563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
-
#282 hm.. szép természetes a színe :P
na engem ti nem láttok többet! (megyek sarkanyt eregetni..) hátha elkapok egy-két villámot ^^ -
#281 LoooooLzzzz
a humoros toyikból:DDD
"Igényes és divatos védekezés a (benem következett) miskolci jégesső ellen."
-
#280 photoshop 7-el?:DDDD -
#279 [/url][/IMG] -
#278 Ezt a villámot most fényképeztem nem rég:[IMG]http://picbox.cjb.hu/kepestar] -
#277 Há' ilyen volt itt nálunk kb tegnap :D -
#276 szépen - szélben -
#275 off/ most jut eszembe, hogy ilyen szépen nagyon jól lehet sárkányt eregetni. ha következő alkalommal vihar lesz, viszem a stuffot és felnyomom az égbe O.o -
#274 képet nem tudsz csinalni? hadd lássak mar valami szépet is ma:DDDD nalunk nagya csend, egésznap nem történik semmi:( -
#273 azért majd nézzétek meg ;) -
Newfronter #272 Akkor ezt nézzétek! A múltkori német képek után, itt van a videó is a jégesőről!
Az M1 híradóban volt benne.
jég -
#271 Arizona -
#270 van Miskolc felett olyan felhő... -
#269 http://kep.tar.hu/khemyz/
ezek a házunk előtt történt hurrikán pusztításairól készültek ;) jó sok minden történt aznap este -
#268 ayt nem tudom, de nekem sem a kedvencem egyik ismerősöm Eagle Pass-ban él és nem tudom megnézni mert szar a felbontása annak a területnek.. viszont én pesten a házunkat megtaláltam
na de vissz a témához:P ] -
#267 lehet, hogy már nem sokat kell varni azt kapunk miis rendesen:DDDDDDD -
#266 szerencse,hogy Mo. nem ilyen viharzónás ország...nálunk nincs is ilyen,hogy földrengés,tornádó hegyek,monszun,stb,évente kiönt a Duna meg a Tisza és így ennyi! :D -
#265 Ezt nézzétek meg, kicsit durva tornádó :) -
#264 Én még nem hallottam róla. Nekem megvan a google earth, de szerintem az elég gagyi. Szokott az valaha frissülni? :S -
#263 Itt van egy-két elég drasztikus kép, vmilyen indiai szökőárról. Nézzétek egészséggel. -
#262 egyébként nem tudom mennyire hallottatok róla, de van vhol egy olyan program, amikbe beprogramoztak egy csomó vihar. kb olyan mint a GoogleEarth, csak viharokkal
tud róla vmit vki? -
#261 meg a többi balatonos,csak nem jött be a menü!:D -
#260 -
#259 Balatonszepezdi mutatja -
#258 ok köszi majd meglesem -
#257 tess, ezen van jópár webkamera. Hogy vmelyik mutatja-e a balatont azt nem tom. :) -
#256 nemáá ez fake! -
#255 webkamot nem,de a met.hu-n (most nem akar bejönni nekem) az égképeknél van egy Siófoki kamera -
#254 kukk meg ezt az oldalt, nem tudom, hogy volt-e érdekes dolgok vannak rajta..
nem tudna valaki ajánlani egy olyan webcamot, ami éppen a Balaton vizét (a tavat ;) ) veszi? megnézném majd ha vihar lesz -
Bankrupt #253 azért ha te álltál volna alatta nem igazán foglalkoznál a szépségével :) -
hup #252 na most hozzánk jön megint egy vihar és még villámlik is. -
#251 Én tudtam aludni de csak nagy nehezen aludtam el este! -
#250 Lol. Ne spammeljünk pls :P
Itt nálunk ma hajnalban (1-2 órakor) olyan vihar volt, hogy jegeseső esett szerintem, mert úgy kopogott az ablak. Nem is bírtam aludni. Elállt az eső, gondoltam kimegyek sétálok eggyet, eljutottam vagy 1 km t-volságra a házunktól, azt megeredt az eső :S. Hazafelé már futva mentem, de így is eláztam mint a sz@r. Tanulság? : Hajnalban maradj otthon azt próbálj meg aludni -
#249 :D mizus? -
#248 Ja,gud morning evribádi -
#247 Anyád milyen közel volt itt a villám!
amugy Jó Reggelt! -
#246 Nézd meg ezt #238 -
#245 De jó volt ez a kis eső nincs olyan meleg! -
#244 Ez kemény jelenet volt mekkorát villámlott! -
#243 Szihalom után.