35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Sharky2
    kocce
  • gordon 24
    ha látod a Showroomba akkor bent van. De játszani csak akkor tudsz vele campagn modba ha megveszed. Ezt vagy az n gomb megnyomásávál és ott veszel ujjat vagy dealersnél veszel használtat. Mind két esetben alapból a kiválasztott városod Garázsába rakja be.Ha nem akarod az egyész orzságot átutaznhi akkor tudod exportálni abba a városba ahol vagy ezt az n gomb megnyomásával a transportra kattintva tudod megoldani. Ilyenkor kell várni pár órát és megjön az adott város parkolójába.
  • Sharky2
    beraktam a jatekba kenworth t600 at es azt hova rakja be? a garage be vagy
    hova
  • Sharky2
    csá
    na vegre megvolt az elso dupla pot os fuvarom igaz hogy nem nagy tav de jo volt a vegen mennyit szenvettem:)
  • leho94
    pálinkás jó reggelt mindenkinek
  • Sharky2
    Ha beirod kapsz egy soffőrt
  • Joint696
    Jójó értem én a consolos dolgot.de mit ért azalatt a magyarázat hogy beadáskor...???
  • allock #4239
    amikor beírod

0-at megnyomod és bejön a konzol, feltéve ha a .cfg fájlban átvan írva az "uset_gconsole 0" (vmi) 1re
  • Joint696
    hy all.Van egy cheat a F.A.Q.-ba ami így szól:cheat driver - minden egyes "beadáskor" kapsz egy sofőrt. milyen beadásra gondol?írjatok
  • leho94
    valaki rajtam kívül próbálta a mountain mapet a 3dartpolos oldalról????
  • leho94
    olvastam az oldaladon(schwarz)
  • Schwarz
    bakker, használj normális böngészőt...

fogok kiadni egy beta verziót kb 0.2-es verziószámmal, ha megtalálom a telepítőkészítő telepítőjét...
  • Schwarz
    nagyanyám
  • leho94
    és lajosmizsei?
  • zozyk
    Van...pl én.. :)
  • leho94
    de nem érted hogy nem érzékel semmit?se szmájlit,semmit!örülök hogy ide tok írni!!!!!(schwarz)
    különben hogy állsz a magyarítással?
  • Schwarz
    nagyon rossz lehet ha fórumozni tudsz... meddig tart rákattintani? még modemes kapcsolattal is előjön az a gomb
  • DoGi 2
    amúgy van itt győri?
  • DoGi 2
    nem:)én is most tőltöm de naon várom már!70%
  • Kisvigyori
    szerinted meg találod magyarországon a boltokban?
  • gordon 24
    Nem irott.
  • DoGi 2
    és nektek eredeti?
  • gordon 24
    Nem baj ha köszönsz... Szerintem egy elég jó játék igen. Vannak hibái nem is kevés de ezeket az ember figyelmenkivül hadja akkor nagyon élvezetes baromi jó kamionos játék...
  • Vlala #4223
    Mondjuk, az AIval nekem is vltak gondjaim, mintha Magyarország forgalmát látnám.

Jön az autós, bevág elém, aztán persze fékez wegy nagyot, mert miért ne bosszantsuk a kamionost, megállni nem tudok, belemegyek, jön a rendőr, engem bírságol meg reckless driving miatt.

Kereszteződésben duplapóttal szencvvedek, beállok a bewlső sávba, és folyamatos indexxel jelzem, hogy én tulképp jobbra szeretnék kanyarodni, de ez a szélső sávból nem menne. Mit csinál a hülye? Megáll mögöttem, megnyugszok, hogy jól van, elenged... persze, amikor elindulok, akkor ő is, és ott marad a második pót pályáján, a szállított tojások legnagyobb örömére.

Ugyancsak duplapót, a cégtől szeretnék kiállni a túloldali sávba, kicsit kitolom a kamion elejét. Megáll, beenged. Amikor elindulok, azt gondolja, elég már a jóból, és nekimegy a kamion oldalának.

Szerencsére ilyenkor le lehet kapcsolni a pótkocsit, és pusztán a vontatóval megmutatni neki, hogy nem túl okos dolog packázni egy kamionsofőrrel :]
  • DoGi 2
    jó de én szeretek köszönni!amúgy jó game?
  • leho94
    nemkell köszönni!nem chat(dogi)!amugy csá
  • DoGi 2
    szevasztok!
  • gordon 24
    Köszönjük az épitő jellegü hszt. Grat ha nem tetszik ne játsz vele!!!
  • leho94
    nem jó a netem(schwarz)
  • Laci82
    Ááá ez a játék egy trágya.
    A hang recseg a forgalomban nem lehet haladni és síkhülyék az autósok.
  • Joint696
    Az meg mi? én ilyen rangjelzésre gondolok,hogy hogy lehet szerezni?
  • Schwarz
    válasz gomb?
  • Joint696
    Hogy tudok szintetlépni már mint hogy több csillag legyen a nevem mellet vagy ebbe nincs olyan?
  • leho94
    hotelban(joint696)
  • Joint696
    Valaki nem tudja hol lehet még találni alkalmazottakat?
  • garam93
    Tölthető a skinem a http://www.freeweb.hu/mrtcsapat/download.php?list.9 oldalról.Ha még az oldalon nics leírás akkor ide rakom:Nyisd meg a dokumentumok/haulin/mod/mega.scs-ben a vehicle/trailer/storage mappát és írd felül a régi explosives.dds fájlt.Ha mindent jól csináltál, akkor van egy dancsis skined.
  • Sharky2
    Hellosztok azt szeretnem kerdezni hogy megeri-e hasznalt kamiont venni vagy inkabb vegyek ujjat?
  • leho94
    ha veszel kamiont vagy pótot ott átveheted!(joint696)
  • Joint696
    A Garázs mire jó?
  • Joint696
    Viszon Aki fel akarja húzni a pénzét végtelenre annak tudok adni anácsot msn-en elmondom :[email protected]