563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
-
#202 Nah megvan. Erről beszéltem. Hogy a tornadó tölcsére így felkapja a vizet. Ezen a képen már jól látszik
-
#201 Ez hol volt? Balatonnál? -
#200 aha látszik! -
#199 Én erről a víztölcsérről beszéltem, nem tom mennyire látni ki ebből.
-
#198 Jó lenne! -
#197 Az jó! -
#196 Budapest melletti kis városban nincs esős idő! -
#195 aszonják a balatoni vihar elsodrodik mos pestig:D bar olyan nagy vasziszdaszra nem kell számitani meg szerintem még gyengül is mire odaér
huhhhh.... most dörgött egy hatlamast:DDDDDD -
#194 A Felhőzet a felhőtérképen már elérte pestet, bár én kissé túl rohamosnak találtam ezt a nézetet, így kérem pár pesti írja már meg hogy felhős-e az ég. :S
Pécsen az idő drasztikus, ugyan úgy mint a Balatonnál. A felhő folyamatosan terjed kelet felé, D-NY-i illetve nyugati szelek uralják most MO terükleté
Nesztek időjárásjelentés tőlem :) -
Newfronter #193 Úgy látszik gyengült a cucc, szóval nem lesz tornci, ez látszik egyenlőre :) -
#192 :D -
#191 Most gondoltam megnézem Zalaegerszeg webkameráját, erre kiírta hogy nem lehet csatlakozni, illetve nincs jel. :) -
#190 :D -
#189 attol nem félek... max leég a gép -
#188 Hát ja! -
#187 Akkor örűlj! -
#186 bazze milyen unalmas helyne laktok ti:DDDDDDDDDDDdd még a vihar sem jár arra -
#185 Ja szerintem is menjel a géptől! -
#184 :DD nem.... bár a délelőttihez képest kicsit gyengusznak tűnik -
#183 :D -
#182 Én örülnék,ingyen van.Megtartom magamnak. -
#181 Menny a géptől nehogy belédcsapjon a villám. Vagy a gépedet ki ne csapja mint "Sváby Andrásnak" :DD -
#180 :D -
#179 cunami?:O ne lepődj meg,majd ha a Tihanyi komp landol a kertben!:DD -
#178 elkezdődőtt!!!!!! -
#177 Nálunk is kék az ég! -
#176 Én Budapest meletti kis városban lakok! -
#175 Aztaszencségit mi jön nyugatról. TÉnyleg :D:DD Sopacs aki pl Zalaegerszegi :]
Bár ezt a vihart szerintem pest sem fogja elkerülni. Meg semmilyen. dunántúli város/falu :P Bár a velencei tavat vhogy kihagyja :D Itt nálunk még lenyugvóban a nap :)))) Tiszta kék az ég :] -
#174 :( -
#173 pff,az messze van. -
#172 balaton part balaton almadi nah megjött a szele:=) -
#171 Mi mindig meguszuk itt az esőt! -
#170 Hol? -
#169 Nah az rossz! -
#168 nah kezdődik a műsör:=) iszonyat fekete cucc jön -
#167 kemény!
Én bármikor, bármerre el tudok aludni! -
#166 Én nem láttam! -
#165 én csináltam :)
akkor egész éjjel nem aludtam, épp ezért is mentem ki... -
#164 Erről jut eszembe. Ti hallottatok már arról a víztölcsér vagy miről? Nem olyan rég láttam a viasat explorer-en, hogy a viharvadaszok ilyen viztolcsereket fenykepeznek (ebben a musorban amúgy voltak villámok, tornádók stb). Szerintem elég szépen néz ki. Aki tud erről képet mutatni pls linkeljen már egyet. -
#163 Na ez kemény!