36657
-
#7806 szerintem egész jó csak kicsit gyors
érdemes belőni ilyenkor -
Tom Tom #7805 Hát ezzel a kézikönyvvel se lettem okosabb...A cseleket ugyanúgy nem vágom -
#7804 Már unom -.-
Rakj be gifeket, de ne ilyen jelentékteleneket, amin különös képpen semmi érdekeset nem fedezek fel, kérlek. Köszönöm.
Apropó Serie A-ba feljuto Juventus-m :
Buffon
Gallas - Tudor - Zebina - Balzaretti
Riquelme/Gera
Nakamura - Nedved
Marchionni
Del Piero - Trezeguet.
Meg vannak még a cserék. Nem sorolom fel. :) -
#7803 ilyeneket plz többet ne.és a serial number kérőjének is ezt üzenem -
#7802 nincs bent teljes terjedelmével -
#7801 nézzük nézzük, de meg se mozdul. -
Neoncsoves #7800 Ronaldinho vmit tud :D
-
Neoncsoves #7799 A labdát nézzétek -
Neoncsoves #7798 LoL de idegesítenek az ilyen bugok:
-
mernokur #7797 lenne egy kerdesem... a nezok szamat hogy lehet novelni?? mert szerintem eleg szar hogy alig ulnek a lelaton :) -
EmLacee #7796 Te vagy az a Dussy?
Ha igen, akkor majd küldök néked emilt, az emiteles címemről. A cselek vannak összefoglalva, de az otthoni masinériámon, amit most nem tudok elérni. -
#7795 Na játszottan egyet a real ellen barcelonaval :) 5-1 lett, de az ez egy is azért lett, emrt próbálgattam a cseleket amit most olvastam, és elvette az egyik csatár, a kapus meg rá se mozdult a labdára :o bug :) -
#7794 Elég vicces gól :) :
Ui: minőségért sry, csak igy tudtam 1 mega alá rakni :/ -
dussy #7793 -
Sword #7792 Cseltet? :D -
Sword #7791 S26W-HQHW-LDPK-TLDD-LRLD -
#7790 ma jáccotam magyarokkkal barcelona ellen
eredmény 7:2 :P :D -
peti94 #7789 valaki tudna adni nekem egy telepítőkódot me nekem nincs -
dussy #7788 Bocsi,cselt. :) -
dussy #7787 Szép-szép,csak nem teljesen értem.
Ha a baloson irányítom az embert,akkor a jobboson kell a cselet bevinni??? -
dussy #7786 Ha lenne időm el is olvasnám!Köszi a megértést! -
Crazy Mate #7785 Felraktam a kézikönyvet pdf formátumban,nagyon jó minőség!http://rapidshare.de/files/35580533/fifa07_manual.pdf.html -
#7784 mielőtt kérdeznél... FAQ -
Neoncsoves #7783 egyet kell görgetned lefele lol... monnyuk ott csak a cselek vannak -
dussy #7782 Sziasztok!
2 napja kezdtem el ismerkedni a FIFA 07-el és meg kell hagyni nagyon tetszik.
Viszont van 1-2 dolog,amire nemtudok rájönni:pl labda csavarás pontrugásnál vagy csak simán,kényszerítőzés és egyéb cselek.
Tudom illik visszaolvasni,de idő szűkében inkább kérdezek (BOCSI MINDENKITŐL!):
Merre van "tutorial" a cselekről,mozgásokról???
Infót,segítséget előre is köszönöm! -
#7781 Nyomok is ellenük egy meccset, mármint real ellen, és beteszem majd a góljaimat :p persze csak a szépe(ket)t -
#7780 Barcelona 4ever :) -
#7779 helyes -
#7778 A tegnapit megkérdezem ma is, de kiegészítettem Breki hozzászólásával (#7761)...
EZEN a videón:
ha balról jobbra futsz és jobb analóg kart használsz...
1. csel (két lábbal felemeli): fogalmam sincs, hogyna kell megcsinálni
2. csel (egy lábbal felpöccinti): jobbra-balra-jobbra
3. csel - Lane change/Sideways dribble (elhúzza a labdát a védő előtt): jobbra-le v. jobbra-fel negyedkör (bár nálam csak egyszer húzza el a labdát)
4. csel (két ember közt balra-jobra pofozza a lasztit): talán fel-le v. le-fel
5. csel - The step-over (átlépős): sztem ez fel-le v. le-fel
6. csel - Drag back (megáll ás hátrahúzza): R2 egyszer megnyom majd kétszer balra az analóggal
7. csel (bicikli? majd megtolja): fogalmam sincs, hogyna kell megcsinálni
8. csel: ugyanaz mint a 4. csel
9. csel (futás közben sarokkal oldalra): balra-fel v. balra-le (kb 3* sikerült)
10.csel: ugyanaz mint a 3. csel
11. csel: ugyanaz mint a 7. csel
12. csel: ugyanaz mint a 5. csel (csak ronnie máshogy csinálja, néha flip-flap)
13. csel - The ball lift (sarokkal fel majd védő beetetése): fel-balra-le v. le-balra-fel félkör, ekkor megcsinálja a sarokkal emelést, majd ellenkező irányba húzod mind a két kart, mint amerre áll, majd mégegyszer... (bár nekem felemelés után mindig pattan egyet a labda.)
NA, amit nem tudok arra várom a tippeket.
köszi! -
#7777 miért az a zoomolás, irtó zavaró
vegyétek a fáradságot rendes kamerabeállítást megkeresni ahol jól látszik
esetleg több kamerából összerakni egyet -
#7776 Remélem látjátok a lényeget(beestem a kapuba a labdával) :D
-
#7775 Hihetetlen mennyire nem tudjátok a keresőt használni, vagy egyesek írtó lusták
kb 5 perc keresni googleban egy ilyet
http://www.hardware-pacers.com/reviews_images/Ati%209800pro%20256mb/d3d.jpg -
#7774 1:a Bayern - Dortmund meccseken is mondja a neveket.A világhírű rangadóknak sztem mondja a nevét.
2:Hijába tizenakárnyhányadikok, attól még lehetnek ősi riválisok.Ilyen franciahonban pl. a Lyon-St.Etienne, vagy némethonban a Bayern-Nürnberg tartományi derbi. -
#7773 Vga beállításokná. -
#7772 az Anti-Aliasing és Anisotropic Filtering hol lehet letíltani, az ATI-ba vagy hol??? -
stupido #7771 Hi all!
Csoda történt (legalábbis azt hiszem)! manager módban nyomtam a Real-lal, és amikor jött az Atletico elleni rangadó, akkor a szokásos "egyik csapat másik csapat" kommentár helyett arról kezdett beszélni Hajdú B. Pityu és Faragó Ricsi, hogy egész Madrid ma ketté oszlik...blablabla
Nem hittem a fülemnek. Ezek után bíztam benne, hogy a Barca elleni meccsnél is valami hasonló lesz, de tévedtem... Másoknak gyakrabban emlegetnek csapatneveket, vagy mindenkinél ilyen gyér a kommentár ezen része?
És az is kiábrándító, hogy egy meccsen sincs teltház. Még a rangadókon se...
És azt sem értem, hogy a vezetőség miért kezeli "NAGYON FONTOS RANGADÓ"-nak a Bilbao és a Mallorca elleni meccseket. Mindekettő tizenakárhanyadik... -
#7770 Itt a válasz, keresd meg. -
#7769 Mit csináljak, ha szaggte a játék pedig Readon 9600-as vidikártyám van és ETi videókártyavezérlőm???? Mi lehet a baj??? -
Sword #7768 Én is ezt néztem :D -
#7767 A nézők nudisták?:D