35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • roliairsuni
    igen, szerencsén múlik
  • berlin
    Srácok!

A FAQ-ot elolvastam:
    "Hogy tudok sofőröket alkalmazni?- Ahozz hogy söfőröket alkalmazhass, találkoznod kell velük, majd pihenőhelyen megállva "N" betű megnyomásával alkalmazhatod őket. "

De hol tudok velük találkozni??? Parkolóból Motelokba járok, de már tök unom, hogy sehol senki. A második délutánomat sz.rom el! :(
    (Szeretném ugyanis a menedzselést is kipróbálni a játékban. Már vettem kamionokat pluszba, trélereket is, csak épp sofőr kéne...)

Vagy csak ennyire peches vagyok?

Üdv.:
    B.
  • Schwarz
    20% kb
  • Schwarz
    az egyelőre direkt maradt úgy.. mi legyen jegyzettömb?
    pttm-ben napló volt, jóaz szerinted? elég hülyén hangzik...
  • leho94
    engem is érdekelne schwarz
  • tzsoltika
    %ban.
  • tzsoltika
    Schwarz, kábé hól tartassz a magyarosittásban?
  • CsuHuCsu
    hali.Egy kicsit kimaradtam az elmult időben és látom hogy megérkezett az új kamion.Ha jól értem le kell tölteni a combót ahoz hogy megkapjam a kamiont is?
  • roliairsuni
    nekem a 55-60 as ok jönnek be, én olyanokat szoktam venni
  • roliairsuni
    ebbe is kolega vagy? :d
  • denesch
  • Vlala #4115
    Kamionnal kereskedők (megvesz, javít, elad) számára egy jótanács: 150.000-nél drágábbal ne nagyon kísérletezzetek, vettem egy 2T2-t 180-ért, kb. 10 volt a javítás, és 163-étr sikerült túladnom rajta.

Schwarz: Hát mit keres ott az a Notebook felirat? Félmunkát végzel? (komolyan ne vedd!)
    Egyébként jól halad, gratula!
  • Vlala #4114
    A normál játékmód. Lehet, hogy én írtam hülyén, de van az eddig megszokott gyűjtögetős-szállítós-cégépítős járékmód, ezt hívtam karriernek, és van a New Game-nél egy olyan, hogy csak egy szállítmányt kell célba juttatnod, kiválasztott indulási hellyel, céllal, szállítmánnyal és kamionnal.
  • Schwarz
    hát egyszerűen képtelenség képet feltölteni a nyomorult galériába...

haulin21.jpg
  • roliairsuni
    miez a karrier mód? ezt nem vágom így hirtelen, de fogjuk az estére és a koránkelésre :D
  • Vlala #4111
    Drift :)

Nagyszerű, végre karrier módban is hozzájurtottam egy T600-as kolosszushoz, azt sajna "elfelejtették" közölni, hogy a 205 lóerős alapmotor van benne a hatsebességes váltóval. Én hüle meg ráaggattam a duplapótot, és elindultunk... erőlködik, pörgetni kell, a vége 60, a 70 már kisebbfajta orgazmust jelent :)
    Így szépen az első szervizig, az is miért ne 80 km-re lenne... de vége, eljutottam a Megváltást jelentő szervizig. Oké, gyorsan tegyünk bele egy 450 lovas motort, egy 18 sebességes váltót, egy erősített fékrendszert, és egy... kilépett. Kezdhetem elölről, brühühü...
  • bajusza
    Én ugyanezt próbáltam ki egy Kamaz 5410-essel. Jókora gázfröccs induláskor, kihajtok a főútra és a kamcsi feneke elindul, épphogy össze lehet szedni, ha nem, akkor egy csattanás valakivel.
  • Vlala #4109
    Na igen... [pirulós szmájli]
  • roliairsuni
    :D OFF a jó öreg gém topicja eléggé kihalt, de az egeres sztori nagyon teccik ON
  • Vlala #4107
    a Documents and settings \ neved \ Dokumentumok \ 18 WoS Haulin \ Music könyvtárba tudsz, .ogg formátumban. (Most kapcolok, ebbe lazán belecuppannak a Mafia zenéi! Nocsak!)
  • berlin
    Köszi, megtaláltam, csak én belső nézetben szoktam nyomni, igaz ma csakis külső aspektból.

Nagyon rákattantam a játékra.
    Kissé időigényes, de remek. Mondjuk én mára Convoyt is hosszasan toltam.

Tök egyedivé, hogy tudom tenni az éppen aktuális taligámat?
    Gondolom vmi külön progival. ???

Üdv.:
    B.
  • roliairsuni
    ittisva, a szín még nem az igazi, de majd belövöm
  • berlin
    A FAQ-ban nem találtam:

saját zenéket nem tudok beszerkeszteni vhova?
    Megtudná vki mondani?
  • roliairsuni
    na énis megveszem :D
  • allock #4102
    wOw :D

yo nagy :D
  • Kisvigyori
    bocs h ide irom de nektek bejön a 3d oldal??
  • Vlala #4100

Hát nem aranyos?
  • garam93
    Én most T600-assal nyomulok.Nekem bevált, nincs bajom a kanyarodásával és semmijével.Szerintem szuper.
  • roliairsuni
    jah tudom, de valamit átkéne firkészni h több paci dolgozzon benne
  • Vlala #4097
    fájl-hackeléssel biztos, nálam a 45-eset kínálta efl legnagyobbnak. Alapból 205-öst ad, ez kissé izzadós.
  • roliairsuni
    jaja tudom, egész a parkolótól a cégig üresen mentem, de már azon a távon is úgy volt, + lovakat nem lehet belevágni?
  • Vlala #4095
    a T600-asba 450 Le a legnagyobb motor, kicsit nehézkesebb, és érzésem szerint elég érdekesen kanyarodik néha. Pót nélkül teljewsen kiszámíthatatlan, egszercsak elindul a hátulja, és kész a baj.
  • roliairsuni
    én nem ezzel nyomulok, csak kipróbálta, majd lehet lecserélem, de perpillanat még a jól bevált t2000 es színváltós gyöngyház narancs kenwoth ommal nyomulok

lecseréjjem vagy ne? csak full extra jöhet szóba mind 2ből, tát a mostani is az, meg amit vennék azis az lenne
  • Vlala #4093
    Azokat el kell vele kerülni, nincs mese.
  • roliairsuni
    az mégcsak elmegy, de mikor 1 sávos út van, T kereszteződés, minehol fal van az út melett, és jobbra kanyarocc ;)
  • Vlala #4091
    Hát nem. Most képzeld elé ezzel felhajtani a pályára, egy visszafordító kanyarral...
  • autoszimulator
    nem rövid a cucc O.o
  • roliairsuni
    ez télleg nyami
  • roliairsuni
    teszek má képet:
  • RaST