35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#4126 igen, szerencsén múlik -
berlin #4125 Srácok!
A FAQ-ot elolvastam:
"Hogy tudok sofőröket alkalmazni?- Ahozz hogy söfőröket alkalmazhass, találkoznod kell velük, majd pihenőhelyen megállva "N" betű megnyomásával alkalmazhatod őket. "
De hol tudok velük találkozni??? Parkolóból Motelokba járok, de már tök unom, hogy sehol senki. A második délutánomat sz.rom el! :(
(Szeretném ugyanis a menedzselést is kipróbálni a játékban. Már vettem kamionokat pluszba, trélereket is, csak épp sofőr kéne...)
Vagy csak ennyire peches vagyok?
Üdv.:
B. -
#4124 20% kb -
#4123 az egyelőre direkt maradt úgy.. mi legyen jegyzettömb?
pttm-ben napló volt, jóaz szerinted? elég hülyén hangzik... -
#4122 engem is érdekelne schwarz -
tzsoltika #4121 %ban. -
tzsoltika #4120 Schwarz, kábé hól tartassz a magyarosittásban? -
CsuHuCsu #4119 hali.Egy kicsit kimaradtam az elmult időben és látom hogy megérkezett az új kamion.Ha jól értem le kell tölteni a combót ahoz hogy megkapjam a kamiont is? -
#4118 nekem a 55-60 as ok jönnek be, én olyanokat szoktam venni -
#4117 ebbe is kolega vagy? :d -
denesch #4116 -
Vlala #4115 Kamionnal kereskedők (megvesz, javít, elad) számára egy jótanács: 150.000-nél drágábbal ne nagyon kísérletezzetek, vettem egy 2T2-t 180-ért, kb. 10 volt a javítás, és 163-étr sikerült túladnom rajta.
Schwarz: Hát mit keres ott az a Notebook felirat? Félmunkát végzel? (komolyan ne vedd!)
Egyébként jól halad, gratula! -
Vlala #4114 A normál játékmód. Lehet, hogy én írtam hülyén, de van az eddig megszokott gyűjtögetős-szállítós-cégépítős járékmód, ezt hívtam karriernek, és van a New Game-nél egy olyan, hogy csak egy szállítmányt kell célba juttatnod, kiválasztott indulási hellyel, céllal, szállítmánnyal és kamionnal. -
#4113 hát egyszerűen képtelenség képet feltölteni a nyomorult galériába...
haulin21.jpg -
#4112 miez a karrier mód? ezt nem vágom így hirtelen, de fogjuk az estére és a koránkelésre :D -
Vlala #4111 Drift :)
Nagyszerű, végre karrier módban is hozzájurtottam egy T600-as kolosszushoz, azt sajna "elfelejtették" közölni, hogy a 205 lóerős alapmotor van benne a hatsebességes váltóval. Én hüle meg ráaggattam a duplapótot, és elindultunk... erőlködik, pörgetni kell, a vége 60, a 70 már kisebbfajta orgazmust jelent :)
Így szépen az első szervizig, az is miért ne 80 km-re lenne... de vége, eljutottam a Megváltást jelentő szervizig. Oké, gyorsan tegyünk bele egy 450 lovas motort, egy 18 sebességes váltót, egy erősített fékrendszert, és egy... kilépett. Kezdhetem elölről, brühühü... -
bajusza #4110 Én ugyanezt próbáltam ki egy Kamaz 5410-essel. Jókora gázfröccs induláskor, kihajtok a főútra és a kamcsi feneke elindul, épphogy össze lehet szedni, ha nem, akkor egy csattanás valakivel. -
Vlala #4109 Na igen... [pirulós szmájli] -
#4108 :D OFF a jó öreg gém topicja eléggé kihalt, de az egeres sztori nagyon teccik ON -
Vlala #4107 a Documents and settings \ neved \ Dokumentumok \ 18 WoS Haulin \ Music könyvtárba tudsz, .ogg formátumban. (Most kapcolok, ebbe lazán belecuppannak a Mafia zenéi! Nocsak!) -
berlin #4106 Köszi, megtaláltam, csak én belső nézetben szoktam nyomni, igaz ma csakis külső aspektból.
Nagyon rákattantam a játékra.
Kissé időigényes, de remek. Mondjuk én mára Convoyt is hosszasan toltam.
Tök egyedivé, hogy tudom tenni az éppen aktuális taligámat?
Gondolom vmi külön progival. ???
Üdv.:
B. -
#4105 ittisva, a szín még nem az igazi, de majd belövöm
-
berlin #4104 A FAQ-ban nem találtam:
saját zenéket nem tudok beszerkeszteni vhova?
Megtudná vki mondani? -
#4103 na énis megveszem :D -
#4102 wOw :D
yo nagy :D -
#4101 bocs h ide irom de nektek bejön a 3d oldal?? -
Vlala #4100
Hát nem aranyos? -
#4099 Én most T600-assal nyomulok.Nekem bevált, nincs bajom a kanyarodásával és semmijével.Szerintem szuper. -
#4098 jah tudom, de valamit átkéne firkészni h több paci dolgozzon benne -
Vlala #4097 fájl-hackeléssel biztos, nálam a 45-eset kínálta efl legnagyobbnak. Alapból 205-öst ad, ez kissé izzadós. -
#4096 jaja tudom, egész a parkolótól a cégig üresen mentem, de már azon a távon is úgy volt, + lovakat nem lehet belevágni? -
Vlala #4095 a T600-asba 450 Le a legnagyobb motor, kicsit nehézkesebb, és érzésem szerint elég érdekesen kanyarodik néha. Pót nélkül teljewsen kiszámíthatatlan, egszercsak elindul a hátulja, és kész a baj. -
#4094 én nem ezzel nyomulok, csak kipróbálta, majd lehet lecserélem, de perpillanat még a jól bevált t2000 es színváltós gyöngyház narancs kenwoth ommal nyomulok
lecseréjjem vagy ne? csak full extra jöhet szóba mind 2ből, tát a mostani is az, meg amit vennék azis az lenne -
Vlala #4093 Azokat el kell vele kerülni, nincs mese. -
#4092 az mégcsak elmegy, de mikor 1 sávos út van, T kereszteződés, minehol fal van az út melett, és jobbra kanyarocc ;) -
Vlala #4091 Hát nem. Most képzeld elé ezzel felhajtani a pályára, egy visszafordító kanyarral... -
#4090 nem rövid a cucc O.o -
#4089 ez télleg nyami -
#4088 teszek má képet:
-