2404
-
-
hát nem tom..én 9 hónapig bagóztam..aztán megszülettem végre..utána már csak passzív dohányosként tengettem a napjaim jódarabig.. -
Aspyrin #254 Szépen összefoglaltad :D -
Most mi a bajod velük? Cigizés is tök jó. Büdös leszel tőle,káros a saját és mások egészségére is, viszont hangoztatod,hogy jogod van hozzá,meg mocskos csunyabácsik sok adót vetettek ki rá,téged mennyire elnyomnak. Aztán amikor végre tüdőrákos leszel,akkor meg mondhatod,hogy na mivel nem sikerült a passzív dohányosokat mind kimurdáltatni akkor most az ő adójukból szépen azonnal gyógyítsanak meg legdrágább gyógyszerek meg minden,mert az neked jár. Sztem tiszta jó,nem értem mi a gondod.
-
trendi dolgok száx -
jajj ne :) -
Vannak normák. Rózsaszín poló/ing fiúknak nem. Manapság divat áthágni a normákat. Olyan ez mint a cigizés. Arra se szokik rá senki,mert olyan jó. Első után elhányta magát mindenki. Mégis erőltetik,mert trendy. Mert a közösséghez akarnak tartozni,olyan akar lenni mint a másik. Cigizik,ezért a rózsaszín polójában a cuki kis papucsával a homokos barátjával. Éljen a tolerancia! -
"egyébként sztem van akin kifejezetten jól áll egy ízléses rózsaszín cucc."
jah.. kéne adni a trafipaxosoknak meg a közúti ellenőröknek :)
-
zsíír :)
-
hm, pynky-be jólenne (y) -
akkor megyek, mert nem írok gumiba.. -
Ez még egy jó cipő lenne (link) csak miért piros és mi kerül rajta annyiba? -
egyébként sztem van akin kifejezetten jól áll egy ízléses rózsaszín cucc.
mint látszik én nem ítélem el eredendően a dolgot.
viszont akihez nem passzol és erőlteti, azon én is nevetek. -
jaja
volt egy topik a sajátban ahol elújságolta hogy talált valami növényt otthon ami marcsinak néz ki és elszívja. hetekig röhögtem rajta, de most az istennek se találom
Davidus ha emlékszel linkeld már be
beraktál egy webcamképet is nyújtott középsőújjal -
mmint a topik
-
A képi humorod ma nem az igazi. :-D -
nem megy :D -
-
itt van a gond. a népnek előítéletei vannak ezzel kapcsolatban, nem képesek elfogadni azt hogy attól h vki mit hord az még nem jelenti azt hogy az az illető személy buzi lenne
de most megint elmentünk egy másik írányba
lassan mehetne a gumiba -
fúúúúúúújj bazzeg ezt most muszály vót betenni? Éppen ettem....A következmény a falon látható.. 

-
-
lol
hát nemtom, kb 13 éves koromtól én egyfolytába kúrni akartam, előtte meg csak örültem annak a valaminek :D
senki sem mondta hogy "Te fiam a lányokat szereted". genetika, fajfenntartás, ösztön stb -
nem elég hetente egyszer? -
Nem lehet. Davidus néha bepostol valahova vmi random baromságot,és utána napokig,ha csak eszébe jut az embernek könnyesre röhögi magát. :-D -
én is :) -
Mindennap nem... ez is a baj :)))) -
lépj túl ezen, mert lemaradsz :):) -
:DDD -
lál gyönyörű példánya az ember fajnak

-
Aspyrin #227 Királylánynál befutó
-
hát ez jobb lett volna linkként..most tuti késni fog egy órát az ebéd, mert elment az étvágyam :) -
na, ennél egy fokkal jobban nézek ki asszem -
tegyél bele még egy "lehet" szót vagy ilyesmit -
-
wikipédia :DDDD -
hát ha lesz fiam és a szomszéd rózsaszín pólóba rohangál, akkor ne legyen túl pozitív kapcsolata a gyerekkel, mert jön a fa testápoló.. -
még mindig ezen röhögök :D -
Kultúrálisan ez az elfogadott értékítélet.
nah végre leírta valaki. akkor most gondolkodjunk el ez ki álláspontját gyengíti :) -
aki valamiről szakdolgozatot ír az ért is hozzá???
szerintem nem gáz a rózsaszín
férfias férfinak az sem tud "ártani" -
A sok rózsaszín polótól nem is csodálom. :-D