35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Speedbreaker
    azt akkor beadja a #3066 At :)
  • zsolt 879
    Ez a játék teljes verzióját honnan lehet letölteni? Légyszi mondjátok meg!
  • norby1007
    na hy
    most dobtam fel a játékot és prims3d-t irja ki mindig akárhányszor probáltam
    ienkior mit csináljak??
    vki segiccsen léci
    kösz
    csö
  • RaST
    Lapozzatok visszább
  • garam93
    Nekem is!
  • Duddits
    Kamaz nekem megy.

Speedbreaker: Nekem is csak 11 üzi van.
  • Truck Driver001
    Úgylesz.A Cars4U oldaláról letöltött cuccok mennek vlkinek?A Mercihez jelszót kér csomagoláskor..A letöltött Ai-k nem ilyen szar scs fájlba vannak.Azt úgy meg nem mennek!:DHameg becsomagolom,akkor se jó!
    Vlmi ötlet?
  • Speedbreaker
    nézd meg a sajátod többször, és akkor sok magnum lessz az úton
  • Truck Driver001
    Én még egy darabot se láttam a sajátomon kivűl!:D:S
  • RaST
    Szinte csak azok jönnek xD
  • Kisvigyori
    én már sokal!!!
  • Truck Driver001
    Mégegy kérdésem lenne.Vlki találkozott már ai magnumal,az utakon?Csak azért mert én még eggyel se találkoztam..
  • Kisvigyori
    nincs valami uj pót vagy kamion?
  • Truck Driver001
    Zábárcnál már voltam^.^
    Ott se adott semmit!:D
  • Speedbreaker
    :S Csak nekem jelenít meg 3 hsz-t?
  • garam93
    Ok semmi gond!
  • Kisvigyori
    az uj europai pótokal nem sok helyröl lehet vinni csak a zapárt bol vagy honan meg nem tom nekem mársikerült felvenem csak most nem nagyon találok fuvart!!! inkáb most azon töröm magam h találjak sofört
  • Kisvigyori
    az uj europai pótokal nem sok helyröl lehet vinni csak a zapárt bol vagy honan meg nem tom nekem mársikerült felvenem csak most nem nagyon találok fuvart!!! inkáb most azon töröm magam h találjak sofört
  • Kisvigyori
  • Truck Driver001
    Ja köszi!Nem láttam az üzidet!:D
  • garam93
  • Truck Driver001
    De olyanal próbálkozok,amivel elvileg lehetne olyan árút vinni attól a cégtől!:D
    Na mind1 majd feltalálom magam...
  • ticcsy
    Nem mindegy melyik céghez mész, mert minden póttal más árut lehet szállítani. Pl.: egy autó szállító trailerel ne akarj tojást szállítani :). Tehát nézd meg milyen trailerd van és olyan céghez menyj, ahol olyan árut adnak amit el is tudsz azzal a póttal szállítani.
  • garam93
    Már sikerült.Köszi.
    #3140:Én már vittem csak bementem egy olyan céghez ahonnan a meghatározott árut lehet vinni és vihettem.(pl.:flatbedhez dig witchben adtak darut)
  • zolo
    Még nem próbáltam, de szerintem le kell szerződnöd saját magadnak is egy céghez a póttal.
  • zolo
    Nem, nem a képfeltöltésre gondolok.....
    Menj a fórum főablakába, ahol be szoktál jelentkezni.Miután bent vagy, van egy olyan hogy Saját Galéria.Ott kell elvégezni mindazt amit leírtam már
  • Truck Driver001
    Vlkinek már sikerült árút vinni,saját póttal?Mert én már voltam pár cégnél,és sehol semmi!:D.Vagy hogy az istenbe kell ezt csinálni?
  • garam93
    De csak 20kbyte lehet max.Nem tudom annyira lekicsinyíteni.
  • zolo
    Van olyan a fejlécedben, de a fórum ablakában is hogy galéria.Azon belül képfeltöltés.Felteszed a képet, kisképre katt, kijön nagyban.Utána jobb gomb/tulajdonságok és látni fogsz középtájt egy linket.Azt kell kimásolni és majd beilleszteni a kép gomb segítségével amikor írsz.
  • garam93
    Valaki magyarázza el legyenszíves hogy hogyan kell feltölteni egy képet!!!
  • garam93
    Egy pótot talán.
  • leho94
    mégegyszer megkérdezem tudtok csinálni egy Gartneres kamiont?
  • r9actros
    Hello
    Kellene 2 link,jó lenne ha segítene vki.Szóval 1 nagyon erős és szép actros és 1 lehetőleg rolóponyvás pótkocsi link:).Előre is köszi annak aki konkrétan tud segíteni
  • roliairsuni
    30, 32 loál
  • Bucser
    verd ki... ugyanannyi a haszna és még fizetned sem kell.. Csakhogy megmaradjon a beszélgetés színvonala...
  • Speedbreaker
    holnaptól jó lessz, megoldom.
  • kertesztrans
    Mért nincsenek kurvák az út szélén úgy dugnék egyet
  • GabriSanyi
    http://www.htst.extra.hu/haulin/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=2&categories=18+WOS%3AHaulin

FAQ LINKJE
    HA NEM HOZNÁ BE ELSŐRE FRISSÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!
  • Duddits
    Tölthető Peterbilt 359 daycab:

http://img83.imageshack.us/img83/6787/peterbilt359daycab2iq5.jpg

Innét!
  • Duddits
    Tölthető Peterbilt 359:

http://img169.imageshack.us/img169/4498/haulinpete359standalonezj6.jpg

Innét!