FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg szerintem hagyd rájuk...Aki nem képes megérteni, az jáccon csak a rosszabb játékkal <#beka2>#beka2>
off:
Vmikor pesezhetnénk a közeljövõben 😄
CSAK a Fradi
tanulj meg olvasni PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
leszarom a konfigod...
pes majmol mert a fifába rakják bele a pes-es dolgokat?
(kapus kicselezél L1+passz stb.)
Világos PPPPPPPPPP
Mind a fifanak mind a pesnek megvannak az elonyei es hatranyai ezert ertelmetlen a vita hogy melyik a jobb.
Hedgen viszont meglepodtem azthittem ert a focijatekokhoz, de az a komment(#322) nagyon meglepett. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
én is számítógépen játszom, van konzolom is, de hogy mire van idõm, azt sosem tudom 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
És ezért szim?? csak akkor érdekes meg nehéz, ha mutatványozol? Valósághû, mondhatom.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ez az arcade/szimulacio viszont tok baromsag.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(fifa árkád, pes szim)
akinek van ideje és türelme, ill. tud veszíteni az a pessel játszik
akinek ezek nincsenek meg az fifázik, persze vannak egyéb érvek is ez és az mellett ill. ellen, de mindkét játék más személyeknek készült=(szerinem)
aztán áttértem a PESre.3, 4, 5, és most lesz a 6os...alig várom
és pesben 6*on ttolom master leagueban..2011ben járok(ps2)
+megvan a liweware gépre...
jáccon mindenki azzal ami neki teccik
de ami tény fifa:árkád
pes:szimulátor
leszarom a konfigod...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Mind a ket jateknak vannak elonyei es hatranyai, csak akik jaccanak az egyikkel hajlamosak elfelejteni a hatranyait. world cup 98 roxx. 😄
és h a témához is szóljak 😊 : már várom a demót 😊
ReaL MaDRid x siempre
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Erre csak annyit tudnék mondani, hogy badarság. De inkább nem mondom, senkit nem akarok megyõzni 😊
Na most már tényleg mentem...
CSAK a Fradi
mostanában divat szarozni a jobbat,vagy a sikeresebbet,akik eddig fifa pártiak voltak,most a fifát szarozzák.
amúgy amondó vagyok,h mindenkinek más jön be,mindenkinek más a játékstílusa.
ReaL MaDRid x siempre
Nem vitatkozni jöttem, én tudom melyik a jobb és azzal játszom <#worship>#worship>
CSAK a Fradi
ha már legnehezebb fokozaton elveri a gépet,akkor cask kiismerte.és ezekután is azt mondta,h a fifa sokkal jobb.
most néztem a pesrõl videókat,olyan lehetetlen dolgok voltak benne,h...pl csávóka megcsinálta 40-rõl a cselt,a játékos fel sem nézett,de azért olyan gólt ragasztott a bal alsóba,h talán a kapufát is súrolta.meg aztán csávóka fut jobbszélen,és úgy adja be bal külsõvel,h elõrelendül a lába,sõt a játékos be sem fordul,mintha futna egyenesen,és aküzben úgy adja be...
szal nc
remélem a fifa 07 azért tartogat nekünk pár jó dolgot
ReaL MaDRid x siempre
Meg amit Hedge is írt, az nagyjából így néz ki:
14 éves kiscsákó fifázik, megunja kicsit leszedi a pest.
Felrakja 4-5-6 csillagra, 5 perces meccset játszik...
Nem tud nyerni elsõ meccsen, max kihúzza döntetlennel, talán lõ 1 gólt.
Aztán törli a játékot, mer elsõ mecsen nem rúgott legalább 3 bombagólt és nem verte el a gépet 5 góllal...
Meg amúgy lehet hogy haverod 2 nap után 6* veri a gépet, nem az a lényeg, hanem pl hogy milyen szépen játszik, milyen gólokat lõ 😊 Legalábbis nálam.
Erre egy jó példa, hogy haverom 15 éves, életébe nem játszott gépen csak nálam, pes5-el meg elsõ meccsen 3*on gyõzött simán. Namost a játéka abból ált, hogy bevezette a labdát a tizenhatos belülre, és bepasszolta a labdát 8 méterrõl...
sorry hogy hosszú lett, amúgyis off
CSAK a Fradi
ez nem igaz.mindig sokat változik a fifa,csak a kívülállóknak ez nem tûnik fel ugye.😊 szal ebben egyetértünk
én fifa párti vagyok,nem mondom,h a pes rossz játék,inkább más.
és mindig azzal jönnek a pesesek,h ebbe bele kell tanulni.
sztem a konami alapból úgy akarja kidobni a játékot,h ne tanulni kelljen a játékot,hanem játszani...csak hát ezt mindig elb*sszák 😄
ReaL MaDRid x siempre
van egy haverom,16 éves,legalább 20 topjáték van a gépén,mint ugye ez ilyen korban szokott lenni.szal nagy gamer,évek óta a fifát favorizálja.régebben próbálkozott pes 4-el,de azt mondta,h nem olyna jó,és hagyta.most megpróbálkozott a pes 5-el,és 1-2 napon belül tudott is nyerni a max fokozaton(asszem 6 csillagos).szal ennyit a játék kitapasztalásáról,most jelenleg 5 csillagosban tolja hep-el a magyarbajnokságot.pedig õ pont az a fajta,akit te is mondtál:nincs türelme megismerni egy játékot
ReaL MaDRid x siempre
A FIFA gyors játék és sokkal jobban hajlik az arcade foci felé, mint a valós szimulációhoz. Persze utóbbira törekszenek a készítõk mégis felvett egy vonalat amit nehezen vetkõzik már le.
Egy fiatal 12-17 éves gamer egyszerre több játékot is tol és neki nincs ideje arra, hogy kitapasztalja a PES szépségeit. Mert ahhoz h a PES élvezetes játékká váljon nagyon sokat kell vele játszani. Ellenben a FIFA játszatja magát és sokkal kevesebb ráfordítással lehet benne valaki jó játékos. Ezért preferálják a fiatalabbak (és türelmetlenebbek) a FIFA sorozatot és hajlamosak leszólni a PES-t. Jogtalanul...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
CSAK a Fradi
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://www.youtube.com/watch?v=a9FfV1JBPtA
http://www.youtube.com/watch?v=whvNTko1isM

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
én már nagyon várom a játékot. Csak nehogy nagyot csalódjak, mint a 06 nál:|