2404
  • Shiwo
    ha Lambóm lenne se vennék fel hozzá rózsaszín inget...ferrari meg nem kell :)
  • OrioN the S
    Divat ember szoli jeggyel....
  • gabber_saviola
    így igaz, az vagyok :P
  • tigeroo
    én valamelyik nap voltam a debreceni egyetemben (ismerőst ballagtattunk) és minden második hapekon rózsaszín ing volt...ezt szerintem az olaszoktól vehettékk át (ferrari/lamborgini melett jól mutat a hátranyalt haj + rózsaszín ing)
    de elég undorító egy dolog... jól meglátszik a divat mai hatása az embereken...:l
    pár év múlva a "macsós" izzadt, retkes, olajfoltos munkásing lesz a divat vagy mi?
  • gabber_saviola
    makkmarci -.-
  • OrioN the S
    2. vh-ba mé nem vettek fel iet ezek a ketsegek ... namé?!...
  • Shiwo
    "Divatember üres fejjel, teli zsebbel,
    ő az ,aki semmit nem hisz, semmit nem mer.
    Divatember üres szívvel, sok-sok pénzzel,
    elvek nélkül arcodnak, csak szánalmas vagy."
  • OrioN the S
    jah... majd a buziknak nem kell jegyet venni a bászra :D meg 10% kedvezmény a teckóba :D
  • OrioN the S
    jah... ***anyájukat... má a csajok smárolnak me fótóznak dolog is naon trendi lett... kurva jó 12 éves csajok nyalják egymást -.o és az összes rózsaszínpólós vagy kohány vagy agyon van szolizva...
  • Shiwo
    úgy láccik divat lesz bzinak lenni
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekes mód a világoskék és annak enyhébb árnyalatai - a bogarak azt ugye zöldnek látják - sem vonzzák a hőt és a rovarokat...
    A fehér, átlátszó anyagú, de vastag farzsebű nadrágban - alatt tuti tangát hord! - , és feszes pólóban mászkáló pasiktól hányni tudnék. S a csajokon is unalmasak már ezek.

2006-os divat maca, amitől hányok:
    - szőke meril, lehetőleg szinte már fehérre
    - döglégy-szem napszemüveg - lehetőleg fosbarna, vagy fekete, de még lehet krómcsillogású is, az is trendi,
    - kitépett szemöldök, rettentő undorító rajzol szemöldök,
    - vastag szempilla,
    - 6-8 mm vastag make up, randa színválasztás,
    - kivillanó, szolibarna bőrű dekoltázs, push-up [direkt egy kosármérettel kisebb] melltartó, ami lehetőleg a választott felső alól kilátsszon és véletlenül se legyen szolid,
    - piercing minden szokványos helyen,
    - kinyitható mobiltelefon [ami szokványos az már nem trendi]
    - fehér, szinte csak punciig érő nadrág, vagy szoknyának nevezett anyagdarab, lehetőleg átlátszó legyen, de a zsebek hátul "jótékonyan" kilátszanak, és megmutassák, hogy közöttük egy - általában - fekete tangabugyi vág a csaj seggébe,
    - papucs-cipő.

2006-os divat buzi, amitől hányok:
    - 0,1 mm-es, növésre hagyott haj, de általában fényes kopasz buksi,
    - szemüveg dettó, mint a plázamacáknál
    - még makeup-ot is el tudok képzelni egy-egy pasira pillantva
    - férfiaknál is látni már kitépett szemöldököt
    - itt is kivillanó "dekoltázs", a direkt így szabott, funkcionalitását tekintve a pólótól messze álló anyagnak köszönhetően
    - feszes póló - lehetőleg csak vállcsúcsig érő újjal, dekoltázzsal, és valami márkajellel a mellbimbó helyén,
    - piercing valahol, láthatóan
    - buzisabb pasiknak fülbevaló
    - vastag, krómosan csillogó óra
    - mobiltelefon és slusszkulcs-csomó - minél több haszontalan kulccsal - és lehetőleg egy trendi autómárka jellel [még akkor is, ha jogsija sincs, mert nem is lehetne, színvaksága miatt] a kézben [zseb használata nem trendi],
    - derékfarmer náluk is trendi
    - "pipás" sportcipő, naná...

S mind a két nemhez:
    - színösszeállítás, színharmónia: nincs
    - saját testi hibáival nincs tisztában [nő: úszógumik, két ladiknyi segg ellenére feszes nadrág, deréknaci; pasi: nulla izom ellenére feszes póló, levegőt benntart, mégis homorú mellkas]
    - kinyitható mobiltelefon használata, és 4-800 méteren keresztül mintha a másik felet hallgatná elmélyülés [közben a telefon ki van kapcsolva],
    - trendi 128MB MP3 lejátszó vagy mobiltelefon gombjainak babrálása.

NA ETTŐL HÁNYOK MANAPSÁG.
  • Aspyrin
    A gáz az, hogy lassan már eljutunk oda, hogy a homokosok lesznek előnyben a heterokkal szemben. A lányoknál persze csak röhögünk(is), hogy ha egymást szájában kutakodnak de már a simogatós fiúk is megjelentek a partyfotókon..
  • franc0
    gondoltam várok 4 percet, hátha a te regedre is vonatkozik

ilyen fajsúlyú mondatért láttam már büntipontot.
    jó, én tudom hogy jóba vagytok és baráti zrika. csak mondom.
  • OrioN the S
    Chuck Norris találta fel a fekete színt.
    Sőt, az egész látható színtartományt ő találta fel - kivéve a rózsaszínt.
    A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.
  • G1nic
    XD lol én se vennék fel sohaaa
  • G1nic
  • G1nic
  • QuippeR
    jaja, rózsaszín pólósók buzik...

én csak feketét veszek fel, mert az megy a sminkemhez.
  • Aspyrin
  • franc0
    "meg kéne már mondani a divat követőinek egyszer, hogy pont azáltal lesznek kommerszek, hogy követik a divatot!!!"

második embertől olvasom itt a fórumon, nemtom honnan veszitek ezt a...
  • BigPunisher
    örülök hogy nem csak engem foglalkoztat a kérdés! Hányok a kibaszott rózsaszín cuccoktól, akár fiún vannak, akár lányon. Ennél gusztustalanabb undorítóbb, trendibb, elfajzottabb ocsmány szín nincs ezen a világon! ismerek olyan emebert, aki utálta ezt a színt meg pofázott, hogy milyen undorító, aztán ott feszít a dizsiben ilyen förmedvényben! Ingeknél, nyakkendőknél is egyre nagyobb divat!!

Másik haveromat azért csapta meg egy szkinyó egy helyen mert rózsaszínben volt....muhahahahahahaha....meg is érdemli!!!!

Most tényleg komolyan, ez a szín szerintem egy tragikus választás, főleg egy fiú részéről, meg kéne már mondani a divat követőinek egyszer, hogy pont azáltal lesznek kommerszek, hogy követik a divatot!!!

ja... Rózsaszín Párduc rlz
  • franc0
    rózsaszín 5UCK MY D1CK póló
  • SötétBarom
    Sztem a 5UCK MY D1CK póló sokkal jobb mint a rózsaszíííín!

• Punker
    kalapúrnak is vettél egyet? ilyet csak egy digó imádó csőbuzi vesz föl, be kéne tiltani.....
  • OrioN the S
    nekem a makkom rózsaszín..
  • gabber_saviola
    :ASDasdasd
  • gabber_saviola
    ez ilyen rózsaszín ám :P

• Botond #30
    Csak ha van hozzá vmi cuki kis papucsod is,az olyan édi. ^.^
  • gabber_saviola
    bejönnék neked mi? :P
  • gabber_saviola
    :ASDasdasdasdasd
  • ngcsnet
    de ez nem olyan rikitó rózsaszín, sztem ez nem csajos/b*zis szín
  • Grenzjager
    Ez BUDAPEST!!
  • Herr Lehrer
    Golyót nekik
  • franc0
    valahogy sejtettem hogy berakod
    dehogy még tagadod is magad... :DD
  • franc0
    - tudod mit jelent az 'alternatíva' szó ??

- nem az és kész.
  • Botond #22
    Pedig olyan cukifiú lennél benne. ^.^
  • Botond #21
    Fehér az túl steril,kórház fíling és nem mellesleg fő a változatosság. A szép színe van szubjektív akár ki is hagyható. Szal rózsaszín polót mindenkinek. Papuccsal ideális viselet.
  • gabber_saviola
    nekem van egy ilyen mezem, mert Sempre nálam a Palermo, de nem vagyok buzi :)
    igaz nem hordom az utcán -.-

• Gerygrey
    ,és alternatívát kínál a fehér mellett
    Miért, mi a baj a fehérrel?

Szép színe van
    Ez erősen relatív, a rózsaszín kimondottam csajos/buzis szín.
  • ngcsnet
    osztályfőnököm mindig rikítő zöldben vagy rózsaszín pólóban jár.
    szerencsére nyári szünetben nem kell látnom-.-
    egyébként a hangján is hallatszik hogy b*zi