36657
-
#7885 nekem csupán annyi gondom van,h a shiftes cseleket nem nagyon eszik be,meg a lövőcselre sem mozdulnak :\
amúgy azon gondolkoztam,h verhető lenne e a "gép",ha nem ez a lebutított verzió lenne.persze az ellenfél sem lenne gyorsabb,csak nem hibázna,és sokan előrébb gondolkodna mint én -
Neoncsoves #7884 megyek aludni! jó éjt
[valójában nem aludni megy hanem az EA-t felrobbantani] -
#7883 kezdesz belejönni :D -
Neoncsoves #7882
mennyi igaza volt vkinek... még profiban is, nem több a csapatmunka, hanem kb 99-re feltolja a játékosok tulajdonságait... :\
gyerek félpálya és 16os között volt ilyen 1 csillagos szar csapat, aztán becsavarta a Milan kapusának...Na meg hiába csinalom a legjobb cseleket egyszeruen fellöknek és nem fújja le a bíró. Ha én meg egy picit hozzáérek a kezemmel máris 16os meg szabadrugás meg egyéb szar. nameg elkezd sprintelni az ellenfél a labdával és te azt még roberto carlossal sem érnéd utol... ez a fifa ennyiben nem tetszik -
#7881 Hogy csináltad meg ohgy nem akad? -
#7880 FAQ -
theking666 #7879 Azt meg tudná valaki mondani, hogy miért van több rajongói pontom, mint a boltban megvehető "áru" ??? -
#7878 nem sok minden hiányzik a játékból de pl a cipők nekem nagyon... meg van amikor elég érdekesen dobják be a lasztit ráejti a lábára azt onnan pattan tovább ... -
#7877 nállam meg állandóan és érdemes megfigyelni h teljesen más a labda pattanása amikor esik... -
#7876 nálam sose esik az eső :S:DAS:DSA: -
#7875 sry a képért csak kinlodtam egy kicsit... -
#7874 majd lesz www.fifahungary.hu -
#7873 Ez a játék naon cool. Szerencsére megszűnt a játék akadása:)
Már a közeli képek sem akadnak. Naon tetszik, hogy néha csak úgy elered az eső- majd eláll. ?Sajna? eddig csak távolról tudtam gólt lőni. -
#7872 -
#7871 Nem lehet ilyen magyar bajnokságot a fifaba letolteni??
Mivel lehet gyorsabban futni?? Mert nyomnom a sprintet de nem fut gyorsabban :(( -
#7870 egyébként remek lett a játék csak a legnagyobb probléma: a labdával futó játékost szinte lehetlen utol érni mikor a valóságban ellenkezőleg van "a labda olyan mint egy kötél" -
#7869 tényleg semmi kit, DE azért ezt az oldalt látogasd meg. -
#7869 elégéé fura ien szempontbol a játék.. :D nálam a real vmi 10. körül volt... és akkor a Valenciarol nemis szoltam még.. :D:) -
#7868 rabona-ra gonolsz? FAQ -
#7867 csáztok! nem tudjátok mikorra várható boot raptor meg a társa kit raptorom van már de semmi kit:) -
#7866 nem akar összejönni...
mindíg megfordul a lasztival....
így csinálom:megyek balról jobra köbe nyomom a shiftet,sprinte,-> aztán elengedem picit a ->-t és megnyomom egymás után gyorsan le,<-,fel,->
mit rontok el? -
#7865 hogyan kell animációt kiszedni a játékból? -
#7864 az a baj ebben a FIFÁ-ban már évek óta, h a World Class szintet Ők nem úgy értelmezik, h az ellenfél kicsit jobban odafigyel a védekezésre, vagy éppen támadásoknál szebben passzolgatnak, hanem a gép játékosaiból szuperhírót csinál.Nem egyszer van olyan, kb a 2belső védőm kettő kétméteres állat, nagy böhöm bikák, jó értékekkel, de egy hangyafingnyi kis ratyi csatár, aki még az anorexiásoknál is vékonyabb lefeleji az 1ik böhöm bikát...akkor a szereléseimnél rendre vhogy visszacsordogál a labda vmelyik ellenfélhez...a kapusról nem beszélek, szinte említésre sem méltó.Mindent megfog, egy meccs van 26 kapuralövésem, ebből mondjuk kapuramegy 10-15, és jó ha 2 bemegy, mert még a legmerészebb fickarészre tartó bikaerős lövést is újheggyel könnyedén kiszedi.Ugyanakkor már a Professional szinten meg nem élvezem a játékot, mert csak 1 kapuzok... -
Jahooo #7863 Nem tudja valaki mitöl van az hogy az uj játékos készítésénél csináltam 11 embert( eddig minden oké, semmi gond) aztán amikor a 12-dik és az az utáni embereket is meg szeretném csinalni, minden oké addig amig kész és el nem mentem mert utána egyszerüen a külsö tulajdonságait rezeteli és egy ocsmány gnom lesz az emberem.(mindegyik ugyan olyan fekete gnom fickó). Pontosan ugyan ez volt nekem a world cup 06 ban is. Valami ötlet? Kérdés?
Plz segítsetek mert szeretném rendesen megcsinlani a csapatomat. Bocs hogy megint beírom csak hátha valaki nem látta, és tud segíteni. :) -
Tom Tom #7862 Tök zsír a shift fel + le!!!
Egyetlen cselem amit meg bírok csinálni és úgy beszopatom a gépet... -
nonstop noob #7861 nagyon szép góljaitok vannak bazd meg :) -
Djemba #7860 nagyon jó lett ez a fifa 07 már a 2 szezonomat kezdem
ha új grafika motort kap 08 vagy a 09 akkor milyen lesz te jó ég -
#7859 bug, semmi más -.- -
#7858 nem semmi..
-
#7857 -
#7856 -.- -
kandzsal #7855 haljjátok a cselek minen játékosnak sikerülnek pl rainbow csak c.ronaldo val jön ösze, -
#7854 szuszááá -
#7853 wazze, olvass már vissza -
#7852 Ok, király :) -
#7851 ha jobbról balra mész:tapadj rá a shiftre,közben ugyebár nyomod jobbra,amit eleresztesz egy pill-re és nyomod a le-balra-fel-jobbra kombinációt(term. shiftet nem ereszted el),tehát kicsit több idő legyen a jobb-le között mint a többinél,sőt azokat nagyon gyorsan nyomjad,miután felemelte,nyomjad az ellentétes 2! irányt(tehát ha j-ról b-ra mész akkor ez valszeg a bal-le lesz és shift itt már nem kell ha minden igaz) és akkor átemeli az ellentétes oldalra,aztán megint nyomjad a 2! ellentétest és akkor megismétli
sok sikert :) -
#7850 köszi mnár szedem a magyart:) -
#7849 hú,nem tudom,shift,meg vmi.próbálgasd. -
#7848 nekem csak akkor mutatja ha új új üzenet jön ha frissíteK, és nem frissítettem tehát nem láttam hogy válaszoltál :P
de segíthetnél #7833-ebbe -
do2 #7847 Srácok ebbe a fifába bödületesen szar a fű... vmelyik korábbi fifába már teljesen élethű volt, most nemtudom megmondani melyik részben.. de a mostani füvet nagyon elbaszták....