35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • garam93
    De h hagysz le egy zsarut?
  • Vlala #4285
    Nekem eddig 16000 a rekordom. A számlán ez állt: éjszaka lámpa nélkül, gyorshajtva, piroson át balestet okoztam... ötször. (felidegesített a buta AI, és rendeztem egy kis mészárlást...) A negyedik rendőr tudott csak elkapni.
  • King of Roads
    namá bazzeg 7000-re büntet ez a fánkzabáló köcsög, mert piros lámpánál a vonalon kívül volt a 2 első kerék.
  • Sharky2
    regizz az oldalra nekem is kiirta regizztem es jo lett
  • CoD23
    hali én is próbáltam letölteni a www.sulyokg.hu-ról és azt írja ki hogy nem jogosult a file letöltésére mit tegyek ilyenkor?
  • Sharky2
    kocce
  • Schwarz
    lehet letölteni...
  • Schwarz
    #4276: offtopic!

global: tanuljatok már meg kicsit gondolkodni, keresni, önállósodni na és viselkedni!

más: készül a béta magyarosítás telepítője, lesz némi technikai hiba benne. egyelőre ha magyar nyelv beállítással indítom a játékot akkor kapásból elszáll. ha angollal indul és utána váltok magyarra simán megy... ehh scs soft...

• Sharky2
    szedd le a te vid kartyadhoz a legujjab frisitest es rakd fel akor talan mukodni fog
  • laci1993
    ja leírom mégegyszer mindent megcsináltam újraraktam a jó kis régi inno 3d tornado 5.1 es drivert na és még mindig ugyan azt írja ki.Az lehet a baj hogy fent van a haulin meg fent van a pttm (pedal to the metal) is ez lehet a baj??? ja és ha valaki majd válaszol erre az üzenetre akkor ott a VÁLASZ gomb.
  • LTomi
    ha valaki tud egy netes jelszófeltörőt lécci küldje a letöltési linkjét ide: [email protected]
  • Sharky2
    ?Mi?
  • laci1993
    ezt kérdeztem??????????????????????????????????????????????????????????
  • laci1993
    ok mindent újratettem mindent csináltam de ugyan azt írja ki az lehet a baj hogy fent van a pttm is(pedal to the metal)
  • Sharky2
    pár lapp-al ezelott le volt irva
  • LTomi
    csakhogy a FAQban nincs benne hogy mit csináljak!!
  • LTomi
    nekem a belső nézet helyett színeed kockák vannak mit tegyek? [email protected]
  • Sharky2
    lol miami-ban talaltam a hotelnel egy alkalmazottat aki 5 csilis :)
  • Sharky2
    nomád neked most milyen truck od van?
  • Sharky2
    laci1993 frisitsd a driver es menni fog
  • fulcrum falcon
    igen, én szolnoki vok
  • laci1993
    sziasztok ma töltöttem le a fullt és feltelepítem ja és nem kellet kiírni cd re furcsa na de betölt minden na és amikor a menübe és a gyártók meg minden után kírja ezt

Runtime Error!

Program: C:\Program Files\18 Wheel of Steel Haulin\prism3d.exe

abnormal program termination

na itt nyomok egy entert és ezt dobja ki

A"0x003ae89e" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read.

A program befejezéséhez kattintson az ok gombra.

na itt nyomok egy ok ot és kilép meg tudnátok mindani hogy mi a baj kérlek segítsetek
  • King of Roads
    szolnoki van itt?
  • King of Roads
  • Vlala #4262
    Dehogy idióták... babaautót csinálnak. De fontos ezt ennyire feltűnő helyen?
  • Kisvigyori
    most akor én is beirjam van e makói?
  • King of Roads
    a visszapillantó mindent elárul (idióták)
  • CoD23
    köszi
  • allock #4258
    pttmteam.uw.hu
  • CoD23
    hali tudtok olyan oldalt ahonnan a metalt lehetne letölteni ? írjatok lécci előre is köszi
  • garam93
    Esztergomi van a fórumozók között?
  • Sharky2
    koszi vlala
  • DoGi 2
    hy all!

Zozyk van msned?
  • Vlala #4253
    dryvan trailer: olyan félpótkocsi, amely a végén vonószerkezettel rendelkezik, így rá lehet kapcsolni egy újabb, speciális félpótkocsit.

• Sharky2
    Lehet hogy vok de nem tom mi az a dryvant valaki elmondja mi az?
  • berlin
    :))
  • Vlala #4250
    Nekem is ez a bajom, csak az előre elkészített duplákat tusdom én is, alkalmazottaim is vinni. Ha a sajátot próbálom felcsatolni, először a dryvant, aztán a double-t, akkor lecseréli.

(Kár, pedig olyat akartam, hogy a dryvan tojást szállítson, a double pedig sonkát, az első karambolnál kész lenne a fejedelmi reggeli 5-600 főre :) )
  • berlin
    Igen, sajna az Ai "kinyír" wengem is :)

Duplapóttal csináltam az EddyFood egy fuvarját. Huston-ból Great Falls-ig. 154.000 dodos fuvar lett volna. De állandóan szétszívatták a fejemet az autósok. Folyton belém jöttek.
    75.000 $ büntetést kaptam. (Nem beszélve arról, hogy a fuvart 09:30-tól toltam olyan 11:45-ig - végig betartva minden szabályt.)

Más.

Srácok!
    Lehet valahogy azt csinálni, hogy az alkalmazottam is tudjon dupla pótot vinni?
    Megvan csináéva a szükséges "küldetés". A megbízó Cégnél van
    "vegetable-double"
    lehetőség. Veszek is olyan pótot, ami egy másikat tudna még vontatni (VanDry2 a neve vagy vmi hasonló), de nem tudom, hogy lehet-e hozzá csatolni. Ha igen, hol?

Manage Contracts?
    Manage Trailer?

Én nem találtam sehol.
    Előre is köszi!

Üdv.:
    B.
  • garam93
    FAQ
  • LTomi
    nekem valmi miatt nincs belső nézet csak színes kockák :( mi lehet a baj és hogy oldjam meg? lééci írjátok meg az e-mailomra: [email protected]