Természeti Katasztrófák

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
borsodban este oylan szépen villámlott másodpercenként=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fülüke
Mivan már?? Ebben a hónapban mindenki idõjárás lázban ég? ez már a 3. topik. Nincs vele bajom mert ez jó topig. 😄

De k*rvajó géped van istenem....

bens
dehát ha egyszer miatta van... :-)

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Speedbreaker
Szerintem ne politizáljunk 😊)) <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

bens
ja, szemét Bush.... :-DDD

bens
köszönjük inkább a sok balf...nak aki megválasztotta.

Slayerboy
Jaja, épp a szõregi rózsafesztiválon voltunk 😄 Majdnem elvitte a kocsmát a vihar. <#pias>

Voltam zárás előtt. _______________

mrzed001
És mennyi lesz még hála a globális felmelegedésnek ... köszönjük meg Bush bácsinak a Kiotói szereplését <#duhos2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Speedbreaker
😊, Itt is volt vihar nem is kicsi. A fél városban elment a közvilágítás, az áram félpercenként elment, majd visszajött. Egyszerûen nem tudtam aludni.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

bens
szegeden meg akkora esõ volt, hogy a kocsi ablakáig ért a víz. a csatornákban megnõtt a nyomás, és kiõntött a víz. a szél meg elfújta a sörsátrakat. ez múthét pénteken volt.

CattiBrie
ma éjjel olyan szélvihar volt.. aszittem betöri az ablakot.. mert ugye akkor már katasztrófa lett volna

[/spam]&#8482;

Speedbreaker
Azért jutott eszembe ez a téma megnyitása, mert valaki a "Humoros, aranyos képek, videók" topikba belinkelt gyönyörû villámokat, és egy tornádó összeállítást. Gondoltam rákeresek az sg-n hogy van-e ilyen, avagy hasonló topik, de nem találtam. Ízelítésnek itt van a linkelt tornádós videó és néhány kép:

http://www.youtube.com/watch?v=UVppfnXtPZ4

← ElőzőOldal 12 / 12