36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    te ennyire lassan gépelsz,vagy nem olvastad el,h válaszoltam neki? :)
  • watto
    nem de lehet leszedni magyarosítást hozzá...
    nekem is az angol van és megmagyarosítottam
  • hunbasser
    nincs.go ===>>> FAQ bővebb info itt,mielőtt még kérdeznél a kommentárral kapcs-ban :)
  • shevy
    ha angol verziosom van, abban is van magyar kommentár?
  • hunbasser
    htx realos tesó :)
  • watto
    de nem értem! emberien elmondaná vki akinek sikerült?
  • ProGabe #7840
    !!!!!FAQ!!!!!
  • ProGabe #7839
    támogatom,legyen hb a hg!!! :)
  • watto
    #7833!!!!! HELP!!!!
  • JaBaRn #7837
    Értem, akkor legyél te :) nekem nincs meg az 1 éves reg.
  • hunbasser
    ez csak nálad van rosszul :P
    bár manager modeban nyomulok most,és volt real-barca(1-1 lett),és meglepődtem,h motta lövi a szögit meg a szabadot is,dinho sehol nincs,nálam viszont van beckham :P lehet,h az el clasicora lesérült dinho(nem is baj -.-)
  • hunbasser
    nem vállalja :)
    pedig hiába szavaz rá mindenki,ő nem akar lenni,és ha tényleg az lenne,h hanyagolná egy idő után a topikot,akkor ne is legyen :)
    na meg hát peses,szal a konkurenciánál van -.-
  • hunbasser
    y-t megnyomod,ott lesz a másik játékos.aztán meg y+d
  • watto
    azt a cselt hogy kell csinálni hogy felhuzóm a sarkamra a labdát és magamelé emelem.(a játgékba hogy kell?)
  • LasDen #7832
    y+d
  • Forza Italia
    #7753-as videóba van amikor szabadrúgás következik, Ronaldinho nekifut de a másik lövi el. Azt hogy kell csinálni?
  • lobig
    melyik?
  • Atti12
    áá dehogy iiis :D. Nem tom hogy került oda, levettem 64 színre az animációt és oda ment +
  • dussy
    Én,de melyik????
  • JaBaRn #7827
    Nem találtam :(
  • JaBaRn #7826
    Talán találok neked linket, ahol leszedheted ingyen a teljeset :)
  • magus755
    köszi!
  • JaBaRn #7824
    Töltsd le, vagy vedd meg a teljesen magyar verziót, én letöltöttem, és meg vagyok elégedve vele, de ha van rá lehetőséged akkor vedd meg. :)
  • JaBaRn #7823
    Breki mikorl eszel házigazda? én rád szavaztam :)
  • magus755
    sziasztok nekem egy olyan problémám lenne hogy a magyarositás az oké a játékban de a kommentár nem müxik nekem pedig mindent megcsináltam amit kell sőt a játék közbeni hang is eltünt!Valaki tudna rá megoldást mondani nekem?Elöre is köszönöm a megoldásokat!
  • jolesy
    Sziasztok! Lehet hogy volt róla már szó, csak érdekelne hogy van-e gyepcsomag ami az összes, vagy jópár stadionhoz van, és ha van akkor hol!? Láttam pl Breki screenshot-jainál hogy nagyon szép a fű, de azt le lehet vhonnan szedni, vagy az saját remekmű?
  • Bereet
    olvass vissza !
  • MnAdI
    Hi All!!
    Nekem olyan kérdésem lenne h C.Ronaldo láb alatti passz lövés érdekelni amit az intróban is mutatnak!
    Azt h kell előhozni!
    Előri is kösz!!
  • Neoncsoves
    az ott vértócsa a kapuban? :DD
  • Kisvigyori
    hi szoktatok nyomulni neten a játékal?
    hány pontotok van?
  • JaBaRn #7816
    eto'o jobb :) Az a gyerek olyanokat sprintel :D csak előrerugom a kapuhoz a labdát, és leelőzi a többi embert és belövi :)
  • Breki33

a 8185-ös nem omega driver, de nekem azzal tökéletesen megy igaz nekem AGP-s
  • JaBaRn #7814
    Ronaldinho melyik csapatban van? a barcelonában, mert nálam nincs ott, és a reálba sincsen beckham... bug?
  • Livius
    Omega driver van az NVIDIA hoz is? Egyébként eddig az MSI átírt forcewareivel nem volt gond nálam nekem bejön. Most se az a gond szerintem, hanem szimplán szar a grafikai motor a FIF07 hez és az nem bírja ezt az efektet.
    A 81.85 verzió számúval már tökéletes?
  • Breki33
    próbáld ki szerintem az omega drivert amúgyse érdemes msi drivert használni

nekem is MSI-m van 8185-ös driverrel
  • Mor3llo
    Szeritem azért nem kéne egyből lehúzni a másikat.Inkább minthogy negyvenedszerre is megkérdezzék a aa-t, meg az af-ot...szerintem.Inkább örülni kéne annak h vki a játékmenettel foglalkozik.Ezek után nem ajánlom h benézz a Football Manager topicba, ott szinte csak képek vannak :D
  • Livius
    VALAKI MEGOLDÁS?
    A konfigom Intel P4 (nem celeron) 3.2 Ghz 1MBcache HT-s CPU, 2GB DDR2 RAM, MSI NX6800 TD256E (Gefroce 6800 PCI-expresses), a 91.47 es MSI NVIDIA FORCEWARE van hozzá telepítve. A FIFA07 highon iszonyatosan akad főleg az animációknál. Kipróbáltam ha átírom a DISABLE_DOF = 0, DISABLE_POSTFX = 0 1 ekre, de akkor is az animációknál nem szűnik meg a szaggatás. Ha az AA-t és az AF-t kikapcsolom akkor már irányítható a játék de a közeli animációknál szaggat. Ezzel a konfig mellett érdekes hogy nem megy. A windows XP-m az tuti jó nem vírusos abban nincs hiba. Haveromnak ATI 9600pro val megy highon AA és AF el szagattás nélkül. Ez érdekes mert ez gyengébb kártya. Ja és a procija is jóval gyengébb.
  • Mor3llo
    bizony, nem volt bennt teljes terjedelmével ;)
  • shiftáj
    grafot hol tom felhúzni? eléggé nem dx9 szerűnek néz ki nekem... mint a world cup
  • Breki33
    köszönjük