FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VB 2006-ot elnézve nem várok sokat egyáltalán.
Majd inkább a PES-tõl.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
<#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
#acm
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
FIFA 07 Demó 6-án!?
Hamarosan megérkezik a demó, nem kell már sokat aludni és tolhatjuk is!
Darths egy korábbi cikkben azt az információt közölte veletek, hogy a FIFA 07 demója szombat és kedd között -valamikor- jelenik meg. Ez a dátum egy picit módosult, legalábbis az információm szerint, mégpedig várhatóan szerdán, azaz Szeptember 6-án kerül kiadásra, mivel az adatbázisban hibák léptek fel. Legalábbis ilyeneket olvastam. Tehát, ha a hír igaz, márpedig miért ne lenne az, akkor szerdán felkerül a FIFAHungary oldalára is a demó, amint valamelyik szerkesztõ megszerzi! Ígérem, amint meglesz és bármelyikünk is internetközelben tartózkodik, felrakjuk a demót, addig pedig legyetek türelemmel egy kicsit. Szeptember 29-én pedig megjelenik a teljes játék, ezt se felejtsétek el...
Curious about a new game? Download the free demo!
ezt olvastam de a demot még sehol sem találom
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
For some security reasons for this person, and as i promissed him, i wont be able to tell his name, i'll just say its the HIGH positioned guy who works on FIFA franchise in EA Canada.
So the demo will be ready 6th September! Hopefully mod's wont lock this thread as the old one has almost 50 pages
As proof i can post one of the renders i've got for magazine i work for so they will appear on it... in hour or so i'll post exclusive Ronaldinho render
nem fog megjelenni a demo csak 6-án
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nézd,van akinek ez az egy szórakozása van,erre költi a fizuját,annak simán megéri,és tényleg jobb a gameplay xbox360-on mint a pc-re kidobott játékokon,vagy ps2-n
persze,nekem nem éri meg,mert nekem lenne költenivalóm másra is
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
"Az Electronic Arts "FIFA 07" és a Konami "Pro Evolution Soccer" játékaival az Xbox 360 lesz az egyetlen platform, amin a játékosok a futball játékok új generációját élvezhetik."
ez ugyen nem azt jelenti hogy csak X360-on lesz csúcsgrafika, nekünk pc-seknek meg be kell érni a ps2-es graffal?
http://flickr.com/photos/zolika90/
ya,és ezt a lapot kell majd figyelgetni,valszeg ide teszik fel elõször a demot.
van olyan progi,ami egy bizonyos lapnak,vagy mappának a méretét figyeli a neten,és szól,ha változás történt? 😊
ReaL MaDRid x siempre
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ReaL MaDRid x siempre
a kettõ nem ugyanaz,bárcsak a font ment volna fel tényleg.
mo-n tényleg nagyon kapzsik,még az ilyen elõrendelési dolgokat sem úgy csinálják,ahogyan azt kéne
ReaL MaDRid x siempre
Most úgy tervezem (ahogy a Champions League óta mindig), hogy szeptember 29-én elmegyek megvenni ~11800 Ft-ért, aztán kész.