36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• shiftáj
    grafot h tom felhúzni? (AA AF Dx9 stb)
  • faláb
    Hát igen!
    Ibrahimovic-csal lőttem egy felsőléces gólt,de nem adta meg a bíró,mert a gólvonaltól nem messze pattant ki...
  • inter0015
    hellósztok éngem sanyinak hívnak megtudnátok nekem mondani hogyan lehet a fifával neten jáccani előre is kössz és ha igen akkor kell e hozzá valami program?!kössz
  • vmvr
    nézd a jó oldalát, milyen élethű ez a fifa, a valóságban is van olyan gól, amit nem adnak meg, pedig tisztán lehet látni, h átment a gólvonalon.
  • bajzi
    ez jo csak én nem tudok angolul :D
  • Pisti1026
    Mit csináljak, amikor játszok lenyomom a pl passz gombot és egy csomó idő mire le is passzolja! Lehet vmit tenni ellen, ja és nem is szaggat annyira!
  • Breki33
    nálam nem rontja el

de erről beszéltem
    http://www.soccergaming.tv/showpost.php?p=2186304&postcount=83

És bemásoltam mit kell használni, nem a patch rontja el sztem hanem ahogy berakjátok
  • Mor3llo
    hna izzítom Karlsruhét, tegnap nem nyomtam Velük :D
  • hunbasser
    ilyen hsz nincs is még -.-
  • Attila8805
    #7951 re valaki naon fontos!
  • LasCar16
    ez..:S
  • hunbasser
    lapozz vissza
  • lobig
    New Turfs.rar --> ez az ami elrontja a cseréket a játékban nem?
  • Firerock
    hellosztok
    vki tudna adni 1 DVD-borítót??
  • Breki33
    Elmondtam, hogy az FCH patch a fórumomban van

• Attila8805
    Hi all én most vettem meg és amikor belépek az interaktív ligába és regisztrálok azt írja ki hogy van egy frisíítés elkezdi letölteni aztán vagy azt írja ki hogy a letöltés lista sikertelen vagy mi vagy azt csinálja hogy amikor megnyitom a feladatkezelőt azt irja ki hogy NEm Válaszol.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • tonnni
    értem!!akkor nincs más hátra, mint elöre meg kell vennem a játékot!!
    Még egy kérdés, a müesés hogy müködik??????????,
  • Iceman89
    kössz :)
  • Sword
    huh... akkor mennie kell...
    vmi más gáz lesz
    próbáljon legújabb drivert feltenni, friss, ropogós dx9, ilyesmi...
  • GoKu x
    PLZ vki, tudom h tudjátok
  • lobig
    DE:
    pl. az analóg kar balra húzása egyenértékű a billentyűzetes SHIFT+balra nyíl lenyomásával.
    a többit már kitalálod...
  • SeLFisCH
    Nvidia 7950 GT
  • GoKu x
    nem engedi feltelepiteni a d-re, vmi megoldás? mintha olvastam volna ilyet de nem találom faq meg nincs. plz help
  • Iceman89
    hali!
    ezeket a cseleket bill-en nem lehet vhogy mecsinálni?
  • Sword
    Kicsit konkrétabban, ha lehetne :D
    Neki új vagy a boltból?
    Persze még úgy is lehet vmi ősrégi darab...
  • SeLFisCH
    #7575 kisték :D
  • LasCar16
    11990FT-ért mondok:)
  • hunbasser
    szted majd aki megveszi eredetiben a gamet,az majd neked fogja adni a kódját? :DDDDDDDDD
    bár ismerek olyat,aki úgy kapta a kódot,h haverja vagy ismerőse megvette a fifát,de nincs netje,és odaadta a kódot neki,de itt sg-n nem nagyon van ilyen,mert aki folyamatosan sg-zik,annak valószínüleg van otthon netje :)
  • hunbasser
    pár víruskereső???? virkereső csak egy legyen,mert zavarják egymást,a counter spy meg a kémrobotokat írtja.a háttér elmosódást sztem úgy is ki lehet iktatni,h leveszed a részletességet közepesre,vagy pedig a faqban említett config fájlokban a dept of fieldet kikapcsolod
  • Yrda
    ez érdekes, bent van a gól vonalon túl ugye?:)
    és nem adták meg...
  • tonnni
    Hello!!
    Valaki nem tudna véletlenül küldeni egy kódot amivel tudok az interaktív/online módban játszani??????????
  • SeLFisCH
    hello. Nagybátyám most jött egy , leszedte FIFA07et és nem indul el. Nvidia kártyája vna , elég új ( most nem tudm pontosan ) és qazt írja gém h a játék nem támogatja a vidikarit. Ötletek?
  • DaemoonHunter
    Akkor a géppel semmi gond? Van pár víruskeresőm felrakva ami nagyon sok memóriát eszik(counter spy). A háttér elmosását ki lehet kapcsolni?
  • hunbasser
    a folyamatok közt nézz szét,ha olyan 35 felett van a folyamatok száma,akkor a feleslegeseket lehet kilőni.nameg lehet,h egy olyan progi fut a háttérben,ami zabálja a memóriát
  • lobig
    faq
  • hunbasser
    fogalmam sincs,maga a hamachi nagyon keveset,a játék meg gondolom próbálja kihasználni a teljes sávszélességet.de ahogy olvasgattam,3 megás nettel is szaggatott...hát.azért azt elmondom(de a FAQ-ban is benne van),h érdemes 640x480-ban low-ban játszani
  • DaemoonHunter
    Hello! Megvan a játék de eléggé szaggat:S
    AMD Athlon3200+, Ati radeon 9550-256, 512ram
    Kérlek segítsetek!!! Hogy magas grafikán szaggatás nélkül induljon mit kellene tennem? PLS!!
  • Curesz
    Breki olyat honnan lehetséges szedni?
  • Neoncsoves
    úgy érti mennyi adatot szippant... ezt "és az sokat levesz a letöltésemből" ugy érti mennyi adatot fogyaszt a hamachi meg a játék
  • LasCar16
    télleg breki linkeld már be:)