36657
-
#7846 te ennyire lassan gépelsz,vagy nem olvastad el,h válaszoltam neki? :) -
#7845 nem de lehet leszedni magyarosítást hozzá...
nekem is az angol van és megmagyarosítottam -
#7844 nincs.go ===>>> FAQ bővebb info itt,mielőtt még kérdeznél a kommentárral kapcs-ban :) -
#7843 ha angol verziosom van, abban is van magyar kommentár? -
#7842 htx realos tesó :) -
#7841 de nem értem! emberien elmondaná vki akinek sikerült? -
#7840 !!!!!FAQ!!!!! -
#7839 támogatom,legyen hb a hg!!! :) -
#7838 #7833!!!!! HELP!!!! -
#7837 Értem, akkor legyél te :) nekem nincs meg az 1 éves reg. -
#7836 ez csak nálad van rosszul :P
bár manager modeban nyomulok most,és volt real-barca(1-1 lett),és meglepődtem,h motta lövi a szögit meg a szabadot is,dinho sehol nincs,nálam viszont van beckham :P lehet,h az el clasicora lesérült dinho(nem is baj -.-) -
#7835 nem vállalja :)
pedig hiába szavaz rá mindenki,ő nem akar lenni,és ha tényleg az lenne,h hanyagolná egy idő után a topikot,akkor ne is legyen :)
na meg hát peses,szal a konkurenciánál van -.- -
#7834 y-t megnyomod,ott lesz a másik játékos.aztán meg y+d -
#7833 azt a cselt hogy kell csinálni hogy felhuzóm a sarkamra a labdát és magamelé emelem.(a játgékba hogy kell?) -
#7832 y+d -
#7831 #7753-as videóba van amikor szabadrúgás következik, Ronaldinho nekifut de a másik lövi el. Azt hogy kell csinálni? -
#7830 melyik? -
#7829 áá dehogy iiis :D. Nem tom hogy került oda, levettem 64 színre az animációt és oda ment + -
dussy #7828 Én,de melyik????
-
#7827 Nem találtam :( -
#7826 Talán találok neked linket, ahol leszedheted ingyen a teljeset :) -
#7825 köszi! -
#7824 Töltsd le, vagy vedd meg a teljesen magyar verziót, én letöltöttem, és meg vagyok elégedve vele, de ha van rá lehetőséged akkor vedd meg. :) -
#7823 Breki mikorl eszel házigazda? én rád szavaztam :) -
#7822 sziasztok nekem egy olyan problémám lenne hogy a magyarositás az oké a játékban de a kommentár nem müxik nekem pedig mindent megcsináltam amit kell sőt a játék közbeni hang is eltünt!Valaki tudna rá megoldást mondani nekem?Elöre is köszönöm a megoldásokat! -
jolesy #7821 Sziasztok! Lehet hogy volt róla már szó, csak érdekelne hogy van-e gyepcsomag ami az összes, vagy jópár stadionhoz van, és ha van akkor hol!? Láttam pl Breki screenshot-jainál hogy nagyon szép a fű, de azt le lehet vhonnan szedni, vagy az saját remekmű? -
Bereet #7820 olvass vissza ! -
#7819 Hi All!!
Nekem olyan kérdésem lenne h C.Ronaldo láb alatti passz lövés érdekelni amit az intróban is mutatnak!
Azt h kell előhozni!
Előri is kösz!! -
Neoncsoves #7818 az ott vértócsa a kapuban? :DD -
#7817 hi szoktatok nyomulni neten a játékal?
hány pontotok van?
-
#7816 eto'o jobb :) Az a gyerek olyanokat sprintel :D csak előrerugom a kapuhoz a labdát, és leelőzi a többi embert és belövi :) -
#7815 #7737
a 8185-ös nem omega driver, de nekem azzal tökéletesen megy igaz nekem AGP-s -
#7814 Ronaldinho melyik csapatban van? a barcelonában, mert nálam nincs ott, és a reálba sincsen beckham... bug? -
Livius #7813 Omega driver van az NVIDIA hoz is? Egyébként eddig az MSI átírt forcewareivel nem volt gond nálam nekem bejön. Most se az a gond szerintem, hanem szimplán szar a grafikai motor a FIF07 hez és az nem bírja ezt az efektet.
A 81.85 verzió számúval már tökéletes? -
#7812 próbáld ki szerintem az omega drivert amúgyse érdemes msi drivert használni
nekem is MSI-m van 8185-ös driverrel -
#7811 Szeritem azért nem kéne egyből lehúzni a másikat.Inkább minthogy negyvenedszerre is megkérdezzék a aa-t, meg az af-ot...szerintem.Inkább örülni kéne annak h vki a játékmenettel foglalkozik.Ezek után nem ajánlom h benézz a Football Manager topicba, ott szinte csak képek vannak :D -
Livius #7810 VALAKI MEGOLDÁS?
A konfigom Intel P4 (nem celeron) 3.2 Ghz 1MBcache HT-s CPU, 2GB DDR2 RAM, MSI NX6800 TD256E (Gefroce 6800 PCI-expresses), a 91.47 es MSI NVIDIA FORCEWARE van hozzá telepítve. A FIFA07 highon iszonyatosan akad főleg az animációknál. Kipróbáltam ha átírom a DISABLE_DOF = 0, DISABLE_POSTFX = 0 1 ekre, de akkor is az animációknál nem szűnik meg a szaggatás. Ha az AA-t és az AF-t kikapcsolom akkor már irányítható a játék de a közeli animációknál szaggat. Ezzel a konfig mellett érdekes hogy nem megy. A windows XP-m az tuti jó nem vírusos abban nincs hiba. Haveromnak ATI 9600pro val megy highon AA és AF el szagattás nélkül. Ez érdekes mert ez gyengébb kártya. Ja és a procija is jóval gyengébb. -
#7809 bizony, nem volt bennt teljes terjedelmével ;) -
shiftáj #7808 grafot hol tom felhúzni? eléggé nem dx9 szerűnek néz ki nekem... mint a world cup -
#7807 köszönjük