Természeti Katasztrófák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andora
Úristen! Mér nem aludtál inkább!
Én inkább olyan hajnali ibõbe inkább alszok vagy valamit csinálok inkább!

Speedbreaker
Jah, tesóm úgy is ide akar jönni, már itt nyíg a nyakamon. Azt nem tok mit tenni.

Amúgy itt egy szép jép szeritnem:

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Andora
Mezõkövesden se volt esõ?

bertino
én hétfõn hajnal 4kor mentem ki tekerni...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Andora
Ilyen késõn?

Speedbreaker
Nálunk most ilyen volt <#hehe>. Amúgy nem. Itt mezõkövesden semmi sem történik. Nagyon fülledt a levegõ és azon gondolkozom hogy kimennyek-e bicajozni :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Andora
Nálunk nem esett esõ csak dörgött az ég!

mila69en
mihez tökéletes?😄DD viharhoz vagy vihar mentességhez?

itt nalunk délelõtt itélet idõ volt akkora viharral amilyet még sosem lattam:=) és én ezt varom megint😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

attól függ hol laksz. Bp továbbra is tökéletes helyen van. 😊
mila69en
azt írjak hogy ketté szakatt😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DJ Skyline
no problem,ha az kell,hogy lehûljön a levegõ akkor jöjjön!😄D

bertino
de a tornádót hidd el, hogy nem várod 😄

DJ Skyline
én jobban szeretem a hûvöset,esõt mint a nagy meleget...szal én csak örülök,ha esik

bertino
hidd el, hogy nem várod te azt a zuhit 😊

DJ Skyline
jöhetne pestre is,jól lehûtené a levegõt

mila69en
kivancsian várom lesz e akkora mint a délelõtti😄DDD remélem még vilagos lesz valamennyire mire ideér:=)

mila69en

met.hu és alul radarkép, ha az megvan akkor jobb oldalt van egy magába forduló nyíl és ott a radaranimáció.
Itt egy Link, de nem bizti hogy így mükszik.

Amúgy az oldal átlagos beválása 82% ami eléggé jó sztem. 😊

Ezeket sem gyõzöm hangsúlyozni, hogy nézzétek:
animált radar
sima radar

Ez mindent elárul.
mila69en
estleg nézz átt a osztrakokho is onnan mi jön😊

Speedbreaker

mila69en
nem hinném... nézd meg a radar képeket😊

Speedbreaker
Ezek a "drasztikus" elõrejelzések már nem lehet, hogy csak kamuk? Mert hogy most nem rég nagy vihar volt, azt akkor már a következõ viharokat is így fel kell fújni? Lehet hogy csak etetik a népet? :S

mila69en
az mán vólt délelõtt😄DD csakén benéztem itt valamit de nagyon... azthittem most van....<#idiota> nemis értem hogy válaszoltam a #57-re-Xdddd tök úgy jött mintha mostani friss hsz-od lenne hát loááál

Nem nagyon láthatod, mert eléggé helyi jelenség, és az sem bizti hogy látványos volt.
mila69en
LoooooL hogyén mekkora egy marha vagyok😄DDD<#idiota>

/má ámos nem sokat alutt

mila69en
az hülyeség.... azt látnom kéne:=) vagy nem? tamási nincs olyan messze innen😄D 15-20km kb

Andora
Haljátok minket meg ki is kerûlt az esõ, nem esett csak dõrgött.

Ezt nézzétek, most adták ki a konvektív elõrejelzést! Ha nem is értitek le lehet szûrni valamit belõle.
http://szupercella.hu/prog.php

Viszont fenntartással kezeljétek, ez nem jelenti azt hogy most világvége, lesznek helyek amik kimaradnak teljesen belõle.
Andora
Én se nyugi!

mila69en
azám és ha minden igaz akkor ez itt mifelénk jön nyugaton😊

Speedbreaker
Kár hogy semennyire sem tudok németül 😞

nekem gyanúsnak tûnt, ha az én házam fele égne le, én nem internet kávézóba futnék, hanem 1 kosmába 😊)

osztrák villámtérkép
Kéremszépen ez jön most onnan...
Speedbreaker
Én vagyok Sváby András <#wilting>

Mire jó hogy így átbasztál vagy 10 embert? :|

Írtózatos zivatartömb van kialakulóban a horvátoknál, meg az olaszoknál. Este lesz izgalom az tuti!

radar
animáció
DJ Skyline
te csak dublõr lehetsz,mert ÉN vagyok Sváby András!

Andora
ne! pls

Lunki88
<#banplz><#taps>
Andora
Mind1

Andora
:d ja. õÕ meg nem is él a szûleivel és nem is mondták hogy a házba belecsapott a villám meg stb.

De ennek mi értelme? :S

Na jó kérünk képet is, mert nem hisszük el! 😄 (De úgy hogy közben ott tartod a személyi igazolványt a kezedben és egy cetlit, amire Qwerty van írva 😄)
Andora
mirõl?

mila69en
érdekes én vagyok a fõszerkesztõ de én semmi ilyenrõl nem tudok<#nyes>

Andora
😄

Qwerty4
Majd meglátod július 16.-án hogy nem vicc.
Minden jót.

Sváby András

Qwerty4

Andora
most ez vicc tom!

Andora
😄

Qwerty4
Köszöni neked a Napló egész stábja a közremûködést.
A július 16.-ai adásban lesz ez a téma.

Qwerty4

Andora
nem értem!

mila69en
LoL<#idiota>