563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
  • Dragooon #282
    hm.. szép természetes a színe :P
    na engem ti nem láttok többet! (megyek sarkanyt eregetni..) hátha elkapok egy-két villámot ^^
  • mila69en
    LoooooLzzzz
    a humoros toyikból:DDD
    "Igényes és divatos védekezés a (benem következett) miskolci jégesső ellen."
  • mila69en
    photoshop 7-el?:DDDD
  • xy21
    [/url][/IMG]
  • xy21
    Ezt a villámot most fényképeztem nem rég:[IMG]http://picbox.cjb.hu/kepestar]
  • Speedbreaker
    Há' ilyen volt itt nálunk kb tegnap :D
  • Dragooon #276
    szépen - szélben
  • Dragooon #275
    off/ most jut eszembe, hogy ilyen szépen nagyon jól lehet sárkányt eregetni. ha következő alkalommal vihar lesz, viszem a stuffot és felnyomom az égbe O.o
  • mila69en
    képet nem tudsz csinalni? hadd lássak mar valami szépet is ma:DDDD nalunk nagya csend, egésznap nem történik semmi:(
  • Dragooon #273
    azért majd nézzétek meg ;)
  • Newfronter
    Akkor ezt nézzétek! A múltkori német képek után, itt van a videó is a jégesőről!
    Az M1 híradóban volt benne.

jég
  • The FlashBack
    Arizona
  • bertino
    van Miskolc felett olyan felhő...
  • Dragooon #269
    http://kep.tar.hu/khemyz/

ezek a házunk előtt történt hurrikán pusztításairól készültek ;) jó sok minden történt aznap este
  • Dragooon #268
    ayt nem tudom, de nekem sem a kedvencem egyik ismerősöm Eagle Pass-ban él és nem tudom megnézni mert szar a felbontása annak a területnek.. viszont én pesten a házunkat megtaláltam

na de vissz a témához:P ]
  • mila69en
    lehet, hogy már nem sokat kell varni azt kapunk miis rendesen:DDDDDDD
  • DJ Skyline
    szerencse,hogy Mo. nem ilyen viharzónás ország...nálunk nincs is ilyen,hogy földrengés,tornádó hegyek,monszun,stb,évente kiönt a Duna meg a Tisza és így ennyi! :D
  • Speedbreaker
    Ezt nézzétek meg, kicsit durva tornádó :)
  • Speedbreaker
    Én még nem hallottam róla. Nekem megvan a google earth, de szerintem az elég gagyi. Szokott az valaha frissülni? :S
  • Speedbreaker
    Itt van egy-két elég drasztikus kép, vmilyen indiai szökőárról. Nézzétek egészséggel.
  • Dragooon #262
    egyébként nem tudom mennyire hallottatok róla, de van vhol egy olyan program, amikbe beprogramoztak egy csomó vihar. kb olyan mint a GoogleEarth, csak viharokkal
    tud róla vmit vki?
  • DJ Skyline
    meg a többi balatonos,csak nem jött be a menü!:D
  • Dragooon #260
  • DJ Skyline
    Balatonszepezdi mutatja
  • Dragooon #258
    ok köszi majd meglesem
  • Speedbreaker
    tess, ezen van jópár webkamera. Hogy vmelyik mutatja-e a balatont azt nem tom. :)
  • Szabi84
    nemáá ez fake!
  • DJ Skyline
    webkamot nem,de a met.hu-n (most nem akar bejönni nekem) az égképeknél van egy Siófoki kamera
  • Dragooon #254
    kukk meg ezt az oldalt, nem tudom, hogy volt-e érdekes dolgok vannak rajta..

nem tudna valaki ajánlani egy olyan webcamot, ami éppen a Balaton vizét (a tavat ;) ) veszi? megnézném majd ha vihar lesz
  • Bankrupt #253
    azért ha te álltál volna alatta nem igazán foglalkoznál a szépségével :)
  • hup
    na most hozzánk jön megint egy vihar és még villámlik is.
  • Andora
    Én tudtam aludni de csak nagy nehezen aludtam el este!
  • Speedbreaker
    Lol. Ne spammeljünk pls :P

Itt nálunk ma hajnalban (1-2 órakor) olyan vihar volt, hogy jegeseső esett szerintem, mert úgy kopogott az ablak. Nem is bírtam aludni. Elállt az eső, gondoltam kimegyek sétálok eggyet, eljutottam vagy 1 km t-volságra a házunktól, azt megeredt az eső :S. Hazafelé már futva mentem, de így is eláztam mint a sz@r. Tanulság? : Hajnalban maradj otthon azt próbálj meg aludni
  • Andora
    :D mizus?
  • berlinboy6329
    Ja,gud morning evribádi
  • Andora
    Anyád milyen közel volt itt a villám!
    amugy Jó Reggelt!
  • berlinboy6329
    Nézd meg ezt #238
  • Andora
    De jó volt ez a kis eső nincs olyan meleg!
  • Andora
    Ez kemény jelenet volt mekkorát villámlott!
  • berlinboy6329
    Szihalom után.