FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
amugya konami totyikba amit linkeltél pes videokat naon jok sztem
pes foreva
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az elsõ meccset billentyuzettel játszottam, ott eldõlt a dolog örökre 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Termi:"Én a pest kezdetektõl fogva billel játszom, és soha nem volt vele problémám..."
de most már gamepaddal játszol nem?