Természeti Katasztrófák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andora
végig néztem!
Csak az a villám!

Andora
mibõl én nem láttam semmit?

mila69en
nézd végig

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
dúrvulat... páholyból figyelõ is kaphatott belõle?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Andora
Ez kemény!

Andora
ezen nem látok semmit csak esik az esõ!

Speedbreaker
Ezt biztos sokan túlélték...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Ezek a jelenségek legtöbbször kalifornia területén jönnek létre, Ha jól emléxem az a riport is onnan volt, ahol a csávó ezeket filmezte/fényképezte

Na ehhez mit szóltok?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Andora
Ezt nem is tudtam! Nah tücsök kint szarozik!

DJ Skyline
ez hol volt? gondolom nem itthon

Speedbreaker
Nah megvan. Errõl beszéltem. Hogy a tornadó tölcsére így felkapja a vizet. Ezen a képen már jól látszik

Andora
Ez hol volt? Balatonnál?

Andora
aha látszik!

Speedbreaker
Én errõl a víztölcsérrõl beszéltem, nem tom mennyire látni ki ebbõl.

Andora
Jó lenne!

Andora
Az jó!

Andora
Budapest melletti kis városban nincs esõs idõ!

mila69en
aszonják a balatoni vihar elsodrodik mos pestig😄 bar olyan nagy vasziszdaszra nem kell számitani meg szerintem még gyengül is mire odaér

huhhhh.... most dörgött egy hatlamast😄DDDDD

Speedbreaker
A Felhõzet a felhõtérképen már elérte pestet, bár én kissé túl rohamosnak találtam ezt a nézetet, így kérem pár pesti írja már meg hogy felhõs-e az ég. :S
Pécsen az idõ drasztikus, ugyan úgy mint a Balatonnál. A felhõ folyamatosan terjed kelet felé, D-NY-i illetve nyugati szelek uralják most MO terükleté

Nesztek idõjárásjelentés tõlem 😊

Úgy látszik gyengült a cucc, szóval nem lesz tornci, ez látszik egyenlõre 😊
Andora
😄

Speedbreaker
Most gondoltam megnézem Zalaegerszeg webkameráját, erre kiírta hogy nem lehet csatlakozni, illetve nincs jel. 😊

Andora
😄

mila69en
attol nem félek... max leég a gép<#idiota>

Andora
Hát ja!

Andora
Akkor örûlj!

mila69en
bazze milyen unalmas helyne laktok ti😄DDDDDDDDDDdd még a vihar sem jár arra

Andora
Ja szerintem is menjel a géptõl!

mila69en
😄D nem.... bár a délelõttihez képest kicsit gyengusznak tûnik

Andora
😄

berlinboy6329
Én örülnék,ingyen van.Megtartom magamnak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Speedbreaker
Menny a géptõl nehogy belédcsapjon a villám. Vagy a gépedet ki ne csapja mint "Sváby Andrásnak" <#idiota>😄D

Andora
😄

DJ Skyline
cunami?😮 ne lepõdj meg,majd ha a Tihanyi komp landol a kertben!😄D

mila69en
elkezdõdõtt!!!!!!<#idiota>

Andora
Nálunk is kék az ég!

Andora
Én Budapest meletti kis városban lakok!

Speedbreaker
Aztaszencségit mi jön nyugatról. TÉnyleg 😄😄D Sopacs aki pl Zalaegerszegi :]
Bár ezt a vihart szerintem pest sem fogja elkerülni. Meg semmilyen. dunántúli város/falu 😛 Bár a velencei tavat vhogy kihagyja 😄 Itt nálunk még lenyugvóban a nap 😊))) Tiszta kék az ég :]

Andora
😞

berlinboy6329
pff,az messze van.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mila69en
balaton part balaton almadi nah megjött a szele:=)

Andora
Mi mindig meguszuk itt az esõt!

berlinboy6329
Hol?

Andora
Nah az rossz!

mila69en
nah kezdõdik a mûsör:=) iszonyat fekete cucc jön<#zavart1>

Andora
kemény!
Én bármikor, bármerre el tudok aludni!

Andora
Én nem láttam!

bertino
én csináltam 😊
akkor egész éjjel nem aludtam, épp ezért is mentem ki...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Speedbreaker
Errõl jut eszembe. Ti hallottatok már arról a víztölcsér vagy mirõl? Nem olyan rég láttam a viasat explorer-en, hogy a viharvadaszok ilyen viztolcsereket fenykepeznek (ebben a musorban amúgy voltak villámok, tornádók stb). Szerintem elég szépen néz ki. Aki tud errõl képet mutatni pls linkeljen már egyet.

Andora
Na ez kemény!