35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Joint696 #4206 Na sikerült visszaállítanom mindent mostmár jó de a nevet akor se engedi így megváltoztatni. -
Joint696 #4205 Aha.Csak most adódott 1 kis gondom átneveztem a nevem és nem mentettem le biztonsági másolatott és beszoptam mert nem tölti be a mentést:S -
#4204 Veszel mind a kettőnek egy-egy pótot és az n gombnál van olyan h manage contractsés ott kell rámenni h create contract stb.Érted? -
Joint696 #4203 Még valami van 2 alkalmazottam mind a 2nek vettem kamiont,és hogy tudom őketbeállítani hogy csináljanak valami hasznos dolgot amivel tudnak nekem $ szerezni? -
#4202 a savefile-ban (C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\18 WoS Haulin\save\*\game.sii) keress egy ilyen sort:
player : _nameless.1116.94E8 {
name: player
És a playert írd át amire akarod, aztán töltsd vissza az állást
-
#4201 ha már elkezdted nem valószínű... -
Joint696 #4200 Valamelyikőtök nem tudja hol lehet megváltoztani a nevemet a játékba? -
#4199 igen(joint696) -
Joint696 #4198 thx. Ti már találkoztatok UFO-val? -
Vlala #4197 Single-ben egyetlen fucvart viszel el egyik pontról a másikba, inkább csak gyakorlásnak vagy az új csodagép kipróbálásának jó. Az igazi játékélményt a Campaign nyújtja, ebben fel kell virágoztatnod a vállalkozásodat, kezdetben kis kamionnal, egyedül szerzel pénzt, majd egyre durvább vasakkal, sőt, alkalmazottakkal vállvetve is szállíthattok.
2 utánfutót úgy tudsz vontatni, ha double utótaggal ellátott szállítmányt választasz a cégnél. Vigyázz, odafigyelést kíván a dupla póttal való furikázás, a célállomáson parkolásról nem is beszélve.
A legjobb kamion abszolút ízlés dolga. Single-ben próbálj ki néhányat, és döntsd el, melyik a kedvenced.
Általában az erőgépek sebességmérői 120 km/h-ig vannak skálázva, egy brutálisabb kamionnal játszva lehet ennél többbet menni - ezt viszont már nem jelzi a műszer. -
Joint696 #4196 mer mi bajod a kérdésekkel? -
#4195 ezeket most komolyan gondolod?? -
Joint696 #4194 hy all.Mibe jó jáccani campion vagy single?Hogy lehet 2 futótt húzni 1xre?Melyik a legjobb kamion?Minden gép csak 120km/h-val képes menni?írjatok -
#4193 elvittem egy rövid tesztútra, aztán ha már úgyis beleszaladtam a pirosba gondoltam gta-zok kicsit.
dejó, hogy az AI kamionoknak nem szakad el a pót sehogy. hajtok fel a pályára aztán velem szembe egy kamion pótja kétkerekezik... denemám, hogy visszaállna, úgy ment a barom. de dudálni azt tud. -
Vlala #4192 Taníts, Mester! Hogy kell kamionokból szekérsáncot építeni? -
#4191 látom kipróbáltad a volvot(king of roads) -
#4190 hmm...
hoppá....
-
#4189 király, végre Volvo is van!! -
#4188 Argosy :P
-
#4187 Freightliner Agressory -
#4186 ezüst színű nyíl ami fel-le mozog a cég bejáratánál aztán enter és láss csodát -
atiboy014 #4185 szijasztok!Ami a roliaairsuninak van kamion annak mi a neve??Köszi -
ZOTYASAVIOLA #4184 AMIT NEM ÉTREK:
. HOL LEHET RAKOMÁNYT FELVENNI MERT ÉN CSAK A MEDALLAL JÁCCOTTAM ÉS OTT POFON EGYSZERÜ VOLT
A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
-
Vlala #4183
Itt a kép az előző hozzászólásomhoz. -
#4182 kösz -
Vlala #4181 Western Star Lowmax
Szép. Szerettem volna képet is betenni, de a béka bekavart.
Letöltés -
bajusza #4180 #3426-os hozzászólásban van a link. Csak keresni kell, ennyi az egész.
Alul van egy "Keresés" mező, oda beírod, hogy a rapid szót, és kidobja neked a játék letöltésének linkjét. (RapidShare-re van feldobva). -
#4179 Sziasztok!! Honnan tudom letölteni a játékot? valaki dobjon be egy linket pls!! kösz -
#4178 Mit? -
ZOTYASAVIOLA #4177 á mean!
nagyon korrekt
vki jönne velem privátba dumálni, mert van néhány dolog amit tudni szertnék -
#4176 Király -
#4175 Töltsd le a teljes verzsönt -
#4174 már készül a magyarosítás schwarz jóvoltából(woy) -
#4173 Helló.Valaki nem fordítja le a játékot magyarra?És ha igen akkor honnan lehet letölteni -
ZOTYASAVIOLA #4172 Sziasztok! Tudom hogy egy millióan megkérdezték már, restellem is, de muszáj megkérdeznem: hogy tudnám ,egakadűlyozni hogyy cak egy órát játszhassak vel? Előre is hálás köszönet mindenkinek!
-
#4171 volvo fh12 tölthető!www.3dartpol.da.ru -
#4170 nem itt kellene kisérletezni vele -
itvan, má csak műanyag öntött színe fekte lökösök kénének :D -
#4168 http://www.sg.hu/forumkepek/2006_10/axor_l_magasteto.jpg -
#4167 sziasztok. valaki meg csinálna a Mercedes Axor? elöre is köszi. csá