9242
-
csgj #1671 Majd nézd meg a Mass Effect-et! Már boxon is elég sokat kihoztak belőle... -
#1670 Jó az Unreal 3 engine, csak sok játékban nem tudják kihozni belőle, amit tud! Bioshock lehetne az etalon, de pl.: SOF nagyon rútra sikerült, és nem az az egyetlen játék, ami lehetett volna sokkal szebb! -
csgj #1669 Jelenleg sztem az Unreal 3 engine a csúcs. Lehet, hogy a Crysis maxon szebben néz ki, de sokkal keményebb a gépigénye. Ellenben az ugyancsak szép látvány megvalósítására képes Unreal 3 engine-t minden játékban sikerült jól opimalizálniuk. Bioshock totál maxon ment a közepes erősségű gépemen. (prociban még talán annál is gyengébb :P) -
tmisi #1668 Nagyon durva a gépigényről szóló hír, hihetetlen ez a fejlődési ütem, amit a hardver-, és játékgyártók nyomatnak, unokaöcsémék csak néznek miért nem indul el a COD4 64MB-os 9200SE-n és cerka procival, pedig a COD4 egy (mai szemmel) elég szerény gépen is fut, persze DX9-ces karival. Egyébként a Crysis nálam is szenvedett, butítva egyáltalán nem olyan egetrengető grafikailag (főleg SM2-ben), a FarCry maxon még ma is odabasz.
De! Ott van a GOW, ami HIGH-MED beállításokkal simán fut az én gépemen is 1024-ben (ha TFT-m lenne, bírná az 1280-at is), és ÁLLAT BRUTÁL jól néz ki! Tessék lehet optimalizálni PC-re is jól. Csak mindig a legújabb hardverekre kell fejleszteni, így a régebbieken a gyors futást csak butítással lehet elérni, és sajnos ez csúnyább eredményt hoz, mintha eleve erre a régebbi platformra írták volna (kivételek vannak, itt van a GOW). No meg ezzel lehet ösztönözni az embereket a hardvervásárlásra.
Viszont manapság már némely játékban nem engednek szinte semmit komolyabban butítani. Ilyen volt pl. a Rainbow Six Vegas, az extrák lekapcsolhatók meg a felbontás, oszt cső. Se model, se textúrarészletesség állítás.
Az AC is egyébként sztem azért ilyen magas gépigénnyel rendelkezik (és azért nincs akkora hézag a minimum és az ajánlott között), mert szinte alig lehet majd benne butítani, tehát minimumon is lesznek árnyékok, SM3 effekt tuti, csak nem olyan minőségben, ugyanaz az eset, mint a Colin-Dirt-ben.
Röviden: ez van. Ők diktálnak, nem mi. -
csgj #1667 Hát köze nincs a Witcherhez... egyáltalán nem is rpg. -
#1666 Várjatok má... ez olyan lesz mint a Witcher? cRpg?OO?
vki lentebb írta... vagy teljesen olyan lesz mint aPop széria? én úgy tudom utóbbi. -
#1665 Sterintem meg ez a következő PoP -
#1664 visszaolvasva a konzolosok tapasztalatait, meglepődve látom hogy nem olyan jó játék mint amennyire hittem/hiszem. majd ha kijön pc-re meglátjuk, de az tényleg gáz ha a küldetések unalomba fulladnak, annál rosszabb már csak az ha az irányítást b.sszák el...lehet hogy jobb lett volna ha a fejlesztők iinkább a PoP4et heggesztik? lehet... -
gettobuxa #1663 az assassin's creed mind angoltanulás motiváció :))
az ubisoft csak a mi érdekünkben ilyen figyelmes :) -
bgabor #1662 Már akinek bejött a Witcher. Én a durva harcművészes intró után mikor rájöttem, hogy a harc a ritmikus balgombnyomogatás bonyolult műveletéből áll, hallálra röhögtem magam, és töröltem. -
bgabor #1661 Korántsem. Nekem is van nyelvizsgám, sőt, voltam is már amcsi nyelvterületen, mégis zavarba jöttem, amikor az american gangstert néztem eredeti nyelven. Gyorsan szereztem is feliratot. -
#1660 Ezzel egyetértek.
Én is kb 2x annyit megértek, ha olvasom az angolt, mert vizuálissan jobban megjegyezhetőek a szavak. -
#1659 Ilyen nem lesz, ez nem olyan egyszerű feladat belerakni... amugy nyugodtan szerezd be, még ha nem kicsit unni os fogod a a főszélés a végjáték kártpótolni fog:) nomeg a városok és a kalandozás. Én már csak azért sem elégedetleneked mivel ez egy trilógia igy majd a 2. részbe ezeket a hibákat javítják és jobb lesz, bele sem merek gondolni:D -
#1658 "nem értem hallás alapján" felét igen felét nem... -
#1657 Kösz az okítást, középfokú nyelvizsgával bocsánat h a hadarós szlenges, nemtuom milyen angol összes szavát nem értem perfektül:I, ha az ember hallja, se közbe olvassa sokkal jobban megérti vagyis megérti... filmet is jobb angol felirattal nézni mint csak nagolul mert nem értem hallás alapján, aztán lehet csak énvagyok ilyen láma biztos. -
#1656 Jah ez is igaz. ha a zeraw-ra gondolunk. -
#1655 gazdag is vízzel főz sztem, bár nem ismerek egyet se, ahhoz külföldre kell menni -
#1654 Hát szerintem nem tudnák úgy bele ültetni, nem is lesz sztem sose tartalom hozzá. -
#1653 A witcher alapból jó:D
Amúgy az Assassin's Creedre én olyan 10/8 adok.
-
#1652 Faxa a logo-d. -
#1651 én egyszerűen azért nem vettem még meg, mert várok, hátha lesz valami letölthető tartalom live -on, pl. több küldetés ilyesmi, ...nem is értem, miért nincs még? :(( -
#1650 Nem ő arra gondolt, hogy angol felirat nem volt gondolom, ami azért mindenhol egy alap dolog. -
#1649 Igen én is ezt mondtam neki, hogy az én felső kategóriásom mindössze 100e-ft.
Azt már 40ből simán lehetne 1 középkategóriára váltani.
(Alap+Proci+Ram és esetleg táp.)
De sajnos neki még az a 3-5 ezer is megterhelő lenne mostanság sajnos.
Ez van. "Szegény ember vízzel főz" -
#1648 Az miatt ne vegyél le pontot mert nem tudsz angolul! az a te hibád... A legtöbb játék angolul jelenik meg, és ahoz adnak ki magyar feliratot, ami amúgy is gyenge sajnos -
#1647 Akárhonnan is nézem 10/8-as játék
-1 a kevés melléküldi miatt, bár én élveztem a civilek megmentését , mert nekem a harc nagyon bejött, mivel látványos, de nem bomyolult, jók a kombók és látványosak a kivégzések
-1 hogy nincs felirat igy nehéz volt követni a beszédeket, hiába "vágom" az angolt
-
#1646 bizony
Legjobb játékok a sport és az RPG-kmeg az ilyen mászkálós akciók:) ( Resi, Metal Gear)
Szinkronnal sokkal jobb mint az angolos verzió, bár én mindent jobban szeretek az anyanyelvemen hallani. -
#1645 most őszintén, azért nem vészes 1 kétmagos proci ára már, noha itt elkell gondolkodni , hoyg a jó öreg 3-4 éevs gépet lekell cserélni egy újra amiben ugye új lap , proci, vga, ram és egyéb található.
Én is így jártam 3éves gépem cseréltem le 3 hónapja s nem bántam meg -
#1644 Én is rákattannék, de az RPG-ket messze el szoktam kerülni.
De ha majd nem lesz jobb, akkor lehet hogy elkérem kölcsönbe.
Az ha jol tudom akkor szinkronos, nem? -
#1643 Háát az tuti, hogy láttam én is már érdekes dolgokat ezzel kapcsolatban, meg hogy a SRL a fenti zöld csík nem mindig a helyes mértéket mutetja, de ez olyan kb mint anno a Bioshock-nál.
Ha buherálják, akkor rá lehet erőszakolni SM2.0-ára, de NEM TÁMOGATJA!!!
És úgy is nézett ki SM2.0-ás kártyákon.
Viszont ha jól ismered az Ubisoft-ot, akkor te is tudhatod, hogy van egy rossz szokásuk ezzel kapcsolatban.
Mégpedig telepítés után elindul egy rendszerellenőrző progi, ami levágja a proci típusát, és ha kiszedik a támogatást, akkor ha belegebed az ember akkor sem fog 1 magos procikon elindulni.
MÉGEGYSZER MONDOM, HOGY ISTEN ADJA HOGY NE ÍGY LEGYEN, MERT EGYIK HAVEROM SEM TUDNA MOST EZ MIATT VÁLTANI RENDSZERT.
De sajnos itt már nem arról szól a téma hogy 2.6 vag 3.0 GHz-es e a proci, hanem egyszerűen 1 vagy 2 Mag.
Ennyi.
Én remélem hogy havernak is menni fog, de így sajnos azt kellett mondanom neki, hogy elégedjen meg egyenlőre csak videók, meg képek nézegetéséval.
Persze mint mindig minden játék esetében azért egy próbát fogunk nála tenni, mert én is akkor hiszem majd el, ha látom, de ez azért nem egy megnyugtató info. -
#1642 azért én várom:)
Witcher is így jött, hogy szidtáék orrba szájba, aztán rákapott mindenki:) -
#1641 Ezt se mondta senki. -
#1640 nem mondtam, hogy nem hivatalos
azt mondtam, nem tudhatja, hogy nálam, hogy fut
szerinted minden hivatalos gépigény hiteles is ? :)
ha így hiszed, pff... -
#1639 tökéletes játék nincs mit ahogyan tökéletes ember sem ... -
#1638 Én csak azt nem értem, hogy te honnan veszed, hogy ez nem hivatalos?
És hogy mi alapján kérdőjelezed meg, vagy éppen feltételezed, hogy engem és még sok millió embert félrevezet(nének)nek ezzel? -
#1637 ott van a probléma, hogy hiszel az "ezenakonfigonígyfogfutni" meg "ezenakonfigonelfogindulni" oldalakban
engem speciel hidegen hagy, hogy egy oldal mit mond azzal kapcsolatban, hogy futhat egy játék
nem tudhatja pontosan, ennyi...
senki nem kért meg rá, hogy még többet linkelgess, erre nem tudom hol láttál utalást.
-
#1636 Mennyit linkeljek még???
játékok.hu
pcdome.hu
-
#1635 Igen de a mai piacot kell figyelembe venni, mert nincs hibátlan játék.
X-box ha már itt tartunk (Meg PS3 meg PC).
PL.:
The Club - iszonyat unalmas, és a pályák tiszta bénák.
Turok - Iszonyat feeling, de sokan panaszkodnak rá, hogy lineáris, meg buták az emberek
DMC 4 - Ez sem hibátlan, csak annak látszik...én legalábis nem hallottam rossz kritikát :D (meg az egyik kedvencem)
És még sorolhatnám végig.
Néztem Halo 3-at is .... háát amit már sokszor mondogattam, hogy én elvoltam az első résszel, de a második, meg most a harmadik, csak grafikában szebb egy kicsit, de amúgy mintha egy küldetés lemez lenne.
PC-re meg a nagy Crysis, ami még csak nem is szép. Ezt is már sok helyen is sokszor mondogattam, hogy a fegyók, a karakterek, meg a víz sirály, de pont a lényeg, a környezet, ami hihetetlenül SZAR lett.
Én ezért szeretem a TPS-eket.
Gears Of War-God Of War-Resident Evil- Silent Hill-Alone In The Dark-Devil May Cry sorozatokat, mert ezekben egyszerűen nem lehet csalódni!!!!!! És nem lehet őket el...ni, vagy ahhoz tehetség kellene. -
#1634 Nem lesz sokkal másabb.
Én tegnap játszottam ki a játékot (xbox360-on).
A fő story az nagyn jó. De mellék küldik iszonyat lehervasztóak egy idő után és már csak kényszerből mint örömből vittem ezeket is végig.
Pc-n beigértek pár új mellék küldit a meglévők közé. Na de ezek is ismétlődni fognak 100%. Így elérik azt hogy picit később unjuk meg a játékot mint eddig boxon (boxon kb a felőtől már kirázott a hideg a mellék küldiktől).
Ami jó a játékba:
Grafika, városok és emberek kidolgozotsága (minden részletre figyelte)
A város él!
A fő story.
Na meg a hangok is egész jó.
Harc se rosz annyira, de ezt is meguntam a játék felénél (memory block 4-be).
Nem rosz játék csak na... -
#1633 #1632
Bár csak igazad lenne, de jobban elhinném ha tudnál linkelni nekem egy frissebb gépigényt. -
#1632 Nem hinném, mert ez már egy bizonyos közismert újságban is benne volt, és ez az Ubisoft álltal kiadott hivatalos gépigény.
Jah és ezt azzal akarták/ják egyensúlyozni, hogy beépítettek még több missiót, meg még valami öléseket.
De azért szerintem már nem egy szar játék lehet, ha 1magos procikon el sem fog indulni.
Még a Crysis sem volt ilyen szigorú!