563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
-
#363 Én pl nem, Én két hollywood-ot ismertem :P. Floridában a tornádok gyakran vannak nem? Ami azt a nagy olaj társaságot is elérte (húúú melyik város az) azt arra felé érzékeltétek? -
miamit szoktam mondani mert a halivudot mindenki keveri a filmes halivuddal.
-
#361 Jók.
Csak a 2 és a 4-es képet nem nyitja meg, amugy jók. -
#360 jók, várjuk a következő képeket, ha lesz még :) -
#359 Elaludtam este, ma meg már dolgozni kellett:))
Háát, a videóhoz épest kutyafasza ez a pár kép, ráadásul csak a felhőket tudtam párszor elkapni, mert utána már inkább azzal voltunk elfoglalva, hogy mentsük a szobákból, ami menthető :))
Itt van hét darab kép, elég gyengék, de ez van :) -
#358 CSOCSO asszem Floridában él,lehet Májámi,bár nem emlékszem már,de Florida az tuti,legalábbis az volt utoljára!:D -
#357 Nah hol a képek? :P -
#356 Ami ott repült, az volt a főiskola kollégiumának a teteje, mindkét épületről leszedte a szél:) -
#355 Én is újvárosi vagyok, elég nagy szél volt :DD -
#354 az előző heti viharról van pár képem, sajnos nem túl jók, met telóval csináltam, este felrakom:) Levitte a tetőterünk tetejét a szél, elég durva volt :) -
#353 :D -
#352 De nem most adták, ha nem valamikor adják majd! -
#351 hja itt is van egy hatalmas természeti katasztrófa:DDDD
[URL=http://www.lacaceleb.hu/magyar/kiszel_tunde/bigimages/kiszel_tunde039.jpg]csak erős idegzetüeknek^^[/URL] -
#350 de jó lenne ha nézhetném is. Itt fent a aszobámban a TV-m nem fogja, anyumék meg lent TV-znek, tuti nem nézhetném :( -
#349 Nationalen a régikatasztrófák közt adják a kitörését. -
#348 Felhívnám a figyelmet, hogy ez a topik nem csak a tornádókról szól , ott vannak az árvizek, vulkánok, özönvizek, földrengések, satöbbi satöbbi. -
#347 Felhívnám a figyelmet, hogy ez a topik nem csak a tornádókról szól , ott vannak az árvizek, vulkánok, özönvizek, földrengések, satöbbi satöbbi. -
#346 Több vid nincs a tornádórú? :) -
Newfronter #345 -
#344 ciklon -
Newfronter #343 Taglalják hogy tornádó volt-e pontosan, de asszem tuti hogy az, hisz a videóból ez nem derűl ki. Amúgy a koli tetőszerkezete esik le a videóban. Amúgy meg egy észlelő saját szemével látta a tornádót. Szal nem kamu, és nem csak egy sima szél. Amúgy a videóban látszik a forgó mozgása a szélnek. -
#342 Nem tud nekem a st. Helen kitöréséről egy videót mutatni?
-
#341 Heh gondolom volt egy beszolás amit töröltek:D -
#340 #337 után hogy jön #339? -
Vlala #339 természeti katasztrófa... -
#337 kizárt dolog mer' nemtudom -
#336 de a videóban nem is tornádóról van szó! vagy most miva'? -
#335 ELpusztíttya egész hállivúdot :DDDDDDDDD -
#334 Nem tom én se hogy van-e. -
#333 hát ott nincsennek tornádók. Vagyis én nem tok róla. Esetleg megcáfolnád? -
#332 Gondolom Los Angeles.Azon belül meg HollyWood. -
#331 Amerika melyik részén? -
#330 Az jó, ha kint él Amerikába.
Nem is tudtam. -
#329 hat mivel kint él amcsiba valszeg hogy ő csinalta:DDDDDd -
#328 Ok. -
#327 ő csinálta! -
#326 Te ccináltad a videót, vagy csak valahonnan felraktad? -
#325 Én nem töltőm le , bocsi. -
#324 "Lightning in hollywood-FL" :DDDD -
#323 itt van