FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
DVD-re ráfér

aztán le lehet nyúlni a PES-be mert a játék ettõl nem lesz jobb
hát akkor annak jó nagy mérete lenne, ha így lenne...szerintem

de ez az én saját véleményem nem biztos h igy lessz
jaja és tod lehet választani a nyelvek között és ha rámész a magyarra akor magyar felirat és kommentár ha az angol ra mész angol felirta és kommentár és igy tovább..😄
akkor jó értem hogy lesz amikor elindítom ott lesz pl angol spanyol olasz megyar mint a fifa 06 volt
hát elvileg egyben leszz a fifa 07-el és nem külön állo patch élessz szal... ja
FIFA 07 ha nem veszem meg akkor pl magyar torretõl vagy pl fizetõs oldalról majd magyar kommentárral lehet leszedni???remélem
igen igy van!!
jAsOn VoOrHeEs
Exluzív: FIFA 07 magyar szinkronnal!

Sokan már érezték, hogy benne van a levegõben, most hivatalosan is bejelenthetõvé vált. A FIFA 07 magyar kommentátorral jelenik meg kis hazánkban. Az Electronic Arts Magyarország hibatalos sajtóközleményben értesítette a FIFA HUNGARY csapatát, hogy a FIFA 07 játékprogramban a magyar nyelv mellett a két kommentátor Hajdu B. István és Faragó Richárd lesznek, azaz megvalósul az álom. Magyarország két legjobb labdarúgást közvetítõ riportere tehát mostmár visszaköszön a FIFA 07 játékban is rátok. Mi kipróbáltuk és hamarosan egy rövidebb élmény beszámolóval is jelentkezünk, azonban egy biztos a magyarok nagyon erõsek szinkronban, ami most a játékok terén is beigazolódott.

Hát erre nagyon kíváncsi leszek <#eljen> <#eljen>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Snecie Smicie
a pár kiadott kép alapján grafikában még mindig marad a megszokott közepes szinvonal, nem különbözik nagyon a 06/05-tõl..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

ja bocs, rosszul irtam.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
én nem láttam

biciklit a hejjjjjesírás miatt írtam
Ez már be volt linkelev egyszer vagy kétszer.de alul irtad hogy bicigli, hát én nem láttam a videoba

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
Anteprima Video di FIFA '07

link

bicigli PP

az intro nagyon jó,de kiváncsi leszek , hogy lesz -e igy a c.ronaldos bicikli , meg az a jó csel ,amit mutatott,meg egy nagyon jó csavarás Ronaldinhotol,+ király lövõmozdulat. és nagyon jó játékmenet. ha ez mind lessz baró lessza game

LasDen
Az intro jó, de azzal nem vagyunk kisegítve........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jó az intró jók a cselek C.Ronaldó bicigli csele J.COLE fantasztikus beadása Ronaldinho kiváló rugásai

Forza Italia
Na megnéztem az introt hát elék jónak mondható "mondható" remélem ezek a mozdulatok mindenkép benne is lesznek a játékba. Remélem nem kell megint csalódnunk. Valaki nem olvasta valahol, hogy demo mire várható?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

3D-s nézõk is lesznek? <#hehe><#eplus2><#buck>

jah remélem én is!
[HUN]FaTaL
12k lol remélem lesz warezban magyar😄

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
hát valszeg kiprószálom..........a 06-t kihagytam.........szal ezt most megnézzük.....de úgy is a PES 6 lesz a jobb..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hajdu B. azt mondták!
de ha nem igy van akkor javistatok ki!
Forza Italia
kösz az infót. Csak azért kérdeztem mert még nem jalottam róla, hogy magyar kommentátor lesz ben. Ja és mégegy kérdés. Nem tudjátok kilesz a kommentár.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fyrex
pfff

ÚGY HOGY MAGYAR! ÉRTED! MAGYAR NYELVÛ! HUNGARIAN LENGVIDZS! MAGYAR KOMMENTÁRRAL! MAGYAR SZÖVEGGEL!

hogy monjduk másképp???

Avanti Crociati!

Forza Italia
Azt hogyan értitek, hogy full magyar?

Fyrex
písz, már szóltunk neki egy páran, ezekszerint te sem vagy elég figyelmes 😛

Avanti Crociati!

Prince of Máté
pff vazzeg ezt az überlámát<#lama>
NEHOGY VISSZAOLVASS ÉS NEHOGY KIBÖKJE A SZEMED A #115-ik HOZZÁSZÓLÁSOM!!!!!

Forza Italia
helló! Tudnáûl adni egy linket ahol elõ lehet rendelni.

Sly06
sõt már elõ is rendelhetõ ..11699ft..
Idén is jelentkezik a már több ízben is bizonyított FIFA széria: a 07-es utótaggal ellátott kiadás az élethû, remekül animált játékmenetnek, és a friss licenszeknek köszönhetõen professzionális élményt nyújt. Most a PC-s és a PS2-es változat magyar kommentárral!

zmeor
Könyörgöm olvassál már vissza!!!! Hogy mikor jelenik meg?????
Nemigaz nem lehet visszaolvasni!
Kb már 600X leírtuk!<#mf1>

leszarom a konfigod...

Fyrex
ez mind rohadt szép és rohadt jó csak sajna a gémben nem ilyen lesz a játékmenet

Avanti Crociati!

Fyrex
erre ugye egybõl kiadnak egy pecst ami javítja

Avanti Crociati!

Fyrex
már megjelent mi már azzal játszunk

kb 5 hszt kéne visszaolvasnod

Avanti Crociati!

Csak a pes 6 nincsen minden bajnokságba liszensze!!!!meg kicsit fura irányítás

mikor jelenik meg fifa 07?

jbal
Hát ez nevetséges... szörnyû

DaemoonHunter
Mintha ez a game egy Fifa06 klón lenne. Nekem a Pes6 még mindig jobban bejön a képek, videók alapján.

bocs igy akartam elöbb is
http://www.fifa07.ea.com -----> Hivatalos honlap
thx az infot
Prince of Máté
Biztos már leírtátok de leírom azok miatt akik nem akarnak visszaolvasni hogy:
FIFA 07 várható megjelenés:09.29
PC(full magyar)
PS2(full magyar)
GBA
DS
PSP
X-BOX 360

[HUN]FaTaL
magyar kommentátor?😮😮😮😮 Zsír😄 Remélem felkerül warezba, vagy várok vele, nem akarok kiadni érte 13k-t mert egy kicsit sok😞

http://goo.gl/gd6Zi5

TÖK MINDEGY MILYEN NYELVEN FOGSZ VELE JÁTSZANI NEM?NEKEM FULL MINDEGY UGYIS LESZ HOZZÁ MAGYARÍTÁS VAGY MÁS

The Hedgehog
nem dolgozom az EA-nél... 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ami warezon lessz elsö az lessz az US verzio!
amikor nálunk kijön akkor FIFA07.Hungarian.AlcoholCloneDVD lessz remélhetõleg.
Abbol következtetek hogy a Sims 2 is ien néven futott be!
hunbasser
olvass vissza,minden kérdésedre találsz választ

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
felirat lesz akkor is, én is onnan fogom, eddig más szedte nekem

Hajrá Magyarország!