2192
-
#177 Jó de azért PLben nincs könnyen verhető csapat, főleg nem a spursnek most... -
#176 azé nem kell elkiabálni.....még túl korai hogy értékelni lehessen Ramos munkáját....azé a Wigan nem egy olyan hú de erős csapat.....még így is kötelező hozni.....majd a komolyabb csapatok ellen, de azért jó hír :D -
#175 38' Tottenham H. 3 - 0 Wigan Athletic
Juande Ramos (Y)(Y)(Y) végre vmi eredmény ! :P -
#174 nemtudom kit, de jobbat mint zokorát... 10-15 milla font felett simán lehet szerezni jó vkpt... NAGYON SIMÁN ! és ez még csak az átigazolási keret fele se lenne.......
Egy egész jó jel...
Hapoel Tel Aviv – Tottenham 0-2 (R. Keane 26., Berbatov 31.) -
#173 Vkp-nak ki??? -
#172 Lesz bőven... Kapus poszt szerintem okés, Robinson én nagyon bírom, védelem: Chimbonda,King,Dawson,Bale, szerintem őket se kéne lecserélni...
Középpálya szinte mindig más, oda kéne vmi irányító...Meg ha már ennyi pénzt akarnak költeni akkor egy igazán minőségi védekezőközéppályás...Zokora nemrossz de... jó pénzért van jobb nála...Csatársornak meg csak formába kell lendülni.. -
#171 Jol vmit nagyon elbaszott...remélem Ramos összetud hozni vmit az évvégéig....hát sztem lesz mozgás télen.... -
#170 Mi történt a csapattal ? :(((
Kieső hely előtt vagyunk eggyel, most jött Juande Ramos, kíváncsi vok vele milyen lesz a csapat... télre meg 40milla font átigazolás :O Én egy irányítót vennék... vagy vmi meghatározó középpályást ! -
#169 Jol -
#168 Előző mérkőzés:
Tottenham 4-0 Derby County
2007. augusztus 18. l 16:00
White Hart Lane
Premier League
Gólok:
Malbranque 2'
Malbranque 6'
Jenas 14
Bent 79'
Következő meccs: Holnap(vasárnap) 17.00 Man Utd ellen :O
-
#167 Evertontól is kikaptunk 3-1re, de megvertük a Derbyt 4-0ra :) -
#166 Midot nagyon is elkellett adni.....jött Bent és a többiek is jobbak voltak nála...... -
QPR #165 Én egyébként azt tettem meg rá, hogy a második félidőben tbb gól esik mint az elsőben - és bejött.... -
#164 Roy Keane nem akar kiesni,vett jó játékosokat is,de én X-re vártam a találkozót.
Nem kellett volna Midot eladni :( -
QPR #163 De inkább a Sunderland érdemelte meg a pontot mint a Spurs, láttam. -
#162 Utsó percben kikaptunk az újonc Sunderlandtől..... Megint tavalyi szar szezonkezdés lesz ?! -
karajjj #161 nem semmi a srác :O -
#160 ohh....köszönöm... :D -
#159 Boldog szülinapot LasDen:) -
#158 megvan az első igazolásunk Gareth Bale személyében....10m fontért jött.....
És hogy mit tud????? Ezt.... :D -
#157 akkor az én híreimmel is szoktál találkozni :D
(alias Deneso) :D -
#156 Jóötlet, én is általában itt nézem a spurssel kapcsolatos híreket ;) -
#155 akkor belekéne rakni ezt: http://szimpi-spurs.atw.hu/ -
#154 Vkinek nincs egy kis szabadideje egy új bannert csnálni? kijöttek az új spurs mezek, azokból lehetne egy jót csinálni, itt megtaláljátok a mezeket: http://www.tottenhamhotspur.com/ -
#153 5. helyen végzett a csapat és tuti az UEFA-Kupa, az utsó 3 meccset nagyon megnyomtuk, 7 pont az eredménye. Berbatov vmi eszméletlen volt idén :) -
#152 nem csak a bírók hibája, hogy kiestek, hanem a Spursé is....
a tegnapi meccs végén Puerta megmozdulása nem tetszett...Tainio kiállítása jogos volt ez tény, de ahogy Puerta elesett először csak a kezét tette fel és fél perccel később már iszonyatos fájdalmakkal fetrewngett..... -
#151 Ezek a rohadék bírók kiejtették a spurst...Sevillában kamubüntető sevillának, otthon meg nekünk nem adnak meg 1et... -
#150 81' Tottenham H. [2 - 2] Sevilla
3' [0 - 1] S. Malbranque (o.g.)
8' [0 - 2] F. Kanoute
65' [1 - 2] J. Defoe
66' [2 - 2] A. Lennon -
#149 kész, vége....2-0 pfff -
#148 Hajrá Spurs ma !!!! Megkell verni a Sevillát, nincsenek jó formában !
Hajráááá ;] -
#147 mondjuk ez nem olyan baki ami sokszor előfordulhat :D
sztem nem lenne rossz... :D
itt mindent megtucc :D -
#146 Szerintem már csak érdeklődött :) -
#145 Jol meg pontFoster iránt érdeklődik... -
#144 Jenas,ROBINSON és Ghaly góljaival megvertük 3-1re a Watfordot.
Egy kis ízelítő mien jó kapusunk van: http://youtube.com/watch?v=sHd7l_8SJCo
:D -
#143 idegenben 1-1 v 1-0 és a White Hart Lanen lezúzzuk őket .D -
#142 Sevillát kaptuk az UEFÁban, legerősebbet kaptuk akit csak lehetett, de szerintem verhetők mert full formán kívül vannak, shakhtar is majdnem kiejtette őket, előtte kikaptak a nastictól...Hajrá Spurs ;] -
#141 3-3 lett :( -
Zséé #140 Most meg FA kupában:
54' Chelsea [1 - 3] Tottenham H.
5' [0 - 1] D. Berbatov
21' [1 - 1] F. Lampard
28' [1 - 2] M. Essien (o.g.)
36' [1 - 3] H. Ghaly -
#139 Aztakurva most olvastam a meccset, nem semmi :D:D
West Ham U. [3 - 4] Tottenham H.
7' M. Noble
16' [1 - 0] M. Noble
40' P. Chimbonda
41' [2 - 0] C.A. Tevez
42' C.A. Tevez
50' L. Bowyer
51' [2 - 1] J. Defoe (pen.)
53' L. Neill
63' [2 - 2] P. Konchesky T. Tainio
77' N. Quashie
85' [3 - 2] B. Zamora
89' [3 - 3] D. Berbatov
90' [3 - 4] P. Stalteri
-
#138 Én nem hiszem, hogy mák volt. Jó meccs volt. Na és jól jött a Tippmixen. ezzel már biztos nyertem.