35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#4286 De h hagysz le egy zsarut? -
Vlala #4285 Nekem eddig 16000 a rekordom. A számlán ez állt: éjszaka lámpa nélkül, gyorshajtva, piroson át balestet okoztam... ötször. (felidegesített a buta AI, és rendeztem egy kis mészárlást...) A negyedik rendőr tudott csak elkapni. -
#4284 namá bazzeg 7000-re büntet ez a fánkzabáló köcsög, mert piros lámpánál a vonalon kívül volt a 2 első kerék. -
Sharky2 #4283 regizz az oldalra nekem is kiirta regizztem es jo lett -
#4282 hali én is próbáltam letölteni a www.sulyokg.hu-ról és azt írja ki hogy nem jogosult a file letöltésére mit tegyek ilyenkor?
-
Sharky2 #4281 kocce
-
#4280 lehet letölteni... -
#4279 #4276: offtopic!
global: tanuljatok már meg kicsit gondolkodni, keresni, önállósodni na és viselkedni!
más: készül a béta magyarosítás telepítője, lesz némi technikai hiba benne. egyelőre ha magyar nyelv beállítással indítom a játékot akkor kapásból elszáll. ha angollal indul és utána váltok magyarra simán megy... ehh scs soft...
-
Sharky2 #4278 szedd le a te vid kartyadhoz a legujjab frisitest es rakd fel akor talan mukodni fog -
laci1993 #4277 ja leírom mégegyszer mindent megcsináltam újraraktam a jó kis régi inno 3d tornado 5.1 es drivert na és még mindig ugyan azt írja ki.Az lehet a baj hogy fent van a haulin meg fent van a pttm (pedal to the metal) is ez lehet a baj??? ja és ha valaki majd válaszol erre az üzenetre akkor ott a VÁLASZ gomb. -
#4276 ha valaki tud egy netes jelszófeltörőt lécci küldje a letöltési linkjét ide: [email protected] -
Sharky2 #4275 ?Mi? -
laci1993 #4274 ezt kérdeztem?????????????????????????????????????????????????????????? -
laci1993 #4273 ok mindent újratettem mindent csináltam de ugyan azt írja ki az lehet a baj hogy fent van a pttm is(pedal to the metal) -
Sharky2 #4272 pár lapp-al ezelott le volt irva -
#4271 csakhogy a FAQban nincs benne hogy mit csináljak!! -
#4270 nekem a belső nézet helyett színeed kockák vannak mit tegyek? [email protected] -
Sharky2 #4269 lol miami-ban talaltam a hotelnel egy alkalmazottat aki 5 csilis :) -
Sharky2 #4268 nomád neked most milyen truck od van? -
Sharky2 #4267 laci1993 frisitsd a driver es menni fog -
fulcrum falcon #4266 igen, én szolnoki vok -
laci1993 #4265 sziasztok ma töltöttem le a fullt és feltelepítem ja és nem kellet kiírni cd re furcsa na de betölt minden na és amikor a menübe és a gyártók meg minden után kírja ezt
Runtime Error!
Program: C:\Program Files\18 Wheel of Steel Haulin\prism3d.exe
abnormal program termination
na itt nyomok egy entert és ezt dobja ki
A"0x003ae89e" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read.
A program befejezéséhez kattintson az ok gombra.
na itt nyomok egy ok ot és kilép meg tudnátok mindani hogy mi a baj kérlek segítsetek -
#4264 szolnoki van itt? -
#4263 -
Vlala #4262 Dehogy idióták... babaautót csinálnak. De fontos ezt ennyire feltűnő helyen? -
#4261 most akor én is beirjam van e makói? -
#4260 a visszapillantó mindent elárul (idióták)
-
#4259 köszi -
#4258 pttmteam.uw.hu -
#4257 hali tudtok olyan oldalt ahonnan a metalt lehetne letölteni ? írjatok lécci előre is köszi
-
#4256 Esztergomi van a fórumozók között? -
Sharky2 #4255 koszi vlala -
#4254 hy all!
Zozyk van msned? -
Vlala #4253 dryvan trailer: olyan félpótkocsi, amely a végén vonószerkezettel rendelkezik, így rá lehet kapcsolni egy újabb, speciális félpótkocsit.
-
Sharky2 #4252 Lehet hogy vok de nem tom mi az a dryvant valaki elmondja mi az?
-
berlin #4251 :)) -
Vlala #4250 Nekem is ez a bajom, csak az előre elkészített duplákat tusdom én is, alkalmazottaim is vinni. Ha a sajátot próbálom felcsatolni, először a dryvant, aztán a double-t, akkor lecseréli.
(Kár, pedig olyat akartam, hogy a dryvan tojást szállítson, a double pedig sonkát, az első karambolnál kész lenne a fejedelmi reggeli 5-600 főre :) ) -
berlin #4249 Igen, sajna az Ai "kinyír" wengem is :)
Duplapóttal csináltam az EddyFood egy fuvarját. Huston-ból Great Falls-ig. 154.000 dodos fuvar lett volna. De állandóan szétszívatták a fejemet az autósok. Folyton belém jöttek.
75.000 $ büntetést kaptam. (Nem beszélve arról, hogy a fuvart 09:30-tól toltam olyan 11:45-ig - végig betartva minden szabályt.)
Más.
Srácok!
Lehet valahogy azt csinálni, hogy az alkalmazottam is tudjon dupla pótot vinni?
Megvan csináéva a szükséges "küldetés". A megbízó Cégnél van
"vegetable-double"
lehetőség. Veszek is olyan pótot, ami egy másikat tudna még vontatni (VanDry2 a neve vagy vmi hasonló), de nem tudom, hogy lehet-e hozzá csatolni. Ha igen, hol?
Manage Contracts?
Manage Trailer?
Én nem találtam sehol.
Előre is köszi!
Üdv.:
B. -
#4248 FAQ -
#4247 nekem valmi miatt nincs belső nézet csak színes kockák :( mi lehet a baj és hogy oldjam meg? lééci írjátok meg az e-mailomra: [email protected]