35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
jobban is tetted. -
nem istenítettem, csak ajánlottam. nem szoktam skinezni. próbálkoztam, de inkább abbahagytam :D
-
tzsoltika #4324 neked 5 perc...
-
bzzzz...
<ot>
amúgy pl. paint shop pro, annyira isteníti mindenki azt a photoshopot, mire? 5 perc mire elindul... psp csak 1
</ot>
-
Vlala #4322 Road trainnek még elmenne... -
kicsit eltévedtél... -
DXTBmp, avval paintbe tod megcsinálni, vagy photoshop. én ennyiről tudok.
(nem ennyi van, ennyiről tudok) -
berlin #4319 Kösz!
Lehet valahogy (valami progival) saját, egyedi skint készíteni a kamionjaimnak?
Ha igen, hol találok ilyet?
Perpill, ilyen r@tyis lilára színezem a gépeket... -
OFF
kicsit elvoltam
ON -
Vlala #4317 A szervizben van olyan opció, hogy Upgrade truck. Vegyél bele kicsivel nagyobb motort. Én már húztam dupla pótot 205 lóerővel, hat sebességgel... -
ZOTYASAVIOLA #4316 ami még bosszant, hogy vettem egy új kamiont és 70.000 ért és ugyan olyan sebességgel megy mint a 35.000 es -
ZOTYASAVIOLA #4315 és más országok sincsenek? -
ZOTYASAVIOLA #4314 :-( -
dehogy
eddig egyedül a pttm-hez készült MAGYARÍTÁS ami csak annyival volt több, hogy New York helyett Debrecen volt kiírva.
mondjuk a pttm környezete akár mo. is lehetne, semmi amerikás nincs benne. -
ZOTYASAVIOLA #4312 kössz. a másik kérdés lehet hogy hülyén hangzik: készül(t) hozzá magyar térkép -
ha alvós kamionod van (csak felismered) megnyomod az n betűt és ott van alul, hogy Advance time. ott beállíthatod mennyit akarsz pihizni.de nem muszály külön a leállósávba leállni, menetközben is nyugodtan megnyomhatod.
ha meg csak nappali fülkés akkor hotelben tudsz. itt annyit tehetsz, hogy megnyomod az F3-at és kikapcsolja a HUD-ot vagy mit. akkor csak annyit hallasz, hogy ásítozik. ha az is zavar, vedd le a hangerőt
-
ZOTYASAVIOLA #4310 hogy lehet a leállósávban aludni? vagy csak hotleben lehet?
-
WWW.gdtrucks.gd.funpic.de -
Vlala #4308 Daf XF105
Itt találtam
Ezen az oldalon a legelsőt nézzétek meg! Sajnos nincs engedélyük a terjesztésre, így máshol kell keresnünk, de a gép nagyon jól néz ki. -
Kenworth #4307 Sziasztok
Ha valaki tud olyan informáciot, hogy létezik a Haulinhoz valahol egy DAF XF105, kérem jelezzen nekem! -
Wide trailer vagy vmi efféle. -
-a -
berlin #4304 Srácok!
Nuclear waste-et milyen trélerrel tudok szállítani?
(Mármint az alkalmazottam... Ugyanis amivel a játékban egyébként szállítja az ember, azt a trélert nem engedi meg hozzárendelni.) -
atiboy014 #4303 annak a bazi hosszú kamionnak mi a neve?? ami a roliairsuninak van?? -
mit kell nézni? sima prism3d.exe crash...
a dwwin.exe a microfos doctor watson része...
www.processlibrary.com/directory?files=dwwin.exe -
Én a szembejövő oldalt szoktam használni, ha nincs korlát és át tudok menni
-
micsoda meglepetés...
-
szegény
pont szolnokon?
-
ja
akkor #4293
-
Vlala #4297 A leállósávot szoktam használni, és kihasználom a kamion teljesítményét. Jó nézni a tükörben, volt, amikor a levegőbe repült a marhája... azt hitte, ő Májkül Nájt :] -
énis sokszor meglépek előle, ha valmi barom miatt fullra megy a körözésem, de ha még nem éri el a felét, akkor benyomom a vészvillanyt, lehúzódok, nagy bűnbánóan, és akkor csak közli h utojára figyelmeztet, rajtam tartja a szemét -
én most jöttem haza onnan, ott születtem :D ésha minen igaz majd fősulira is oda nyomulok -
Aha, kössz, majd kipróbálom. -
"töltsd le a legújabb videókártya drivert" :S -
de azt mondom hogy nem jó a belső nézet csak kockák vannak helyette
-
nyomd meg az '1' gombot -
mit csináljak hogy legyen belsőnézetem? [email protected] -
na baze most betelt a tank. épp a new york felé tartó 80-as uton vagyok amikor szar3d leáll. sztem nem évről évre fejlesztgetik a motort, hanem évről évre jobban elbasszák. nem baj, szerencsére chicago előtt elmentettem.
készítők
-
de én nem akartam szabálytalanul menni. csak később fékeztem, mert azt hittem átérek a piroson. az a hulladék meg nem fogott rendesen így kiszaladt az eleje. de utána betettem a no police modot, mert mikor jött utánam elmentettem. szal betöltöttem az a barom meg ott állt keresztbefordulva a pályán. szal megmaradt a pénzem. -
ha 130al tépsz, dugo van akkor nem ér el mert láma:D