36657
-
#7726 A magyar fifához hány MBos crack van??
-
#7725 A 8-assal előjövő taktikai dolgok minek a rövidítései?
Ez nekem nem nagyon tetszik, hogy akkor lehet csak cserét beállítani, ha nálam van a labda... Egyébként is eléggé körülményes így lapozgatni az emberek között, a 05-ben sokkal barátibban volt ez megoldva... -
#7724 :)
köszi -
#7723 én, ugyanis angol verzióm van magyar kommentárral P
de nem nézegettem csak betöltöttem a profilba -
#7722 gyönyörű -
#7721 Komoly ember ez az eto'o, nagyon cool gamer :) -
#7720 vélemény?:)
-
#7719 Raul:
Sajnos bedöglött a GF 6600GT-m ezért GF4Ti nyomulok, míg nem cserélik a szervizben, de GF4-en is elvezhető a játék igaz a graf. lehetne szebb, de egy cseppet sem akad 1024x768-ba közepes beállitással !
Akinek agp-s nvidia kártyája van az próbáljon egy régebbi drivert (8x.xx), nálam is ez volt a megoldás ! -
#7718 FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ---FAQ -
re1212 #7717 a visszajátszásoknál -
re1212 #7716 szaggat nagyon please help
-
Neoncsoves #7715 jaja -
BIZ0906 #7714 akkor most idelye világklasszis szintre menni -
Neoncsoves #7713 gyalázd inkább a barcát... real madrid 4evaa -
theking666 #7712 Bakker, 3 kapufa után végre sikerült belőnöm Buffonnal profi szinten a kapusgólt :D:D:D Ráadásul a mai napon a Realt 46-0-ra vertem meg amatőrőn a Klasszikus XI-gyel, szóval megvan az új rekordom :P:P:P Lesza az még amúgy ötven is... -
Neoncsoves #7711 *visszaolvasni -
Neoncsoves #7710 firerock
állítom te nem tudsz visszaolnasni
plz kímélj
[ezt nem hagyhatta ki] -
Neoncsoves #7709 nah mentem aludni! Sziasztok jó Fifazast.. Amugy ezeket a gólokat, cseleket törött kézzel csináltam :( -
Neoncsoves #7708 Ezt meg cselnek hívják ugye? :D :
-
Neoncsoves #7707 Ez sztem gyönyörű gól: (Real Madrid - Liverpool 1-0) hála ennek a gólnak:
-
#7706 tudtommal ez a fifa07 tápig, méne tehetné? mi meg szívesen nézzük a szebbnél szebb gólokat, de javíts ki ha rosszul tudom:) -
#7705 neon
ti minden golodat belinkeled???
plz kímélj -
#7704 má kécce belinkeltem, használd a keresőt vagy görgess lejjebb(tod alul van a kereső és beírod h borító) ennyi. :@ -
#7703 Ez csak úgy bement :)
-
#7702 mér lennék vak??
nics odaírva sehova(mongyuk a fqba be lehetne írni -
#7701 VAK VAGY BAMMEG??? HIHETETLEN... -
Neoncsoves #7700 Nah itt egy gól! Mondjuk nem tul szép... de...
-
Neoncsoves #7699 lett volna csak ez a helyzet :( -
Neoncsoves #7698 Ez pedig az én gólom:
-
#7697 Ez a transfer PECCS az angol verzióhoz van a mellékelt txt szerint.
Van aki kipróbálta a magyar verzióval????
Senki??? -
#7696 videókártyád driverében....de lécci, OLVASSATOK VISSZA, ÉS OTT VAN A FAQ IS!!! -
#7695 Az Anti-Aliasing és Anisotropic Filtering hol találom? -
#7694 mert már kb 40-70 ig az van és mindin százaléknál ki ír egy hibát -
#7693 az magya liga patch mikor lesz kb kész nem tudja vki?
-
Jahooo #7692 Valaki?Rakjak be képet hogy hogy néz ki a játékos? Maga a játékon belül kicsit más(nem fekete bőrű és a feje kb olyan mint Quazimodo). -
#7691 mennyi ideig telepíti a rooney_p.vp6 fájlt ???? -
#7690 lécci vki segítsen
akinek meg van eredetibe az bescannelné?? -
#7689 elég szánalmas szerintem... -
Neoncsoves #7688 -
Neoncsoves #7687 ez pedig majdnem gól lett