35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Joint696
    Na sikerült visszaállítanom mindent mostmár jó de a nevet akor se engedi így megváltoztatni.
  • Joint696
    Aha.Csak most adódott 1 kis gondom átneveztem a nevem és nem mentettem le biztonsági másolatott és beszoptam mert nem tölti be a mentést:S
  • garam93
    Veszel mind a kettőnek egy-egy pótot és az n gombnál van olyan h manage contractsés ott kell rámenni h create contract stb.Érted?
  • Joint696
    Még valami van 2 alkalmazottam mind a 2nek vettem kamiont,és hogy tudom őketbeállítani hogy csináljanak valami hasznos dolgot amivel tudnak nekem $ szerezni?
  • gumikacsa
    a savefile-ban (C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\18 WoS Haulin\save\*\game.sii) keress egy ilyen sort:

player : _nameless.1116.94E8 {
    name: player

És a playert írd át amire akarod, aztán töltsd vissza az állást
  • King of Roads
    ha már elkezdted nem valószínű...
  • Joint696
    Valamelyikőtök nem tudja hol lehet megváltoztani a nevemet a játékba?
  • leho94
    igen(joint696)
  • Joint696
    thx. Ti már találkoztatok UFO-val?
  • Vlala #4197
    Single-ben egyetlen fucvart viszel el egyik pontról a másikba, inkább csak gyakorlásnak vagy az új csodagép kipróbálásának jó. Az igazi játékélményt a Campaign nyújtja, ebben fel kell virágoztatnod a vállalkozásodat, kezdetben kis kamionnal, egyedül szerzel pénzt, majd egyre durvább vasakkal, sőt, alkalmazottakkal vállvetve is szállíthattok.

2 utánfutót úgy tudsz vontatni, ha double utótaggal ellátott szállítmányt választasz a cégnél. Vigyázz, odafigyelést kíván a dupla póttal való furikázás, a célállomáson parkolásról nem is beszélve.

A legjobb kamion abszolút ízlés dolga. Single-ben próbálj ki néhányat, és döntsd el, melyik a kedvenced.

Általában az erőgépek sebességmérői 120 km/h-ig vannak skálázva, egy brutálisabb kamionnal játszva lehet ennél többbet menni - ezt viszont már nem jelzi a műszer.
  • Joint696
    mer mi bajod a kérdésekkel?
  • King of Roads
    ezeket most komolyan gondolod??
  • Joint696
    hy all.Mibe jó jáccani campion vagy single?Hogy lehet 2 futótt húzni 1xre?Melyik a legjobb kamion?Minden gép csak 120km/h-val képes menni?írjatok
  • King of Roads
    elvittem egy rövid tesztútra, aztán ha már úgyis beleszaladtam a pirosba gondoltam gta-zok kicsit.
    dejó, hogy az AI kamionoknak nem szakad el a pót sehogy. hajtok fel a pályára aztán velem szembe egy kamion pótja kétkerekezik... denemám, hogy visszaállna, úgy ment a barom. de dudálni azt tud.
  • Vlala #4192
    Taníts, Mester! Hogy kell kamionokból szekérsáncot építeni?
  • leho94
    látom kipróbáltad a volvot(king of roads)
  • King of Roads
    hmm...

hoppá....

• King of Roads
    király, végre Volvo is van!!
  • King of Roads
    Argosy :P
  • Speedbreaker
    Freightliner Agressory
  • leho94
    ezüst színű nyíl ami fel-le mozog a cég bejáratánál aztán enter és láss csodát
  • atiboy014
    szijasztok!Ami a roliaairsuninak van kamion annak mi a neve??Köszi
  • ZOTYASAVIOLA
    AMIT NEM ÉTREK:
    . HOL LEHET RAKOMÁNYT FELVENNI MERT ÉN CSAK A MEDALLAL JÁCCOTTAM ÉS OTT POFON EGYSZERÜ VOLT
    A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
  • Vlala #4183

Itt a kép az előző hozzászólásomhoz.
  • VolvoScania
    kösz
  • Vlala #4181
    Western Star Lowmax
    Szép. Szerettem volna képet is betenni, de a béka bekavart.
    Letöltés
  • bajusza
    #3426-os hozzászólásban van a link. Csak keresni kell, ennyi az egész.

Alul van egy "Keresés" mező, oda beírod, hogy a rapid szót, és kidobja neked a játék letöltésének linkjét. (RapidShare-re van feldobva).
  • VolvoScania
    Sziasztok!! Honnan tudom letölteni a játékot? valaki dobjon be egy linket pls!! kösz
  • garam93
    Mit?
  • ZOTYASAVIOLA
    á mean!
    nagyon korrekt
    vki jönne velem privátba dumálni, mert van néhány dolog amit tudni szertnék
  • woy
    Király
  • Speedbreaker
    Töltsd le a teljes verzsönt
  • leho94
    már készül a magyarosítás schwarz jóvoltából(woy)
  • woy
    Helló.Valaki nem fordítja le a játékot magyarra?És ha igen akkor honnan lehet letölteni
  • ZOTYASAVIOLA
    Sziasztok! Tudom hogy egy millióan megkérdezték már, restellem is, de muszáj megkérdeznem: hogy tudnám ,egakadűlyozni hogyy cak egy órát játszhassak vel? Előre is hálás köszönet mindenkinek!
  • leho94
    volvo fh12 tölthető!www.3dartpol.da.ru
  • gumikacsa
    nem itt kellene kisérletezni vele
  • roliairsuni

itvan, má csak műanyag öntött színe fekte lökösök kénének :D
  • Osi20
    http://www.sg.hu/forumkepek/2006_10/axor_l_magasteto.jpg
  • Osi20
    sziasztok. valaki meg csinálna a Mercedes Axor? elöre is köszi. csá