563
Képek, videók óriási természeti rendellenességekről. (Tórnádókról, Villámokról, árvizekről, stb...)
-
#162 Úristen! Mér nem aludtál inkább!
Én inkább olyan hajnali ibőbe inkább alszok vagy valamit csinálok inkább!
-
#161 Jah, tesóm úgy is ide akar jönni, már itt nyíg a nyakamon. Azt nem tok mit tenni.
Amúgy itt egy szép jép szeritnem:
-
#160 Mezőkövesden se volt eső? -
#159 én hétfőn hajnal 4kor mentem ki tekerni... -
#158 Ilyen későn? -
#157 Nálunk most ilyen volt . Amúgy nem. Itt mezőkövesden semmi sem történik. Nagyon fülledt a levegő és azon gondolkozom hogy kimennyek-e bicajozni :S
-
#156 Nálunk nem esett eső csak dörgött az ég! -
#155 mihez tökéletes?:DDD viharhoz vagy vihar mentességhez?
itt nalunk délelőtt itélet idő volt akkora viharral amilyet még sosem lattam:=) és én ezt varom megint:D -
Newfronter #154 attól függ hol laksz. Bp továbbra is tökéletes helyen van. :) -
#153 azt írjak hogy ketté szakatt:( -
#152 no problem,ha az kell,hogy lehűljön a levegő akkor jöjjön!:DD -
#151 de a tornádót hidd el, hogy nem várod :D -
#150 én jobban szeretem a hűvöset,esőt mint a nagy meleget...szal én csak örülök,ha esik -
#149 hidd el, hogy nem várod te azt a zuhit :) -
#148 jöhetne pestre is,jól lehűtené a levegőt -
#147 kivancsian várom lesz e akkora mint a délelőtti:DDDD remélem még vilagos lesz valamennyire mire ideér:=) -
#146 hmmm -
Newfronter #145 met.hu és alul radarkép, ha az megvan akkor jobb oldalt van egy magába forduló nyíl és ott a radaranimáció.
Itt egy Link, de nem bizti hogy így mükszik.
Amúgy az oldal átlagos beválása 82% ami eléggé jó sztem. :)
Ezeket sem győzöm hangsúlyozni, hogy nézzétek:
animált radar
sima radar
Ez mindent elárul. -
#144 estleg nézz átt a osztrakokho is onnan mi jön:) -
#143 Hát kitudja :) -
#142 nem hinném... nézd meg a radar képeket:) -
#141 Ezek a "drasztikus" előrejelzések már nem lehet, hogy csak kamuk? Mert hogy most nem rég nagy vihar volt, azt akkor már a következő viharokat is így fel kell fújni? Lehet hogy csak etetik a népet? :S -
#140 az mán vólt délelőtt:DDD csakén benéztem itt valamit de nagyon... azthittem most van.... nemis értem hogy válaszoltam a #57-re-Xdddd tök úgy jött mintha mostani friss hsz-od lenne hát loááál -
Newfronter #139 Nem nagyon láthatod, mert eléggé helyi jelenség, és az sem bizti hogy látványos volt. -
#138 LoooooL hogyén mekkora egy marha vagyok:DDDD
/má ámos nem sokat alutt -
#137 az hülyeség.... azt látnom kéne:=) vagy nem? tamási nincs olyan messze innen:DD 15-20km kb -
#136 Haljátok minket meg ki is kerűlt az eső, nem esett csak dőrgött. -
Newfronter #135 Ezt nézzétek, most adták ki a konvektív előrejelzést! Ha nem is értitek le lehet szűrni valamit belőle.
http://szupercella.hu/prog.php
Viszont fenntartással kezeljétek, ez nem jelenti azt hogy most világvége, lesznek helyek amik kimaradnak teljesen belőle. -
#134 Én se nyugi! -
#133 azám és ha minden igaz akkor ez itt mifelénk jön nyugaton:) -
#132 Kár hogy semennyire sem tudok németül :( -
React #131 nekem gyanúsnak tűnt, ha az én házam fele égne le, én nem internet kávézóba futnék, hanem 1 kosmába :)) -
Newfronter #130 osztrák villámtérkép
Kéremszépen ez jön most onnan... -
#129 Én vagyok Sváby András
Mire jó hogy így átbasztál vagy 10 embert? :|
-
Newfronter #128 Írtózatos zivatartömb van kialakulóban a horvátoknál, meg az olaszoknál. Este lesz izgalom az tuti!
radar
animáció -
#127 te csak dublőr lehetsz,mert ÉN vagyok Sváby András! -
#126 ne! pls -
#125 -
#124 Mind1 -
#123 :d ja. őŐ meg nem is él a szűleivel és nem is mondták hogy a házba belecsapott a villám meg stb.