35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#2966 ő,ú -
lakac00 #2965 melyik gombok takarják az irányjelzőket?nem jöttem rá még -
fulcrum falcon #2964 köszi -
#2963 Photoshopot .. -
fulcrum falcon #2962 RaST te melyik programot használod skineléshez? Mert én vmi dxtbmpx-et kaptam. -
#2961 ezaz, nem unjátok még? egyértelmű, ha tölteni lehet bármit is, adnak linket, eddig is így volt. Már k*rvára idegesítő az állandó nyaggatás -
#2960 Mivan ? Nemérted, hogy nem letölthető .. Takarodj már el a p*csába .. Már nem birom idegekkel .. -
#2959 és nem küldenéd át? -
#2958 Hülye kérdés .. Sehonnan -
#2957 ezt honnan tom leszedni? -
Vlala #2956 BETA!!! patch
Vigyázz, ez béta patch, tehát nem végleges, lehet, hogy kellemetlenebb lesz a játék, mint eddig.
Valaki arra valamit, hogy miért mászkál a sofőröm üresen a kamionnal, hogy lehet beállítani, hogy szálítson is valamit? -
#2955 le lehet valahonan szedni a dafot? -
#2954 és ezeket a cucokat h kell beteni meg honan lehet leszedni? -
#2953 és ezeket a cucokat h kell beteni meg honan lehet leszedni? -
#2952 Pássszmekk
-
#2951 Ami a legjobban tetszik a pecsbe, hogy lehet cuccokat pakolni a kamcsikra (még jó, hogy a magnumokon rajta hagytam a cuccokat :P
-
#2950 nézd meg itt -
#2949 tudja valaki hogy lehet-e valahonnan letölteni DAFXF-et? -
Vlala #2948 Az illatosítója is jó lehet, mert ugyanabban a fehér atlétában ül már két hónapja... :) -
ntex #2947 Na csak megemlítem bár kulcsfontossága nincs hogy apodbotntex.dox.hu -ról eltávolítom a Haulin -t, mert akinek fontos volt az már úgyis beszerezte, meg már milió helyről le lehet tölteni.
Szal ennyi -
endiboy #2946 sajnos néha tanulni is kell, ha nem akarok mindent egybe majd vizsgán
egyébként, tegnap tünt csak fel, hogy mentem fent északon a hidegbe, hóesésbe, és a soför a kabinba meg egy szál atlétába ül :))....biztos jó a fütése a kamionnak :P -
Vlala #2945 Nem szokott ennyire kihalt lenni ez a topic... mindenki kamiont szerel? -
Vlala #2944 Most vettem észre, a "kollégám" üresben furikázik a tizennyolc kerekűvel... Manage Contractsban van ugyan két lista (produce illetve accept), viszont ezekből nem tudom kiválasztani, hogy mit, hová vigyen. Azt hittem, jelentkezik a cégnél, aztán majd akasztanak rá valamit. Most ez hogy van? -
#2943 Én is elvállalom szívesen. -
fulcrum falcon #2942 a garázsodba van -
#2941 Hali! Hogy tudom azt a kamiont vezetni amit megvettem? Sehol sem találtam ahol le tudom cserélni a régit -
#2940 Vagy én -
#2939 nekem mind1, de ám legyen! benne vagyok! -
#2938 Én is egyetértek! -
#2937 egyelőre a magyarosítással vagyok elfoglalva -
#2936 THX! -
#2935 támogatom -
#2934 OFF
Googleba beírod hogy fonts, és egy csomó oldalt fog adni.
ON -
#2933 Te is csinálsz térképet? -
#2932 Tom nem a témához kötődik a következő kérdésem, de hátha tudna rá vki jó választ adni. Van valakinek Danzas-os betűformája? vagy van esetleg vkinek olyan link ahonnan betűformákat lehet leszedni? Előre is kössz és SRY a nem idetartozó kérdés miatt! -
#2931 ó, hogy a franc essen beléjük... tényleg -
#2929 és a válasz gombot használni -
#2928 nem tudjátok honnan lehet leszedni jó pótokat? -
#2927 Nem kérdés volt... Meg próbálj meg mondatvégi írásjeleket használni! -
#2926 Így van, jó lenne már! Hiába, hogy nem volt egyik 18 WoS topikban, de akkor is kell.