi sikerült -
#3013 shader qualitiyt állítsd át
lehet nem helyesen írtam le, de ehez hasonlót keress -
kis kocka #3012 lenne egy kis problémám és mivel a f.a.q. nem műkszik ezért kénytelen vagyok megkérdezni. a játék elindul működik de semmit nem sem látszik miért lehet ez? -
#3011 rast
(soxor bunkó ugyan, de inkább elkötelezettje a kamionozásnak (a convoy és a pttm topik alapján gondolom ;) ) -
#3010 Rast -
#3009 já. Szeressük rastot. -
#3008 mindenkinek megfelelne RaST?
szavazások alapján eddig igen -
#3007 kafa lessz ha kész lessz.