563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
-
#322 nem tudom már nincs meg a videó,de nem kell tornádó a fa leszakadásához...volt már többször is,hogy fa dőlt ki az erős széltől -
#321 leszakadt egy fél fa, tényleg nem vettétek észre ? -
#320 ez inkább erős szél volt,mint tornádó...azért a videó felétől kezdődő sípolásra kíváncsi vagyok,hogy micsoda:D -
#319 Én it semmi tornádót,nem láttam,csak hallottam a bazmegolás,meg vmi riasztót. -
Newfronter #318 Hmm? Hát letöltöd... mi a baj vele? jó a link. -
#317 Letöltős? :S -
#316 letöltöm -
Newfronter #315 Akkor egy kis dúrvaság a METNET-ről!
Előkerültek a Dunaújvárosi tornádóról készűlt videók, itt a legnagyobb a vágatlan!
link -
#314 Képeket/videókat pls -
#313 Én is itt vagyok.
jó kis áradás. -
#312 Én......még....éé....lleeekk...Blöööhö köhököhhhbláááááááá... -/\------/\---------------------------------------------------------------- -
#311 Kihalt a topik, biztos megölt mindenkit a vihar -
#310 árvíz kazincbarcikán:
-
#309 lol :S -
#308 Gondoltam rákeresek vmi szép vuláni képekre, ameyleket akár háttereknek is berakhattok. Itt van 1-2.
St. Helen
Vezúv
Etna
Krakatau (Erről tudni, hogy az eddigi legnagyob feljegyzett robbanást hozta létre, de erről mesélhetek többet is, mert ebből tartottam kiselőadást :D)
-
#307 Jó, előre is köszi! -
#306 Kár! Pedig ismételni biztos fogják a viasat explorer-t ismerve. Ha ismétlik és megtom az időpontját akkor majd beírom. -
#305 Én nem láttam.
Ha ismétlik megnézem. -
#304 Nálunk is eső van de semmi villám meg semmi csak eső. -
#303 most nálunk (X.ker) ömlik a víz már egy jó ideje, de semmi szél, semmi villám nincs -.- -
#302 nem lattam -
#301 Nem láttátok ma a Viasat Exloreren 5 órakor ami műsor volt? GYÁÁÁÁÁ VMI ESZMÉLETLEN VOLT!!!!! Bemutatták számítógéppel mi fog történni a világgal. Meg milyen katasztrófák lesznek. Vmi eszméletlen müsör volt :S Remélem ismétlik. -
#300 Nem volt semmi vihar:(Csak borulat oszt kéész.Még egy deka villám se volt:( -
#299 NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNELen lesz egy műsor ma 23:00-kor
"Vad bolygó" érdekesnek hangzik
bocs ha reklám -
#298 no merre van? -
#297 Nálunk nem! -
#296 Jeee most olyan vihar jön erre(Polgár)hogy... -
#295 alig várjuk :) -
#294 Ok. -
#293 feltettem en is egy lajtning videot.... nemsokara kiteszik a yotubera oszt megosztom veletek -
#292 Ja, má az hittem mer az kemény lett volna, nagy szenzáció! -
#291 mindjart megvagom az egyik videomat amit tavaly keszitettem -
#290 most már nekem sincs:P
fennakadt egy sz***os fán -
#289 Jaja PS -
#288 nem!! ez pfhotoshoppal keszult.
-
#287 jah, csak be van színezve :P -
#286 Ezek kemény képek! -
#285 Ez télleg villám? -
#284 Miskolcon jégeső?
Amikor régen ott laktam egyszer se volt. -
#283 nalunk most lehetne, iszonyat szél lett hirtelen:DDD csak kar hogy nincs sarkanyom^^