36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    nekem csupán annyi gondom van,h a shiftes cseleket nem nagyon eszik be,meg a lövőcselre sem mozdulnak :\
    amúgy azon gondolkoztam,h verhető lenne e a "gép",ha nem ez a lebutított verzió lenne.persze az ellenfél sem lenne gyorsabb,csak nem hibázna,és sokan előrébb gondolkodna mint én
  • Neoncsoves
    megyek aludni! jó éjt

[valójában nem aludni megy hanem az EA-t felrobbantani]
  • hunbasser
    kezdesz belejönni :D
  • Neoncsoves

mennyi igaza volt vkinek... még profiban is, nem több a csapatmunka, hanem kb 99-re feltolja a játékosok tulajdonságait... :\
    gyerek félpálya és 16os között volt ilyen 1 csillagos szar csapat, aztán becsavarta a Milan kapusának...Na meg hiába csinalom a legjobb cseleket egyszeruen fellöknek és nem fújja le a bíró. Ha én meg egy picit hozzáérek a kezemmel máris 16os meg szabadrugás meg egyéb szar. nameg elkezd sprintelni az ellenfél a labdával és te azt még roberto carlossal sem érnéd utol... ez a fifa ennyiben nem tetszik
  • JaBaRn #7881
    Hogy csináltad meg ohgy nem akad?
  • JaBaRn #7880
    FAQ
  • theking666
    Azt meg tudná valaki mondani, hogy miért van több rajongói pontom, mint a boltban megvehető "áru" ???
  • tottiitalian
    nem sok minden hiányzik a játékból de pl a cipők nekem nagyon... meg van amikor elég érdekesen dobják be a lasztit ráejti a lábára azt onnan pattan tovább ...
  • tottiitalian
    nállam meg állandóan és érdemes megfigyelni h teljesen más a labda pattanása amikor esik...
  • b4rc4
    nálam sose esik az eső :S:DAS:DSA:
  • tottiitalian
    sry a képért csak kinlodtam egy kicsit...
  • tottiitalian
    majd lesz www.fifahungary.hu
  • DaemoonHunter
    Ez a játék naon cool. Szerencsére megszűnt a játék akadása:)
    Már a közeli képek sem akadnak. Naon tetszik, hogy néha csak úgy elered az eső- majd eláll. ?Sajna? eddig csak távolról tudtam gólt lőni.
  • tottiitalian
  • Sas6
    Nem lehet ilyen magyar bajnokságot a fifaba letolteni??

Mivel lehet gyorsabban futni?? Mert nyomnom a sprintet de nem fut gyorsabban :((
  • tottiitalian
    egyébként remek lett a játék csak a legnagyobb probléma: a labdával futó játékost szinte lehetlen utol érni mikor a valóságban ellenkezőleg van "a labda olyan mint egy kötél"
  • lobig
    tényleg semmi kit, DE azért ezt az oldalt látogasd meg.
  • b4rc4
    elégéé fura ien szempontbol a játék.. :D nálam a real vmi 10. körül volt... és akkor a Valenciarol nemis szoltam még.. :D:)
  • b4rc4
    rabona-ra gonolsz? FAQ
  • tottiitalian
    csáztok! nem tudjátok mikorra várható boot raptor meg a társa kit raptorom van már de semmi kit:)
  • watto
    nem akar összejönni...
    mindíg megfordul a lasztival....
    így csinálom:megyek balról jobra köbe nyomom a shiftet,sprinte,-> aztán elengedem picit a ->-t és megnyomom egymás után gyorsan le,<-,fel,->

mit rontok el?
  • Pheaper
    hogyan kell animációt kiszedni a játékból?
  • Mor3llo
    az a baj ebben a FIFÁ-ban már évek óta, h a World Class szintet Ők nem úgy értelmezik, h az ellenfél kicsit jobban odafigyel a védekezésre, vagy éppen támadásoknál szebben passzolgatnak, hanem a gép játékosaiból szuperhírót csinál.Nem egyszer van olyan, kb a 2belső védőm kettő kétméteres állat, nagy böhöm bikák, jó értékekkel, de egy hangyafingnyi kis ratyi csatár, aki még az anorexiásoknál is vékonyabb lefeleji az 1ik böhöm bikát...akkor a szereléseimnél rendre vhogy visszacsordogál a labda vmelyik ellenfélhez...a kapusról nem beszélek, szinte említésre sem méltó.Mindent megfog, egy meccs van 26 kapuralövésem, ebből mondjuk kapuramegy 10-15, és jó ha 2 bemegy, mert még a legmerészebb fickarészre tartó bikaerős lövést is újheggyel könnyedén kiszedi.Ugyanakkor már a Professional szinten meg nem élvezem a játékot, mert csak 1 kapuzok...
  • Jahooo
    Nem tudja valaki mitöl van az hogy az uj játékos készítésénél csináltam 11 embert( eddig minden oké, semmi gond) aztán amikor a 12-dik és az az utáni embereket is meg szeretném csinalni, minden oké addig amig kész és el nem mentem mert utána egyszerüen a külsö tulajdonságait rezeteli és egy ocsmány gnom lesz az emberem.(mindegyik ugyan olyan fekete gnom fickó). Pontosan ugyan ez volt nekem a world cup 06 ban is. Valami ötlet? Kérdés?
    Plz segítsetek mert szeretném rendesen megcsinlani a csapatomat. Bocs hogy megint beírom csak hátha valaki nem látta, és tud segíteni. :)
  • Tom Tom
    Tök zsír a shift fel + le!!!
    Egyetlen cselem amit meg bírok csinálni és úgy beszopatom a gépet...
  • nonstop noob
    nagyon szép góljaitok vannak bazd meg :)
  • Djemba
    nagyon jó lett ez a fifa 07 már a 2 szezonomat kezdem
    ha új grafika motort kap 08 vagy a 09 akkor milyen lesz te jó ég
  • Fyrex
    bug, semmi más -.-
  • totti10
    nem semmi..

• Rage47
  • hunbasser
    -.-
  • kandzsal
    haljjátok a cselek minen játékosnak sikerülnek pl rainbow csak c.ronaldo val jön ösze,
  • JaBaRn #7854
    szuszááá
  • lobig
    wazze, olvass már vissza
  • JaBaRn #7852
    Ok, király :)
  • ProGabe #7851
    ha jobbról balra mész:tapadj rá a shiftre,közben ugyebár nyomod jobbra,amit eleresztesz egy pill-re és nyomod a le-balra-fel-jobbra kombinációt(term. shiftet nem ereszted el),tehát kicsit több idő legyen a jobb-le között mint a többinél,sőt azokat nagyon gyorsan nyomjad,miután felemelte,nyomjad az ellentétes 2! irányt(tehát ha j-ról b-ra mész akkor ez valszeg a bal-le lesz és shift itt már nem kell ha minden igaz) és akkor átemeli az ellentétes oldalra,aztán megint nyomjad a 2! ellentétest és akkor megismétli
    sok sikert :)
  • magus755
    köszi mnár szedem a magyart:)
  • hunbasser
    hú,nem tudom,shift,meg vmi.próbálgasd.
  • watto
    nekem csak akkor mutatja ha új új üzenet jön ha frissíteK, és nem frissítettem tehát nem láttam hogy válaszoltál :P
    de segíthetnél #7833-ebbe
  • do2
    Srácok ebbe a fifába bödületesen szar a fű... vmelyik korábbi fifába már teljesen élethű volt, most nemtudom megmondani melyik részben.. de a mostani füvet nagyon elbaszták....