9242
-
mikiking #1591 nekem meglenne a maximum,csak annyi,hogy 4200 + nak ismeri fel a kétmagos procit,de mindegy mert izé,5000 + ra van téve,szoval tépni fog nagy grafikán jupeeee.amugy jöhetne -
#1590 asszem egy gép ujjíttás beleférne... XD -
#1589 Nekem is megvan.
Nagyon várom már, hogy megjelenjen. -
#1588 recommended bőven megvan
jöhetnemá^^ -
csgj #1587 Nézzétek meg srtest.com-on, szte hogy megy a majd a gépeteken! Nem 100%-osan megbízható, amit ír, de ott már normális gépigény van. Gondolom az a hivatalos. Nekem a recommended is megvan :D Igaz a procit elszúrta az ajánlottnál, mert nincs 2 magos procim :P De mindegy majdnem high-on jól fog menni sztem... ezek alapján persze... -
#1586 jahh.oké köszi.
bár nekem mindegy, mert mostanában szarakszik a hang (egyszerűen nincs) és naponta rakom újra a vindózt :|
#1585: jahh -
#1585 remélem azért 1,5 gb memóval is elfut majd, ne legyen már olyan fos mint a gothic -
#1584 ezt az oldalt ne használd mert spywares... -
#1583 game-o-meteren meklehet nézni hogy willthisgamerunonmypc?
biztos több ehhez hasonló oldalon is meglehet már, de én ezt találtam^^
[apro]és nem leszólni engem met belinkeltem -
#1582 jááááááj emberek
gyenge lesz a gépem XD
sztem
ha a pro street akadozik egy kicsit akkor ez....
áááááh sírok
na de ha megelsz az új gépem gondolni fogok a game-ra -
csgj #1581 A Mass Effect :)... Amúgy a hivatalos oldalon is beindult a fórum a PC-s verzióval kapcsolatban. Érdemes azt nézegetni. De nem akarok tovább itt offolni... akit érdekel a téma, az menjen át velem a Mass Effect topicba :D (so bocsi az offért, annak, akinek böki a szemét :D) -
adammmmmmm #1580 Most akkor mi jön májusban? A mass effect? Hivatalos? Nyomsz egy linket? -
csgj #1579 Májusban, hivatalosan is bejelentve :) Én megmondtam, hogy jön :P -
#1578 Jah ez arra jel, hogy szarabb lesz mint volt.
Ez volt a crysis esetében is.
Mire hozzánk kerül, már nem is fog kelleni. -
felegyi #1577 Ez az egész gépigény a GameStar-ról indult el!Nem hazudnak ők,csak minden szart kiraknak az oldalra még akkor is ha kacsa!Am az ajánlott gépigényt levitték!Mostmár csak 2gb ram kell neki! -
csgj #1576 Hát, figyelj, ők is szoktak pletykákat közölni. És ha egyszer vki fellő a netre vmi infót, arra mindenki rákap, mégha nem is igaz. Mert azt hiszik, hogy igaz... Neten könnyű hazudni -.- -
#1575 csak feltételeztem, hogy játékokkal foglalkozó oldalak nem találnak ki hülyeségeket és nem írnak ki hülyeségeket :P
aha -
csgj #1574 Ezzel mégis hogyan bizonyítod, hogy hivatalos? :) (Egyébként egy szakmabeli embertől tudom, hogy nem hivatalos) -
#1573 akkor ez...?
[apro]magadat nyugtatgatod...:) -
csgj #1572 Az nem a hivatalos gépigény.... -
Cyberdevil #1571 Manapság egyre többe van így, tök jó a graf meg a fizika, közben meg a játék olyan gagyi h csak na. Remélem ezzel a játékkal nem lesz így. -
#1570 az a hivatalos gépigény per pillanat, lehet majs csökkentenek, de eddig ez él -
#1569 Fél éve még egy 9600XT-m volt 3,5 évig. Azzal is elvoltam. A legtöbb játék ment vele minimumon. -
csgj #1568 Heheheh, jogos :D
(Amúgy engem csak akkor zavar a nagy gépigény, ha miatta lesz rossz a játékélmény... teszem azt, úgy akad, hogy 4 óra egy küzdelem :P) -
Cyberdevil #1567 ilyen géppel én is ezt mondanám :)
-
#1566 Én sosem foglalkoztam a gépigényekkel. Az a lényeg, hogy fusson valahogy ez a király játék. -
Cat 02 #1565 És még annak se mindig =) -
Cyberdevil #1564 egyedül annak a gépigénynek lehet majd hinni ami a doboz hátulján lesz -
csgj #1563 Az a nem hivatalos gépigény volt... vki idióta csak úgy kitalálta. Nyugi, sztem optimalizálják vmennyire, ha már így megvárakoztattak minket. (Mondjuk az is lehet, hogy már megint csak magamat nyugtatgatom :P) -
#1562 :( -
#1561 Állítólag max-hoz 3GB ram kell majd. -
#1560 Remélem menni fog a gépemen komolyabb kompromisszum nélkül. -
#1559 Jah csak jussunk hozzá végre. -
#1558 nem olvastam vissza csak linkeltem ^^ -
#1557 Legalább 5 link volt már ezzel kapcsolatban. -
#1556 Öröm hír a pc-seknek mindenki nézze meg ezt a linket -
felegyi #1555 Azt tudom mi van benne,csak azt nem tudtam hogy mit jelet az Angol címe!Köszi!Bár nekem az hogy rendezői vágás nem mond sokat! -
#1554 Rendezői vágás. :)
Azt jelenti, hogy lesz a játékban pár olyan küldetés, ami a konzolos verzióban nincs benne. -
felegyi #1553 Directors Cut az mit jelent? -
#1552 Én mondtam már ennek a -nak, hogy hagyja abba a linkelgetést. A hardver topic is az ő linkjeivel van tele.
Van egy olyan hülye szokása, hogy az összes hoc.hu-s cikket belinkeli.