36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    szerintem egész jó csak kicsit gyors

érdemes belőni ilyenkor
  • Tom Tom
    Hát ezzel a kézikönyvvel se lettem okosabb...A cseleket ugyanúgy nem vágom
  • Kaplan
    Már unom -.-
    Rakj be gifeket, de ne ilyen jelentékteleneket, amin különös képpen semmi érdekeset nem fedezek fel, kérlek. Köszönöm.

Apropó Serie A-ba feljuto Juventus-m :

Buffon
    Gallas - Tudor - Zebina - Balzaretti
    Riquelme/Gera
    Nakamura - Nedved
    Marchionni
    Del Piero - Trezeguet.

Meg vannak még a cserék. Nem sorolom fel. :)
  • hunbasser
    ilyeneket plz többet ne.és a serial number kérőjének is ezt üzenem
  • hunbasser
    nincs bent teljes terjedelmével
  • lobig
    nézzük nézzük, de meg se mozdul.
  • Neoncsoves
    Ronaldinho vmit tud :D
  • Neoncsoves
    A labdát nézzétek
  • Neoncsoves
    LoL de idegesítenek az ilyen bugok:
  • mernokur
    lenne egy kerdesem... a nezok szamat hogy lehet novelni?? mert szerintem eleg szar hogy alig ulnek a lelaton :)
  • EmLacee
    Te vagy az a Dussy?
    Ha igen, akkor majd küldök néked emilt, az emiteles címemről. A cselek vannak összefoglalva, de az otthoni masinériámon, amit most nem tudok elérni.
  • JaBaRn #7795
    Na játszottan egyet a real ellen barcelonaval :) 5-1 lett, de az ez egy is azért lett, emrt próbálgattam a cseleket amit most olvastam, és elvette az egyik csatár, a kapus meg rá se mozdult a labdára :o bug :)
  • Atti12
    Elég vicces gól :) :

Ui: minőségért sry, csak igy tudtam 1 mega alá rakni :/
  • dussy
  • Sword
    Cseltet? :D
  • Sword
    S26W-HQHW-LDPK-TLDD-LRLD
  • Pheaper
    ma jáccotam magyarokkkal barcelona ellen
    eredmény 7:2 :P :D
  • peti94
    valaki tudna adni nekem egy telepítőkódot me nekem nincs
  • dussy
    Bocsi,cselt. :)
  • dussy
    Szép-szép,csak nem teljesen értem.
    Ha a baloson irányítom az embert,akkor a jobboson kell a cselet bevinni???
  • dussy
    Ha lenne időm el is olvasnám!Köszi a megértést!
  • Crazy Mate
    Felraktam a kézikönyvet pdf formátumban,nagyon jó minőség!http://rapidshare.de/files/35580533/fifa07_manual.pdf.html
  • ProGabe #7784
    mielőtt kérdeznél... FAQ
  • Neoncsoves
    egyet kell görgetned lefele lol... monnyuk ott csak a cselek vannak
  • dussy
    Sziasztok!

2 napja kezdtem el ismerkedni a FIFA 07-el és meg kell hagyni nagyon tetszik.
    Viszont van 1-2 dolog,amire nemtudok rájönni:pl labda csavarás pontrugásnál vagy csak simán,kényszerítőzés és egyéb cselek.
    Tudom illik visszaolvasni,de idő szűkében inkább kérdezek (BOCSI MINDENKITŐL!):
    Merre van "tutorial" a cselekről,mozgásokról???

Infót,segítséget előre is köszönöm!
  • JaBaRn #7781
    Nyomok is ellenük egy meccset, mármint real ellen, és beteszem majd a góljaimat :p persze csak a szépe(ket)t
  • JaBaRn #7780
    Barcelona 4ever :)
  • hunbasser
    helyes
  • lobig
    A tegnapit megkérdezem ma is, de kiegészítettem Breki hozzászólásával (#7761)...

EZEN a videón:
    ha balról jobbra futsz és jobb analóg kart használsz...
    1. csel (két lábbal felemeli): fogalmam sincs, hogyna kell megcsinálni
    2. csel (egy lábbal felpöccinti): jobbra-balra-jobbra
    3. csel - Lane change/Sideways dribble (elhúzza a labdát a védő előtt): jobbra-le v. jobbra-fel negyedkör (bár nálam csak egyszer húzza el a labdát)
    4. csel (két ember közt balra-jobra pofozza a lasztit): talán fel-le v. le-fel
    5. csel - The step-over (átlépős): sztem ez fel-le v. le-fel
    6. csel - Drag back (megáll ás hátrahúzza): R2 egyszer megnyom majd kétszer balra az analóggal
    7. csel (bicikli? majd megtolja): fogalmam sincs, hogyna kell megcsinálni
    8. csel: ugyanaz mint a 4. csel
    9. csel (futás közben sarokkal oldalra): balra-fel v. balra-le (kb 3* sikerült)
    10.csel: ugyanaz mint a 3. csel
    11. csel: ugyanaz mint a 7. csel
    12. csel: ugyanaz mint a 5. csel (csak ronnie máshogy csinálja, néha flip-flap)
    13. csel - The ball lift (sarokkal fel majd védő beetetése): fel-balra-le v. le-balra-fel félkör, ekkor megcsinálja a sarokkal emelést, majd ellenkező irányba húzod mind a két kart, mint amerre áll, majd mégegyszer... (bár nekem felemelés után mindig pattan egyet a labda.)

NA, amit nem tudok arra várom a tippeket.
    köszi!
  • Breki33
    miért az a zoomolás, irtó zavaró

vegyétek a fáradságot rendes kamerabeállítást megkeresni ahol jól látszik
    esetleg több kamerából összerakni egyet
  • JaBaRn #7776
    Remélem látjátok a lényeget(beestem a kapuba a labdával) :D
  • Breki33
    Hihetetlen mennyire nem tudjátok a keresőt használni, vagy egyesek írtó lusták

kb 5 perc keresni googleban egy ilyet

http://www.hardware-pacers.com/reviews_images/Ati%209800pro%20256mb/d3d.jpg
  • Mor3llo
    1:a Bayern - Dortmund meccseken is mondja a neveket.A világhírű rangadóknak sztem mondja a nevét.
    2:Hijába tizenakárnyhányadikok, attól még lehetnek ősi riválisok.Ilyen franciahonban pl. a Lyon-St.Etienne, vagy némethonban a Bayern-Nürnberg tartományi derbi.
  • JaBaRn #7773
    Vga beállításokná.
  • Pisti1026
    az Anti-Aliasing és Anisotropic Filtering hol lehet letíltani, az ATI-ba vagy hol???
  • stupido
    Hi all!

Csoda történt (legalábbis azt hiszem)! manager módban nyomtam a Real-lal, és amikor jött az Atletico elleni rangadó, akkor a szokásos "egyik csapat másik csapat" kommentár helyett arról kezdett beszélni Hajdú B. Pityu és Faragó Ricsi, hogy egész Madrid ma ketté oszlik...blablabla

Nem hittem a fülemnek. Ezek után bíztam benne, hogy a Barca elleni meccsnél is valami hasonló lesz, de tévedtem... Másoknak gyakrabban emlegetnek csapatneveket, vagy mindenkinél ilyen gyér a kommentár ezen része?

És az is kiábrándító, hogy egy meccsen sincs teltház. Még a rangadókon se...
    És azt sem értem, hogy a vezetőség miért kezeli "NAGYON FONTOS RANGADÓ"-nak a Bilbao és a Mallorca elleni meccseket. Mindekettő tizenakárhanyadik...
  • JaBaRn #7770
    Itt a válasz, keresd meg.
  • Pisti1026
    Mit csináljak, ha szaggte a játék pedig Readon 9600-as vidikártyám van és ETi videókártyavezérlőm???? Mi lehet a baj???
  • Sword
    Én is ezt néztem :D
  • JaBaRn #7767
    A nézők nudisták?:D