563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
-
#82 Hát gondolom!
Drága gép volt?
Feleséged vagy a családod megúszta remélem!
-
#81 de igy is óriási tragédia. -
#80 úúúú gecc :( -
#79 Gondoltam! -
#78 Nem voltam, nem sérültem meg szerencsére, egy másik szobában voltam -
#77 Hát szerintem akkor nem élne már! De mindegy! -
#76 Biobombát a viharokba pászmek:@ [Push képes rá] -
Newfronter #75 De ugye nem voltál ott a gép mellett amikor becsapott, vagy igen? -
#74 Nem viccelek. -
#73 Sajnálak! -
#72 -
#71 Nincs mit! -
#70 Köszönöm a részvételt. -
React #69 ez komoly? azt hittem viccelsz... :// -
#68 Részvétem! -
#67 Nálunk is nem rég kezdődött úgy 30 perce a dőrgés de nincs eső! :( -
Newfronter #66 Ez nagyon dúrva. :O
Részvétem! :( -
#65 Tegnap felgyúlt a pc-m, mert a villám belecsapott, a ház fele is felgyúlt, most egy net kávézóból pötyögök.
De élek.
-
#64 #45 : Nem semmi lehetett lekapni ezta képet, grat :]
#55 : szépek :)
Mi tegnap este a házunk mellett található nagy föld dombra kiültünk vagy 6-an azt onnan néztük mi zajlik eger felett . -
#63 hja nemis lakunk olyan messze tamsaitól vazz -
#62 nah vége átvonúlt:DDD de ez dúrva (villany is most jött vissza) hát szokott itt lenni sok vihar mifelénk, de ilyet még nem lattam pusztított rendesen nálunk nem lett kar.... viszont a szuomszédunknak ilyern palás tetője van na aztokat leszette mintha ott sem lett volna, a masik szomszédnak megemelte az egész tető szerkezetet a a szél most éppen tanakodnak itt kint, hogy miarák vólt ez:=) a másiknak meg a kerítést szette szanszét de dúrva kinéztem és a fölfön meg ilyen villám féléket lattam cirkalin vagy mi -
Newfronter #61 Tornádó volt Dunaújvárosban is.... -
DJviolin #60 Bassz. Az kemény lehet. -
Newfronter #59 Egy OMSZ-os kolléga írta bele az észlelési naplóba. -
DJviolin #58 Nálunk Jakabszálláson (Kecskeméttől 16 kilóméterre délre) most kezd beindulni a felhőképződés. Azthiszem kezdődik a show.
Ezt a felhőtölcsért hol láttad? -
Newfronter #57 MetNet észlelési napló
Olvassátok! Kegyetlen ami most van nyugaton. Lehet hogy egy felhőtölcsér is van Tamási mellett! -
#56 Anyád, télleg ezek az esti képek, az kemény, bebasz! -
Newfronter #55 Ha kisüt a nap a vihar után, akkor este a Dunántúlnak kapáltak!
Itt egy kis képsorozat a ma éjjeli zivatarokról amik most vonulnak MO-n, persze ezek jjóval erősebbek voltak NO-ban.
képek -
#54 :D az szar! -
#53 gyerek.... ideért azta qurva nem látok ki az ablakon.... nah ha most nem esik szét a ház akkor mindent kibír:DDDDDDD
én nemtom miez de ez valami iszonyat -
#52 Nálunk éjszaka volt! -
#51 most itt van nálunk most ér ide.... de valami iszonyat vihar jön olyan sötét lett hogyazna -
#50 Halljátok most néztem a Nationalan a katasztrófák nyomában és akkora földrengésről szólt a rész,hújj! -
Newfronter #49 Nézzétek meg a radart mi vonul végig a Dunántúlon!
http://vrijeme.hr/bradar.gif -
#48 Hiddel,amilyen hülyék az Amcsik,biztos majd azzal akarják megoldani ezt az egész globális ügyet hogy "na akkor atomot a napba,hátha jobb lesz minden" lol. -
#47 nemcsak miskolcon volt:DDD aszittem szétesik a házunk vazz -
#46 Többi kép a viharról itt található -
#45 Ezt haver fényképezte tegnapelőtt este, mikor megint volt pici cihar Miskolcon éjjel
hiába keresitek a hátulütőket, ez nem PS
originál fénykép -
React #44 Óó szólhattál volna hamarabb is, apum pont most vett 1 pöpec gépet, de most beállt a néma csend, se villám, se semmi... bár tegnap elázott jó néhány utca, ágak voltak az útra dőlve... Ma ilyen kis finom nőies volt :) -
#43 Jöhetne már ide :D