35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Sharky2 #4246 kocce -
#4245 ha látod a Showroomba akkor bent van. De játszani csak akkor tudsz vele campagn modba ha megveszed. Ezt vagy az n gomb megnyomásávál és ott veszel ujjat vagy dealersnél veszel használtat. Mind két esetben alapból a kiválasztott városod Garázsába rakja be.Ha nem akarod az egyész orzságot átutaznhi akkor tudod exportálni abba a városba ahol vagy ezt az n gomb megnyomásával a transportra kattintva tudod megoldani. Ilyenkor kell várni pár órát és megjön az adott város parkolójába. -
Sharky2 #4244 beraktam a jatekba kenworth t600 at es azt hova rakja be? a garage be vagy
hova -
Sharky2 #4243 csá
na vegre megvolt az elso dupla pot os fuvarom igaz hogy nem nagy tav de jo volt a vegen mennyit szenvettem:) -
#4242 pálinkás jó reggelt mindenkinek -
Sharky2 #4241 Ha beirod kapsz egy soffőrt -
Joint696 #4240 Jójó értem én a consolos dolgot.de mit ért azalatt a magyarázat hogy beadáskor...??? -
#4239 amikor beírod
0-at megnyomod és bejön a konzol, feltéve ha a .cfg fájlban átvan írva az "uset_gconsole 0" (vmi) 1re -
Joint696 #4238 hy all.Van egy cheat a F.A.Q.-ba ami így szól:cheat driver - minden egyes "beadáskor" kapsz egy sofőrt. milyen beadásra gondol?írjatok -
#4237 valaki rajtam kívül próbálta a mountain mapet a 3dartpolos oldalról???? -
#4236 olvastam az oldaladon(schwarz) -
#4235 bakker, használj normális böngészőt...
fogok kiadni egy beta verziót kb 0.2-es verziószámmal, ha megtalálom a telepítőkészítő telepítőjét... -
#4234 nagyanyám -
#4233 és lajosmizsei? -
#4232 Van...pl én.. :) -
#4231 de nem érted hogy nem érzékel semmit?se szmájlit,semmit!örülök hogy ide tok írni!!!!!(schwarz)
különben hogy állsz a magyarítással? -
#4230 nagyon rossz lehet ha fórumozni tudsz... meddig tart rákattintani? még modemes kapcsolattal is előjön az a gomb -
#4229 amúgy van itt győri? -
#4228 nem:)én is most tőltöm de naon várom már!70% -
#4227 szerinted meg találod magyarországon a boltokban? -
#4226 Nem irott. -
#4225 és nektek eredeti? -
#4224 Nem baj ha köszönsz... Szerintem egy elég jó játék igen. Vannak hibái nem is kevés de ezeket az ember figyelmenkivül hadja akkor nagyon élvezetes baromi jó kamionos játék... -
Vlala #4223 Mondjuk, az AIval nekem is vltak gondjaim, mintha Magyarország forgalmát látnám.
Jön az autós, bevág elém, aztán persze fékez wegy nagyot, mert miért ne bosszantsuk a kamionost, megállni nem tudok, belemegyek, jön a rendőr, engem bírságol meg reckless driving miatt.
Kereszteződésben duplapóttal szencvvedek, beállok a bewlső sávba, és folyamatos indexxel jelzem, hogy én tulképp jobbra szeretnék kanyarodni, de ez a szélső sávból nem menne. Mit csinál a hülye? Megáll mögöttem, megnyugszok, hogy jól van, elenged... persze, amikor elindulok, akkor ő is, és ott marad a második pót pályáján, a szállított tojások legnagyobb örömére.
Ugyancsak duplapót, a cégtől szeretnék kiállni a túloldali sávba, kicsit kitolom a kamion elejét. Megáll, beenged. Amikor elindulok, azt gondolja, elég már a jóból, és nekimegy a kamion oldalának.
Szerencsére ilyenkor le lehet kapcsolni a pótkocsit, és pusztán a vontatóval megmutatni neki, hogy nem túl okos dolog packázni egy kamionsofőrrel :] -
#4222 jó de én szeretek köszönni!amúgy jó game?
-
#4221 nemkell köszönni!nem chat(dogi)!amugy csá -
#4220 szevasztok!
-
#4219 Köszönjük az épitő jellegü hszt. Grat ha nem tetszik ne játsz vele!!! -
#4218 nem jó a netem(schwarz) -
Laci82 #4217 Ááá ez a játék egy trágya.
A hang recseg a forgalomban nem lehet haladni és síkhülyék az autósok. -
Joint696 #4216 Az meg mi? én ilyen rangjelzésre gondolok,hogy hogy lehet szerezni? -
#4215 válasz gomb? -
Joint696 #4214 Hogy tudok szintetlépni már mint hogy több csillag legyen a nevem mellet vagy ebbe nincs olyan? -
#4213 hotelban(joint696) -
Joint696 #4212 Valaki nem tudja hol lehet még találni alkalmazottakat? -
#4211 Tölthető a skinem a http://www.freeweb.hu/mrtcsapat/download.php?list.9 oldalról.Ha még az oldalon nics leírás akkor ide rakom:Nyisd meg a dokumentumok/haulin/mod/mega.scs-ben a vehicle/trailer/storage mappát és írd felül a régi explosives.dds fájlt.Ha mindent jól csináltál, akkor van egy dancsis skined. -
Sharky2 #4210 Hellosztok azt szeretnem kerdezni hogy megeri-e hasznalt kamiont venni vagy inkabb vegyek ujjat? -
#4209 ha veszel kamiont vagy pótot ott átveheted!(joint696) -
Joint696 #4208 A Garázs mire jó? -
Joint696 #4207 Viszon Aki fel akarja húzni a pénzét végtelenre annak tudok adni anácsot msn-en elmondom :[email protected]