Természeti Katasztrófák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
nah vége átvonúlt😄DD de ez dúrva (villany is most jött vissza) hát szokott itt lenni sok vihar mifelénk, de ilyet még nem lattam<#zavart1> pusztított rendesen nálunk nem lett kar.... viszont a szuomszédunknak ilyern palás tetõje van na aztokat leszette mintha ott sem lett volna, a masik szomszédnak megemelte az egész tetõ szerkezetet a a szél<#ijedt> most éppen tanakodnak itt kint, hogy miarák vólt ez:=) a másiknak meg a kerítést szette szanszét de dúrva kinéztem és a fölfön meg ilyen villám féléket lattam cirkalin vagy mi<#zavart2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tornádó volt Dunaújvárosban is....
Bassz. Az kemény lehet.

Egy OMSZ-os kolléga írta bele az észlelési naplóba.
Nálunk Jakabszálláson (Kecskeméttõl 16 kilóméterre délre) most kezd beindulni a felhõképzõdés. Azthiszem kezdõdik a show.

Ezt a felhõtölcsért hol láttad?

MetNet észlelési napló

Olvassátok! Kegyetlen ami most van nyugaton. Lehet hogy egy felhõtölcsér is van Tamási mellett!
Andora
Anyád, télleg ezek az esti képek, az kemény, bebasz!

Ha kisüt a nap a vihar után, akkor este a Dunántúlnak kapáltak!

Itt egy kis képsorozat a ma éjjeli zivatarokról amik most vonulnak MO-n, persze ezek jjóval erõsebbek voltak NO-ban.
képek
Andora
😄 az szar!

mila69en
gyerek.... ideért<#zavart1> azta qurva nem látok ki az ablakon.... nah ha most nem esik szét a ház akkor mindent kibír😄DDDDDD

én nemtom miez de ez valami iszonyat

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Andora
Nálunk éjszaka volt!

mila69en
most itt van nálunk most ér ide.... de valami iszonyat vihar jön<#zavart1> olyan sötét lett hogyazna<#ijedt>

Andora
Halljátok most néztem a Nationalan a katasztrófák nyomában és akkora földrengésrõl szólt a rész,hújj!

Nézzétek meg a radart mi vonul végig a Dunántúlon!
http://vrijeme.hr/bradar.gif
Truck Driver001
Hiddel,amilyen hülyék az Amcsik,biztos majd azzal akarják megoldani ezt az egész globális ügyet hogy "na akkor atomot a napba,hátha jobb lesz minden" lol.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

mila69en
nemcsak miskolcon volt😄DD aszittem szétesik a házunk vazz

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
Ezt haver fényképezte tegnapelõtt este, mikor megint volt pici cihar Miskolcon éjjel

hiába keresitek a hátulütõket, ez nem PS
originál fénykép

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Óó szólhattál volna hamarabb is, apum pont most vett 1 pöpec gépet, de most beállt a néma csend, se villám, se semmi... bár tegnap elázott jó néhány utca, ágak voltak az útra dõlve... Ma ilyen kis finom nõies volt 😊

I.C.ram
Jöhetne már ide 😄
Speedbreaker
innen ellátni eger felé, ott elég nagy a világosság. Kíváncsi leszek a holnapi képekre, ha lesznek :p

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Grave Digger
Érjen már Dújvba is valami komoly vihar, ez nemigasság, hogy itten semmi nincsen 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

😄DDD Átküldöm mindjárt az ittenieket, bele is vakulsz, olyan jó lesz 😊)

I.C.ram
Itt Észak-Budán csak fénytechnika van, hangcuccot még nem hangolják 😞
kiváncsi vagyok meddig ülhetek még itt... már olyan hangverseny van itt, öröm hallgatni 😊

Sajnos itt Budán nem túl jó a helyzet, pedig itt is elkél már a csapi, estleg holnap...
Húúúú megint jó esténk lesz 😊) Itt Egerben is már dörög, villámlik... 😊

Shiwo
itt Szhelyen is dörög-villámlik megint..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DJ Skyline
pest fölött megint alakul valami...felhõben kisülõ (vagy hogy hívják) villámok vannak szerte széjjel!<#wow2>

Speedbreaker
Itt nálunk a fõutsza tele volt ágakkal, gallyakkal, kisebb-nagyobb fadarabokkal. Sõtt voltak olyan utak, melyek járhatatlanok voltak.

itt egy jó honlap, és egy jó kis program is van fent. HÖ!

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

😞
Akkor www.mediahump.com
DJ Skyline
"R.I.P. iaro"

akyyy
második videó, valamiért azt nem fogadja el:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
tegnap mobillal vettem fel pár videót:

elsõ videó

második videó

keressetek benne ufot😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

iaro.srv.hu <-- tedd ide fel és linkeld be!
Dragooon
vagy mégsem vmi nem oké ezzel a képes dologgal? hogy tegyek fel képek, ha interneten nincs fönt?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
kb három éve volt egy kisebb forgószél Kõbányán, ahol élek... egy háznak a tetejét pont a mi ablakunk elõtt vitt el a vihar, mint utólag kiderült egy olyan épületrõl ami sétával 3 percre van. :d miután minden lecsendesedett mindenhol kicsavart fák, gyökerek ágaskodtak az ég felé, volt olyan is ahogy a hatalmas betondarabokat is kiszaggatta a földbõl beteszek mindjárt egy két képet, pill...

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

xy21
Mongyuk tegnap este Éjfél körül mi is kint voltunk és mikor indultam haza kurva nagy szél megcsapott minket (porfelhõ volt vagy micsoda szinte nem lehetett látni semmit)Kapaszkodni kellet kolátba mer elfujt minket majnem a "tornádó", meg hát besz@rtunk egy pöppet hogy jön a hurrikán😄Aztán Sz@rrá áztunk.

xy21
Azt láttam a híradóban!Nagyon gáz hogy most már MO-n is vannak tornádók!

_Atti_
nemrég miskolcon is volt egy kisebb tölcsér 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

tegnap este a Miskolci szinvapark webcamjából:

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

The FlashBack
természeti katasztrófa

Speedbreaker
😄😄D

Slayerboy
Bocs, itt a helye a képnek 😄 "óriási természeti rendellenességek" <#hehe>

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Omg <#banplz> 😄

Voltam zárás előtt. _______________

http://www.lohere.net - a MagyarChan

akyyy
néhány kép a ma hajlani vihar eredmdényeirõl:

és egy videó

kepek1
kepek2
kepek3
Néhány német fotó...

Amúgy egy másik topikban linkeltem már, de ezt is érdemes meglesni, hogy mi az elõrejelzés mára MO-ra!
ESTOFEX
akyyy
láttam hogy belédcsapott 4szer mert láttam a felhõknél kiírva hogy NEOReg3