35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Speedbreaker
    jobban is tetted.
  • King of Roads
    nem istenítettem, csak ajánlottam. nem szoktam skinezni. próbálkoztam, de inkább abbahagytam :D
  • tzsoltika
    neked 5 perc...
  • Schwarz
    bzzzz...

<ot>
    amúgy pl. paint shop pro, annyira isteníti mindenki azt a photoshopot, mire? 5 perc mire elindul... psp csak 1
    </ot>
  • Vlala #4322
    Road trainnek még elmenne...
  • gumikacsa
    kicsit eltévedtél...
  • King of Roads
    DXTBmp, avval paintbe tod megcsinálni, vagy photoshop. én ennyiről tudok.
    (nem ennyi van, ennyiről tudok)
  • berlin
    Kösz!

Lehet valahogy (valami progival) saját, egyedi skint készíteni a kamionjaimnak?
    Ha igen, hol találok ilyet?

Perpill, ilyen r@tyis lilára színezem a gépeket...
  • King of Roads
    OFF
    kicsit elvoltam

ON
  • Vlala #4317
    A szervizben van olyan opció, hogy Upgrade truck. Vegyél bele kicsivel nagyobb motort. Én már húztam dupla pótot 205 lóerővel, hat sebességgel...
  • ZOTYASAVIOLA
    ami még bosszant, hogy vettem egy új kamiont és 70.000 ért és ugyan olyan sebességgel megy mint a 35.000 es
  • ZOTYASAVIOLA
    és más országok sincsenek?
  • ZOTYASAVIOLA
    :-(
  • King of Roads
    dehogy eddig egyedül a pttm-hez készült MAGYARÍTÁS ami csak annyival volt több, hogy New York helyett Debrecen volt kiírva.
    mondjuk a pttm környezete akár mo. is lehetne, semmi amerikás nincs benne.
  • ZOTYASAVIOLA
    kössz. a másik kérdés lehet hogy hülyén hangzik: készül(t) hozzá magyar térkép
  • King of Roads
    ha alvós kamionod van (csak felismered) megnyomod az n betűt és ott van alul, hogy Advance time. ott beállíthatod mennyit akarsz pihizni.de nem muszály külön a leállósávba leállni, menetközben is nyugodtan megnyomhatod.
    ha meg csak nappali fülkés akkor hotelben tudsz. itt annyit tehetsz, hogy megnyomod az F3-at és kikapcsolja a HUD-ot vagy mit. akkor csak annyit hallasz, hogy ásítozik. ha az is zavar, vedd le a hangerőt
  • ZOTYASAVIOLA
    hogy lehet a leállósávban aludni? vagy csak hotleben lehet?
  • garam93
    WWW.gdtrucks.gd.funpic.de
  • Vlala #4308
    Daf XF105

Itt találtam

Ezen az oldalon a legelsőt nézzétek meg! Sajnos nincs engedélyük a terjesztésre, így máshol kell keresnünk, de a gép nagyon jól néz ki.
  • Kenworth
    Sziasztok

Ha valaki tud olyan informáciot, hogy létezik a Haulinhoz valahol egy DAF XF105, kérem jelezzen nekem!
  • garam93
    Wide trailer vagy vmi efféle.
  • Schwarz
    -a
  • berlin
    Srácok!

Nuclear waste-et milyen trélerrel tudok szállítani?
    (Mármint az alkalmazottam... Ugyanis amivel a játékban egyébként szállítja az ember, azt a trélert nem engedi meg hozzárendelni.)
  • atiboy014
    annak a bazi hosszú kamionnak mi a neve?? ami a roliairsuninak van??
  • Schwarz
    mit kell nézni? sima prism3d.exe crash...

a dwwin.exe a microfos doctor watson része...
    www.processlibrary.com/directory?files=dwwin.exe
  • Sanyix
    Én a szembejövő oldalt szoktam használni, ha nincs korlát és át tudok menni
  • King of Roads
    micsoda meglepetés...
  • King of Roads
    szegény pont szolnokon?
  • Schwarz
    ja akkor #4293
  • Vlala #4297
    A leállósávot szoktam használni, és kihasználom a kamion teljesítményét. Jó nézni a tükörben, volt, amikor a levegőbe repült a marhája... azt hitte, ő Májkül Nájt :]
  • roliairsuni
    énis sokszor meglépek előle, ha valmi barom miatt fullra megy a körözésem, de ha még nem éri el a felét, akkor benyomom a vészvillanyt, lehúzódok, nagy bűnbánóan, és akkor csak közli h utojára figyelmeztet, rajtam tartja a szemét
  • roliairsuni
    én most jöttem haza onnan, ott születtem :D ésha minen igaz majd fősulira is oda nyomulok
  • garam93
    Aha, kössz, majd kipróbálom.
  • Speedbreaker
    "töltsd le a legújabb videókártya drivert" :S
  • LTomi
    de azt mondom hogy nem jó a belső nézet csak kockák vannak helyette
  • Schwarz
    nyomd meg az '1' gombot
  • LTomi
    mit csináljak hogy legyen belsőnézetem? [email protected]
  • King of Roads
    na baze most betelt a tank. épp a new york felé tartó 80-as uton vagyok amikor szar3d leáll. sztem nem évről évre fejlesztgetik a motort, hanem évről évre jobban elbasszák. nem baj, szerencsére chicago előtt elmentettem. készítők
  • King of Roads
    de én nem akartam szabálytalanul menni. csak később fékeztem, mert azt hittem átérek a piroson. az a hulladék meg nem fogott rendesen így kiszaladt az eleje. de utána betettem a no police modot, mert mikor jött utánam elmentettem. szal betöltöttem az a barom meg ott állt keresztbefordulva a pályán. szal megmaradt a pénzem.
  • csabush
    ha 130al tépsz, dugo van akkor nem ér el mert láma:D