FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pes meg ugye konzolátirat,és ezért is gondoltam,h gamepaddal jobban játszhatóbb.meg már játszottam gamepaddal is pest,meg billentyûzettel is,és mintha kicsivel jobban nyomtam volna a gamepaddal.
ReaL MaDRid x siempre
Én a pest kezdetektõl fogva billel játszom, és soha nem volt vele problémám...
Ellentétben a fifát gamepaddal könnyebbnek találtam, már azon a néhány meccsen amit fifával nyomtam 😄
CSAK a Fradi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ez abszolut nemigaz 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
megoldható lenne,h vhová feldobod õket?
ha igen,a többit már priviben
ReaL MaDRid x siempre
fifa soccer 95
fifa soccer 96
fifa 97
fifa 98
fifa world cup 98
fifa 99
fifa 2000
uefa euro 2000
fifa 2001
fifa 2002
fifa world cup 2002
fifa 2003
fifa 2004
uefa euro 2004
fifa 2005
uefa champions league 2004/2005
ezek eredetiben
a grafikáról ne beszéljük, sajnos az EA-nél a PC-t még a "current-gen" kasztba sorolják, bár ahogy a képeket elnéztem a "next-gen" verzió sem visít a szépségtõl
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
béta verziót már kiküldték a nagyobb külföldi (és talán hazai) magazinoknak is tesztelésre, annyit tudok, hogy a játékmenet nagyon-nagyot változott pozitív irányba
ReaL MaDRid x siempre
magyar kommentárral várhatóan nem jön ki a demó, az majd csak a teljes, magyar kiadásban kap majd helyet
De mond mit szeretnél tudni és hátha van infóm?!
Na ebbõl látszik mennyire nem ismered a játékot.
Hedgenél többen szerintem nem sokan akarják, hogy a Fifa jobb legyen, csak õ
sokakkal ellentétben tesz illetve sokat tett is érte.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Csak egy vitát szeretnék lezárni, amit nem annak szántam, de itt sok pupáknak elég arra, hogy egymásnak essen.
nekem nem gond h pesezel,de hát most én is mondhatnám,h "akkor pesezz nyugodtan..."
ReaL MaDRid x siempre
de érdekes amit ti mondtok pesesek:minden gól szinte ugyanolyan.
pont ti mondjátok,h ki kell tapasztalni a játékot.ezekszerint nem tapasztaltáok ki a fifát.a napokban láttam egy olyan videót a youtube-on,h a csávó fifa 06-ban gamepaddal megcsavarta a labdát.vitte,és egy olyan 30-ról csavart rajta,a kapus nem érte el.aztán én is számtalan más gólt szoktam lõni.nem mindig ugyanoda mennek a lövések,csak ki kell tapasztalni.
egyik haverom azzal érvelt a pes mellett,h nagyon jó 1 az 1 elleni harcok vannak benne.ugyanez a fifánál is megvan,mivel ha futsz a labdáért,spirtelnek érte a játékosok,egymást lökdösik,vagy ha viszem a labdát,számtalan csellel elvihetem mellette,kérdés az,h bejön e.ezt is kell gyakorolni.mondtátok,h leül a kiscsávó a gép elé,5 percet és játszik,és nyer 5-0-ra.hát pesben is meg lehet csinálni,de aztán mondtátok h szépen kell játszani.igen,én ugyanezt mondom a fifára.
és nekem tökmind1,h milyen focisjáték,csak jó legyen,és eddig a pes nekem nem tudott olyat mutatni,ami megfogott volna.
ReaL MaDRid x siempre
Vonatkoztassunk most el mindenféle grafikától, meg menüktõl, meg minden külsõségtõl. Mert ugye játszunk vele. A PES egy sokkal változatosabb, hónapos játék utána is újat mutató game. A FIFA-t pedig nagyon ki lehet ismerni egy idõ után.
Node mint az EA producere is mondta pont ezt akarták a fejlesztés során kijavítani és ebben hasonlította a játékot a PES-re.
Én a vitát lezárom. És jobban teszitek ha Ti is így tesztek, mert nem meggyõzni akartam a korábbi írásommal csak rávilágítani arra, hogy mi is a helyzet. Mindenkinek szuvenír joga eldönteni, hogy a játékfelfogásának melyik futball szimuláció jön be igazán. Nekem a PES. De szeretném azt ha a FIFA is újra megszerettetné velem magát.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Én még most kezdtem el játszani, azelõtt nagyon sokáig nem is peseztem.
Na de mind1, ez már tényleg nem ide való. Ha vmikor van kedved játszani akkor dobj egy privit...
CSAK a Fradi