Természeti Katasztrófák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
egyébként nem tudom mennyire hallottatok róla, de van vhol egy olyan program, amikbe beprogramoztak egy csomó vihar. kb olyan mint a GoogleEarth, csak viharokkal
tud róla vmit vki?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DJ Skyline
meg a többi balatonos,csak nem jött be a menü!😄

Dragooon
<#eljen>

DJ Skyline
Balatonszepezdi mutatja

Dragooon
ok köszi majd meglesem

Speedbreaker

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Szabi84
nemáá ez fake!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJ Skyline
webkamot nem,de a met.hu-n (most nem akar bejönni nekem) az égképeknél van egy Siófoki kamera

Dragooon
kukk meg ezt az oldalt, nem tudom, hogy volt-e érdekes dolgok vannak rajta..

nem tudna valaki ajánlani egy olyan webcamot, ami éppen a Balaton vizét (a tavat 😉 ) veszi? megnézném majd ha vihar lesz

azért ha te álltál volna alatta nem igazán foglalkoznál a szépségével 😊

na most hozzánk jön megint egy vihar és még villámlik is.

iLove oHs.

Andora
Én tudtam aludni de csak nagy nehezen aludtam el este!

Speedbreaker
Lol. Ne spammeljünk pls 😛

Itt nálunk ma hajnalban (1-2 órakor) olyan vihar volt, hogy jegesesõ esett szerintem, mert úgy kopogott az ablak. Nem is bírtam aludni. Elállt az esõ, gondoltam kimegyek sétálok eggyet, eljutottam vagy 1 km t-volságra a házunktól, azt megeredt az esõ :S. Hazafelé már futva mentem, de így is eláztam mint a sz@r. Tanulság? : Hajnalban maradj otthon azt próbálj meg aludni <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Andora
😄 mizus?

berlinboy6329
Ja,gud morning evribádi

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Andora
Anyád milyen közel volt itt a villám!
amugy Jó Reggelt!

berlinboy6329
Nézd meg ezt #238

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Andora
De jó volt ez a kis esõ nincs olyan meleg!

Andora
Ez kemény jelenet volt mekkorát villámlott!

berlinboy6329
Szihalom után.

phalanx
jah, csak kár hogy fake

Speedbreaker
Te hun lax? Borsodivánka?

berlinboy6329
A térkép szerint már itt kéne legyen.

DJ Skyline
itt pesten kezd lecsendesedni a dolog

berlinboy6329
Szzéééppssséééggeess!

Nekem meg nem jön be.Ediig volt,most nincs.De jó! 😊

http://hu.wikipedia.org/wiki/UTC

Adj hozzá 2 órát és akkori a radarkép, télen csak 1 órát!
berlinboy6329
Mi az az UTC?

De frissült az, adjatok hozzá 2 órát mert UTC 😉
így csak 15 percet késik.
DJ Skyline
vagyis nem! jobbra van,negyed óránként frissül,de 9 óta nem frissült!

DJ Skyline
Frissítve: 2006.06.29. 21:06 UTC
pár óránként,de éjjel nem tudom milyen sûrûn

berlinboy6329
THX,de ez mikori felvétel?milyen gyakran frissül?

akyyy
mér nincs kibaszottvillám😞😞😞 megszakad alánc, szemétség..:@

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

http://met.hu/omsz.php?almenu_id=weather&pid=kepek&mpx=0&pri=3
itt látom
berlinboy6329
Js,és figyelembe kell venni hogy hol lakok.Kövesd mellett nem messze.Szal DK-n valahol.

berlinboy6329
Hol lehet ezt megnézni?

justin
Itt most haladt át 😊

Most mennek feléd az aktív cellák! Készûlj! DNY-ra villámlásokat kell lassan látnod!
berlinboy6329
Az durva,de vajon Lér-e Heves megyébe az este folyamán?Mert töltenék.

Azért az OMSZ kiadta a 3. fokozató riasztást az egész országra ezzel a szöveggel:

Nyugat felõl újabb zivatarok kialakulása várható. A zivatarokat helyenként viharos széllökés (70-90 km/ó), felhõszakadás, jégesõ kísérheti. Néhol akár 100 km/ó-t meghaladó széllökések is kialakulhatnak.
bertino
Miskolc

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

xy21
Bár lehet nemcsinálom meg sorry mer ebben nem sok fantáziám van meg ha szar lessz potyára dolgoztam.Meg most inkább kocsikat tuningolok PhotoShoppal😄

Speedbreaker
Miért te hol lax? Amúgy legalább tudunk aludni. Vagy kimenni bicajozni <#idiota>

bertino
óóó, míg az ideér :\
hajnal lesz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
jeee pesten itt a vihar...csimbumm meg szobát bevilágító villám...😄D

Speedbreaker
bõven. Ráér. Eddig is megvoltunk banner nélkül, eddig is megleszünk :]

xy21
Jólessz holnapra???

Speedbreaker
Oks, kíváncsian várom. Hátha jól sikerül, és akkor megkérjük hogy rakják be 😊

xy21
Figyi összedobok egyet addig is ismerkedek a fotosoppal mer most kezdtem egy 3 órája foglalkozni vele😄

Speedbreaker
Bekerültünk a legnépszerübb témák 7. helyére. Hogyhamár megnyertük e szép díjat, úgy gondolom a topiknak illene egy szép banner. Én már csináltam eggyet, amit lassan belinkelek, de sajnos egy szerintem elég gagyi, mivel format volt és még nincs fotoshoppom. Hogyha vki tud az légyszíves csináljon, és legyen az a legszebb, és kerüljön az ki. Ötleteket, bannereket elõre is köszönöm.

Speedbreaker