9242
  • mikiking
    nekem meglenne a maximum,csak annyi,hogy 4200 + nak ismeri fel a kétmagos procit,de mindegy mert izé,5000 + ra van téve,szoval tépni fog nagy grafikán jupeeee.amugy jöhetne
  • Looooser
    asszem egy gép ujjíttás beleférne... XD
  • davidka003
    Nekem is megvan.
    Nagyon várom már, hogy megjelenjen.
  • Dragooon #1588
    recommended bőven megvan
    jöhetnemá^^
  • csgj
    Nézzétek meg srtest.com-on, szte hogy megy a majd a gépeteken! Nem 100%-osan megbízható, amit ír, de ott már normális gépigény van. Gondolom az a hivatalos. Nekem a recommended is megvan :D Igaz a procit elszúrta az ajánlottnál, mert nincs 2 magos procim :P De mindegy majdnem high-on jól fog menni sztem... ezek alapján persze...
  • Dragooon #1586
    jahh.oké köszi.
    bár nekem mindegy, mert mostanában szarakszik a hang (egyszerűen nincs) és naponta rakom újra a vindózt :|
    #1585: jahh
  • tobias88
    remélem azért 1,5 gb memóval is elfut majd, ne legyen már olyan fos mint a gothic
  • tobias88
    ezt az oldalt ne használd mert spywares...
  • Dragooon #1583
    game-o-meteren meklehet nézni hogy willthisgamerunonmypc?
    biztos több ehhez hasonló oldalon is meglehet már, de én ezt találtam^^

[apro]és nem leszólni engem met belinkeltem
  • Kulee
    jááááááj emberek
    gyenge lesz a gépem XD
    sztem
    ha a pro street akadozik egy kicsit akkor ez....
    áááááh sírok
    na de ha megelsz az új gépem gondolni fogok a game-ra
  • csgj
    A Mass Effect :)... Amúgy a hivatalos oldalon is beindult a fórum a PC-s verzióval kapcsolatban. Érdemes azt nézegetni. De nem akarok tovább itt offolni... akit érdekel a téma, az menjen át velem a Mass Effect topicba :D (so bocsi az offért, annak, akinek böki a szemét :D)
  • adammmmmmm
    Most akkor mi jön májusban? A mass effect? Hivatalos? Nyomsz egy linket?
  • csgj
    Májusban, hivatalosan is bejelentve :) Én megmondtam, hogy jön :P
  • DarkSector
    Jah ez arra jel, hogy szarabb lesz mint volt.
    Ez volt a crysis esetében is.
    Mire hozzánk kerül, már nem is fog kelleni.
  • felegyi
    Ez az egész gépigény a GameStar-ról indult el!Nem hazudnak ők,csak minden szart kiraknak az oldalra még akkor is ha kacsa!Am az ajánlott gépigényt levitték!Mostmár csak 2gb ram kell neki!
  • csgj
    Hát, figyelj, ők is szoktak pletykákat közölni. És ha egyszer vki fellő a netre vmi infót, arra mindenki rákap, mégha nem is igaz. Mert azt hiszik, hogy igaz... Neten könnyű hazudni -.-
  • Dragooon #1575
    csak feltételeztem, hogy játékokkal foglalkozó oldalak nem találnak ki hülyeségeket és nem írnak ki hülyeségeket :P
    aha
  • csgj
    Ezzel mégis hogyan bizonyítod, hogy hivatalos? :) (Egyébként egy szakmabeli embertől tudom, hogy nem hivatalos)
  • Dragooon #1573
    akkor ez...?
    [apro]magadat nyugtatgatod...:)
  • csgj
    Az nem a hivatalos gépigény....
  • Cyberdevil
    Manapság egyre többe van így, tök jó a graf meg a fizika, közben meg a játék olyan gagyi h csak na. Remélem ezzel a játékkal nem lesz így.
  • tobias88
    az a hivatalos gépigény per pillanat, lehet majs csökkentenek, de eddig ez él
  • davidka003
    Fél éve még egy 9600XT-m volt 3,5 évig. Azzal is elvoltam. A legtöbb játék ment vele minimumon.
  • csgj
    Heheheh, jogos :D

(Amúgy engem csak akkor zavar a nagy gépigény, ha miatta lesz rossz a játékélmény... teszem azt, úgy akad, hogy 4 óra egy küzdelem :P)
  • Cyberdevil
    ilyen géppel én is ezt mondanám :)
  • davidka003
    Én sosem foglalkoztam a gépigényekkel. Az a lényeg, hogy fusson valahogy ez a király játék.
  • Cat 02 #1565
    És még annak se mindig =)
  • Cyberdevil
    egyedül annak a gépigénynek lehet majd hinni ami a doboz hátulján lesz
  • csgj
    Az a nem hivatalos gépigény volt... vki idióta csak úgy kitalálta. Nyugi, sztem optimalizálják vmennyire, ha már így megvárakoztattak minket. (Mondjuk az is lehet, hogy már megint csak magamat nyugtatgatom :P)
  • Grove4
    :(
  • DarkSector
    Állítólag max-hoz 3GB ram kell majd.
  • Grove4
    Remélem menni fog a gépemen komolyabb kompromisszum nélkül.
  • DarkSector
    Jah csak jussunk hozzá végre.
  • Looooser
    nem olvastam vissza csak linkeltem ^^
  • davidka003
    Legalább 5 link volt már ezzel kapcsolatban.
  • Looooser
    Öröm hír a pc-seknek mindenki nézze meg ezt a linket
  • felegyi
    Azt tudom mi van benne,csak azt nem tudtam hogy mit jelet az Angol címe!Köszi!Bár nekem az hogy rendezői vágás nem mond sokat!
  • davidka003
    Rendezői vágás. :)
    Azt jelenti, hogy lesz a játékban pár olyan küldetés, ami a konzolos verzióban nincs benne.
  • felegyi
    Directors Cut az mit jelent?
  • davidka003
    Én mondtam már ennek a -nak, hogy hagyja abba a linkelgetést. A hardver topic is az ő linkjeivel van tele.
    Van egy olyan hülye szokása, hogy az összes hoc.hu-s cikket belinkeli.