36657
-
shiftáj #7606 grafot h tom felhúzni? (AA AF Dx9 stb) -
faláb #7605 Hát igen!
Ibrahimovic-csal lőttem egy felsőléces gólt,de nem adta meg a bíró,mert a gólvonaltól nem messze pattant ki... -
inter0015 #7604 hellósztok éngem sanyinak hívnak megtudnátok nekem mondani hogyan lehet a fifával neten jáccani előre is kössz és ha igen akkor kell e hozzá valami program?!kössz
-
#7603 nézd a jó oldalát, milyen élethű ez a fifa, a valóságban is van olyan gól, amit nem adnak meg, pedig tisztán lehet látni, h átment a gólvonalon. -
bajzi #7602 ez jo csak én nem tudok angolul :D -
#7601 Mit csináljak, amikor játszok lenyomom a pl passz gombot és egy csomó idő mire le is passzolja! Lehet vmit tenni ellen, ja és nem is szaggat annyira! -
#7600 nálam nem rontja el
de erről beszéltem
http://www.soccergaming.tv/showpost.php?p=2186304&postcount=83
És bemásoltam mit kell használni, nem a patch rontja el sztem hanem ahogy berakjátok -
#7599 hna izzítom Karlsruhét, tegnap nem nyomtam Velük :D -
#7598 ilyen hsz nincs is még -.- -
#7597 #7951 re valaki naon fontos!
-
#7596 ez..:S -
#7595 lapozz vissza -
#7594 New Turfs.rar --> ez az ami elrontja a cseréket a játékban nem? -
#7593 hellosztok
vki tudna adni 1 DVD-borítót?? -
#7592 Elmondtam, hogy az FCH patch a fórumomban van
-
#7591 Hi all én most vettem meg és amikor belépek az interaktív ligába és regisztrálok azt írja ki hogy van egy frisíítés elkezdi letölteni aztán vagy azt írja ki hogy a letöltés lista sikertelen vagy mi vagy azt csinálja hogy amikor megnyitom a feladatkezelőt azt irja ki hogy NEm Válaszol.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
tonnni #7590 értem!!akkor nincs más hátra, mint elöre meg kell vennem a játékot!!
Még egy kérdés, a müesés hogy müködik??????????, -
#7589 kössz :) -
Sword #7588 huh... akkor mennie kell...
vmi más gáz lesz
próbáljon legújabb drivert feltenni, friss, ropogós dx9, ilyesmi... -
#7587 PLZ vki, tudom h tudjátok -
#7586 DE:
pl. az analóg kar balra húzása egyenértékű a billentyűzetes SHIFT+balra nyíl lenyomásával.
a többit már kitalálod... -
SeLFisCH #7585 Nvidia 7950 GT -
#7584 nem engedi feltelepiteni a d-re, vmi megoldás? mintha olvastam volna ilyet de nem találom faq meg nincs. plz help -
#7583 hali!
ezeket a cseleket bill-en nem lehet vhogy mecsinálni? -
Sword #7582 Kicsit konkrétabban, ha lehetne :D
Neki új vagy a boltból?
Persze még úgy is lehet vmi ősrégi darab... -
SeLFisCH #7581 #7575 kisték :D -
#7580 11990FT-ért mondok:) -
#7579 szted majd aki megveszi eredetiben a gamet,az majd neked fogja adni a kódját? :DDDDDDDDD
bár ismerek olyat,aki úgy kapta a kódot,h haverja vagy ismerőse megvette a fifát,de nincs netje,és odaadta a kódot neki,de itt sg-n nem nagyon van ilyen,mert aki folyamatosan sg-zik,annak valószínüleg van otthon netje :) -
#7578 pár víruskereső???? virkereső csak egy legyen,mert zavarják egymást,a counter spy meg a kémrobotokat írtja.a háttér elmosódást sztem úgy is ki lehet iktatni,h leveszed a részletességet közepesre,vagy pedig a faqban említett config fájlokban a dept of fieldet kikapcsolod -
#7577 ez érdekes, bent van a gól vonalon túl ugye?:)
és nem adták meg...
-
tonnni #7576 Hello!!
Valaki nem tudna véletlenül küldeni egy kódot amivel tudok az interaktív/online módban játszani?????????? -
SeLFisCH #7575 hello. Nagybátyám most jött egy , leszedte FIFA07et és nem indul el. Nvidia kártyája vna , elég új ( most nem tudm pontosan ) és qazt írja gém h a játék nem támogatja a vidikarit. Ötletek? -
#7574 Akkor a géppel semmi gond? Van pár víruskeresőm felrakva ami nagyon sok memóriát eszik(counter spy). A háttér elmosását ki lehet kapcsolni? -
#7573 a folyamatok közt nézz szét,ha olyan 35 felett van a folyamatok száma,akkor a feleslegeseket lehet kilőni.nameg lehet,h egy olyan progi fut a háttérben,ami zabálja a memóriát -
#7572 faq -
#7571 fogalmam sincs,maga a hamachi nagyon keveset,a játék meg gondolom próbálja kihasználni a teljes sávszélességet.de ahogy olvasgattam,3 megás nettel is szaggatott...hát.azért azt elmondom(de a FAQ-ban is benne van),h érdemes 640x480-ban low-ban játszani -
#7570 Hello! Megvan a játék de eléggé szaggat:S
AMD Athlon3200+, Ati radeon 9550-256, 512ram
Kérlek segítsetek!!! Hogy magas grafikán szaggatás nélkül induljon mit kellene tennem? PLS!! -
Curesz #7569 Breki olyat honnan lehetséges szedni? -
Neoncsoves #7568 úgy érti mennyi adatot szippant... ezt "és az sokat levesz a letöltésemből" ugy érti mennyi adatot fogyaszt a hamachi meg a játék -
#7567 télleg breki linkeld már be:)