35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#3166 azt akkor beadja a #3066 At :) -
zsolt 879 #3165 Ez a játék teljes verzióját honnan lehet letölteni? Légyszi mondjátok meg! -
#3164 na hy
most dobtam fel a játékot és prims3d-t irja ki mindig akárhányszor probáltam
ienkior mit csináljak??
vki segiccsen léci
kösz
csö -
#3163 Lapozzatok visszább -
#3162 Nekem is! -
#3161 Kamaz nekem megy.
Speedbreaker: Nekem is csak 11 üzi van. -
#3160 Úgylesz.A Cars4U oldaláról letöltött cuccok mennek vlkinek?A Mercihez jelszót kér csomagoláskor..A letöltött Ai-k nem ilyen szar scs fájlba vannak.Azt úgy meg nem mennek!:DHameg becsomagolom,akkor se jó!
Vlmi ötlet? -
#3159 nézd meg a sajátod többször, és akkor sok magnum lessz az úton -
#3158 Én még egy darabot se láttam a sajátomon kivűl!:D:S -
#3157 Szinte csak azok jönnek xD -
#3156 én már sokal!!! -
#3155 Mégegy kérdésem lenne.Vlki találkozott már ai magnumal,az utakon?Csak azért mert én még eggyel se találkoztam.. -
#3154 nincs valami uj pót vagy kamion? -
#3153 Zábárcnál már voltam^.^
Ott se adott semmit!:D -
#3152 :S Csak nekem jelenít meg 3 hsz-t? -
#3151 Ok semmi gond!
-
#3150 az uj europai pótokal nem sok helyröl lehet vinni csak a zapárt bol vagy honan meg nem tom nekem mársikerült felvenem csak most nem nagyon találok fuvart!!! inkáb most azon töröm magam h találjak sofört -
#3149 az uj europai pótokal nem sok helyröl lehet vinni csak a zapárt bol vagy honan meg nem tom nekem mársikerült felvenem csak most nem nagyon találok fuvart!!! inkáb most azon töröm magam h találjak sofört -
#3148 az uj europai pótokal nem sok helyröl lehet vinni csak a zapárt bol vagy honan meg nem tom nekem mársikerült felvenem csak most nem nagyon találok fuvart!!! inkáb most azon töröm magam h találjak sofört -
#3147 Ja köszi!Nem láttam az üzidet!:D -
#3146 #3143 -
#3145 De olyanal próbálkozok,amivel elvileg lehetne olyan árút vinni attól a cégtől!:D
Na mind1 majd feltalálom magam... -
ticcsy #3144 Nem mindegy melyik céghez mész, mert minden póttal más árut lehet szállítani. Pl.: egy autó szállító trailerel ne akarj tojást szállítani :). Tehát nézd meg milyen trailerd van és olyan céghez menyj, ahol olyan árut adnak amit el is tudsz azzal a póttal szállítani. -
#3143 Már sikerült.Köszi.
#3140:Én már vittem csak bementem egy olyan céghez ahonnan a meghatározott árut lehet vinni és vihettem.(pl.:flatbedhez dig witchben adtak darut) -
#3142 Még nem próbáltam, de szerintem le kell szerződnöd saját magadnak is egy céghez a póttal. -
#3141 Nem, nem a képfeltöltésre gondolok.....
Menj a fórum főablakába, ahol be szoktál jelentkezni.Miután bent vagy, van egy olyan hogy Saját Galéria.Ott kell elvégezni mindazt amit leírtam már -
#3140 Vlkinek már sikerült árút vinni,saját póttal?Mert én már voltam pár cégnél,és sehol semmi!:D.Vagy hogy az istenbe kell ezt csinálni? -
#3139 De csak 20kbyte lehet max.Nem tudom annyira lekicsinyíteni. -
#3138 Van olyan a fejlécedben, de a fórum ablakában is hogy galéria.Azon belül képfeltöltés.Felteszed a képet, kisképre katt, kijön nagyban.Utána jobb gomb/tulajdonságok és látni fogsz középtájt egy linket.Azt kell kimásolni és majd beilleszteni a kép gomb segítségével amikor írsz. -
#3137 Valaki magyarázza el legyenszíves hogy hogyan kell feltölteni egy képet!!! -
#3136 Egy pótot talán. -
#3135 mégegyszer megkérdezem tudtok csinálni egy Gartneres kamiont? -
r9actros #3134 Hello
Kellene 2 link,jó lenne ha segítene vki.Szóval 1 nagyon erős és szép actros és 1 lehetőleg rolóponyvás pótkocsi link:).Előre is köszi annak aki konkrétan tud segíteni -
#3133 30, 32 loál -
#3132 verd ki... ugyanannyi a haszna és még fizetned sem kell.. Csakhogy megmaradjon a beszélgetés színvonala... -
#3131 holnaptól jó lessz, megoldom. -
kertesztrans #3130 Mért nincsenek kurvák az út szélén úgy dugnék egyet -
#3129 http://www.htst.extra.hu/haulin/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=2&categories=18+WOS%3AHaulin
FAQ LINKJE
HA NEM HOZNÁ BE ELSŐRE FRISSÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!! -
#3128 Tölthető Peterbilt 359 daycab:
http://img83.imageshack.us/img83/6787/peterbilt359daycab2iq5.jpg
Innét! -
#3127 Tölthető Peterbilt 359:
http://img169.imageshack.us/img169/4498/haulinpete359standalonezj6.jpg
Innét!