FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
pl. www.play.com

FIFA 07
Pre-order
Due for release on 29/09/2006
our price: £26.99 Delivered
RRP: £34.99 You save: £8.00 (22%)

tehát most 11k, amúgy meg 14,5
jól felment a font a fene enné meg (nem olyan rég még csak 360-370 volt, most 412)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ez Magyarország...<#rolleyes>. De warez rúlz<#hehe>.Meg nincs pénzem most rá.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

The Hedgehog
és ezt jól titkolják a magyar vásárlók elõl 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Mike
hát mert ugye máshol, kultúrországban, az elõrendelés azt jelenti, hogy mondjuk nem 12k hanem csak 8-10

Elsõk közt kapja meg. Meg talán valami ajándék mellé. Szerintem ennyi.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
szerintetek mi értelme az elõrendelésnek, ha így is 12k a program?

Taranov
Másrészt az sem biztos, hogy idén is az aug. 28-ai állapotok szerint készül a FIFA annak ellenére, hogy tavaly így volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
vicc vagy 😄
még nem állapodtak meg ronnie ügyében,ha baptista el is megy,akkor az arsenalba megy.
még reyes sem biztos.addig nincs értelme filózni,míg nem lesz hivatalos

ReaL MaDRid x siempre

nézz utánna a neten az igazolásoknak bocsi már csak tudom!!!!!!!
Most akartam leírni de megelõztél<#wow1>

Prince of Máté
Nicns mit<#wink>

<#eljen>

hunbasser
köszönjük<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

Prince of Máté
Lehet leirtátok már de:
FIFA 07: Demó megjelenés!
Telnek a napok és mindenki szinte már követeli az EA Sport legújabb futball játékának a demóját... Nos úgy néz ki, követeléseitek meghalgatottak és nemsokára érkezik a FIFA 07 Demó verziója...

Belsõ információk szerint szeptember elején érkezik a FIFA 07 hivatalos demója, pontosabban 2.-a és 5.-e között számíthattok rá! Természetesen amint megkaptuk a demót, az oldalon is azonnal ki lesz téve, így érdemes lesz figyelni, hogy akár elsõként tölthessétek le a remekmûvet...

Cikk:Fifahungaryról

hunbasser
ya,nekem is érdekes,h nem tudnak várni szeptember 1-ig még vele...

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Persze, ezek jó kamu hírek.
Ez az utolsó nap, nem biztos, hogy ilyen nagy igazolások lesznek még.

Ettõl függetlenül az érdekes, hogy a FIFA fejlesztõi már augusztus 28-án lezárják az átigazolásokat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
mondjuk batistával sztem baptistára gondoltál,de õ sem ment sehová,majd lehet,h megy az arsenalba kölcsönbe

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
elég rosszul tájékozott lehetsz,mert ronaldo még nem ment sehova,adriano sem,batista nem jött a realba
és még reyes sem biztos,de õ csak kölcsönbe jön egy évre

ReaL MaDRid x siempre

Adriano nevezve lett az Interben a ma esti Tim kupára.

kis bibi van mert aug 28 lezárták az játékban az átigazoásokat és ronaldo az inerbe ment Batista is adrinao a realba és Reyes is a realba ja meg TEVEZ A WEST HAM UNI.
hát lehet ...szóval , nincs . Nem baj, várunk

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Fyrex
gondolj bele

ha lenne szted még nem beszélne mindenki errõl? pff..

Avanti Crociati!

csuma all. nincs valami hanganyag senkinek sem ,vagy a neten valahol a magyar kommentátorokból (mármint a játékból gondolom) ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

bubu13
Az európai hivatalos megjelenés 09.29.

EEE 1899

Én is megrendelném, ha lenne pénzem...<#shakehead>...de már várom nagyon....atomkirály lesz hallgatni a meccset és nézni, hogy kijönnek a csapatok a gyepre és két magyar löki a szöveget majd<#eljen><#worship>

Winz
Hajdubével nagyon ott lesz a játék,már megrendeltem,remélem okt közepére már meg is érkezik,azt tolhatom.
Biztos rulez lesz az arzenál emirátes katlanja😛

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

vezérszuszu
Nagyon várom már hogy megjelenjen!
Fifával kb 97 óta játszok és nagyon tetszik!
Remélem ez az új sorozat olyan jó lesz mint ahogy beharangozták!

hunbasser
tehát kb egy hónap 😊

ReaL MaDRid x siempre

szept 22 és 29 között jön a full

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

hunbasser
de a játék is kijön úgy 4-5-6 hét múlva,nem?

ReaL MaDRid x siempre

The Hedgehog
interjúban a játék producere azt mondta, hogy a PC-s demó kb 2 héttel a teljes játék megjelenése elõtt várható

hunbasser
hú,az még soká lesz...úgy 2-3 ? (mármint a demó)

ReaL MaDRid x siempre

The Hedgehog
megjelenés elõtt 2 héttel

Mikor jön a demó végre?

The Hedgehog
ez lecsusszant darab volt... így került durván 70E forintomba + a régi tévém... de rohan lefelé az áruk, fél-egy év és 200 körül lehet egy ilyen TV-t venni

jAsOn VoOrHeEs
Ok, csak visszaolvasva kicsit félreértelmeztem a dolgokat -.-

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hunbasser
mondta h 180-ért beszámították a régi tv-jét

ReaL MaDRid x siempre

jAsOn VoOrHeEs
Neten lehet onnan rendelni ahonnan vetted, vagy ez inkább csak egy kamionról lecsusszant darab volt? 😄 Mert én nézegettem mindenfele, de 400 ezer alatt sehol nem láttam, még külföldi oldalakon sem. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Terminátor14
Azt jelenti, hogy a tv kompatibilis a hd-tv-vel, magyarul a hd anyagokat le tudja játszani a SAJÁT felbontásán.

CSAK a Fradi

The Hedgehog
nem... ez XBOX 360

mi az a ready??
ez pc-s kép?? (rooney)
The Hedgehog
nem áruházban vettem 😄

Melyik áruházban vetted?
The Hedgehog
szerintem semmi gond a READY-kel, szinte már HD élményt nyújtanak, nem kell aggódnod

annyira várom, hogy mozgásban láthassam ezt végre:

Terminátor14
Csak azért kérdeztem, mert nekem is Ready van, kíváncsi voltam a tapasztalataidra 😊

CSAK a Fradi

de WC 06 kép ezt már láttam ezt a képet!
X360-as WC 06 kép szal !!! FAKE
The Hedgehog
sokat nem látok belõle, de a FIFA 07 kijelzõi nem is ilyenek lesznek... ez nem a RtWC?

The Hedgehog
250E volt cakkli-pakli... megérte persze, különben nem költöttem volna rá a gatyámat is 😄

kép<#idiota><#hehe>

Csabesz6
<#confused><#sniffles>ezmiez

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"