FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezerbocs
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
FIFA 07 magyarul!
Éppen tegnap kiabáltam kígyót-békát az EA Sports-os srácokra - ezennel pedig nyilvánosan mea culpázom, hiszen az FIFA 07 teljesen magyar nyelven kerül majd a hazai játékosok kezébe. Ez ugye eddig nem lenne hír, hiszen tavaly is "teljesen magyar nyelvû" változatban angol kommentátor sipákolt, ezúttal azonban Hajdú B. István és Faragó Richárd szolgáltatja a verbális körítést - és biztos vagyok benne, hogy ezt a tõlük megszokott magas színvonalon teszik majd. Ez igazán váratlan és jó hír - külön köszönet illeti az EA Hungary-t, hiszen minden bizonnyal elévülhetetlen érdemeik vannak ebben. Talán mégis ki fogjuk próbálni azt a 2007-es verziót...?
(URL=http://www.hcgamer.hu]www.hcgamer.hu[/url])
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
holnap! igen képzeld holnap érkezik most hívott fel minket az ea hogy elõre tudjuk!
Avanti Crociati!
Ne reménykedj...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
msn:[email protected] bárki felvehet
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Dehogynem. Most keltem nemreg. ^^
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
hello: "De a játékok meg azért drágák mert sok a warez tehát ez egy ördögi kör."
Feneket a jatekok azert dragak mer szar a forint es keves a itthon a fizetes. Nyugaton zsebpenzbol kitellik egy uj jatek, ugy konnyu.
#236: En arra vagyok kivancsi mennyire tudjak valtozatosra csinalni illetve mien jatekosok kapnak "kulon kommentart".
Ennek az egésznek sosem lesz vége csak ha beszüntetik az összes warezoldalt az meg lehetetlen legfeljebb mérsékelni lehetne alacsonyabb játékárakkal. De a játékok meg azért drágák mert sok a warez tehát ez egy ördögi kör.
Amíg a gyerek természetével semmi baj, addig nem gond, hogy anyuci megveszi neki a Fifát és apuci Mercedesszel hordja suliba. Én pont azt tartom bajnak, ha valaki eldönti, hogy megveszi vagy letölti. Szerintem akinek van gépe és nete (azaz le tudja tölteni), annak meg kell tudnia venni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#228: Ez komoly? 17k egy jatekert?? Ez tenyleg burzsuj szorakozas. még 6k is sok volna..elkepeszto. 😄
#229: Nyugi, lesz magyar release.
A magyar nyelvû mûsorvezetõk Hajdu B. István (kommentátor) és Faragó Richárd (szakkomentátor) lesznek, akiket már jól ismerhetünk a televízióból is. A szinkronmunka állítólag nagyon jól halad, a fiúk élvezik a feladatot és igyekszenek a legjobbat kihozni magukból. A teszterek egybehangzó véleménye szerint a (még csak félkész) eredmény felülmúlta minden elképzeléseiket, köszönhetõen a laza és humoros szócsavarásoknak. A FIFA 07 itthon szeptember 29-én jelenik meg, a PC-s verzió ára átlag 12000, a PS2-esé 15000, az X360-asé pedig 17000 Forint lesz. A hírért köszönet kasza nevû olvasónknak!
Lehet hogy már elhangzott a kérdés, akkor sorry...<#worship>#worship>
Mikorra várható a demó???
de ez lenne a legnagyobb probléma...
ha nincs rá keret akkor nincs, de most nem fogom az anyagi helyzetemet leírni
örülj ha te megveheted, remélem majd nekem is lesz rá zsém, legfeljebb nem megjelenéskor fogom megvenni
Taranov: Nemtom te mien magyarorszagon elsz, de en olyanba ahol kurvara meg kell nezni mire kolt az ember mert konnyen elofordulhat hogy honap vege kotelezo bojtre modosul.. no comment. 😄
Thanatos: Ez baromsag, nagyon occson lehet hasznalt gepet szerezni, arrrol meg ne is beszeljunk hogy a fifaknak sosem volt nagy gepigenye. 😊
azokat én is utálom akiknekj anyuci megvesz mindent,apu Mercedesszel hordja suliba...stb.
de ez már off és én inkább nem okoskodok mert kicsi vagyok még én is
Egy család élelmiszerre is legalább 5× ennyit költ egy hónapban, a Fifa meg ugye csak egyszer jelenik meg évente. Végülis nekem mindegy, hogy mennyien veszik meg, mert sajnos nem vagyok érdekelt az EA-ben, de azért azt gondolom, hogy itt fõleg a spúr természet dominál.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amúgy én szivesen megveszek játékokat ha akkor van rá pénzem...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
de én lehet hogy megveszem, annak ellenére, hogy nem sok eredeti játékom van, de az online ligák miatt is jó lenne, csakhát a pénz nagyúr, úgyhogy még én sem tudom
mar csak a borso liga hianyzik a fifabol hogy tokeletes legyen...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Csukott szemmel játszol?