Természeti Katasztrófák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként Sváby András vagyok.2 hét múlva lesz a Naplóban arról szó hogy az emberek mennyire hiszékenyek.
Qwerty4

Ez az 1 héttel ezelõtti Miskolci.
Ja bocs nem most volt, hanem egy héttel korábban.
De tapolcánál jelentettek egy felhõtölcsért a metnet.hu szerint ma 12 óra körül.

De tapolcánál jelentettek egy felhõtölcsért a metnet.hu szerint ma 12 óra körül.

SZIVATÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem volt komoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Ez nem volt komoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Qwerty4
Húh aztakurva.
Nálunk jakabszálláson most ért véget. nagyon beszaratós volt. Miskolci és a Tapolci eset után komolyan fostam, hogy nálunk is lesz tornádó.
Elõször nem esett az esõ, és sötét fellegek voltak, és nagy szélvihar is volt. Kimentem a teraszra, és mintha egy tölcsér alakú felhõt láttam volna felettünk, de gyorsan eloszlott. Lehet hogy csak a szélf ormálta olyanra.
Szerencsére már túl vagyunk rajta. Bázmeg de beszaratós volt.
Nálunk jakabszálláson most ért véget. nagyon beszaratós volt. Miskolci és a Tapolci eset után komolyan fostam, hogy nálunk is lesz tornádó.
Elõször nem esett az esõ, és sötét fellegek voltak, és nagy szélvihar is volt. Kimentem a teraszra, és mintha egy tölcsér alakú felhõt láttam volna felettünk, de gyorsan eloszlott. Lehet hogy csak a szélf ormálta olyanra.
Szerencsére már túl vagyunk rajta. Bázmeg de beszaratós volt.
tegnap este fél 8 körül történt, most egyenlõre nem mehet be senki a házba, ezért vagyok a net kávézóba, valamivel kell magamat vigasztaljam
Qwerty4
aztarohadt... még szerencse, hogy nem ült senki a gépnél... <#wow1>#wow1><#shakehead>#shakehead>
bazki, ez egy életre elég lehetett 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
magánlakásba , villámháritó sajna nem volt, az ablaknál volt a gép, persze nagy vihar volt, nem csuktam be az ablakot.Én közben tévéztem egy másik szobában és a villám belecsapott, én halálra ijedtem nameg a faterék is.Majd kellett hivni a tûzoltókat
Qwerty4
Hogy történhetett? Milyen lakásban laktok? villámhárító ilyesmiféle volt?
Most nem a géppel van baj, hanem a lakással.
És még a szüleimmel élek.
Senki nem sérült meg.
És még a szüleimmel élek.
Senki nem sérült meg.
Qwerty4
De ugye nem voltál ott a gép mellett amikor becsapott, vagy igen?<#guluszem1>#guluszem1>
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
ez komoly? azt hittem viccelsz... ://
Ez nagyon dúrva. 😮
Részvétem! 😞
Részvétem! 😞
Tegnap felgyúlt a pc-m, mert a villám belecsapott, a ház fele is felgyúlt, most egy net kávézóból pötyögök.
De élek.<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
De élek.<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
#45 : Nem semmi lehetett lekapni ezta képet, grat :]
#55 : szépek 😊
Mi tegnap este a házunk mellett található nagy föld dombra kiültünk vagy 6-an azt onnan néztük mi zajlik eger felett <#hehe>#hehe>.
#55 : szépek 😊
Mi tegnap este a házunk mellett található nagy föld dombra kiültünk vagy 6-an azt onnan néztük mi zajlik eger felett <#hehe>#hehe>.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *