2404
-
nehinném
azthiszik ök a kib trendik mert a spanjaiknak is olyan van
bár itt persze még mindig igaz az tuti van olyan arc aki roszaszin polot hord de ettől függetlenül jo arc... -
[egyetért] -
Pont erről van szó... kimegyünk az utcára és ilyen férfinak mondott anime fiúkat látunk. A lányok meg divatból smárolnak.
Legutóbb nézegettem -asszem hot-dog- felhozatalát lánykálból és döbbenten vettem észre, hogy 40%-uk fiút vagy lányt keres xxx kapcsolat céljából, ha ehhez hozzájön még a 15% HC leszbi akkor lassan mi marad nekünk konzervatívabb férfiaknak? -
jah :d végülis egy az érdek :D -
nem, Iori nem -
sztem a férfiak többsége megérti a leszbikus nőket.. a puncit szeretik ők is :D -
Nem lenne ezzel semmi gond,ha mindenki a maga kis világában élne. De hát sajnos ez a világ olyan,hogy itt minden mindennel összefügg. És ha vki nem viselkedik normálisan az a mások normális életére is kihatással van. Pont elég rossz példát mutatni a szomszéd kölkének,hogy abból is rossz ember legyen és a folyamat tovább gyűrűzzön. -
belül tuti égőnek érzik magukat :|csak trendik akarnak lenni ami szvsz itt nálunk nem jön össze ,mert mindenki kiröhögi őket.. -
van leszbikus csaj ismerősöm és kib*ott jol néz ki...
igazából nincs vele semmi baj (aztleszámítva hogy jobban szereti a puncit...:))) -
jah -
én csak azt mondtam, hogy nem értem meg azokat a pasikat, akik rózsaszínt hordanak és mellesleg pasik :) -
mi is irhatnánk ilyen hangzatos dolgokat a demokrácia nevében, de a véleményünk akkor is az, hogy a rózsaszín buzis szin..
amúgy felőlem lehet vki buzi, csak két dolgot ne csináljon: ne verje nagy dobra és ne próbáljon kikezdeni velem.. -
Ez qrva nagy volt... a könnyem potyog a röhögéstől!
Riszpekt! -
lol -
ok.. de ez az a topik ahol nem szeretik a rózsaszín cuccokat :P -
Nem csipesz vót - az tette volna csak be a kiskaput! - , hanem rendes, duplapengés borotva. A hangsúly azonban a körítésen, a bekenésen, és a finom szőreltávolítás utáni "kipróbáláson" volt.
Azóta se vágtam le a szőrzetet. :)
Leszbikusság:
- 10 évvel ezelőtt egy étteremben dolgoztam, vendégek jönnek: család. Apa, anya, két egykorú - egy mutatós és és egy sokkal kevésbé - lány.
Asztalhoz kimegyek, rendelést felveszem, s mit látok? Visszafogott beszélgetés közben a két lány - orrom és a felnőttek előtt - smárol egyet! Logikusan: a két lány nem testvérpár volt.
S látva ezt, jöttem rá, hogy egyáltalán nem tetszik, ha leszbikus egy nő... -
:D turistalátványosság :) -
nem értem hogy miért baj az hogy ha valakin rózsaszín fölső van, mindenki azt vesz fel amit akar és ami tetszik neki ill. kényelmes...nem másoknak kell öltözködni hanem saját magának
egyébként ebben szerintem semmi xtra nincsen, vannak azért ennél "extrémebb" is...
és plz ne ítéljünk el valakit azzal h hogyan öltözködik, egy ember sokkal több annál...
ps: szerintem azért szép ez a világ mert mindenki más és mindenkiben van valami különleges, asszem eléggé unalmas lenne ha kimennél az utcára és "ugyanolyan" emberkéket látnál magad körül -
Erre a papucs/szandál témára reagálva:
Idiótán néz ki a fél város, minden második arc kiteszi a redvás, mocskos, ápolatlan lábát, had mustráljuk a bkv-n, miközben én ovis korom óta nem hordok utcán zárt cipőn kívül mást, és láss csodát még ebben a melegben sem rohad be a lában a nyári cipőmbe még zoknival sem.
Viszont nem mocskos, nem pudvás a lábam nap végére és nem tapossák véresre a lábujjaimat a cipőkkel.
A férfi hordjon zárt cipőt, ne papucsot vagy szandált és ne sírjon, hogy beizzad a lába, mert lehet olyan cipőt hordani amiben nincs ilyen probléma.
Rózsaszín póló meg nem buzis. METROSZEXUÁLIS! :-DDDD
(olyat se hordanék)
-

-
a rózsaszínről vhogy most ez ugrott be.. -
G_ArchAngel #155 "pár év múlva a "macsós" izzadt, retkes, olajfoltos munkásing lesz a divat vagy mi?"
na, majd ezt én bevezetem:DDD
költöztettük asszony szüleit az új házba, de előtte kimentünk pár sráccal fotózni egy mezőre gyurgyalagokat...
A szép zöld pólómon hazafelé kiütött a só, amitől igazán macsónak éreztem magam, szerencsére a stift még küzdött teljes erőből, így kanszagom nem volt, de a lecsúszott outdoor gatyámból kilátszott a neméppen ünnepi boxerem - nos így beflangáltam kisvárosunk főterére, őszülő fejemen egy terepmintás horgászsapkával, az arcomon borostával és rosszul szerkesztett körszakállal...
hát ott engem senki nem nézett b*zinak, de akartak aprót nyomni a turisták a kezembe, pedig volt nálam pénz - ugyanis kimért, zsákos kutyatápért mentem, ami visszafelé még dobott a látványon, így féloldalasan vállra vetve...:) -
Öööö... nem
-
:DDDD 
-
nem.. mozst akar tárcát venni :) -
kamu... tuti rózsaszín kocsi,szoba,mobil stb... nempaj... -
a szőrtelenítést? -
Amúgy meg ne a zacsimmal csinálják már nu
-
Rendes országokban így van,sőt még több nő is jár mindenkinek. Praktikus. Osztódik a mosogatás,főzés takarítás,mindig van kire hagyni a gyereket. Szal tiszta jó,nem úgy mint a papucs a villamoson. :-D -
:DDD
na igen meg magambol kiindulva gondolom nem szereti ő sem ha teli lessz szőrrel a szája.... -
szerintem itt 1esek annyira korlátoltak hogy még a punciban sem szeretik a rózsaszínt. mielőtt megtámadnátok, nem hordok én sem ilyen cuccokat, és nem is szeretm ezt a színt.
-
nemizélek iz
egyébként mindenki azt csinál szex címszó alatt amit akar :)
én ebben konzerv vagyok ^^ -
aham.. nem olvastam végig az előttem megfogalmazódott kommenteket -
próbálkozz biszexeknél :) -
jah meg fazsnak hiányzik ,hogy csiklandozza a gáré orrát :D oszt még végén letüsszenti... :) -
:DDD
-
jaigen, mert nekem lehet egy pasim, és mellé lehet egy nőm is... és utána a pasi had higyje, hogy övé a két nő... :P -
biztos mer szőrös a zacsid :DD -
kötelet nekie -
naaa
nem téged találtalak meg, csak a képből ez jutott eszembe
jajjmáneizéjjé már
nem feltételen arra válasz...