563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
-
#42 innen ellátni eger felé, ott elég nagy a világosság. Kíváncsi leszek a holnapi képekre, ha lesznek :p -
#41 Érjen már Dújvba is valami komoly vihar, ez nemigasság, hogy itten semmi nincsen :) -
React #40 :DDDD Átküldöm mindjárt az ittenieket, bele is vakulsz, olyan jó lesz :)) -
#39 Itt Észak-Budán csak fénytechnika van, hangcuccot még nem hangolják :( -
React #38 kiváncsi vagyok meddig ülhetek még itt... már olyan hangverseny van itt, öröm hallgatni :) -
Newfronter #37 Sajnos itt Budán nem túl jó a helyzet, pedig itt is elkél már a csapi, estleg holnap... -
React #36 Húúúú megint jó esténk lesz :)) Itt Egerben is már dörög, villámlik... :) -
#35 itt Szhelyen is dörög-villámlik megint.. -
#34 pest fölött megint alakul valami...felhőben kisülő (vagy hogy hívják) villámok vannak szerte széjjel! -
#33 Itt nálunk a főutsza tele volt ágakkal, gallyakkal, kisebb-nagyobb fadarabokkal. Sőtt voltak olyan utak, melyek járhatatlanok voltak.
itt egy jó honlap, és egy jó kis program is van fent. HÖ! -
Newfronter #32 :(
Akkor www.mediahump.com -
#31 "R.I.P. iaro" -
#30 második videó, valamiért azt nem fogadja el:S -
#29 tegnap mobillal vettem fel pár videót:
első videó
második videó
keressetek benne ufot:P -
Newfronter #28 iaro.srv.hu <-- tedd ide fel és linkeld be! -
#27 vagy mégsem vmi nem oké ezzel a képes dologgal? hogy tegyek fel képek, ha interneten nincs fönt? -
#26 kb három éve volt egy kisebb forgószél Kőbányán, ahol élek... egy háznak a tetejét pont a mi ablakunk előtt vitt el a vihar, mint utólag kiderült egy olyan épületről ami sétával 3 percre van. :d miután minden lecsendesedett mindenhol kicsavart fák, gyökerek ágaskodtak az ég felé, volt olyan is ahogy a hatalmas betondarabokat is kiszaggatta a földből beteszek mindjárt egy két képet, pill... -
#25 Mongyuk tegnap este Éjfél körül mi is kint voltunk és mikor indultam haza kurva nagy szél megcsapott minket (porfelhő volt vagy micsoda szinte nem lehetett látni semmit)Kapaszkodni kellet kolátba mer elfujt minket majnem a "tornádó", meg hát besz@rtunk egy pöppet hogy jön a hurrikán:DAztán Sz@rrá áztunk. -
#24 Azt láttam a híradóban!Nagyon gáz hogy most már MO-n is vannak tornádók! -
#23 nemrég miskolcon is volt egy kisebb tölcsér :D -
LeePí17 #22 tegnap este a Miskolci szinvapark webcamjából:
-
#21 természeti katasztrófa
-
FLeK0 #20 -
#19 :D:DD -
#18 Bocs, itt a helye a képnek :D "óriási természeti rendellenességek" -
#17 Omg :D -
Shadow_THH #16 -
#15 néhány kép a ma hajlani vihar eredmdényeiről:
és egy videó -
Newfronter #14 kepek1
kepek2
kepek3
Néhány német fotó...
Amúgy egy másik topikban linkeltem már, de ezt is érdemes meglesni, hogy mi az előrejelzés mára MO-ra!
ESTOFEX -
#13 láttam hogy belédcsapott 4szer mert láttam a felhőknél kiírva hogy NEOReg3 -
#12 borsodban este oylan szépen villámlott másodpercenként=) -
#11 Mivan már?? Ebben a hónapban mindenki időjárás lázban ég? ez már a 3. topik. Nincs vele bajom mert ez jó topig. :D -
#10 dehát ha egyszer miatta van... :-) -
#9 Szerintem ne politizáljunk :))) -
#8 ja, szemét Bush.... :-DDD -
#7 köszönjük inkább a sok balf...nak aki megválasztotta. -
#6 Jaja, épp a szőregi rózsafesztiválon voltunk :D Majdnem elvitte a kocsmát a vihar. -
#5 És mennyi lesz még hála a globális felmelegedésnek ... köszönjük meg Bush bácsinak a Kiotói szereplését -
#4 :), Itt is volt vihar nem is kicsi. A fél városban elment a közvilágítás, az áram félpercenként elment, majd visszajött. Egyszerűen nem tudtam aludni. -
#3 szegeden meg akkora eső volt, hogy a kocsi ablakáig ért a víz. a csatornákban megnőtt a nyomás, és kiőntött a víz. a szél meg elfújta a sörsátrakat. ez múthét pénteken volt.